Tajlandia - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-04, 08:19   #1141
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Tajlandia

Cytat:
Napisane przez firaen Pokaż wiadomość
Tak czytam i... nie pojmuję. Jaka wiza? Do Tajlandii? Przecież nie ma takiego wymogu! Byłam tam w sierpniu tego roku i nic takiego nie jest potrzebne, tylko paszport
Sam kraj polecam szalenie i szczęśliwi są ci, którzy na dniach się tam wybierają.
Chodziło o wizę do Kambodży. Dla osób, które będą wjeżdżać do Kambodży z Tajlandii.
Stary 2013-11-05, 07:36   #1142
firaen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Chodziło o wizę do Kambodży. Dla osób, które będą wjeżdżać do Kambodży z Tajlandii.
Aha, ok. Generalnie nie ma znaczenia skąd się jedzie, wazne jaki się ma paszport. Wizę do Kambodży faktycznie trzeba mieć z polskim paszportem.

Polecam szukać pośredników załatwiających wizy przez internet za kilka $. Pamiętam, że jak lecieliśmy do Wietnamu to zapłaciliśmy za to po 6$ chyba, płatność paypalem, dokument przyszedł na maila, nikt nas nie oszukał, a nawet gdyby to zrobił to 12$ nie jest jakąś wielką kwotą.

It's all in your head...
firaen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-05, 07:44   #1143
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez firaen Pokaż wiadomość
Aha, ok. Generalnie nie ma znaczenia skąd się jedzie, wazne jaki się ma paszport. Wizę do Kambodży faktycznie trzeba mieć z polskim paszportem.

Polecam szukać pośredników załatwiających wizy przez internet za kilka $. Pamiętam, że jak lecieliśmy do Wietnamu to zapłaciliśmy za to po 6$ chyba, płatność paypalem, dokument przyszedł na maila, nikt nas nie oszukał, a nawet gdyby to zrobił to 12$ nie jest jakąś wielką kwotą.
Ale chyba nie wszędzie tak się da. Wiza kambodżańska na granicy kosztuje 20$, e-wiza 25$ i nie słyszałam, żeby ktokolwiek płacił taniej.
Stary 2013-11-08, 08:48   #1144
dotaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez turkusowa87 Pokaż wiadomość
tak jak wspomniała dotaa www.fly4free.pl - nieocenione źródło kontaktów
Turkusowa już jesteś gotowa do wyjazdu?

Ktsw Ty już wróciłaś?

Coś tu ostatnio cisza.... wszystkie wyjechały czy jak

"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości"

dotaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-08, 15:02   #1145
painka
Zadomowienie

Obecna

My lecimy w następną środę, póki co poza biletami do BKK nic nie mamy załatwionego
Stary 2013-11-08, 15:20   #1146
dotaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez painka Pokaż wiadomość
Obecna

My lecimy w następną środę, póki co poza biletami do BKK nic nie mamy załatwionego
My już w ten poniedziałek. Planujecie na miejscu szukać noclegów, czy jeszcze się nie zabraliście do tego?

Wczoraj przyszła wiza do Kambodży i co śmieszne otwieram załącznik a w nim wiza mojego męża, a mojej ni huhu. Przy aplikacji każdy podawał swojego meila, już wysmarowałam do nich meila, zaglądam do skrzynki a tam moja wiza

"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości"

Stary 2013-11-08, 15:23   #1147
painka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dotaa Pokaż wiadomość
My już w ten poniedziałek. Planujecie na miejscu szukać noclegów, czy jeszcze się nie zabraliście do tego?

Wczoraj przyszła wiza do Kambodży i co śmieszne otwieram załącznik a w nim wiza mojego męża, a mojej ni huhu. Przy aplikacji każdy podawał swojego meila, już wysmarowałam do nich meila, zaglądam do skrzynki a tam moja wiza
Zarezerwujemy coś pewnie jeszcze w tym tygodniu, ja do Tajlandii lecę 4 raz, z mężem byliśmy też w tym roku na majówkę, więc mam już kilka swoich ulubionych hoteli w których się zatrzymuję, nie mamy w sumie jakiegoś konkretnego planu, mamy ochotę się trochę poopierniczać bez całej rozpiski co którego dnia będziemy robić
Stary 2013-11-08, 18:28   #1148
dotaa
Rozeznanie

