|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
dziękuję, pójdę
a wiecie może ile kosztuje zwężenie cholewek? BO na kowalskiej zapłaciłam kiedyś 30zł.Cytat:
nie pamiętam dokładnie w którym miejscu, ale takie fajne grube.Cytat:
o ile pamiętam nie był to obcas tylko koturna, ale nie była niska, tylko taka wyższa, coś jak normalny obcas tylko w środku połączony, eh nie wiem jak to wytłumaczyć Ew. można dostać jasne kozaki w podobnym stylu jak te http://www.allegro.pl/item135110222_...iz_renata.html lub kowbojki. A tak to wszystkie kozaski są brązowe, czarne albo zdarzają się złote.
|
||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
poszukuje torebki w stylu podobnym jak na zdjęciach :0
nie mam pojęcia gdzie w lublinie mogę kupiC ciekawą torebkę w rozsądnej cenie tak do ok.70 zł (oczywiście oprócz targu bo tam tylko złoto, cekiny i inne błyskotki wiecie może czy w lublinie można dostac torebki Davida Jones`a ? nie uśmiecha mi się kupowanie na allegro bo lubie sprawdzic namacalnie co kupuję
|
|
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A co do Lbn'a to też nie wiem, gdzie kupić , niestety, kiedyś były w Czerwonej Dyni, ale tego sklepu już nie ma ![]() Cytat:
![]() Wskazówko, Ty chyba pytałaś kiedyś o zegarki, nie wiem, czy jeszcze to aktualne, ale może komuś się przyda, fajne zegarki widziałąm wczoraj w Leclerku (Tyrystyczna), jest takie stoisko, nie na hali, tylko wcześniej jak są te butiki różne i stoiska , to na środku jest stoisko z zegarkami właśnie, są łądne i całkiem niedrogie
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie moze gdzie moe dostac sztruksowy plaszcz ,najlepiej jednorzedowy ??
|
|
|
|
#1145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1146 |
|
BAN stały
|
Ja nietypowo..poszukuje hodowce Yorków...małych przeslicznych piesków, może znacie jakiegoś z okolic??
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), tam jest też przystanek (a tak już najdokładniej mówiąc to jest ona naprzeciwko Biblioteki Łopacińskiego). Tam są dwa sklepy z torebkami, ale ten pierwszy, po lewej jest tańszy. Torebki do 70 zł są też w sklepie Bazar na rogu Tysiąclecia i Lubartowskiej. |
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdzę te sklepy o których pisałaś Ally ale gdyby któraś z was zobaczyła torebkę w podobnym stylu jak te na zdjeciach albo widziaąl gdzieś torebki Davida Jones`a to plissss dajcie mi znać
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak długo pochodzi pochodziłam po sklepach, jakieś drogie były (póki co na moją kieszeń-ostatnio dużo wydatków )a zegarek potrzebny mi był "na gwałt". A że zobczyłam przypadkiem zegarki na targu to sobie kupiłam, ale jak się rozleci to będę wiedzieć gdzie kupić i mam nadzieję że już wtedy będę mogła kupić całkiem dobry |
|
|
|
|
#1150 |
|
Wtajemniczenie
|
tootsie, ja widzialam czasem niezłe torebki w REalu w sklepiku z biżuterią - sąna górze na gablotach i czasem można ioch nie zauważyć. NIestety nie sprawdzalam jakie mają ceny ...
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znow mam pytanko, a mianowicie - czy orientujecie sie gdzie u nas lublin i ew. okolice beda bale sylwestrowe lub poprostu gdzie tego szukac, w gazecie? bo planujemy isc w kilka osob i chyba trzeba powoli juz rezerwowac miejsca. jesli macie jakies ciekawe propozycje, prosze dajcie znac dziekujeaaaa i jeszcze jedno pytanko - szukam w miare trwalego lakieru do paznokci, w miare taniego (do 10zl gora) i najlepiej zeby byl w nieduzej buteleczce, bo nigdy calego jeszcze nie zuzylam... moze moglybyscie cos mi polecic... jeszcze raz dziekuje
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
o sylwestra popytaj w klubach, myślę że beda się ogłaszać w lokalnej prasie, radio, wydaje mi się ze może być jeszcze za wczesnie, teraz na topie są andrzejki ale już pod koniec listopada pewnie ruszy temat sylwka
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w sumie masz racje zapomnialam na smierc o andrzejkach, ale pamietam ze jak w tamtym roku szukalismy gdzies o tej porze to juz byly problemy, takze wole wczesniej cos poszukac
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście lubie Maybelline Colorama...kosztuje cos okolo 9-10zl i ciagle gama kolorystyczna sie poszerza ![]() colorama1.jpg http://www.maybelline.pl/produkty/pa...85l258l383.htm |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a znajde cos do 6zl w miare trwalego?
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
nie wydaje mi się...ostatnio kupiłam jakis lakier Selene za chyba 7zl(?) beznadziejny...
Z tego co pamiętam te Rossmanowe nie są takie złe, ale czy trwałe ![]() Nadal niezmieniam zdania co do Coloramy, ktory jest taniutki i niezly...dzis pod wpływem Twojej wypowiedzi kupilam sobie właśnie kolor Cocnut Crystals (zaraz malowanko )
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzyłaś moze w Top Secret?Najwiekszy wybor rzeczy z tej firmy jest w Olimpie(w Galerii Orkana słabo jakoś zaopatrzony jest sklep)
Z tego co kojarze sztruksowe płaszczyki moga też być w House? niestety, ale tak dokładnie to nie wiem ![]() Przejdz sie po deptaku: odwiedz Cornera, a jak nic nie będzie to moze Olimp? A co do jednorzędowości to raczej króluja dwurzędówki, za którymi osobiście nie przepadam
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zgadzam się co do Olimpu, i co do tego, że teraz są głównie dwurzędowe.A i płaszcze sztruksowe widziaąłm, ale jakieś 2 miesiące temu, teraz raczej krucho z takimi...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1160 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Praline a ten kolor Coloramy to jaki? tzn. widziałam na stronie, ale jak wygląda na paznokciu? jest przejrzysty czy kryjący? |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
taki srednio kryjacy srebrny z masa drobinek
|
|
|
|
#1162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z jakiegoś dziwnego materiału (przynajmniej te w TS) jakaś taka kratka, mi się nie podobały
|
||
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a nie wiecie może gdzie dostane kozaki zimowe w stylu retro (okrągły przód, prosty obcas)?? Na allegro ostatnio byly fajne ale za pozno sie zorientowalam
|
|
|
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
Byłam już w Tesco, Galerii Orkana, Olimpie, na Krakowskim...i nic...nigdzie nie mogę znaleźć żadnego okrycia na zimę...wszędzie królują króciutkie kurteczki z szalowym kołnierzem (a ja potrzebuję czegoś dłuższego, bo lubię jak mi jest ciepło), niemiłosiernie błyszczące niczym tafta płaszcze albo bardzo młodzieżowe, haftowane, z napisami i naszywkami...a jak już znajdę coś odpowiadającego, to wyglądam w tym jak snopek siana albo inny baleron
Trudno mi powiedzieć czego tak konkretnie szukam, chodzi mi o to, Żeby wejśc do sklepu i powiedzieć "o, to jest to!"![]() W Lu z tym ciężko...Plazy do zimy nie wybudują, a ja chcę sobie coś kupić...może coś przeoczyłam?Może znalazłyście ostatnio coś fajnego?Poradźcie coś
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No niestety mi w Lublinie nie rzuciło sie nic konkretnego jeśli chodzi o kurtke. W końcu pojechałam do Wawy i kupiłam kremowy plaszczyk w pół uda z H&Mu. Niestety nic Ci nie doradze bo nigdzie nie widziałam
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze taki lakier sobie kupie na sprobunek dzieki
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może wytłumaczyć mi jasno
jak trafić pod "galerię smaku" na okopowej? Czy są tam miejsca aby zaparkować samochód ? lepiej trafić od narutowicza czy lipowej? Nie chcę się nadziać na ul. jednokierunkową nie wiem czy jest tam taka. Aha czy ten lokal "galeria smaku" to jakis duży budynek? CZy jest duży szyld? Dziękuję
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasjlepiej chyba jechac od okopowej, naprzeciwko prokuratury jest wjazd na parking . |
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

na targu kolo novej bylam i niestety nie widzialam, wiec stwirerdzilam ze nie ma po co isc pod zamek, ale skoro mowisz ze sa, to sie wybiore.. raz jeszcze dziekuje za cynk
o ile pamiętam nie był to obcas tylko koturna, ale nie była niska, tylko taka wyższa, coś jak normalny obcas tylko w środku połączony, eh nie wiem jak to wytłumaczyć

, niestety, kiedyś były w Czerwonej Dyni, ale tego sklepu już nie ma 

pochodziłam po sklepach, jakieś drogie były (póki co na moją kieszeń-ostatnio dużo wydatków

z jakiegoś dziwnego materiału (przynajmniej te w TS) jakaś taka kratka, mi się nie podobały
lepiej trafić od narutowicza czy lipowej? Nie chcę się nadziać na ul. jednokierunkową