|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
BAN stały
|
Witam wszystkich!!!
Jeśli chodzi o sklepy z oryginalna biżuterią to polecam Spamer Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2006-12-11 o 16:44 Powód: usunięcie reklamy |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
BAN stały
|
Cytat:
Spamer Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2006-12-11 o 16:46 Powód: usunięcie reklamy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Viisa, ale my tu rozmawiamy o sklepach z produktami DO TWORZENIA biżuterii. :/
Grunt to wczytać się w temat. |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Po kiego powtarzac po 2x w dwoch postach na jednym watku o tym samym sklepie. Po za tym wybacz, ale nie podoba mi sie to. Wszystkie Twoje 4 posty w jakims stopniu wspominaja o tym samym sklepie. Co jak co mi to poachnie reklama.
Dawno temu kotom oddawano boską cześć. Koty nigdy tego nie zapomniały. Wątek z biżuterią Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2006-12-11 o 16:47 Powód: usunięcie cytatu spamera |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Viisa w innym watku też reklamuje ten sklep, nie do końca raczej to pasuje do tematu tamtego czy tego wątku.. Czy to wporządku?
![]()
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No ale sie nie wczytywalam. Za to Viisa to sprawa oczywista calkowicie. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiam, czy cel uświęca środki? Bo w sumie mnie chamska reklama (typu wyskakujace okienka, takie namolne pisanie postów jak wyżej) raczej zniechęca i na pewno już nie wchodzę i nie kupuję pod podanym linkiem. Skutek odwrotny od zamierzonego...
#1119 |
Zakorzenienie
|
ja po tych wszystkich jej postach, reklamujących sklep z biżuterią wątpliwej urody nie mam absolutnie ochoty wejsć na tą stronę, żeby cokolwiek zobaczyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było...
![]() Nie miałam siły przejrzeć kilkudziesięciu nowych stron, przejrzałam max 10 więc na starcie przepraszam, jeśli się powtarzam. Odkryłam niedawno fajny sklep, który dopiero się rozkręca, z chęcią podrzucam link, bo już 2 razy zrobiłam tam zakupy. Kilka koralików za drugim razem miałam wątpliwej jakości ale na taką ilość, jaką zamówiłam - puściłam im płazem. Gratisy też średnio pod gus mi podeszły, ale - jak wiadomo, gust nie podlega dyskusji. A nie żałują gratisów. polecam kota w woku, niedrogi a fajne rzeczy są w środku. Szkoda tylko, że nie mają zbyt bogatego asortymentu. No ale - ceny mają konkurencyjne ![]() http://akcesoria.net.pl/sklep/ Ocho, widzę, że nie tylko ja zrezygnowałam z qnsztu. Obraziłam się na Nich po tym, jak przestali dawać gratisy a zaczęli wrzucać wadliwy towar. przez pół roku co miesiąc wydawałam na niech niemałą kasę i trochę się wściekłam, jak zamówiłam 20 karabińczyków i każdy co do jednego się zacinał. W odpowiedzi mi napisali, że posrebrzane to do siebie mają, że lepsze w zapinaniu są srebrne... Gdybym nie kupowała takich samych na allegro to być może dałabym się nabrać :| Nie chciało mi się reklamować, tylko napisałam maila. Oprócz śmiesznego porównania do srebra napisali, że zmienią dostawcę. Ciekawam, czy od tego czasu i innym wcisneli wadliwe karabińczyki? Było to moze ze 2-3 miechy temu.. Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2006-12-12 o 02:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zadomowienie
|
NagaLy, dzieki za kolejny adresik. Ja akurat na ten sklep jeszcze nie trafilam. Calkiem fajny, boskie maja te peruwiankie korale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Hmmm mojej walki z Qunsztem ciąg dalszy. Muszę powiedzieć, że oni sie tam leczyć powinni! Zła na nich jestem jak nie wiem.. Dostali mój zwrot i podobno te uszkodzenia to nie uszkodzenia tylko tak ma byc! Kryształki są rzekomo bardzooo małe (8 i 10 mm), więc ta pani uważa co zacytuje: "Kryształki są bardzo malutkie i przy otworach mogą
być pewne nierówności" - żarty?!?!?!? No a kamyczki to jeszcze inna para kaloszy, pani sądzi, że skoro pisali że są one nieregularne, często o ostrych krawędziach, nierównościach i zróżnicowanej fakturze, to przecież wkońcu to samo, co walnąc tym kamykiem o brzeg zlewu i go obtłuc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio - ja zrezygnowałam z reklamacji po poerwszej ich odpowiedzi. mają klientów daleko i głęboko. cóż. więcej po prostu będę szukać wszystiego gdzie indziej - chyba wolę zapłacić już poczcie za 2 wysyłki, niż za jedną z qunsztu. a co do koralików - cóż. jeśli próbują wcisnąć nam, że połówka czegoś, co było obrabiane jako kulka, ale pękło podczas produkcji to 'koralik o naturalnym, nieregularnym kształcie' to powodzenia... :/
![]() |
#1125 |
Zadomowienie
|
A ja sie wkurzylam na szkatulke.pl
przedwczoraj robilam zamowienie, patrze, brakuje jakis produktow,ale mysle wycofali(myslalam ze calkiem) czy cos.. a dzisiaj zagladam i maja nowe rzeczy-czy tam stare im podochodzily...no kurde.. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Hehehehe ja też wczoraj robiłam zakupy na szkatułce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam Szczecinianke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Ech, szkoda, że Qnszt spadł z jakością
![]() ![]() Qnszt ma coraz gorsze jakościowo rzeczy, chyba się przesiądę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naila współczuje. Ja też zamówiłam takie kulki jak ty tylko w innym kolorze. Moje są okey (na szczęście!!). Mają podbne wzory, rozmiar i kształt jednakowy. Rozumiem twoje roszczartowanie. Qunszt jednak nie rozumie takich subtelności. Wg nich powinnam zrobić zamówioną biżuterie dla kogoś z tych uszkodzonych kryształków! Tylko kto by się potem wstydził? Ja? Szczyt, w życiu bym nikomu nie dała biżu w takim stanie!
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Konto usunięte
|
Dla mnie qunszt ma jedną zaletę - na razie to jedyny sklep, w którym mogę kupić jednocześnie drut posrebrzany 0,6 i małe srebrne bigle, które mają fajną cenę 1,69. Nie muszę 2 razy za przesyłke płacić. Szkoda, że sznurka woskowanego nie mają, bo właściwie ja tylko te rzeczy zamawiam. No, jeszcze federingi małe, tez niezłe mają. Na szczeście koralików u nich nie zamawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również pozdrawiam, miło spotkać kogoś ze swojego miasta, niby miasto duże a tak nas tu chyba mało... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() Edit: Robił ktoś reklamację w Beadshop?Dostałam jaspis i w jednym kamieniu jest dość duża intruzja kalcytu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
:/ dla mnie to na razie artfan prowadzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Mnie się trafiły zacinające się federingi :/. Posrebrzane, a jakże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Napisałam do Qnsztu, całkiem grzecznie co o tym myślę i odpisano mi, również grzecznie, że to robione ręcznie i mogą się tak różnić, mają tak w opisie produktu . I, że postarają się na przyszłość wzracać na to uwagę.
Szczerze? Wątpię, ale przynajmniej niech wiedzą, że coś takiego powoduje niezadowolenie i zwrot w inną stronę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
WITAM, wszystkie biżuteryjki
![]() ![]() www.artfan.pl- podoba mi się sklep, kupuje tam jedynie kamienie, gdyż na moje oko srebro jest tańsze na www.qnszt.pl Qnszt- chyba mój ulubiony sklepik, może dlatego że tam znajduję zawsze to co mi potrzebne ![]() Koraliki- pierwszy przeze mnie odwiedzony sklepik, na początku byłam w miarę zadowolona, do czasu.. kiedy nie trafiłam na Qnszt, bardzo mały wybór interesujacych mnie kamieni i koralików www.koralowo.pl- śliczne opakowania na biżuterię, przepiękne kamienie, dobry kontakt z obsługą sklepiku. Zobaczymy czy przesyłka będzie szybka, odpowiednio zabezpieczona i czy kamienie dostanę podobne do tych na zdjęciu ![]() ![]() Jak do tej pory w każdym ze sklepików przesyłki szły ok. 2 dni po dokonaniu przeze mnie wpłaty na konto, a więc dosyć szybko. <cmok>usie dla Was |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.