Cytat:
Zarezerwujemy coś pewnie jeszcze w tym tygodniu, ja do Tajlandii lecę 4 raz, z mężem byliśmy też w tym roku na majówkę, więc mam już kilka swoich ulubionych hoteli w których się zatrzymuję, nie mamy w sumie jakiegoś konkretnego planu, mamy ochotę się trochę poopierniczać bez całej rozpiski co którego dnia będziemy robić
Pamiętam, że czytałam o Twoich wyprawach do Tajlandii, nim w moich planach pojawił się pomysł wyjazdu Jak czwarty raz jedziesz to nic tylko się byczyć i całkiem na luzie.
My po raz pierwszy, więc mamy cały rozkład, choć i tak pewne rzeczy odkładamy na kolejny raz.

Stary 2013-11-08, 19:33   #1149
Malgos_12
Zakorzenienie

Dokładnie rok temu o tej porze byłam już w samolocie do Tajlandii ach wróciłabym tam choć na chwilkę, choć z drugiej strony teraz spełnia się moje kolejne marzenie
mimo wszystko zazdroszczę wam wyprawy - tak pozytywnie
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 15:04   #1150
spaghettii
Wtajemniczenie

hej dziewczyny, lece w grudniu do Tajlandii, ogolniebedzie to moja 3 wizyta tam,ale pierwszy raz jade z moja 2 letnia corka. Prawdopodobnie bede leciec qatar airways i mam przesiadke w Doha, musze tam czekac 9godzin.jakbym leciala sama to by problemu nie bylo,jednak martwie sie jak to bedzie z mala,szczegolnie, ze bedzie to w nocy..macie moze jakies doswiadczenia z tym lotniskiem i liniami? przeczytalam gdzies,ze mozna podobno dostac darmowy nocleg w hotelu jesli jest ponad 8h czekania...

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez dotaa Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn, które planują wyskoczyć do Kambodży - kupujecie e-wizę, czy na miejscu na granicy ?

U mnie już wszystko poplanowane, noclegi porezerwowe i pozostaje niecały miesiąc do wyjazdu
Ja kupowalam nagranicy, ale to bylo kilka lat temu i trzeba bylo dac lapowke. ale ja z tajka jechalam,wiec na turystow moze troche inaczej pztrza..

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Ale chyba nie wszędzie tak się da. Wiza kambodżańska na granicy kosztuje 20$, e-wiza 25$ i nie słyszałam, żeby ktokolwiek płacił taniej.
ja jak jechalam w 2007r to na miejscu trzebabylo dac doslownie kilka $ i dawali wize.zadnego zdjecia nie trzeba bylo...

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 15:11   #1151
painka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, lece w grudniu do Tajlandii, ogolniebedzie to moja 3 wizyta tam,ale pierwszy raz jade z moja 2 letnia corka. Prawdopodobnie bede leciec qatar airways i mam przesiadke w Doha, musze tam czekac 9godzin.jakbym leciala sama to by problemu nie bylo,jednak martwie sie jak to bedzie z mala,szczegolnie, ze bedzie to w nocy..macie moze jakies doswiadczenia z tym lotniskiem i liniami? przeczytalam gdzies,ze mozna podobno dostac darmowy nocleg w hotelu jesli jest ponad 8h czekania...
Jeśli masz 9h przesiadkę to zapewne kupiłaś tańszy bilet (bo zawsze są dostępne loty z którką 2-3 godzinną przesiadkę), w związku z tym nie przysługuje Ci niestety wiza i nocleg.

Na lotnisku jest tzn. "cicha strefa", jest to wydzielony pokój leżakami, jest tam przygaszone światło i jest tam cicho, ja jak zasnęłam to spałam chyba 8 godzin więc można się wyspać, oczywiście pod warunkiem że znajdziesz miejsce bo tych leżaków też nie ma jakoś strasznie dużo. Jak nie uda się znaleźć leżaka to ewentualnie można się położyć na podłodze, chociaż myślę że matce z małym dzieckiem ktoś miejsca ustąpi. Dodam tylko że jest tam bardzo bardzo zimno, więc warto mieć ze sobą jakiś mały pled i ciepłe ubrania.

Edytowane przez painka
Czas edycji: 2013-11-11 o 15:12
painka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 16:17   #1152
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeśli masz 9h przesiadkę to zapewne kupiłaś tańszy bilet (bo zawsze są dostępne loty z którką 2-3 godzinną przesiadkę), w związku z tym nie przysługuje Ci niestety wiza i nocleg.

