Rossmann cz. XIX - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-14, 13:49   #1111
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez chocaholic Pokaż wiadomość
właśnie szukałam czegoś bardziej kryjącego
Jeśli coś bardziej kryjącego, to niestety na pewno nie Wake me up Poza tym właśnie ma bardzo dużo tych drobinek i według mnie bardziej nadaje się na lato, bo jest bardzo lekki
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:59   #1112
ciastecek
Zakorzenienie

A ja używałam Wake Me Up z pudrem matującym Essence i byłam bardzo zadowolona ale każdy ma swoje zdanie. Kochane, który podkład Bourjois polecacie? Obecnie mam 1 2 3, ale może jest coś lepszego ?
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 14:06   #1113
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniula_xD Pokaż wiadomość
Co mozecie mi polecić do oczyszczania skóry twarz? znacie jkąś dobrą maseczkę lub coś innego?
może Dermaglin?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...na-glinka.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...em-jojoba.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...umiankiem.html
Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
Wyobraźcie sobie napisałam skargę na drugiego Rossa w moim mieście i nikt nie raczył mi odpisać
Ja jak pisałam w sprawie problemu z nagrodą to wysmarowałam z 15 maili i dopiero odpisali
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 14:22   #1114
Fabryczna23
Zadomowienie

Odp: Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Co mozecie mi polecić do oczyszczania skóry twarz? znacie jkąś dobrą maseczkę lub coś innego?
Ja bardzo lubię oczyszczającą maseczkę z Ziai z szarą glinką.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 16:42   #1115
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
a w temacie: kupiłam jakiś czas temu mydło do rąk isana to fioletowe o zapachu bzu i lilii i gorąco polecam! żadne inne nie pachniało mi tak cudownie, jak fiołki
zapamiętam bo mama kocha zapach bzu i lilii,będzie na prezent

Cytat:
wg mnie najlepiej oczyszczają wszelkie maseczki z glinką-szukaj z Perfecty w saszetkach,jest taka z glinką i gruszką,świetna o TA .a do mycia buzi szukaj żeli peelingujących

Cytat:
Wyobraźcie sobie napisałam skargę na drugiego Rossa w moim mieście i nikt nie raczył mi odpisać
a cóż Ci tak dwa Rosski zawiniły że aż trzeba skarżyć?

Cytat:
Kochane, który podkład Bourjois polecacie? Obecnie mam 1 2 3, ale może jest coś lepszego ?
Nie mam porówanania bo 123 nie miałam,ale Healthy Mix mam teraz i bardzo sobie chwalę-przyjemna konsystencja,boski zapach,moim zdaniem nawilża buzię krycie średnie i dobrze bo nie robi maski

wiecie co,dorwałam dziś wreszcie chwaliny przez Was żel pod prysznic Isana z olejkiem z pomarańczy w dodatku był w CND za 2.69 (wycofują?) wzięłam ostatni z półki i nawet nie zniechęciło mnie to że zatyczkę ktoś urwał kasjerka mi zafoliowała coby mi się w torbie nie wylało,niedługo testy zapach z butli-za.je.bia.sz.czy

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2013-09-14 o 16:44
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:10   #1116
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chocaholic Pokaż wiadomość
ma któraś z Was podkład wake me up z Rimmela? warto kupować?
Moja koleżanka używa i jest zadowolona, ale polecam go (z własnego doświadczenia) dla cer suchych/normalnych potrzebujących średniego krycia.
Chyba lepsze są z bourjois podkłady.
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:12   #1117
cedrowa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, mam pytanko. Czy znajdę w rossku peeling joanny większy - 200ml z czarnym zamknięciem?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 17:19   #1118
Emilia 25
404 Not Found

Odp: Dot.: Rossmann cz. XIX

W kolobrzeskim Rossmannie Skarb ma być w poniedziałek.

Stary 2013-09-14, 17:23   #1119
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanko. Czy znajdę w rossku peeling joanny większy - 200ml z czarnym zamknięciem?
Wydaje mi się, że może być problem, bo ja sama znalazłam ten peeling w jakieś hurtowni/drogerii, ale w Rossie nie widziałam. Chyba, że coś się od tego czasu zmieniło.

Mogliby zrobić jakieś fajne promocje na tusze, np MF. Czekam z niecierpliwością, kiedy wyjdzie kolejna promocja -40%.
Stary 2013-09-14, 17:29   #1120
cedrowa
Wtajemniczenie

Właśnie pamiętam, że go znajdę w naturze, ale nie mam po drodze.
Stary 2013-09-14, 17:41   #1121
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
ja też dziś kupiłam szczoteczkę elektryczną Oral B... nie powiem kto mnie podkusił

czy dobrze kojarzę, że ktoś tutaj na wątku polecał zaufanego sprzedawcę końcówek do tej szczoteczki? jeśli tak to mogę też prosić o wiadomość?
Ja mam szczoteczkę Oral B White taką jaka teraz jest w promocji i jest super poza tym timer 2 minutowy w szczoteczce to duże ułatwienie

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 17:42   #1122
malgo_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

wiecie co,dorwałam dziś wreszcie chwaliny przez Was żel pod prysznic Isana z olejkiem z pomarańczy w dodatku był w CND za 2.69 (wycofują?) wzięłam ostatni z półki i nawet nie zniechęciło mnie to że zatyczkę ktoś urwał kasjerka mi zafoliowała coby mi się w torbie nie wylało,niedługo testy zapach z butli-za.je.bia.sz.czy
A nie był w cnd właśnie przez tą urwaną zatyczkę? Który to w ogóle?
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:58   #1123
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość
A nie był w cnd właśnie przez tą urwaną zatyczkę? Który to w ogóle?
nie sądzę,został mój jeden ostatni,z tego co wiem to nie przeceniają kosmetyków z 'ubytkami'
a żel ten:
http://4.bp.blogspot.com/-3VTu8r0R7A...czowym+med.JPG
dziewczyny go tu chwaliły a nigdzie nie mogłam trafić,dopiero dziś w odległym Rossku przy okazji innych zakupów znalazłam
Stary 2013-09-14, 18:14   #1124
ciastecek
Zakorzenienie

Cytat:

a cóż Ci tak dwa Rosski zawiniły że aż trzeba skarżyć?

Nie mam porówanania bo 123 nie miałam,ale Healthy Mix mam teraz i bardzo sobie chwalę-przyjemna konsystencja,boski zapach,moim zdaniem nawilża buzię krycie średnie i dobrze bo nie robi maski
Nie dwa Jeden z dwóch Ten koło mnie jest najkochańszym Rosskiem na świecie ten drugi najwredniejszym.... Ekspedientki zrobiły ze mnie idiotkę przy ludziach, nawrzeszczały i jeszcze nie przeprosiły... jak się okazało, ja miałam rację, nie one.. ale na skargę nikt nie raczył odpisać. Dziękuję, za odpowiedź odnośnie podkładu
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 18:16   #1125
Sarunieczka

Cytat:
Nie dwa Jeden z dwóch Ten koło mnie jest najkochańszym Rosskiem na świecie ten drugi najwredniejszym.... Ekspedientki zrobiły ze mnie idiotkę przy ludziach, nawrzeszczały i jeszcze nie przeprosiły... jak się okazało, ja miałam rację, nie one.. ale na skargę nikt nie raczył odpisać. Dziękuję, za odpowiedź odnośnie podkładu
aaa za wrzaski to rozumiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 19:08   #1126
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
wg mnie najlepiej oczyszczają wszelkie maseczki z glinką-szukaj z Perfecty w saszetkach,jest taka z glinką i gruszką,świetna o TA .a do mycia buzi szukaj żeli peelingujących
O, właśnie, ta z Perfecty też jest fajna
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 19:13   #1127
nadi111
Zakorzenienie

Byłam dziś w R. i zgadnijcie co kupiłam Tak, tak szczoteczkę Wzięłam ostatnią wybielającą, tej 2 wersji było jeszcze sporo.
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 19:17   #1128
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadi111 Pokaż wiadomość
Byłam dziś w R. i zgadnijcie co kupiłam Tak, tak szczoteczkę Wzięłam ostatnią wybielającą, tej 2 wersji było jeszcze sporo.
o jakiej konkretnie mowa?
Stary 2013-09-14, 19:23   #1129
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8
Konto usunięte

