|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią +ot, część 54
Cytat:
![]() Ja nabrałam sie na pracę w solarium ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() A co jeśli jestem bułą nie tylko pod kątem usposobienia, ale i figury? Żelazko na gazie? Dziecko w piekarniku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to nie były słuchawki Bluetooth?
![]() |
#1146 |
BAN stały
|
nope. widać było kable do telefonu leżącego np na kolanach.
ja nie wnikam czy to rozmowa telefoniczna, książka czy głupie filmiki z yt. prowadzenie z obydwiema słuchawkami na uszach nie jest rozsądne i bezpieczne i dziwię się że ludzie tego nie wiedzą |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
https://m.facebook.com/story.php?sto...02491709798807
Straszna ludzka znieczulica. Zabrakło mi słów jak przeczytałam historię psa, którego po potrąceniu zostawiono bez zabezpieczenia. Nie ma niestety teleportacji i zanim przyjadą odpowiednie służby można pomóc, a nie jeszcze dobić.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, zgadzam się. Tylko w życiu czegoś takiego nie widziałam. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() Ja nie jestem fanką psów ani wielbicielką zwierząt. Ale, ☠☠☠☠a, no jak można przejechać leżącego na jezdni rannego psa. Jak można go tak zostawić. ![]() Niepojęte.
![]() |
#1149 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Konto usunięte
|
Mnie zdziwiło i rozbawiło to ogłoszenie
https://www.gumtree.pl/a-lazienka/so...80910470613809 aż sprawdziłam, nowa kosztuje 28 zł, a ten nadęty opis... Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2018-09-20 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
A w tych rekrutacjach do klubu gogo serio liczy się wygląd? Mają wystarczająco dużo chętnych, żeby w nich przebierać?
![]() Co do pociągu to naprawdę jest koszmar. I jeszcze się nie wysiadło, a już ludzie chcą wsiadać... Ci, co smyrają się specjalnie, może w jakiś dziwny sposób to lubią. Strach iść na zakupy ![]() (nie mogę was cytować w tym telefonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
BAN stały
|
Cytat:
Witamy w Polsce. Tu jeszcze 'lepiej' - pies proboszcza umierał pod kościołem, zainteresowała się nim nastolatka z sąsiedniej parafii, która akurat przyjechała na mszę do tego kościoła. https://www.fakt.pl/wydarzenia/polsk...4zwg7t#slajd-3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Czarna owca
|
Jest nowy wywiad z tancerką w serii 7 metrów pod ziemią. Nie widać jej buzi, ale mówiła, że ją przyjęli z marszu, a się zastanawiała, czy będzie pasować
![]() Podejrzewam, że zależy od klubu. No i gusta też są różne, więc i różnorodnośc powinna być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego kiedys napisalam meila, zeby mi dali rozpiske co mam w takiej sytuacji zrobic akurat w naszym regionie, gdzie dzwonić chociazby, bo tez problem.... Cytat:
![]() Mi sie wydaje, ze tacy ludzie to nawet nie wiedza czy celowo czy nie, oni tak maja, jak w kolejkach czesto, dla nas to cos dziwnego, dla nich w ogole ![]() co do slowa przepraszam, to mnie bardzo dziwi jak ludzie rzadko kiedy go używają Bardzo mnie razi tu na wizazu, czesto widze jakies oburzenie, nawet brzydki post, az krzyczacy, a jak sie sprawa wyjasnia, ze jednak autor tamtego posta mial racje, to malo ktora dobra dusza powie przepraszam i za to wielkie ![]() A reszta to olewa i juz sie nie odzywa ![]() Cytat:
![]() Poznalam kiedys pania , doslownie na ulicy, bo jechalismy, a tu kobieta, na swiatlach awaryjnych, w szpilkach, i dwa psy gonila. To wiadome bylo, ze zapytalam czy pomoc i taki to mialo cel, ze poznalam cudna osobe. I ona wlasnie tez ma transportery, koce, na kleszcze preparaty, a wylapuje koty i je wozi na sterylizacje, ja wydobrzeja z powrotem je odwozi tam gdzie złapala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
brak mi słow na takie rzeczy
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Widziałam ten wywiad. Tyle, że tam nie widać jej twarzy i nie wiadomo jak z jej urodą. Może ktoś inny o innej nie załapałby się. Ale fakt, gusta są różne, więc mogą brać różne dziewczyny. Będzie mieć mniejsze powodzenie, będzie słabiej zarabiać i tyle.
