![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
A dlaczego nie?
Cytat:
![]() ![]() Niby 51cm a wydaje mi się taka duża i "dorosła" jak niemowlak a nie noworodek ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Rozeznanie
|
No nie wiem mój brat z żoną starają się o kredyt hipoteczny i jej nie wzięli pod uwagę ale to może dlatego, że umowa jej się kończy w październiku, sama nie wiem bo oni to motają, że nie da się za nimi nadążyć
![]()
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Marhalczar - Amelka przesłodka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
GRATULAACJE!!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
GARTULACJE MOJEJ POPRZEDNICZCE!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
GRATULACJE DLA KOLEJNEJ MAMY!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Doobra, idę się wykąpać w końcu ( bo nie znam dnia ani godziny ![]() ![]() ![]() AAAA właśnie, bo niektóre mają futra, a my mamy owczarka niemieckiego długowłosego,bydle takie 2 lata ma, a głuuupi ![]() IIII moja mama przyjedzie ze swoją suczką- jamniczką, oj będzie sie działo ![]() macie jakies doświadczenia w tym temacie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Zadomowienie
|
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! zazdroszcze takiego porodu. JA TEZ TAK CHE!!!!!!!!!!!! MALENSTWO SLICZNE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
łoooooooo matko, cala procedura ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1120 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1121 |
Raczkowanie
|
Marhalczar, gratulacje! Też bym chciała taki poród
![]() ![]() A u mnie chyba wreszcie zaczęło się coś dziać. Dziś na ktg wyszły "skurczyki", jak to określił lekarz, zaczyna coś ze mnie lecieć (takie brązowawe glutki), już 3 razy byłam w kibelku i w krzyżu mnie ćmi, tak jak na @. Ale brzuch ciągle wysoko i parcia na sikanie też nie mam! hanjah trzymam kciuki, żeby poszło szybko i bezboleśnie. Lea, współczuję takiej historii, ale mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy. No i daj znać po wizycie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, nie nadrabiam bo nie mam czasu juz. Za chwile wyjezdzam do szpitala, jutro od rana mam ciecie....Strasznie sie boje, ale tez ciesze jednoczesnie, ze Milenka juz bedzie z nami. Odezwe sie po powrocie. Do uslyszenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- ja miałam parcie na stolec ![]()
![]() |
![]() |
#1124 | |
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19662297]no to nieźle....
![]() ![]() ![]() już wróciliśmy z imprezki, bo Maksia trzeba było do łóżka wpakować. ![]() ![]() ![]() No i na koniec najlepsze, czyli sms-owy news. ![]() sms od velluto: Wczoraj o 17:35 przyszła na świat moja córeczka Natalia ![]() ![]() ![]() Więc GRATULUJEMY !!! ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] GRATULUJE!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
NO NIE MA SPRAWY, JAK BYM MOGLA TO SAMA WAM BYM ODBIERALA POROD...NO I Z MOJA PRZYJACIOLKA BELEN, KTÓRA ODEBRALA MOJ POROD ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1126 | ||||
Rozeznanie
|
witam was dziewczyny
![]() jeden dzien mnie nie bylo na wizazu a tu tyle do nadrabiania ale juz przeczytalam [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19655532] ![]() No to mój brzuchol- pstryknięty dwa dni temu. ![]() joooooołłłł jaki duziiiii i jaki slicznyyyyy ![]() Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19662297] sms od velluto: Wczoraj o 17:35 przyszła na świat moja córeczka Natalia ![]() ![]() ![]() Więc GRATULUJEMY !!! ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] gratulacjeeee ![]() Cytat:
Cytat:
oczywiscie ubezpieczenie... grupa krwi i Rh z przeciwcialami morfologia i mocz z miesiaca poprzedzajacego hospitalizacje HBS Ag wazne 3 miesiace lub szczepienie wzw WR wazne 2 tyg wszystkie usgez myslalam ze duzo tego i po co to wszystko skoro jest karta ciazy to do czego ona skoro wyniki trzeba miec ze soba.... w sumie niewiem co tak naprawde sieprzyda, trzymam wszystko w jednej teczce i najwyzej beda sobie szukac a poza tym jak juz zacznie sie akcja to mnie chyba nie wygonia do domu po jakis papierek ![]() ![]() ![]() Cytat:
o kurcze to ja chyba zaczne dzis sie pakowac.... bo jakby cooosss...... marhalczar wasza corka naprawde wyglada jak niemowlaczek, a nie swiezo co narodzony noworodek, super porod mialas, i to ze sama sobie ja wzielas....łezka mi sie zakrecila jakie to piękneeeee jeszcze raz gratulacje ![]() liliputek trzymam kciuki i czekamy na wiesci ![]() ja zmykam na chwile musze skoczyc na bazarek a tak mi sie chceeee..... deszcz i zimno.... Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-05-31 o 11:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | ||
Raczkowanie
|
Marrticzka , no własnie- nie wolno izolować, żeby nie potraktował dzieciatka jak intruza, tylko włąśnie znajoma co hoduje pieski mówiła ż eby go nie było w samym momencie wejścia dziecia do domu, tylko tak z godzinkę po go zapoznać
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję ze jak Jasiek bedzie już taki raczkujący to się bedą ładnie bawić - jak moja siostra miała ze trzy latka, rodzice mieli owczarka i normalnie mogła na nim spać, co też robiła ![]() Natomiast mojej mamy psa jest rozpuszczona jak dziadowski bicz - normalnie córunia mamusi, a jescze od kiedy nie żyje mój tata i zdechła druga sunia to Nasza ( tak się zwie) wręcz rządzi w domu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tirarira ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja dopóki mieszkałam w uk to nie było problemu z kupowaniem na ebay'u a teraz jak jestem w Pl to już sama nie wiem czy płacić przelewem czy można kartą kredytową ![]() Cytat:
Cytat:
Trzeba dać psu powąchać- ewentualnie polizać po stópce ![]() niech pies nie czuje się, że "coś nowego" stwarza mu zagrożenie jeżeli chodzi o brak dalszego zainteresowania nim w takim stopniu jak przed porodem ![]() Ja zamierzam dać mamie pieluchę w szpitalu, żeby przyniosła i dała psu oswoić i zapoznać się z nowym zapachem. I fakt- trzeba wyprowadzić psa na czas przyjazdu dzidka do domu- to dziecko ma witać psa a nie pies dziecko ![]() ![]() Ja swojego psiaka przyzwyczajałam też w taki sposób, że nosiłam maskotki na rękach i gadałam do nich i śpiewałam, oczywiście bidulek myślał, że to do niego i merdał ogonem, ale po pewnym czasie zrozumiał, że chyba jednak nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- spradka wiedźmą to ja raczej nie jestem, chociaż chciałabym mieć moc przepowiadania porodów ![]() Co do suni Twojej mamy- te małe psiaki są najgorsze ![]() Ja mam laba więc problemu z agresją nie będzie. Wątpię żeby u was coś się działo jeżeli chodzi o psiaki- trzeba tylko odpowiednio podejść do psa z dzieckiem- bezstresowo, pies dziecka nie zje ![]()
![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19679709]mi też karty ciąży przy pierwszym porodzie już nie oddali...
![]() ![]() Kobiety, słyszałyście o tej pijanej lekarce, która robiła cc w Tarnowskich Górach? Była pod wpływem alkoholu i zraniła noworodka. ![]() ![]() ![]() to jest szpital, w którym mam zamiar rodzic... zastanawiam się czy to przypadkiem nie "moja " ginka... ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też chciałam na pamiątkę... Ale numer, w szoku jestem. Rąbnięta baba. ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19681015]Kobiety, zaczerpnęłam info tu i tam... i wyobraźcie sobie, że to moja ginka. ![]() ![]() ![]() Miałam do niej jechać na wizytę we wtorek... i co teraz mam zrobić? do innego lekarza jechać? ![]() Ja nie mam zamiaru jechać do szpitala po terminie i leżeć i czekać... ![]() ![]() I miałam nadzieje, że na tej wizycie ona mi zrobi jakiś masaż szyjki, cokolwiek, i coś ruszy, a tu dupa. ![]() Kurde, czemu mam takiego pecha, przy pierwszym porodzie ginka mi na wczasy uciekła, a teraz druga ginke mi prokuratura zgarnęła- ... ![]() -kurde, jestem w szoku, jak można po pijanemu cc robić? ![]() Jak można w ogóle do pracy się wstawić? ![]() Wow. Kochana, jak nie urodzisz na dniach to idź po prostu do szpitala. Gin Ci już nic nie poradzi, tylko na oddział wyśle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj kupiłam prezent na dzień dziecka - książeczki Pimpuś Sadełko i wiersze Konopnickiej dla maluszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No ja tez mam labka i co najgorsze i najdziwniejsze on wlasnie przejawia agresje w stosunku do dzieci. jezy sie, warczy... nie wiem , o co mu chodzi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1132 |
Konto usunięte
|
Liliputku, nie bój się, cc nie takie straszne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19688191] Dziewczyny, od razu mi się hasło przypomniało = a propos nagłych porodów - myjcie się, dziewczyny, bo nei znacie dnia ani godziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jeśli by mnie wzięło, to mogloby się okazać, że w szpitalu nie zdążyliby już usg zrobić. Będę spokojniejsza po dzisiejszej wizycie- oby... ![]() No i L4 mi się kończy... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Konto usunięte
|
Marhalczar, Amelutka tak spokojnie wygląda! Fajna maluszka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja place karta przez Paypal, bezpiecznie i bez problemu...a nie bezposrednio do sprzedawcy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Zadomowienie
|
W dniu 29.05.2010 o godz 8:07 przyszedł na świat Adrianek,poród sn 3700kg!i 58 cm!
Właśnie wrócilam ze szpitala,mały jest przesłodki,poród dość szybko w sumie włąściwy trwał jakieś 2 ,5godz... a zaczeło się dpłynięciem wód więc wszystko troszkę potrwało,nie obyło sie bez nacięcia ale i tak jest ok...ja czuję się dobrze,mały narazie na cycu i uczy się ,,jak to się je''....pozdrawiam was wszystkie i gratulacje dla rozpakowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Rozeznanie
|
dziewczyny tak piszecie tu o sposobach jak przygotowac psa na przyjscie maluszka a ja sie zastanawiam jak przygotowac kocurka na taka sytuacje....
wiem ze juz jakis czas temu cos o kotkach pisalyscie.... moze macie jakies wlasne doswiadczenia? ![]() ![]() ja wiem tylko tyle ze zanim urodzi sie dziecko trzeba kota przyzwyczaic do mniejszej uwagi, tzn nie poswiecac mu tyle czasu co zwykle..itd maz zapowiada ze wywiezie go na wieś ale nie chcialabym pozbywac sie kota z domu.. Dilayla wielkie gratulacje ![]() ![]() Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-05-31 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Gratulujemy mamusi i Adriankowi
![]() tym sposobem lista czerwcówek pękła... ![]() ps. nie pamiętam czy wzięłam dziś feminatal... jak myślicie, brać teraz czy już lepiej dziś nie? (w sensie czy nie przedawkuję, jeśli wzięłam)?
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-05-31 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Rozeznanie
|
ja jak zapomnę, czy brałam to juz nie biore tego dnia, czasem nawet przez kilka dni nie biore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.