Na lotnisku jest tzn. "cicha strefa", jest to wydzielony pokój leżakami, jest tam przygaszone światło i jest tam cicho, ja jak zasnęłam to spałam chyba 8 godzin więc można się wyspać, oczywiście pod warunkiem że znajdziesz miejsce bo tych leżaków też nie ma jakoś strasznie dużo. Jak nie uda się znaleźć leżaka to ewentualnie można się położyć na podłodze, chociaż myślę że matce z małym dzieckiem ktoś miejsca ustąpi. Dodam tylko że jest tam bardzo bardzo zimno, więc warto mieć ze sobą jakiś mały pled i ciepłe ubrania.
Dziekuje za odpowiedz na szczescie sprawa sie rozwiazala,i jednak lecimy tego samego dnia ale z 2,5 godzinna przesiadka ale cieplejsze ubrania i jakis kocyk dla malej wezme.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

a ,jeszcze jedno pytanie mam, pierwszy raz bede zima w tajlandii,wczesiej bylam latem, wiec jakiej pogody spodziewac sie w grudniu?

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

pytalam tez jakis czas temu o szczepienia dla malej, i musze spytac jeszcze raz, bo.mala.jest.teraz.w.Pols ce.wiec.tutaj.je.zrobimy. jakie.szczepienia.sa.potr zebne,gdzie.je,zrobic,i.c zy.zdazymy.do.6.grudnia?
przepraszam.za.pisownie,a le.spacja.mi.nie.chce.dzi alac

Moj blog

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
Stary 2013-11-11, 16:29   #1153
painka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
Dziekuje za odpowiedz na szczescie sprawa sie rozwiazala,i jednak lecimy tego samego dnia ale z 2,5 godzinna przesiadka ale cieplejsze ubrania i jakis kocyk dla malej wezme.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

a ,jeszcze jedno pytanie mam, pierwszy raz bede zima w tajlandii,wczesiej bylam latem, wiec jakiej pogody spodziewac sie w grudniu?

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

pytalam tez jakis czas temu o szczepienia dla malej, i musze spytac jeszcze raz, bo.mala.jest.teraz.w.Pols ce.wiec.tutaj.je.zrobimy. jakie.szczepienia.sa.potr zebne,gdzie.je,zrobic,i.c zy.zdazymy.do.6.grudnia?
przepraszam.za.pisownie,a le.spacja.mi.nie.chce.dzi alac
Ja lecę w środę na dwa tygodnie, więc po powrocie dam znać. Z pewnością będzie cieplnej niż podczas Twojego poprzedniego pobytu.
Ja póki co byłam raz w lutym, raz w kwietniu i raz na przełomie kwietnia i maja, więc sama jestem ciekawa jaka pogoda jest tam w listopadzie. Mój tata wrócił z Bangkoku tydzień temu i mówił że standardowo było gorąco (chociaż przypuszczam, że nie aż tak jak to bywa w sezonie gdy jest duża wilgotność).
Stary 2013-11-11, 17:30   #1154
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja lecę w środę na dwa tygodnie, więc po powrocie dam znać. Z pewnością będzie cieplnej niż podczas Twojego poprzedniego pobytu.
Ja póki co byłam raz w lutym, raz w kwietniu i raz na przełomie kwietnia i maja, więc sama jestem ciekawa jaka pogoda jest tam w listopadzie. Mój tata wrócił z Bangkoku tydzień temu i mówił że standardowo było gorąco (chociaż przypuszczam, że nie aż tak jak to bywa w sezonie gdy jest duża wilgotność).
dziekuje
cos wyczytalam,ze od listopada zaczyna sie suchy sezon,bo do pazdziernika sa deszcze. .

Moj blog

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
Stary 2013-11-11, 19:47   #1155
carmelova
Zakorzenienie

Hej

Nie moge sie doczekac Waszych relacji ))

Lece 26 lutego, wracam 16 marca, linue Cathay Pacific. Wczoraj dokupilam jeszcze bilet Air Asia z Bangkoku do Krabi. Musze jeszcze dokupic bilet laczony z Ko Phangan do Bkk. Poki co plan wyglada nastepujaco:

27.02 - przylot do Bkk
27.02-3.03 - Bkk, Ayutthaya, hotel Rambuttri Village
3-7.03 - Ao Nang, hotel The Nine@ Ao Nang
7/8.03 - nocny prom na Koh Tao
8-12.03 - Koh Tao, hotel Koh Tao Cabana, bungalow Whitesand Beachfront
12-15.03 - Ko Phangan, hotel High Life Bungalow
16.03 - lot powrotny o 1:40 am

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-12, 08:36   #1156
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Dokładnie rok temu o tej porze byłam już w samolocie do Tajlandii ach wróciłabym tam choć na chwilkę, choć z drugiej strony teraz spełnia się moje kolejne marzenie
mimo wszystko zazdroszczę wam wyprawy - tak pozytywnie
Opowiadaj Małgos gdzie się tym razem wybieracie?

