|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
|
|
|
|
#1112 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
że gdzie byłaś? jakieś dowody też im wysyłałaś ? Cytat:
przed ciążą mi wypadały, bo reszta się nie mieściła na głowie..tyle ich mam... a teraz mi prawie w ogóle nie wypadają.. za to mam problem z suchością skóry na dłoniach i stopach.. np jak odkręcam butelkę.. to delikatni zdziera mi się skóra ! dzidzia widocznie potrzebuje czegoś tam i dla mnie już nie starcza?? czego mam niedobór ? Cytat:
nie dziwne że się wkurzasz...macie swoje plany..i ciagle je zmieniać.. tym bardziej, że dzidzia w drodze.. i pewnie wiele jest jeszcze do zrobienia..często tak z nienacka do roboty chodzi? a co by było jakby szefowi tak z raz odmówił? my żeśmy z TŻ samochód wysprzątali, bo po przeprowadzce trochę się zapuścił
Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-20 o 19:52 |
|||
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Anetka ja napisalam ze albo bylam z dziecmi za blokiem na placu zabaw (wtedy byli urlopowani w przedszkolu, wiec dolaczylam zaswiadczenie z przedszkola, ze nie chodza), albo moglam byc u mamy na obiedzie, mama wynajmuje mieszkanie na moim pietrze ( dolaczylam umowę najmu :P), pocisnelam im ze jak mialam ciaze zagrozona i 3 miechy lezalam plackiem to nikt mnie nie skontrolowal, a teraz jak mialam l4 chodzace to im sie kontroli zachcialo.. napisalam im ze zamierzam teraz rozprostowac kosci po tylu miesiacach lezenia plackiem i zeby dali mi sie cieszyc ciaza ktora moglam stracic ( dolaczylam zaswiadczenia ze szpitala o poronieniu zagrazajacym, 4 w sumie mialam) .. no i takie tam
![]() Odpisali ze nie widza przeciwskazan zeby mi cofnac swiadczenia i ze zycza wszystkiego dobrego ![]() Co do małża to on tak często znienacka... wiedzialam jak sie z nim zenilam jaka ma prace wiec nie powinnam miec pretensji ale wkurzam sie za kazdym razem... on pracuje w policji w wydziale kryminalnym i zajmuje sie takimi sprawami ze no niestety czasem nie da sie tego pod grafik ulozyc, zwlaszcza jak cos dzieje sie znienacka... takze wiesz... mogę sobie pomarudzić
|
#1114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
pokaz
![]() Cytat:
musialam ogarnac bożne to juz na poniedzialkowa wizyte , tak sie przy tym umeczylam ze mam dosc ..... ide ogladac the voice.....
|
|
#1116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze ze mam moich synkow, pozwoliłam im dluzej posiedziec dzisiaj, powyglupiam sie z nimi to mi moze sie humor poprawi.. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Heheh z tymi bożenami to same problemy :P faceci to nawet 30 % tego co my nie przechodzą ...
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się
![]() wow cały dzień bez kompa, jakiś odwyk miałam ![]() ale powiem Wam, że możemy narzekać sobie na tych TŻów naszych.... nie wiem, może mój nas podczytuje cy jakaś telepatia, ale dziś był IDEALNY dzień...super dzień spędziliśmy we trójkę co prawda Johny trochę odreagowywuje przedszkole, ale generalnie już dawno tak dobrze mi nie było jak dzisiaj ![]() a na koniec TŻ włożył wszystko do zmywarki, a resztę UWAGA UWAGA umył w zlewie sam z siebie ![]() teraz poszedł na mecz do sąsiada, ale już wczoraj mi mówił, że idzie i nie zrzędziłam, więc to raczej nie żeby się przymilić ![]() faaaaajnie ![]() teraz lecę nadrabiać, bo jakieś 6 stron mam.....
|
#1118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale do nas zawsze możesz buzie otworzyć.. na nas możesz liczyć.. i nam pomarudzić ![]() nie wiem czy Cię to pocieszy, ale Ty masz 2 wspaniałych synów !! możesz im zabawę zorganizować etc. mój jak do roboty idzie..to jestem saaama jak palec..w czterech ścianach... Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-20 o 20:52 |
|
|
|
|
#1119 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u nas też był czas, że było gorzej i jak tak się zastanowiłam to się okaząło, że NAS już nie było, tylko głowę przy Johnym miałam.... a facet jednak lubi być też dopieszczony, ważny, ZAUWAŻONY... Cytat:
![]() u nas w kraju raczej rzadkość, żeby kobiecie w ciąży umowę na stałe dać ![]() także super pracodawca! i gratulacje ![]() Cytat:
|
|
#1120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:mój mi się wczoraj przyznał, że podczytywał nas (zostawiłam otwarte forum" i zajrzał.. mówił, że narzekałyśmy która komu kanaki do pracy robi... ale mojego wpisu nie znalazł mi w ciąży..zaraz jak na l4 już poszłam...dali podwyżkę 200zł
Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-20 o 21:01 |
|
|
|
|
#1121 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale trzymam jednak kciuki ze powrót do domku ![]() Cytat:
Kasia zmieniłaś avatarka i jakoś nie pasuje mi tamten był fajny
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny super się czyta jak wracacie do zdrowia!!!Oby tak dalej!!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tylko na szczęście w Przestępstwach Gospodarczych pracuje...ale też pod telefonem no i też mam wrażenie że wiecznie sama jestem...kurcze...:/Cytat:
No a u mnie dzisiaj przebrzyły okropny dzień... pokłóciłam się z małżem wszystko mnie boli....no i taka zła jestem że aż mi się ryczeć chce...chyba świerza partia hormonów heh....Ale ale ciesze się bo jutro przychodzą zamówione rzeczy i mebelki dla Olka z Ikei!!!już się nie mogę doczekać!!!A i jeszcze jedno nie pochwaliłam się że w zeszłym tygodniu przyszło moje zamówienie z gemini!!!Super ta apteka i już się szykuję do drugiej rundy!!!
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-09-20 o 21:13 |
||||
|
|
|
#1123 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1124 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna no to doskonale wiesz o czym mówię, dzielimy ten sam los :P
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ela juz mi tamten awatar się znudził..
|
#1125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No a co do Twojego avatara to ja też małe zamieszanie miałam...heh
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
czekoladka Groszki
|
#1128 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi na ogół wypadają, a w ciąży jednej i drugiej wcale ![]() ale po I ciąży potem była masakra.... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
bo to Twój, dobrze pamiętam? ufff nadrobiłam ja siwych nie mam włosów na szczęście za to mój tż miał parę już jak się poznaliśmy i z roku na rok coraz więcej więc wychodzi na to, że i ze mnie jędza ![]() kreski na brzuchu nie mam.... z Johnym miałam, a teraz jakoś się nie zanosi... moja mała tak się rozpycha.... naprawdę mnie to boli....... u nas pogoda była kiepska, ale po południu trochę się rozpogodziło ![]() fajnie było, oby jutro też był dobry dzień
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tez dzis tak sie rozpycha ze boli az.
Alosy przed ciaza mialam fatalne, a teraz sa super geste i wcale nie wypadaja
|
#1130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no właśnie jak poczytał, że narzekamy na facetów..to kazał mi napisać, ze odkurza nago... żeby nie było że nic w domu nie robi ![]() ![]() cwaniak ahhh Ci faceci..forum to taki nasz ciążowy pamiętnik z którym możesz otwarcie pogadać ![]() ![]() każdy dzień odnotowany z ciąży...fajnie ![]() jakby tak wszystkie swoje wpisy wydrukować.. i przeczytać za 18 lat ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ogląda ktoś mecz...?? co za emocje... no i przegraliśmy 3 seta..no ale nie jest źle na razie 2:1 dla nas .. mój kumpel z byłej klasy gra w drużynie
Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-20 o 22:14 |
|
|
|
|
#1131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mocno wypadały... ooo to mecz jeszcze trwa... ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- ooo wygrali ![]() lecę spać! dobranoc i miłej Niedzieli!
|
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny szybka sonda
![]() Które: http://allegro.pl/sdb20-polskie-skor...tml#tabsAnchor czy http://allegro.pl/botki-skora-natura...608113064.html ?
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie drugie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1134 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Nie śpię od 2:20
Bezsenność, ból żołądka z głodu, zgaga i siku Paulina najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło Cytat:
Dzięki dziewczyny za głosy w sprawie czapek ale okazało się, że nie muszę kupować, odnalazłam w moich zbiorach jasnoróżową czapusię po kimś w stanie idealnym ![]() Cytat:
może ja swoje rozstępy obfocę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I ja nie mogę sie przyzwyczaić ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i koniec spania na dziś... 5 rano... za dużo nocy spałam dobrze... :/
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej hej
no to i ha sie melduje spałam moze z 2 godziny....kurcze...męczą ce to jest zwłaszcza ze niedługo będzie można pomarzyć o śnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1137 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna no wlasnie... dzidziuś się urodzi to spanie na raty będzie
![]() ---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 05:17 ---------- Chyba że będzie mega grzeczne zje i w kimono ... mój drugi synek taki był.. zjadł po kąpieli o 21.00 i do 5.30 spał jak zabity o 5.30 dostal pierś i spał jeszcze tak do 8.00-9.00... także wyspana chodziłam jak nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ---------- Właśnie czytam artukuły o rutynowym nacinaniu bożeny podczas porodu.. tak sobie myślę, że fajnie by było urodzić żeby nie pęknąć ani nie musieć być nacinaną...
|
#1138 | ||
|
Rozeznanie
|
Fiorella! Mam nadzieję, że już bezpiecznie dojechaliście :-*
Cytat:
w ciąży z reguły hormony tak działają, że włosy nie wypadają i mniej się przetłuszczają, no ale człowiekowi średnio może w ciągu doby wypaść sto włosów więc po porodzie się te niewypadnięte muszą znaleźć w odpływach, kibicach i wszystkich rogach chaty ![]() Cytat:
Z tym nacinaniem ponoć tak, że stara szkoła radzi nacinać rutynowo, bo nacięte lepiej goi się niż popękane. Wiem, że na świecie się od tego odchodzi, ale wiadomo, Polska to kraj, w którym w wielu kwestiach jest się daleko za murzynami. Fajnie że Polacy są w finale. Należy im się padłam na początku trzeciego seta i spałam do siódmej! Taka radość! ![]() Gdzie Silesianna? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1139 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
tez mi sie zle spi, plecy bola, albo brzuch, albo dziec sie wierci a po za tym mam obie dziurki w nosie zatkane i oddycham przez buzie i co 5 min mi wysycha w ustach i musze sie napic , a jak pije to co pol godziny musze siku ... no nie utargam .... jeszcze wczoraj wieczor postanowilam ze se smarkne mocniej to moze mi sie dziurka odetka i mi sie krew puscila nienawidze byc chora
|
#1140 |
|
Rozeznanie
|
ja witam wyspana i najedzona
![]() jest tak mgliście na dworze i pochmurno, ze chyba do łózka wrócę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

D. przyjedzie w listopadzie chyba dopiero i bedziemy czekac...

Czy któras z Was to zaobserwował u siebie?

sam z siebie 

a dzisiaj u mnie ze pogoda słabsza ale ja taka lubię 
klask i:

aby dały Ci spokój. Jak po wizycie u endo?
23.06.2011
01.06.2013