|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
dzień dobry
![]() Agatka...co ta typ jakiś przytrzymany... oj Agatka taka szansa!! a Ty odmawiasz? miłej nauki sciemniaczu Ty nasz myslisz, że Ci teraz któraś uwierzy?![]() Kropelka 86 miejsce a na ile? ja kilkam jak tylko jestem na wizazu i jak cos piszesz bo mi sie nie chce szukac Ciebie i linku wiec musisz być u Nas cały czas..![]() Gosia noo ja sie już nie moge doczekać aż zobacze Twoje cudeńka a jak tam zdrówko..?Patrycja noo to fajnie, że wreszcie znalazłaś fajnego chłopaka.. Monia pochwal sie jakie masz te prezenty? ![]() Dziewczynki konik już jest ukochana zabawką Filipka teraz przynosi mu swoje zabawki i kładzie mu pod kopyta zeby się konik bawił.. Filip jest na etapiepokazywania gdzie ma brzuszek..a pozniej podnosi mi podkoszulke i pokazuje gdzie mama ma brzuszek wczoraj dostalam nowy telefonik samsung monte i jest śliczny nie sądziłam, że kiedyś powiem, że samsung jest ładniejszy od noki i w ogóle lepszy..
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
a niech mnie piernik!
![]() wrocilam moje kochane babuszki! wlascie to nie wrocilam, ale daje znac, ze zyje pamietacie mnie jeszcze mam nadzieje?![]() jakos tak mi do neta nie po drodze ostatnio bylo.. tylko jak na chwile dorwalam kogos kompa.. a dzisiaj juz mikolaj wrocil, wiec i komp by byl, ale ja juz uciekam do domku )wlasnie koncze pakowanie, pozniej na pociag [trzymajcie kciuki zeby wogole udalo mi sie stad wyjechac..] pozniej zatrzymam sie na chwilke u ..kolegi a pozniej to tylko do domku.. jutro juz do babci zeby pomoc jej przed swietami, tak wiec znowu mnie tu nie bedzie, i wroce jak pewnie chyba dopiero po swietach..zdazylam zauwazyc, ze spedzam sylwestra tam gdzie niektore z was.. -polsat co u was? bo nadrobic was to ja za chiny nie zdaze... ![]() ale tesknilam!
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
A no wróciła bo jej taka jedna marudziła...
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
pojecia nie mam kto moglby to robic:P
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no niech mnie piernik!!! Marysia Nasza!!
![]() Łobuzico kiedys się pytałam czy wrociłaś do Mikiego? bo ja już nic nie rozumiem z tym co napisalas w Klubie... ![]() Kochana zagladaj do Nas..częsciej
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty pwoiesz..
![]() chodź na makaron
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
nie Nati, nie wrocilam... rozstalismy sie.
bede sie starac zagladac jak najczesciej|! * wysciskaj Filipka!ide mamcik <mniam>
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha ale ten Filipek nasz słodki jest kochany! fajnie, że się przekonał do konia. już sobie wyobrażam jak go obdziela zabawkami ![]() a samsungi zawsze były i będą ładniejsze od noki a to też jest bezdotykowy- ja nie wiem jak Ty to możesz obsługiwać, mnie to bezdotykowe drażnią. a ja po zalaniu mojego cudeńka mam właśnie nokię![]() Maryś..... nic nie wiedziałam że rozstałaś się z Mikim...... fakt faktem nie zaglądałam ostatnio do klubu...ale normalnie mnie z butów wydarło.... idę poczytać. a w ogóle to ja Cię wywołałam myślami na wątek,bo dzisiaj od rana jakoś mi tak weszłaś w głowę i siedzisz i siedzisz ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Maryś byłam w klubie i co widzę? ja piszę wypracowania, a Ty dwa słowa i nas z tym zostawiasz!!! niedobrze, tak się nie robi.Oczywiście żartuję. Jestem mocno zdziwiona i chciałabym poznać Twoje myśli, dowiedzieć się dlaczego, co Tobą kierowało i jak się czujesz itd. bo człowiek uczy się też na doświadczeniach i decyzjach innych, a nie powiem, że takie decyzje byłyby dla mnie motywujące więc wrrrooooććććć!!!!!!!!!!!! 3mam za Ciebie wszystkie 2 kciuki żeby było dobrze
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki a ja się rozchorowałam i nie zaliczyłam koła i chce do domu
Niech nie ktoś przytuli ![]()
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia a co to jest ten bezdotykowy?
czyli, że nie dotykowy..? kurka nie wiem![]() ja mam tego samsunga dotykowego..na poczatku jest trudno ale pozniej jest juz super. Maryś..no ale to jak mieszkacie nadal razem? kurde nic nie wiem 3maj sie kochanabuziaki od Filipka.
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:prz ytul:kuruj się i już niedługo będziesz w domku i od razu będzie Ci lepiej a koło poprawisz bo Ty mądre dziewcze jesteśNatalii...chodziło mi o dotykowy dzisiaj mi chyba coś na oczy i rozum padło....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Goś
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jesli jest tak jak mowisz teraz dobrze, to dobrze jestem z Tobą Kochana ![]() P.S. też uważam, że Gosia powinna napisać książke i absolutnie sie nie nabijam
|
|
|
|
|
|
#1124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam pyszną rybkę z grilla i z pełnym brzuszkiem zasiadłam do kompa
Maryś witamy z powrotem Cytat:
Przez godzinę ja gadałam a on słuchał. Dobre i to w sumie. Mam nadzieję że coś tam mu w pamięci zostanie.Czekam na zdjęcia Cytat:
Oby następnym razem było bardziej intymnie ![]() Cytat:
![]() Filip pokazuje gdzie masz brzuszek a wczoraj Paula chciała mi zademonstrować gdzie się wkłada termometr ( u dzieci ) A prezenty... Dla Pauli tor samochodowy z parkingiem, Patryk torba do aparatu, bo stwierdził że jego za mała, mama perfumy, salaterka piękna i do torebki się dorzucę, tata szal i zestaw po goleniu, brat perfum adidasa, siostra torba i kosmetyczka Playboya, teść sweter, Partyka chrześniak i siostrzenica po komplecie pościeli z Pony/Ben 10 i moja chrześnica gra mały chirurg. Jeszcze dla babci i dziadka coś muszę wykombinować. Jakieś pomysły??? |
|||
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe dobry pretekst postaram się no ale Ty tez musisz częsciej wpadać, żebys mogła poklikać chociaz teraz do wtorku mam mnostwo nauki i moge wpadac rzadziej ale potem jest kilka dni wolnych ![]() no to super kwestia czasu, że konik stał się ulubioną zabawką hehe wszystkim tak robi z tym brzuszkiem? mały słodziak ![]() tez uwazam, że Samsungi to jednak najlepsze telefony odkad mam samsunga avile nie zamieniłabym go na żaden inny ![]() no i dobrze uparciuchu ![]() dziś wcześniej skonczylam ćwiczenia i jak spędzam wieczór? ide sie uczyc jutro trzymajcie kciuki bo mam próbny egzamin zawodowy i musi mi pójść dobrze, tzn trzymajcie kciuki,żeby była łatwa recepta Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-12-16 o 18:20 |
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka przytulam mocno i moge jutro porwac do Zamościa
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka tez przytulam mocno
Monia hehe chyba z Paula macie wesoło w domu
|
|
|
|
|
#1129 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja nie wątpię że tez bym się uczyła, ale nie jestem pewna czy akurat tego co potrzebne na poniedziałek:P
![]() a poważnie to nie umiem się z kims uczyć i on tez nie.więc co to za nauka a chciałabym mieć trochę więcej punktów niz z ostatniego koła...Cytat:
![]() Cytat:
![]() to co serwować coś słodkiego??
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ochote na cos czekoladowego
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam rewelka czekolade na goraco
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
proszę
![]() oj ja uciekam dalej się uczyć. i nie ukrywam nic pod ta nauką ![]() buziaki ![]() Kaś dawaj póki jestem a jaka masz konkretnie?
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-12-16 o 19:07 |
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
tule Lenka...