My włąsnie wrócilismy z Tanzanii i Zanzibaru! Było tak: ! To była nasza wyprawa życia. Na blogu zaczynam powoli zamieszczac relacje, wiec jakby którać miała ochotę śledzić to zapraszam

No i już nieśmiało planujemy kolejną wyprawę na kwiecień: Peru i Boliwia . Czekam tylko na jakieś dobre ceny biletów, które już powolutku zaczynają się pojawiać...niestety na razie nie na ten termin co chcemy...

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej

Nie moge sie doczekac Waszych relacji ))

Lece 26 lutego, wracam 16 marca, linue Cathay Pacific. Wczoraj dokupilam jeszcze bilet Air Asia z Bangkoku do Krabi. Musze jeszcze dokupic bilet laczony z Ko Phangan do Bkk. Poki co plan wyglada nastepujaco:

27.02 - przylot do Bkk
27.02-3.03 - Bkk, Ayutthaya, hotel Rambuttri Village
3-7.03 - Ao Nang, hotel The Nine@ Ao Nang
7/8.03 - nocny prom na Koh Tao
8-12.03 - Koh Tao, hotel Koh Tao Cabana, bungalow Whitesand Beachfront
12-15.03 - Ko Phangan, hotel High Life Bungalow
16.03 - lot powrotny o 1:40 am

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Widzę, że hotel Rambuttri stał się bardzo popularny no i dobrze, bo to na prawdę swietna miejscówka
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-12, 08:39   #1157
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

My włąsnie wrócilismy z Tanzanii i Zanzibaru! Było tak: ! To była nasza wyprawa życia. Na blogu zaczynam powoli zamieszczac relacje, wiec jakby którać miała ochotę śledzić to zapraszam

No i już nieśmiało planujemy kolejną wyprawę na kwiecień: Peru i Boliwia . Czekam tylko na jakieś dobre ceny biletów, które już powolutku zaczynają się pojawiać...niestety na razie nie na ten termin co chcemy...

Widzę, że hotel Rambuttri stał się bardzo popularny no i dobrze, bo to na prawdę swietna miejscówka
Peru i Boliwia ...moje aktualnie najwieksze marzenie

Będzie ktoś w marcu w Taj ?
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-12, 10:31   #1158
carmelova
Zakorzenienie

Marylko Tanzania i Zanzibar, super! Śledzę Twojego bloga na bieżąco, jest świetny

Moniczorek ja będę w marcu, zobacz mój "rozkład jazdy" 2 posty wyżej
Stary 2013-11-12, 10:34   #1159
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Marylko Tanzania i Zanzibar, super! Śledzę Twojego bloga na bieżąco, jest świetny

Moniczorek ja będę w marcu, zobacz mój "rozkład jazdy" 2 posty wyżej
Zobaczyłam ten luty nie patrzyam dalej
z kim lecisz?
Stary 2013-11-12, 10:49   #1160
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Zobaczyłam ten luty nie patrzyam dalej
z kim lecisz?
Lecimy z mężem (ja 28, mąż 29 lat). Jakbyś była w naszych okolicach to daj znać - chętnie wyskoczymy na drinka
Stary 2013-11-12, 21:43   #1161
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Kochana - w tym roku, a właściwie na początku następnego bo gdzieś w styczniu to na porodówkę będziemy jechali hahaha
super miejsca odwiedziłaś - zajrzę potem na twojego bloga
Stary 2013-11-12, 22:14   #1162
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Kochana - w tym roku, a właściwie na początku następnego bo gdzieś w styczniu to na porodówkę będziemy jechali hahaha
super miejsca odwiedziłaś - zajrzę potem na twojego bloga
Ach, takie buty Gratuluje zatem
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-12, 22:30   #1163
Malgos_12
Zakorzenienie

musze przyznac ze ciaza to fascynujaca "podroz" ale na pewno sobie odbije za jakis czas!
Stary 2013-11-13, 11:27   #1164
moniczorek
Podróżniczka

Mam bilety )))))))) właśnie zarezerwowałam...jade sama istne szaleństwo!
tzn kilka znajomości zawarłam na forum , ale zobaczymy jak sie to poukłada

carmelova zdecydowałam się na termin 16.03-31.03 wiec akurat się miniemy...moze na lotnisku
Stary 2013-11-13, 13:09   #1165
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Ktsw Ty już wróciłaś?
tak, wrocilam jak macie jakies pytania to dawac

na granicy w Kambodzy nie wymieniajcie pieniedzy na ich walute! Nasz przemily przeprowadzacz udzielił nam takich super porad, wiec zminilismy a tam wszędzie ceny w dolarach $$$ Oczywiscie mozna zaplacic w ich pieniadzach ale wyglada to tak ze cene w $ przeliczają x 4 (nie sądze zeby to bylo korzystne dla nas )

bathy wymiencie sobie w BKK, tam chyba najlepszy kurs, i to nie na lotnisku ale na Khao San (przykład - na Khao San kurs za 1$ - 30,9, a np na Railay 28,00)

przesiadka w Doha - masakra, lotnisko ma dwa małe zamkniete salki z leżankami (full non stop i śmierdzi) i jedną taką strefe otwartą, ktora znaleźlismy dopiero rano
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-13, 13:13   #1166
Malgos_12
Zakorzenienie

jak ja wymienialam kase to akurat na lotnisku byl najlepszy kurs

dawaj nam tu zdjecia
Stary 2013-11-13, 13:17   #1167
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja wymienialam kase to akurat na lotnisku byl najlepszy kurs
ja tez oczywiscie wymienilam cos na lotnisku, dlatego potem zdziwienie ze na Kao San lepiej
zdjecia musze uporządkowac, a nie moge sie za to zabrac

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Mam bilety )))))))) właśnie zarezerwowałam...jade sama istne szaleństwo!
ale zazdroszcze samemu to nie szlaensto, bedzie super, zobaczysz ja jak na chwilke gdzies zostawalam sama to od razu kogos poznawalałam i od razu byla imreza
Stary 2013-11-13, 13:31   #1168
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
tak, wrocilam jak macie jakies pytania to dawac

przesiadka w Doha - masakra, lotnisko ma dwa małe zamkniete salki z leżankami (full non stop i śmierdzi) i jedną taką strefe otwartą, ktora znaleźlismy dopiero rano
Na pewno bede pytała
na wstepnie chyba zapytam o temat szczepionek

Też bede mieć przesiadki w Doha...ale na szczescie najdłuższa 3 godziny wiec nie bede musiała raczej lezanek szukać

Cytat:
ale zazdroszcze samemu to nie szlaensto, bedzie super, zobaczysz ja jak na chwilke gdzies zostawalam sama to od razu kogos poznawalałam i od razu byla imreza
własnie na to licze jestem otwartą osobą i bezkonfliktować wiec powinno być ok
Stary 2013-11-13, 13:37   #1169
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
na wstepnie chyba zapytam o temat szczepionek
z tego co wiem to nie ma wymaganych zadnych, ja sie szczepilam przed wyjazdem do Indii i tam uważałam mega, tu pilam wszystko z lodem, mylam zęby w kranówie i nie przejmowalam sie niczym

3 godzinki w Doha zleci jest wifi bez hasła i ja dopoki działał mi telefon to siedzialam sobie na necie (niestety w Doha mają inne gniazdka i jak nie masz przejscówki to sie nie doładujesz :/ )
Stary 2013-11-13, 13:40   #1170
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
z tego co wiem to nie ma wymaganych zadnych, ja sie szczepilam przed wyjazdem do Indii i tam uważałam mega, tu pilam wszystko z lodem, mylam zęby w kranówie i nie przejmowalam sie niczym

3 godzinki w Doha zleci jest wifi bez hasła i ja dopoki działał mi telefon to siedzialam sobie na necie (niestety w Doha mają inne gniazdka i jak nie masz przejscówki to sie nie doładujesz :/ )
Serio...a tak trąfią o tych szczepieniach, sama nie wiem

A w Taj potrzebuje jakiejś przejsciówki ?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości