|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Idź prywatnie, koszt da się przeżyć.
|
|
#1112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
I 7,5 to lekka niedoczynnośc. A na reszcie sie nie znam. Życzę szybkiego powrotu okresu i do zdrowia. Pobadymkowałam i jakoś miękka jestem.Łeb mnie boli. Bóle nerkowe jakby wygasły ale wiem,żę kamień się czai . Pogoda piękna, chłop polazł do lasu na grzybki.Całujem zgrzybiałe.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
#1113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Badymka informuje równolegle do grobowca - co Ją boli i strzyka oraz, kiedy tapla się w pomidorach Seph i Agusia - analogicznie. Kasza, Malla i ja - niewiele piszemy - głównie komentarze. Dzinek prawie wcale się nie udziela Po prostu tam jest stały dostęp do zdjęć A jak nie chcesz zakładać konta, to wrzucę Ci te same do albumu tutaj, jak będę miała chwilę - bo aktualnie robię za bar mleczny i piszę jedną ręką... ![]() Ale jeśli zdecydujesz się założyć konto, to możesz je przecież ukryć przed nieznajomymi ![]()
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Mandra wizyta u gina bez usg to dla mnie śmiech na sali, jeśli lekarz nie ma w gabinecie sprzętu i łączna diagnoza zajmuje mu 3 miesiące ze względu na skierowania itd, to ja dziękuję...a nachodziłam się sporo i niestety wiem co nieco o leczeniu u gina
![]() Olla Seph się tu tera wykręca, ja mogę być w pt wieczorem ![]() Malla dzięki kojarzę tą dziewczynę po nicku
|
|
#1115 |
|
Wtajemniczenie
|
nic się nie wykręcam , nie wiem tylko gdzie mnie robota rzuci w piątek wieczorem ale mam plan i ustawiam powoli wszystko tak,żeby sie z Wami zobaczyć
![]() zaraz Ci wyślę nr.tel. na fb i zabieram się za projekt, dziś raczej bez odbioru spałam tylko 4 godziny i jestem jak zombie Mandra idź prywatnie do lekarza, bo będziesz się zamartwiać w nieskończoność czekając na wizytę ściskam wszystkie
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak możesz założyć, jeśli chcesz nas np. zobaczyć (albo pokazać siebie )
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz, że z pt na sob będę Ci się musiała do wyra władować, albo chociaż na dywan i wtedy w sob do Kielc, bo ja myślała, że to bliżej a to niezły rozrzut jest ![]() Zapisałam nr i posłałam swoje ![]() zara Ci eska pyknę, a co ha!
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1118 | |||||
|
Zadomowienie
|
heeej
jutro się zabieram, jeśli samopoczucie pozwoli, bo już naprawdę jest co robić. Cytat:
moja póki co zgadza się z rzeczywistością Cytat:
trochę późno, ale dla Ciebie i wszystkich potrzebujących ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
buziam i ściskam cały grobowiec
|
|
#1119 |
|
Marudziara
|
Na szczęście wizytę mam w poniedziałek na kasę chorych ale u najlepszego gina w mieście.
Postanowiłam zrobić II podejście do bloga kosmetycznego jeśli macie ochotę zapraszam http://upaskudy.blogspot.com/
|
#1120 |
|
Wtajemniczenie
|
Ponadrabiałam czytając i.... nawet miałam cytować ale już zapomniałam co komu miałam odpisać... starość i galopująca skleroza lub zanik pamięci krótkotrwałej.
Mandra dziewczyny dobrze prawią. Popytaj po znajomych o dobrego ginia prywatnie. Są też portale typu dobry/ znany lekarz i takie tam. Ja państwowo trafiałam bardzo źle. Teraz chodzę prywatnie i jest niebo, a ziemia, a racze piekło. Ostatnio za wizytę z cytologią, badaniem piersi i dowcipnym usg zapłaciłam 120 zł. Każda moja wizyta nie trwa krócej niż 15 min, mogę zapytać o wszystko i wszystko jest mi od razu tłumaczone. Nawet opis usg ![]() Olla spoko spoko zazwyczaj to jest tak że grobowiec ma tylko lekkie poślizgi z informacji, ale to tylko dla tego, że ja jakoś nie mogę skonfigurować telefonu tak żeby móc tu pisać z niego. A z fb nie mam problemu. Dziś manewry w sadzie, jutro gotowanie i sprzątanie. Seksi facet na razie zamilkł z nie wiadomych mi powodów, ale nie płaczę z tego powodu. Poradzę sobie i bez Niego, a narzucać się na pewno nie będę. Wczoraj przez jakaś godzinę pilnowałam 3,5 letniego synka kuzynki, dość nieodpowiednio ubrana. Wiało a ja bez czapki. Niestety zatoki mam na wiatr nadwrażliwe i ogólnie wyziębiłam organizm. Żeby nie nabawić się zapalenia pecherza moczowego i rozluźnić mięśnie przed spaniem postanowiłam wypić piwko.. I nigdy więcej już tego nie zrobię bo myślałam, że umrę w nocy z bólu głowy. Przespałam zamroczenie piwne plus jakąś godzinę i już od 3 rano z boku na bok z boku na bok... Następnym razem wypije ferwex albo coś w tym stylu i 2 litry wody, a na pęcherz urosept, rutinacea i termofor . Koniec z piwem, ani kropli więcej. Mój podopieczny Łukaszek już obronił dyplomówkę, po 20tym broni mgr Jestem z Niego dumna ![]() Lecę spać bo jutro kolejny pracowity dzień
|
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Badymka dbaj o siebie.Platikowa Ty też. ![]() Pozdrawiam wesoły grobowiec.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
#1122 |
|
Zadomowienie
|
ale się nabadymkowałam...
w związku z tym nie ruszam się dziś z domu, ale bardzo mnie to cieszy. widzę, że pusto dziś w grobowcu - pewnie wszystkie gdzieś wywiało. więc idę leżakować.
|
#1123 |
|
Marudziara
|
Witajcie
Ja dziś spędziłam sporo czasu z Tż mieliśmy kilka rzeczy do załatwienia na mieście ... i wywiezienie niepotrzebnych już książek do babci, u mnie by jedynie zagracały pokój ![]() Jeśli chcecie cienie i to dobre za niewielką cenę to polecam http://upaskudy.blogspot.com/2011/09...-beuty-uk.html
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam doła.Trochę przez Was. Bo szukałam wczoraj zdjec do albumu i zobaczyłam jak się zestarzałam i zbrzydłam przez ostatnie lata.
na dodatek moje dziecie zgubiło w szkle aparat na zęby za 5 stów i jestem zdruzgotana. Mąż miał wrocic wczesniej z pracy i miał byc basen i sprzątanie wokół domu ale utknął na serwisie i wrócił k 20.I na nic nie było czasu. Na dodatek w nocy psy sąsiada ujadały ze 2 godz i nie mogłąm spac. W koncu wzięłam ze 2 uspokajacze i słuchawki mp3 na uszy i pomogło.A teraz do Kr na urodziny chrześnika. Lęcę, a Wam miłęj niedzieli
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanej imprezki urodzinowej Dzień doberek wszystkim Życzę poprzeziębianym zdrowia, zmęczonym dużo odpoczynku, zmartwionym uśmiechu, samotnym znalezienia partnera ![]() Dzisiaj jadę po tel... zdecydowałam się na Play'a - 800 minut za 80 zł - nie da mi żadna inna sieć... może też kupię tv... Miłej niedzieli |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1126 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też myślę, że aparat się znajdzie, a w każdym razie mam nadzieję . Nie martw się Ola, ja ostatnio nie mogę na siebie patrzeć bo aż mi samej niedobrze się robi. Starość i brzydota to pojęcie względne podyktowane ogólnym stanem psychicznym. Cytat:
No to zaczyna się jazda z pmsem. Już czuję po myślach jakie mnie nachodzą, że będzie jeszcze ciekawiej niż przez ostatnie miesiące. W dodatku rodzice żeby nie było, że w niedziele każdy odpoczywa jak chce wymyślili sobie grilla, wiec zaraz po obiedzie rusza zapierdziel z sałatkami i takimi tam. Jest problem bo ja jak raz dzisiaj nie mam ochoty na czyjekolwiek towarzystwo, o towarzystwie własnej rodziny nie wspomnę. Najchętniej schowałabym się pod łóżko popłakała i poszła spać. W dodatku nie mam co czytać i mnie to drażni i jeszcze bardziej mam ochotę płakać. Idę coś zjem i poćwiczę, bo wszystko mnie boli ;( ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Olluniu skarbie nasz śliczny... dlaczego ja myślałam, że Ty masz blond włosięta ??
|
|
|
#1127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aparat na zębacze to nie szkło kontaktowe, powinien się znaleźć. Kciuki trzymam ![]() A wiesz, wczoraj akurat też przeglądałam fotki "sprzed TŻa", czyli sprzed 4 lat. Też mało siebie aktualną przypominam no i zastanawiam się, co zmienić, żebym później nie musiała robić ![]() W dodatku TŻ nie wykazuje zrozumienia, gdy spieram za ciemną farbę (klasyka u Garniera, trzeba trochę włożyć wysiłku, by jasny brąz był brązem, a nie czernią), bo mówi: przecież było OK . Echhh, faceci. Na wszystkim się znają najlepiej Tak, jak Badymka- wyobrażałam sobie Ciebie jako blondwłosą staruszkę A tu niespodzianka - nie dziarska babinka, tylko młoda babeczka ![]() Cytat:
Wysyłam uśmiechy z wciąż gorącego N. Chcę ochłodzenia
|
|
|
#1128 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1129 | |||
|
Zadomowienie
|
heloł
Cytat:
świetnie wyglądasz Cytat:
jesteś dorosła i chyba możesz decydować o sobie i swoim czasie. a przynajmniej próbuj. Cytat:
![]() co do malowania to ja dziś pokrywam siwiznę. garniera nie lubię, zawsze wychodzi za ciemny. od dłuższego czasu stosuję joannę i jestem zadowolona.
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Biedronko, też stosowałam Joannę, ale tutaj trudno ją znaleźć
|
|
#1131 |
|
Zadomowienie
|
no tak
|
#1132 |
|
Marudziara
|
Niestety musiałam
i sobie też bo koleżanka mnie namawiała ostro na Sleeka ale się nie dałam i kupiłam właśnie Beauty Uk i powiem Wam że nie żałuję cienie są bardzo dobrze napigmentowane i super za cenę 14,90 Naprawdę zapraszam Was na mój nowy blog zapewniam jednocześnie że to moje II podejście, tylko moje bez innych osób ![]() Jeśli chodzi o farbowanie ja mam ochotę wypróbować naturalną Hennę z Venity do włosów blond ale jakoś boję się efektu, który jest nieprzewidywalny.
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2011-09-18 o 20:24 |
|
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello.
Najbardziej w tym grillu wkurzające okazało się, że siostra i mama dały nogę bo okazało się że wcześniej umówiły się na rowery ze znajomymi. Więc po obiedzie jednocześnie szykowałam sałatki i zmywałam. Na szczęście nie było wiele osób i już jestem po sprzątaniu po grillu. Przyjechali sąsiedzi ze swoją cudowną córeczką. Amelka ma 3 lata i tak inteligentnego dziecka jeszcze nie widziałam. Niestety to inteligencja trochę niebezpieczna bo Ona nie dość że bardzo szybko kuma co się mówi [nie koniecznie do Niej] to jeszcze tą wiedzę potrafi zastosować do własnych celów. Więc trzeba siłą rzeczy bardzo uważać co się mówi. Dziewczynka wprost kipi energią i bardzo kocha zwierzęta. Ale nie tak jak to bezstresowe bachorzątko z opowieści Mww. Jest bardzo delikatna w stosunku do zwierząt i uwielbia z nimi rozmawiać, a jak to robi to po prostu się człowiek cały uśmiecha. Z jednej strony domu rośnie u nas kocimiętka która się troszeczkę rozpleniła na przestrzenie między płytkami. Amelka chodzi w koło domu z kotem i cały czas do niego mówi, coś tam mu opowiada, w końcu sobie klapneli na nagrzanych słońcem płytkach. Amelka zobaczyła te siewki kocimiętki i że będzie wyrywać chwasty. Mówię Jej że to kocimiętka. Mała urywa gałązkę, obraca się do kota i "Kotku zobacz to taki kwiatek dla ciebie, kocimiętka, spróbuj może będzie Ci smakował..." Mówię więc Amelce, że kotki raczej nie jedzą kwiatków, czasem trawę dla lepszego trawienia i oczyszczenie brzuszka z sierści... A mój kot totalnie zaprzeczając temu co mówię wziął od Niej tą siewkę i zjadł Amelka "I jak kotku, smakowało? Oj chyba nie bardzo, chodź poszukamy trawki, to będzie ci się dobrze trawiło, wiesz?" Spędziłam z Nią 6 h i jestem zmęczona, ale ta mała jest taka kochana, że nie żałuję. Lecę spać bo jutro rano zrywka. Buziam Was kochane moje. P.S. Pytałam co z seksownym spotkaniem. Kolega nie potrafi się określić, więc odpuszczam. Nie będę czekała.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1134 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
(masz fajny kolorek na głowie - też chciałabym rudy ale wyglądałabym jak Idźstąd... )Zaraz wrzucę swoje foty fejsbukowe - tak, jak obiecałam ![]() Może wyznaczcie nagrodę za znalezienie aparatu - lepiej dać 50,- niż kolejne 500,-... A pieniądze na pewno zmobilizują dzieciaki do szukania ![]() Cytat:
![]() A w ogóle to miałam szkołę w ten weekend... ależ jestem zmymlana... coś chciałam jeszcze napisać, ale nie pamiętam co...
|
|
#1135 |
|
Marudziara
|
Ja też nie miałam niepotrzebnych książek aż się uzbierało sporo i już nie miałam gdzie układać
|
#1136 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
Kurczaku jaka piękna "starowinka" z Ciebie!
|
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny coś Wam puszczę Elita - lekcja polskiego [Boryna]
Kilka lat zajęło mi rozszyfrowanie wszystkich podtekstów ale to uwielbiam. A teraz do łóżka
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
Biedronko... dziękuję za komplement... ale... no dobra... powiem Wam, bo się czuję, jak oszukistka jakaś...
A Wy myslicie, że dlaczego ja mam wszystkie zdjęcia en face... Toż ja mam kichawę, prawie jak Adrien Brody --- dorzucam jeszcze fotkę z wózkiem Balerina - rzekomą przyczyną ociągania się Małego, żeby przyjść na świat i poruszać się w pojeździe o jakże słodko brzmiącej nazwie ;p
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-09-18 o 22:58 |
|
|
|
#1140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo nie dość że jest jak kaczy dziób, to jak się denerwuję to robi się sino czerwona Nazwa nazwą kolory ma uniwersalne, nie ma co się młody czepiać. Lecę wyginać śmiało ciało. Miłego dnia babiny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Po prostu wstawiłam zdjęcia na fejsa... Może założysz konto? 

Badymka informuje równolegle do grobowca - co Ją boli i strzyka oraz, kiedy tapla się w pomidorach 

kojarzę tą dziewczynę po nicku
spałam tylko 4 godziny i jestem jak zombie 

jutro się zabieram, jeśli samopoczucie pozwoli, bo już naprawdę jest co robić.

. Echhh, faceci. Na wszystkim się znają najlepiej
świetnie wyglądasz