sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-10, 13:13   #1111
Tońka
Zakorzenienie

GG do Tońka
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)

Cytat:
Napisane przez ulamaria Pokaż wiadomość
znalazłam nowy sklep : http://www.koraliki-lewka.com
nie widziałam zeby któras z was podawała ten adres. Jescze nie sprawdzałem tego sklepu dokładnie, ale maja tam rózne dziwności, np koraliki z trzciny, i dużo gliniaków. MOzna dodac adres do posta w którym jest lista linkow do sklepow.
Znam, tylko napisać zapomniałam. Dzięki za przypomnienie. Ogółem już od pewnego czasu przymierzam sie do kupna, bo właścicielka mieszka w sąsiedniej dzielnicy i mogę odebrać osobiście. Zaznaczyła, że mogę sobie nawet przyjść i u niej na miejscu coś wybrać. Jak tylko pozałatwiam najważniejsze sprawy, to będę się przymierzać do zamówienia.
Tońka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-10, 20:59   #1112
Viisa
BAN stały

Witam wszystkich!!!
Jeśli chodzi o sklepy z oryginalna biżuterią to polecam
Spamer

Edytowane przez joanna_k
Czas edycji: 2006-12-11 o 16:44 Powód: usunięcie reklamy
Viisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-10, 21:05   #1113
Viisa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mgielkaCORP Pokaż wiadomość
Swoje pytanie kieruje w szczególności do dziewczyn które robiły bądź robią tam zakupy.
A więc tak, dokładnie chodzi mi o to który sklep waszym zdaniem jest lepszy:
- http://qnszt.pl/
- http://koraliki.pl/
- http://artfan.pl/
- http://www.dadaleria.pl/
- http://www.magraf.com.pl/
- http://www.koralik.pl/
- http://www.art-bijou.pl/

Zauważyłam że na http://qnszt.pl/catalog.html brakuje paru towarów i niewiem czy opłaca się czekać aż będą mięli dostawę czy może gdzie indziej zakupić ten towar?

Jeśli znacie inne strony z podobnymi artykułami godne polecenia to proszę o wpis. I bardzo proszę o napisanie swoich doświadczeń dobrych i złych na temat tych sklepów lub innych.

Chciałabym wybrać jeden sklep bo wtedy można obniżyć sobie koszty towaru (kuferek) i nie trzeba płacić wielokrotnie za koszty przesyłki, czy wpłaty na konta bankowe.
Witam!! Zapominiałaś o jeszcze jednym sklepie

Spamer

Edytowane przez joanna_k
Czas edycji: 2006-12-11 o 16:46 Powód: usunięcie reklamy
Viisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-10, 21:12   #1114
Tońka
Zakorzenienie

GG do Tońka

Viisa, ale my tu rozmawiamy o sklepach z produktami DO TWORZENIA biżuterii. :/

Grunt to wczytać się w temat.
Tońka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-10, 21:19   #1115
czarny kot
Zakorzenienie

Po kiego powtarzac po 2x w dwoch postach na jednym watku o tym samym sklepie. Po za tym wybacz, ale nie podoba mi sie to. Wszystkie Twoje 4 posty w jakims stopniu wspominaja o tym samym sklepie. Co jak co mi to poachnie reklama.

Wątek z biżuterią

Edytowane przez joanna_k
Czas edycji: 2006-12-11 o 16:47 Powód: usunięcie cytatu spamera
czarny kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-10, 21:25   #1116
kulbit
Zakorzenienie

Viisa w innym watku też reklamuje ten sklep, nie do końca raczej to pasuje do tematu tamtego czy tego wątku.. Czy to wporządku?

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-10, 23:45   #1117
Viris
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)

Cytat:
Napisane przez joanna_k Pokaż wiadomość
nie mam pewności,że strona jest własnością tej wizażanki,więc póki co traktuję to jako "wypadek przy pracy",czyli polecenie strony nie na tym forum co trzeba
Wypadek przy pracy w 80% postow uzytkownika raczej nie wyglada ok.
No ale sie nie wczytywalam. Za to Viisa to sprawa oczywista calkowicie.