![]() Gosik, tak wlasnie czulam dlatego sie tu wdrapalam.. ![]() no to ide na klub, moze cos wam tam naskrobie
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś jak wróciłaś córo marnotrawna to może mnie i Pati zaprosisz do klubu
Bo my tak całe chcemy być tu z Wami. Pati dobrze pisze??????????
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze gadasz Monia
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Moniaaa noo pewnie,że Cię Kaś przyjmnie bo już długo z Nami jesteś
bo Patrycja to nie wiem ile z Nami jest...?![]() Dużo tych prezentów..ja nie wiem, że Ci się jeszcze pomysły nie wyczerpaly.. ![]() a z tym psychologiem to umówiliście się na nastepny raz? i w ogóle jak Twoje wrażenia ? Kropelka ja dzisiaj tyle razy klikałam a Ty spadłaś w rankingu? ale pewnie za te ostatnie miejsca nie sa już jakies super nagrody..? Filipek tylko mi podnosi podkoszulek Oj krysia krysiaaaaaaaa tak myslałam, że coś jest nie tak i że coś przekręciłaś Agatka no właśnie może On się wcale nie chciał uczyc tylko to taki pretekst był..? Lenka zdrówka życzę
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczynki
A ty Kaś tak nie gadaj bo jeszcze mi coś wpadnie do tej pustej łepetynki i na prawdę jutro z Tobą pojadęAgat pyyycha ciacho Tego mi właśnie trzeba było.
Edytowane przez Lenka_007 Czas edycji: 2010-12-16 o 21:50 |
|
|
|
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
Czy za zabicie przelozonego mozna pojsc za kraty bo mnie juz powoli cierpliowsci brak d mojego przelozonego .Dzisiaj mnie zawiadomil ze nie dostane urlopu od jutra bo to nie mozliwe .Jak to nie mozliwe dwa tygodnie wczesniej dalam kwitek z urlopem,a tu takie gadanie .On wie ze i tak zrobie swoje ,a on moze mi narobic .Powtorzyla sie sytuacja z tamtego roku Dzisiaj kupilam Oliwce sukienke na swieta to jejku jak sie cieszyla ,ale sobie tez kupilam kiecke i bluzke fajna ![]() Spotkalam sie z "kolega"Oliwka z checia poszla jak powiedzial jej ze pojdzemy do Parku zabaw Ja tez sie ucieszylam (ale nie wiem z czego chyba ze to wiecej niz przyjazn ) .Dowiedzialam sie ze on jest z okolic Lublina ![]() Oj duzo mam do nadrobienia i nadrobie bo mam cala noc nie ide do pracy to nadrobie
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
lenka mam busa 14.56 z dworca
Zapraszam![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ps. zaproszenia poszły
|
|
|
|
|
#1140 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od siostry na urodzinach sie poznalismy i jakos ta znajomosc przrodzila sie w przyjazn ,a teraz to nie wiem jak to nazwac ![]() Cytat:
Moja oliwka tez ma taka metode ze jak dostanie jakas nawa zabawke wszystko jedno co to ona musi stac na miejscu honorowym w salnie i przyniosi jej rozne zabawki zeby nie siedzala smutna (tak ostatnio bylo z misiem bluszowym ,ktorego dostala od mojej siostry to posadzila go na sofie i przynosila rozne pluszaki i pokazala mi ze mam ich nie ruszac bo temu misiowu smutno bedzie i tak przez tydzin mialam wystawke misia pluszowego )Teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niej ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

)

byłam w klubie i co widzę? ja piszę wypracowania, a Ty dwa słowa i nas z tym zostawiasz!!! niedobrze, tak się nie robi.
czyli, że nie dotykowy..? kurka nie wiem
:prz ytul:
dzisiaj mi chyba coś na oczy i rozum padło....
ale jesli jest tak jak mowisz teraz dobrze, to dobrze
Przez godzinę ja gadałam a on słuchał. Dobre i to w sumie. Mam nadzieję że coś tam mu w pamięci zostanie.
a chciałabym mieć trochę więcej punktów niz z ostatniego koła...
Bo my tak całe chcemy być tu z Wami. Pati dobrze pisze??????????