#1160 |
Zakorzenienie
|
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8588823 5]W komentarzach wylewaja pomyje na ksiezy (i slusznie), ale nikt nie zwrocil uwagi na to, ze pobozni parafianie obserwowali meke tego psa idac na msze do kosciolka i zamiast sie nim zajac wolali dac na tace...[/QUOTE]
tez prawda w sumie ksiądz jeden, a tych parafian nieraz caly kosciol i co zrobili, nic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | ||
Czarna owca
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Mnie dziwi ostatnio coraz czesciej zwracanie sie do mnie w sklepach w 3 osobie
![]() Moze to wplyw Ukraincow ![]() W B. np. : mamy karte ?, zbieramy naklejki ? ostatnio w sklepie: szukamy czegos konkretnego ? Nastepnym razem zapytam sie czy ja w ciazy o ktorej nie wiem, czy moze jakies pasozyty i tez nic nie wiem ![]() Choc jak mnie bawi, to tak samo odpowiadam: tak mamy i zbieramy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Czarna owca
|
Groszek, to chyba pierwsza osoba liczby mnogiej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
a no fakt, na razie jestem z powrotem na etapie szlaczkow i nauki z 1 klasy, to sie cofnelam
![]() dziekuje za poprawkę ![]() a tez ostatnio slyszalam to co kiedys tu gadalysmy o tesciowych, choc nie wiem czy to byla mama czy tesciowa. Ale uslyszalam wyraźnie : a czy mama nie chce loda? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Może to ta słynna rozkmina "na ty nie chcę, ale na pan/pani do teściowej też głupio" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Konto usunięte
|
https://pomorska.pl/lekcje-w-bydgosk...18/ar/13502977
No dziwi mnie to. I jeszcze dyrektor że komu to przeszkadza. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do nauki, szkoly, to sie zdziwilam, że z religii są oceny ![]() I chociazby brak ksiazki bedzie mial wplyw na ocene i tak sobie o tym myslalam, ze kurcze takie dziecko samo sobie nie kupi, niektorzy rodzice to nawet nie wiedza, ze sa jakies zadania juz domowe, a tu takie cos Myslalam, ze tam jakies zaliczenia, ale nie klepanie paciorkow, a jakos tak pokazanie dziecku co dobre co zle itd. I juz wczoraj jedna mama mi mowi, ze ona tylko corke do 3 klasy, bo komunia, a to trzeba, bo co ludzie powiedza? Az do niej mowie: pani tak na serio, co ludzie powiedza ? A co to kogo?, moja chodzi , bo chce ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Czarna owca
|
Ja dziecka chciałabym nawet nie chrzcić, jeśli się na nie zdecyduję. Jeśli później by uznało, że chce należec do kościoła - śmiało. Ale ja nie miałam możliwości podjęcia świadomej decyzji, a szkoda. Oczywiście do rodziców pretensji nie mam. Ot, takie czasy, taka mentalnośc i kraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
BAN stały
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;8588867 9]https://pomorska.pl/lekcje-w-bydgosk...18/ar/13502977
No dziwi mnie to. I jeszcze dyrektor że komu to przeszkadza. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] a mnie dziwi to wielkie oburzenie. bo tak jak napisno... gdy dzieci idą w trakcie lekcji do kina to już nikt nie płacze, że lekcja przepadła. zwłaszcza, że dzieci zmuszane do wyjścia nie są. |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem komunie byly, jak zwykle to co wszedzie, najwazniejsze przyjecie... Dalej nic, bierzmowania nie, zero kosciola, mszy, kolęd, a tu ten starszy jakos z pare lat temu sie "nawrócił" i troche mu znowu na druga strone prtzeszlo, a pretensje jakies tam mial, bierzmowanie tez sam sobie zalatwial niedawno i w tym roku ślub koscielny, ktory akurat o dziwo mi sie podobal, sami sobie dobrali czytania o milosci, ksiądz tez byl w porzadku mądrze gadal Troszke to inaczej powinno byc, sami ludzie powinni byc swiadomi co gdzie i kiedy, bo teraz to juz cyrk sie robi z kazdej ceremonii Ja uwielbiam jak moje dziecko sie wdaje z babcia w dyskusje i jak to sie zapytala raz : babciu a co jest wazniejsze kosciol czy pieski? Babcia wiadomo kosciołek, bo to dom Boga. A moja na to, przeciez w naszych pieskach tez jest Bog i wiecej go tam niz w kosciele. No tak dziecko szatanow mamy ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.