18,8 kg mniej od 26.01.2007 . Zamiast XL - M/S
Viris jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-11, 08:25   #1118
Rosemary
Zakorzenienie

GG do Rosemary

A ja się zastanawiam, czy cel uświęca środki? Bo w sumie mnie chamska reklama (typu wyskakujace okienka, takie namolne pisanie postów jak wyżej) raczej zniechęca i na pewno już nie wchodzę i nie kupuję pod podanym linkiem. Skutek odwrotny od zamierzonego...
Stary 2006-12-11, 09:46   #1119
aniielica
Zakorzenienie

ja po tych wszystkich jej postach, reklamujących sklep z biżuterią wątpliwej urody nie mam absolutnie ochoty wejsć na tą stronę, żeby cokolwiek zobaczyć...
aniielica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 01:18   #1120
nagaLy
Zakorzenienie

Dawno mnie tu nie było...
Nie miałam siły przejrzeć kilkudziesięciu nowych stron, przejrzałam max 10 więc na starcie przepraszam, jeśli się powtarzam.

Odkryłam niedawno fajny sklep, który dopiero się rozkręca, z chęcią podrzucam link, bo już 2 razy zrobiłam tam zakupy. Kilka koralików za drugim razem miałam wątpliwej jakości ale na taką ilość, jaką zamówiłam - puściłam im płazem. Gratisy też średnio pod gus mi podeszły, ale - jak wiadomo, gust nie podlega dyskusji. A nie żałują gratisów. polecam kota w woku, niedrogi a fajne rzeczy są w środku. Szkoda tylko, że nie mają zbyt bogatego asortymentu. No ale - ceny mają konkurencyjne

http://akcesoria.net.pl/sklep/

Ocho, widzę, że nie tylko ja zrezygnowałam z qnsztu. Obraziłam się na Nich po tym, jak przestali dawać gratisy a zaczęli wrzucać wadliwy towar. przez pół roku co miesiąc wydawałam na niech niemałą kasę i trochę się wściekłam, jak zamówiłam 20 karabińczyków i każdy co do jednego się zacinał. W odpowiedzi mi napisali, że posrebrzane to do siebie mają, że lepsze w zapinaniu są srebrne... Gdybym nie kupowała takich samych na allegro to być może dałabym się nabrać :|
Nie chciało mi się reklamować, tylko napisałam maila. Oprócz śmiesznego porównania do srebra napisali, że zmienią dostawcę. Ciekawam, czy od tego czasu i innym wcisneli wadliwe karabińczyki? Było to moze ze 2-3 miechy temu..

Edytowane przez nagaLy
Czas edycji: 2006-12-12 o 02:01
nagaLy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 10:04   #1121
farfallina
Zadomowienie

GG do farfallina

NagaLy, dzieki za kolejny adresik. Ja akurat na ten sklep jeszcze nie trafilam. Calkiem fajny, boskie maja te peruwiankie korale

New edition

Moje swiecidelka Zapraszam!
farfallina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 16:18   #1122
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Napisane przez nagaLy Pokaż wiadomość
Nie miałam siły przejrzeć kilkudziesięciu nowych stron, przejrzałam max 10 więc na starcie przepraszam, jeśli się powtarzam.