Treść usunięta
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 19:48   #1130
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
nie sądzę,został mój jeden ostatni,z tego co wiem to nie przeceniają kosmetyków z 'ubytkami'
u mnie to normalna praktyka, że przeceniają takie rzeczy-jest specjalna półeczka na której leżą takie "kwiatki", np. połowa płynu dwufazowego (resztę ktoś wylał) lub kremy w zgniecionych, uszkodzonych opakowaniach, kartonikach
ale patrząc na ceny to nie opłaca się kupować niestety
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 19:57   #1131
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
u mnie to normalna praktyka, że przeceniają takie rzeczy-jest specjalna półeczka na której leżą takie "kwiatki", np. połowa płynu dwufazowego (resztę ktoś wylał) lub kremy w zgniecionych, uszkodzonych opakowaniach, kartonikach
ale patrząc na ceny to nie opłaca się kupować niestety
a to u mnie tego nie ma w żadnym z 4 rossków do których najczęściej chodzę,ale jest tak w Naturze pokruszone cienie,ułamane opakowania itp.,okropnie o wygląda,nie kupiłabym czegoś takiego...
Stary 2013-09-14, 20:04   #1132
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
a to u mnie tego nie ma w żadnym z 4 rossków do których najczęściej chodzę,ale jest tak w Naturze pokruszone cienie,ułamane opakowania itp.,okropnie o wygląda,nie kupiłabym czegoś takiego...
Też się trochę brzydziłam tej półeczki w naturze, ale po pogrzebaniu da się znaleźć cienie w idealnym stanie, tylko wybrudzone opakowanie od innych rozwalonych. W ten sposób zaopatrzyłam się w kilka świetnych cieni po 2zł sztuka po wytarciu w domu są jak nowe, w środku nie ruszone. Ale tych rozwarstwionych błyszczyków czy wyciapanych podkładów bym nie wzięła nawet za dopłatą.
A w rossie ta "tania półeczka" rzecywiście się nie opłaca, obniżają cenę o 2zł a produkt jest w opłakanym stanie jakby coś po nim przejechało... Ja podziękuję za takie super oferty.
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 20:09   #1133
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Ja mam szczoteczkę Oral B White taką jaka teraz jest w promocji i jest super poza tym timer 2 minutowy w szczoteczce to duże ułatwienie
Mnie już denerwuje ten timer Skończę jak uznam, że wszystkie zęby są czyste,a nie tu mi przerywa

Co do oczyszczających kosmetyków do twarzy i żelu pilingującego to ja nie polecam jeśli masz tendencję do trądziku. W tym wypadku polecam peeling enzymatyczny
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 20:14   #1134
Koko Szanelll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość

Mnie już denerwuje ten timer Skończę jak uznam, że wszystkie zęby są czyste,a nie tu mi przerywa
Mi TŻ przestawił timer na 30sek... , bo gdzieś wyczytał, że 30 sekund na jedną ćwiartkę to czas zalecany przez stomatologów
Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 20:27   #1135
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
jakbyś zobaczyła w r. półeczki, o których mówię to też byś stwierdziła, że okropność
dziwię się, że coś takiego wystawiają i jeszcze w dość wysokich cenach

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Też się trochę brzydziłam tej półeczki w naturze, ale po pogrzebaniu da się znaleźć cienie w idealnym stanie, tylko wybrudzone opakowanie od innych rozwalonych. W ten sposób zaopatrzyłam się w kilka świetnych cieni po 2zł sztuka po wytarciu w domu są jak nowe, w środku nie ruszone. Ale tych rozwarstwionych błyszczyków czy wyciapanych podkładów bym nie wzięła nawet za dopłatą.
A w rossie ta "tania półeczka" rzecywiście się nie opłaca, obniżają cenę o 2zł a produkt jest w opłakanym stanie jakby coś po nim przejechało... Ja podziękuję za takie super oferty.
dokładnie, można znaleźć fajne rzeczy, ale dużo zmaltretowanych produktów też leży, które powinny iść na straty

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość

a ja lubię timer, przy myciu zębów tracę kontrolę nad czasem
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 21:03   #1136
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Koko Szanelll Pokaż wiadomość
Mi TŻ przestawił timer na 30sek... , bo gdzieś wyczytał, że 30 sekund na jedną ćwiartkę to czas zalecany przez stomatologów
Tez gdzieś o tym słyszałam, ale mój stomatolog śmiał się że liczy się jakoś a nie czas, bo zbyt długi może niszczyć szkliwo i takie tam. A ja wciąż nie używam elektrycznej, mimo iż mam własną końcówkę.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 21:54   #1137
Clarity
Zadomowienie

Jakie odżywki do włosów w wersji mini znajdę w Rossmannie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 21:57   #1138
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Rossmann cz. XIX

Na pewno Alterra no i te wszystkie tubkowane Isana i Gliss Kur, ale nie potrafię powiedzieć, czy jakieś jeszcze są.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 22:05   #1139
Hedvigis
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Rossmann cz. XIX

Tak z ciekawości jest może jakaś dziewczyna na wątku dla której True Match N1 jest za ciemny? Chciałabym zapytać o polecenie jakiegoś bardzo bardzo jasnego podkładu Revlon Ivory był pod względem kolorystycznym idealny, ale już nie używam tego podkładu

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 22:06   #1140
Clarity
Zadomowienie

A Aussie, Marc Anthony, Toni&guy albo John Frieda jest w wersji mini? Potrzebuję do wypróbowania jakiejś odżywki z silikonami, a boję się kupić tych powyższych w pełnej wersji, bo mogą się nie sprawdzić i mają dość wysoką cenę.

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości