|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Aga pieniądze przeznaczę na kosmetyczkę
Chcę zrobić kilka peelingów kwasem migdałowym. Właśnie dziś byłam 1szy raz. Fajna sprawa i przyjemna Mam nadzieje, że jak zrobię ze 4 takie zabiegi to coś będzie widać . Arnama po świętach miałam to samo. Ale skończyło się ciastowanie i wróciłam do zwykłego trybu Chyba się już do tego przyzwyczaiłam . Najważniejsze to się do niczego nie zmuszać, a reszta sama pójdzie
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno mega relaxik![]() Ja dzisiaj w domu sobie jakas maseczke zaaplikuje + peeling kawowy jeszcze 35 minut i do doooomu
|
|
#1113 |
|
Zadomowienie
|
halooooo jesteście tam ???
|
|
#1114 |
|
Rozeznanie
|
hej
po świętach masakra .. ale od poniedziałku się biorę za siebie ostro . Szukałam motywacji i jestem w pełni nastawiona na sukces . Mam nadzieję, że wyjdzie . Z początkiem tygodnia obiecuje bywać często u Was na forum i nie grzeszyć i dużo dużoo ćwiczyć w miarę możliwości czasowych .
|
#1115 |
|
Rozeznanie
|
Kiko i Arnama, ja też zaczynam od poniedziałku tak na poważnie, po obżarstwie świątecznym, a zwłaszcza PO świątecznym (resztki ciast, słodkości, na szczęście sałatki mnie ominęły, bo nie lubię majonezu, a wszystkie były z majonezem właśnie
) ![]() Aguś, czekam na wyniki z TH bo też się nad tym zastanawiałam...Minthema, dobry sposób z tym talkiem muszę się zaopatrzyć.Migotka, co do tych 'panienek' to absolutnie się z Tobą zgadzam. Najbardziej to przerażają mnie 13/14 latki z pomarańczową maską, które odsłaniając wypchane dekolty lgną do facetów lub klubów, po czym obwieszczają wszystkim w opisie na gg/facebooku jak to się one nie napiły, czy jakiego to mają kaca. Piekiełko, mam nadzieję, że z Mamą będzie spokojnie przez czas jej pobytu Dobrze, że masz M przy sobie i taką cudowną córcię . Czekam na zdjęcia ubranek!---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- A co do Pepco, to zawsze myślałam, że są tam tylko ciuszki dla małych dzieci, a okazało się, że są w sumie dla całej rodziny + wyposażenie domu. Bardzo spodobał mi się ten sklep
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedawno wróciłam z piwka, miło było całkiem, fajne miejsce do plenerowego picia znaleźliśmy
ale na rowerze nie pojeździłam bo nie było kiedy ![]() dzisiaj: -owsianka z połówką banana, łyżką otrębów, słodzikiem -serek wiejski -jabłko -filet z mintaja na parze, 2 łyżki ryżu, surówka z kapusty, marchewki, cebuli +czerwone, zielone, +dwa czekoladowe jajeczka, mini snicers (90 kcal
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobryyy
![]() oczywiscie jak na sobote przystało wstałam o 8 a tu nic![]() ![]() przynajmniej dzien mam dłuzszy ![]() Juz nałozyłam Waxa na włoski, zaraz sniadanko a pozniej maska na buzie hennowanie brwi i rzęs, pazurki , peeeling kawowy i bede sie zbierac na body space i solarke Wczoraj w rossmanie skusiłam sie na świeczke zapachowa Brise w slicznym szklanym rózowiutkim pojemniku, a jak super pachnie
|
#1118 |
|
Rozeznanie
|
Aguś, wyniki z TL!
|
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj troszkę laby było ;D pogoda nie pozwoliła na aktywności ale stwierdzam , że mój organizm ma jakąś barierę nie chce zejść poniżej 60kg ;/ zaczęłam biegać , jeżdżę na rowerze, uważam na to co jem i odstawiam jedzenie po 18 a tu nic . Przy bieganiu mam bóle pod prawym żebrem ;/ a jak wam idzie? ;>
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Co do therm line po 2 tyg stosowania zmierzyc sie nie zmierzylam bo nie moge znalezc cm
aleeeeee na wadze w kooncu 59 wiem doskonale , ze to nie tylko zasługa therm line , ale tez cwiczen bo z dietka srednio szlo szczerze mowiac, bo jadłam nieregularnie i o wiele za duzo chleba a za malo owocow i warzyw ![]() ale zauwazylam ze regularnie sie wyprozniam, brzuch bardziej płaski boczki mnej wystaja, wiec ogolnie jestem zadowolona astotka100 ja tez mam kłucie w boku jak biegam, mysle ze to kolka... a waga bym sie tak nie przejmowała, poniewaz wazniejsze sa cm i wygląd ciałka ![]()
|
#1121 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłas therm line w aptece?
ile ważyłaś przed stosowaniem?
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro zamowiłam, 2 tyg temu wazyłam ok 60,5-61 kg
![]() Ale tez sporo cwiczyłam, po TL miałam wiecej energii
|
#1123 |
|
Raczkowanie
|
łaaał no to gratuluje spadku
!
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
Aga gratulacjeee
. Ta 5 z przodu . Dbaj o nią .![]() Wiecie co, po wczorajszym kwasie mam wrażenie jakbym miała twarz wypełnioną botoksem jakims czy coś Taka napięta jest Mam nadzieję tylko, że nie będzie się mocno łuszczyć . Już myślę nad kolejnym zabiegiem. Tyle, że chciałabym spróbować sama w domu Arnama ty chyba jakieś doświadczenia miałaś z tym, o ile dobrze pamiętam
|
|
#1126 |
|
Raczkowanie
|
jakoś od tygodnia ale to tak na razie lekko bo niedyspozycja :x i nie zawsze jest czas przez maturę
PannaMigotka ja mam straszne problemy z cerą ;/ |
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj bede dbala bede![]() ![]() a to po kwasach skóra sie łuszczy? wogole sie nie znam na takich zabiegachkiko4582 opowiadaj co tam u Ciebie fajnie ze wracasz do nas![]() astotka100 3mam kciuki za mature tez bym pochodzila biegac na swiezym powietrzu ale nie mam z kim i jakos sie nie moge zebrac do tego...wole chyba siłownie i bieznie
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-04-14 o 10:54 |
|
|
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
Astotka, kolka przy bieganiu jest od tego, że pewnie zapominasz oddychać. Wiem, to brzmi śmiesznie, ale też tak miałam. Pewnie za bardzo skupiasz się na dystansie i tempie i zapominasz o najważniejszym
I przed bieganiem pomaszeruj chwile szybkim tempem, albo rozgrzej się ![]() Agunia, czyli polecasz TL? I gratuluję 5!!!
Edytowane przez kalirona Czas edycji: 2012-04-14 o 10:56 |
|
|
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
właśnie oddycham ale dawno nie biegałam. Robię rozgrzewkę przed każdym bieganiem
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NO ja osobiscie jestem zadowolona z niego ale wiadomo na kazdego działac bedzie inaczej
|
|
#1131 |
|
Raczkowanie
|
patrzałam teraz na allegro i widzę różne rodzaje , jaki Ty posiadasz?
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam az przyjdzie
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja juz po zajęciach Zaliczyłam zakupy tym razem czerwone szpilki ![]() Migotka, jakie miałaś stężenie kwasu? Ja miałam robione 13% i nic mi się nie działo, poza wysypem Niektórzy po 30% nie mają objawów, a inni wyglądają jak w masce- to zależy ![]() Ja osobiście nie zdecydowała bym się robić w domu.... tzn nie tyle chodzi o miejsce, co o samoobsługę. Kwas jest żrący, wiadomo że musisz patrzyć gdzie nakładasz więc siła rzeczy do oczu dostają się opary, jak już chcesz zaoszczędzić to poproś koleżankę by Ci zrobiła, ale Ją dokładnie poinstruuj Agusia gratuluję spadku ![]() A kwasy właśnie po to się stosuje by złuszczyć naskórek- jednak zależy od osoby, czasem nie schodzi nic, a czasem odchodzą płaty ![]() Dzisiaj w domku nie robię NIC! A wieczorkiem spotkanie z paczką w jakimś pubie
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokazesz zakupy? ![]() Ja własnie uporałam sie ze sprzataniem , jeszcze tylko ciuchy musze poukładac w szafce ale najpierw pojde waxa zmyc i sie doprowadzic do porzadku![]()
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś Pier**** NIE ROBIE! Referat właśnie macham na jutro i szykuję się na imprezkę
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez juz sie opierdzielam zaraz pomaluje pazurki i bede siedziec i pachniec![]()
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kto się opierdziela ![]() Ja się nie opierdzielam ja się Óczę Nie no na takiego wojownika z porządkiem jak ja, to już sprzątania świątecznego było za wiele, więc w tym tygodniu dziękuję bardzo Maż ma po mnie przyjechać (od wczoraj jest w swoim rodzinnym domu) i powiem Wam że czuję się jak przed jakąś randką SPAmowy, relaksacyjny, samotny wczorajszy wieczór, chyba naładował mi baterię na nowo Było winko, lasagne, seriale i brak osoby zaburzającej wcześniej ustalony plan działania Ach! Bosko No ale dziś już mi trochę tęskno
|
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
Miałam robiony 40%. Z tym, że moja skóra jest przyzwyczajona do takich mocniejszych "kopniaków". Używałam tych wszystkich cudownych maści: epiduo, skinoren, acne derm, clindacne, aknemycin, więc ze szczypaniem, pieczeniem skóry itp nie mam problemów
Kosmetyczka powiedziała, że 40% nie zaszkodzi, a będzie tu cytat"większa penetracja kwasu" . 20 minut spokojnie sobie poleżałam z nim na buźce . Dobrze, że mam wolne do wtorku więc mogę się schować przed światem . Astotka a jaki masz konktretnie problem? Ja leczyłam trądzik, jeszcze co raz mi coś wyskakuje, ale bardziej skupiam się w walce z przebarwieniami .Aha no i plan na dzisiejszy wieczór: Piwkowanie ze znajomymi + gra w eurobiznes
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
40stkę na 20 min
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez uznałam, ze wyjde dzisiaj z domu
na piwko ze znajomymi ide a co tam![]() wogole przez watek o hula hop i zdjecia dodawane przez Dziewczyny zaczełam plan : przez 40 dni godzinka hulania dziennie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

Chcę zrobić kilka peelingów kwasem migdałowym. Właśnie dziś byłam 1szy raz. Fajna sprawa i przyjemna
.
. Najważniejsze to się do niczego nie zmuszać, a reszta sama pójdzie

po świętach masakra .. ale od poniedziałku się biorę za siebie ostro . Szukałam motywacji i jestem w pełni nastawiona na sukces . Mam nadzieję, że wyjdzie
. Z początkiem tygodnia obiecuje bywać często u Was na forum i nie grzeszyć i dużo dużoo ćwiczyć w miarę możliwości czasowych
) 
ale na rowerze nie pojeździłam bo nie było kiedy
a tu nic

. Ta 5 z przodu
Arnama ty chyba jakieś doświadczenia miałaś z tym, o ile dobrze pamiętam
tym razem czerwone szpilki
Niektórzy po 30% nie mają objawów, a inni wyglądają jak w masce- to zależy