Odkryłam niedawno fajny sklep, który dopiero się rozkręca, z chęcią podrzucam link, http://akcesoria.net.pl/sklep/
to nie jest nowy sklep i jeśli się rozkręca to bardzo,bardzo powoli .
Stary 2006-12-12, 18:46   #1123
kulbit
Zakorzenienie

Hmmm mojej walki z Qunsztem ciąg dalszy. Muszę powiedzieć, że oni sie tam leczyć powinni! Zła na nich jestem jak nie wiem.. Dostali mój zwrot i podobno te uszkodzenia to nie uszkodzenia tylko tak ma byc! Kryształki są rzekomo bardzooo małe (8 i 10 mm), więc ta pani uważa co zacytuje: "Kryształki są bardzo malutkie i przy otworach mogą
być pewne nierówności" - żarty?!?!?!? No a kamyczki to jeszcze inna para kaloszy, pani sądzi, że skoro pisali że są one nieregularne, często o ostrych krawędziach, nierównościach i zróżnicowanej fakturze, to przecież wkońcu to samo, co walnąc tym kamykiem o brzeg zlewu i go obtłuc Tak ma wyglądać i juz! Napisłam im co o tym myśle. I następnego dnia dostałam odpowiedz, że jeszcze raz obejrzeli towar i i wybrali mi takie kamienie jakie powinny mi już odpowiadac (hehehhehhe), ale jakby co to ten towar nie podlega zwrotowi. Zobaczymy co od nich dostanę, ale chyba więcej już tam nic nie kupie, zraziłam się Sugerowałam im by wysyłali kamyczki, te które sa super delikatne w pudełeczkach, ale nie skomentowali tego... Mam ich dość! Potrzebuje kryształków do konkretnej biżu i co i nic..

Stary 2006-12-12, 21:10   #1124
Darkling
Wtajemniczenie

GG do Darkling

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Hmmm mojej walki z Qunsztem ciąg dalszy. Muszę powiedzieć, że oni sie tam leczyć powinni! Zła na nich jestem jak nie wiem.. Dostali mój zwrot i podobno te uszkodzenia to nie uszkodzenia tylko tak ma byc! Kryształki są rzekomo bardzooo małe (8 i 10 mm), więc ta pani uważa co zacytuje: "Kryształki są bardzo malutkie i przy otworach mogą
być pewne nierówności" - żarty?!?!?!? No a kamyczki to jeszcze inna para kaloszy, pani sądzi, że skoro pisali że są one nieregularne, często o ostrych krawędziach, nierównościach i zróżnicowanej fakturze, to przecież wkońcu to samo, co walnąc tym kamykiem o brzeg zlewu i go obtłuc Tak ma wyglądać i juz! Napisłam im co o tym myśle. I następnego dnia dostałam odpowiedz, że jeszcze raz obejrzeli towar i i wybrali mi takie kamienie jakie powinny mi już odpowiadac (hehehhehhe), ale jakby co to ten towar nie podlega zwrotowi. Zobaczymy co od nich dostanę, ale chyba więcej już tam nic nie kupie, zraziłam się Sugerowałam im by wysyłali kamyczki, te które sa super delikatne w pudełeczkach, ale nie skomentowali tego... Mam ich dość! Potrzebuje kryształków do konkretnej biżu i co i nic..
nom.. tego mam powiedzieć 'a nie mówiłam' czy sobie darować?
a tak serio - ja zrezygnowałam z reklamacji po poerwszej ich odpowiedzi. mają klientów daleko i głęboko. cóż. więcej po prostu będę szukać wszystiego gdzie indziej - chyba wolę zapłacić już poczcie za 2 wysyłki, niż za jedną z qunsztu. a co do koralików - cóż. jeśli próbują wcisnąć nam, że połówka czegoś, co było obrabiane jako kulka, ale pękło podczas produkcji to 'koralik o naturalnym, nieregularnym kształcie' to powodzenia... :/

FORZA FERRARI!
Darkling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 21:57   #1125
JoannM
Zadomowienie

A ja sie wkurzylam na szkatulke.pl
przedwczoraj robilam zamowienie, patrze, brakuje jakis produktow,ale mysle wycofali(myslalam ze calkiem) czy cos.. a dzisiaj zagladam i maja nowe rzeczy-czy tam stare im podochodzily...no kurde.. :/

Razem z Gabrysią

JoannM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 23:18   #1126
nagaLy
Zakorzenienie

Hehehehe ja też wczoraj robiłam zakupy na szkatułce )) Ale ja już mam wrodzonego pecha, chyba zacznę Was ostrzegać jak będę robić zakupy. Serio - co zrobię zakupy to na dzień następny wszędzie mają dostawę )
Stary 2006-12-13, 08:08   #1127
JoannM
Zadomowienie

Cytat:
Hehehehe ja też wczoraj robiłam zakupy na szkatułce )) Ale ja już mam wrodzonego pecha, chyba zacznę Was ostrzegać jak będę robić zakupy. Serio - co zrobię zakupy to na dzień następny wszędzie mają dostawę )
ale napisalam do nich i podobno zamowienie jeszcze nei wyslane, takze bede mogla cos domowic, tylko powiedziala zeby poczekac ze 2 dni, bo bedzie wprowadzac nowe rzeczy. takze moze tez napisz tam
Pozdrawiam Szczecinianke

Razem z Gabrysią

Stary 2006-12-13, 09:47   #1128
naila
Zakorzenienie

Ech, szkoda, że Qnszt spadł z jakością Kupiłam parę kul czerwonych Lampwork http://www.qnszt.pl/catalog/236/2281...ien_12_mm.html za 3,50zł i co? Różnią się od siebie kolorem, wzorem i rozmiarem równocześnie!!! A miały być do konkretnych kolczyków. Nie stać mnie na zamawianie kilku par i potem ich dobieranie Nawet nie chce mi się reklamować, bo napiszą, że w opisie tak jest, więc widziały gały ...

Qnszt ma coraz gorsze jakościowo rzeczy, chyba się przesiądę...

Moje Impresje jestem również Zakosmetykowana
naila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 10:01   #1129
farfallina
Zadomowienie

GG do farfallina

Cytat:
Napisane przez naila Pokaż wiadomość
Ech, szkoda, że Qnszt spadł z jakością Kupiłam parę kul czerwonych Lampwork http://www.qnszt.pl/catalog/236/2281...ien_12_mm.html za 3,50zł i co? Różnią się od siebie kolorem, wzorem i rozmiarem równocześnie!!! A miały być do konkretnych kolczyków. Nie stać mnie na zamawianie kilku par i potem ich dobieranie Nawet nie chce mi się reklamować, bo napiszą, że w opisie tak jest, więc widziały gały ...

Naila...sliczne te kule przynajmniej ladnie wygladaja na obrazku. Az szkoda, ze cos tak ladnego moga popsuc

New edition

Moje swiecidelka Zapraszam!
farfallina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-13, 10:07   #1130
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:

Naila współczuje. Ja też zamówiłam takie kulki jak ty tylko w innym kolorze. Moje są okey (na szczęście!!). Mają podbne wzory, rozmiar i kształt jednakowy. Rozumiem twoje roszczartowanie. Qunszt jednak nie rozumie takich subtelności. Wg nich powinnam zrobić zamówioną biżuterie dla kogoś z tych uszkodzonych kryształków! Tylko kto by się potem wstydził? Ja? Szczyt, w życiu bym nikomu nie dała biżu w takim stanie!

Stary 2006-12-13, 14:21   #1131
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dla mnie qunszt ma jedną zaletę - na razie to jedyny sklep, w którym mogę kupić jednocześnie drut posrebrzany 0,6 i małe srebrne bigle, które mają fajną cenę 1,69. Nie muszę 2 razy za przesyłke płacić. Szkoda, że sznurka woskowanego nie mają, bo właściwie ja tylko te rzeczy zamawiam. No, jeszcze federingi małe, tez niezłe mają. Na szczeście koralików u nich nie zamawiam
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 15:14   #1132
nagaLy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoannM Pokaż wiadomość
ale napisalam do nich i podobno zamowienie jeszcze nei wyslane, takze bede mogla cos domowic, tylko powiedziala zeby poczekac ze 2 dni, bo bedzie wprowadzac nowe rzeczy. takze moze tez napisz tam
Pozdrawiam Szczecinianke
Kurka, ja nie byłam taka sprytna, dziś po południu dostałam maila, że zamówienie wysłane. No trudno. Nie wpadłam na to a pewnie bym coś dobrała... Yhhh następnym razem

Również pozdrawiam, miło spotkać kogoś ze swojego miasta, niby miasto duże a tak nas tu chyba mało...
Stary 2006-12-13, 17:25   #1133
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Napisane przez JoannM Pokaż wiadomość
A ja sie wkurzylam na szkatulke.pl
przedwczoraj robilam zamowienie, patrze, brakuje jakis produktow,ale mysle wycofali(myslalam ze calkiem) czy cos.. a dzisiaj zagladam i maja nowe rzeczy-czy tam stare im podochodzily...no kurde.. :/
ja się wkurzyłam na beadshop.Dzisiaj dostali kamienie,które chciałam kupić, ale w chwili składania zamówienia ich nie było .

Edit:

Robił ktoś reklamację w Beadshop?Dostałam jaspis i w jednym kamieniu jest dość duża intruzja kalcytu .Bardzo się to rzuca w oczy.
Stary 2006-12-13, 21:48   #1134
JoannM
Zadomowienie

Cytat:
Kurka, ja nie byłam taka sprytna, dziś po południu dostałam maila, że zamówienie wysłane. No trudno. Nie wpadłam na to a pewnie bym coś dobrała... Yhhh następnym razem
i co mi po tym sprycie, najpierw napisali ze nie wyslali, a dzisiaj ze juz wyslane. wiecej tam nie kupie..
:/
dla mnie to na razie artfan prowadzi.

Razem z Gabrysią

Stary 2006-12-13, 22:40   #1135
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:

Odkryłam niedawno fajny sklep, który dopiero się rozkręca, z chęcią podrzucam link, bo już 2 razy zrobiłam tam zakupy. Kilka koralików za drugim razem miałam wątpliwej jakości ale na taką ilość, jaką zamówiłam - puściłam im płazem. Gratisy też średnio pod gus mi podeszły, ale - jak wiadomo, gust nie podlega dyskusji. A nie żałują gratisów. polecam kota w woku, niedrogi a fajne rzeczy są w środku. Szkoda tylko, że nie mają zbyt bogatego asortymentu. No ale - ceny mają konkurencyjne

http://akcesoria.net.pl/sklep/

Ocho, widzę, że nie tylko ja zrezygnowałam z qnsztu. Obraziłam się na Nich po tym, jak przestali dawać gratisy a zaczęli wrzucać wadliwy towar. przez pół roku co miesiąc wydawałam na niech niemałą kasę i trochę się wściekłam, jak zamówiłam 20 karabińczyków i każdy co do jednego się zacinał. W odpowiedzi mi napisali, że posrebrzane to do siebie mają, że lepsze w zapinaniu są srebrne... Gdybym nie kupowała takich samych na allegro to być może dałabym się nabrać :|
Nie chciało mi się reklamować, tylko napisałam maila. Oprócz śmiesznego porównania do srebra napisali, że zmienią dostawcę. Ciekawam, czy od tego czasu i innym wcisneli wadliwe karabińczyki? Było to moze ze 2-3 miechy temu..

Mnie się trafiły zacinające się federingi :/. Posrebrzane, a jakże.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 11:50   #1136
naila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Naila współczuje. Ja też zamówiłam takie kulki jak ty tylko w innym kolorze. Moje są okey (na szczęście!!). Mają podobne wzory, rozmiar i kształt jednakowy. Rozumiem twoje rozczarowanie. Qunszt jednak nie rozumie takich subtelności. Wg nich powinnam zrobić zamówioną biżuterie dla kogoś z tych uszkodzonych kryształków! Tylko kto by się potem wstydził? Ja? Szczyt, w życiu bym nikomu nie dała biżu w takim stanie!
Wiedziałam,że znajdę tu zrozumienie Właśnie dokładnie tak jest, przecież nie zrobię dwóch różnych kolczyków Szkoda, bo muszę znaleźć inne kule (i znowu płacić za przesyłkę), ale już nie w Qnszcie. Inne rzeczy, które mi przysłali są w porządku, tylko te dwie są bez sensu.

Stary 2006-12-14, 13:26   #1137
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam,że znajdę tu zrozumienie Właśnie dokładnie tak jest, przecież nie zrobię dwóch różnych kolczyków Szkoda, bo muszę znaleźć inne kule (i znowu płacić za przesyłkę), ale już nie w Qnszcie. Inne rzeczy, które mi przysłali są w porządku, tylko te dwie są bez sensu.
Ja narazie jeszcze czekam na dostawe tych reklamowanych kamieni. Jeszcze na 100% nie wziełam rozwodu z Qunsztem, zobaczymy co mi odeślą... Ale trochę mam ich dość i następne zamówienie na pewno nie u nich złożę... Możę w Artefanie

Stary 2006-12-14, 13:51   #1138
naila
Zakorzenienie

Napisałam do Qnsztu, całkiem grzecznie co o tym myślę i odpisano mi, również grzecznie, że to robione ręcznie i mogą się tak różnić, mają tak w opisie produktu . I, że postarają się na przyszłość wzracać na to uwagę.

Szczerze? Wątpię, ale przynajmniej niech wiedzą, że coś takiego powoduje niezadowolenie i zwrot w inną stronę.

Stary 2006-12-14, 14:08   #1139
jaśmina23
Raczkowanie

GG do jaśmina23

WITAM, wszystkie biżuteryjki Zawsze zaglądałam na Wizaz po porady odnośnie wyboru najlepszego kosmetyku, od dziś postanowiłam troszkę się po udzielać na forum. Zrobiłam już wiele zakupów, korzystałam z www.artfan.pl, www.qnszt.pl, www.koraliki.pl oraz dziś po raz pierwszy z www.koralowo.pl.
www.artfan.pl- podoba mi się sklep, kupuje tam jedynie kamienie, gdyż na moje oko srebro jest tańsze na www.qnszt.pl
Qnszt- chyba mój ulubiony sklepik, może dlatego że tam znajduję zawsze to co mi potrzebne no i srebro tańsze!!! drut sprzedają po 1 m a nie 0,5m
Koraliki- pierwszy przeze mnie odwiedzony sklepik, na początku byłam w miarę zadowolona, do czasu.. kiedy nie trafiłam na Qnszt, bardzo mały wybór interesujacych mnie kamieni i koralików
www.koralowo.pl- śliczne opakowania na biżuterię, przepiękne kamienie, dobry kontakt z obsługą sklepiku. Zobaczymy czy przesyłka będzie szybka, odpowiednio zabezpieczona i czy kamienie dostanę podobne do tych na zdjęciu Oczywiście jak dostanę przesyłkę dopiszę odpowiednie uwagi
Jak do tej pory w każdym ze sklepików przesyłki szły ok. 2 dni po dokonaniu przeze mnie wpłaty na konto, a więc dosyć szybko. <cmok>usie dla Was
jaśmina23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 16:20   #1140
aniielica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaśmina23 Pokaż wiadomość

Qnszt- chyba mój ulubiony sklepik, może dlatego że tam znajduję zawsze to co mi potrzebne no i srebro tańsze!!! drut sprzedają po 1 m a nie 0,5m

Hmmm o kiedy to qnszt ma najtańsze srebro? Dla mnie jest tam chyba najdroższe ze wszystkich sklepów.
aniielica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości