|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: piękne do wakacji ;)))
Melduję 2 dzień bez słodyczy
|
|
|
#1143 |
|
BAN stały
|
Hey Dziewczeta
![]() Mozna sie do Was przyłączyc??? Ciagle zaczynam dietke i ją przerywam ale teraz juz dość!! W koncu trzeba schudnąć!!Ja okropnie przytylam..............:/ Tak wiec moze dzieki Wam bede sie jeszcze bardziej motywowac w ciężkich chwilach??? ![]() Czy podawanie wymiarów jest koniecznością??
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witamy w gronie Ja wlasnie skończyłam 8minabs,20 unosów nog prostych leżąc,8minarms,10 min hula, no i za chwilke rowerek tylko sobie troszeczke odsapne NoLQa-melduje 2 dzien bez slodyczy jesli bym nie zasmiecała w twoim podpisiku swoim nikiem i dniami ile wytrzymuje była by to dla mnie wielka motywacja że ktoś sie interesuje moimi malutkimi sukcesikami w walce ze slodyczami
|
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
Własnie zaliczyłam 30 min rowerek
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj umieram ze zmeczenia!!
Zamiast szkoly - osrodek sportowy... godzina lyzw <swietna zabawa > plus prawie godzina na silowni... aaaaaaa Miesnie daja sie we znaki!
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj odwalilam kawal dobrej roboty
bieganie 20 minut, orbitrek 20 minut, skakanka 5 minut i brzuszki ... ![]() No i zero slodkiego
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
no i 20 minut hula hop bylo takze
zapomnialam napisac I dzien dobry mowie
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
To ja też mówie dzieńdobry
Dziś jest już mój 5 dzień diety wczoraj miałam kryzys przed treningiem, ale nie dałam się (sama jestem w szoku, jak ja to zrobiłam ) Zaraz uciekam na siłownie, a wieczorkiem prawdopodobnie pójdę na basenik
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
I zaczynam kolejny dzien zmagań z tłuszczykiem zastanawiam sie co by tutaj zjeśc za sniadanko NoLQa,itrusta- łał super treningi czuc zmeczenie po ćwiczeniach to jest to Giovanna-trzymaj tak dalej nie dawaj sie chwili słabości
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
Tusia - po pierwsze dietka, i moze jakies aeroby?? A moze cos zle robisz podczas wykonywania tych brzuszkow? Ojj nie wiem co poradzic no. Niech chlopak dobrze wymasuje
[/quote]Oj masuje,masuje,bo musi. Ach ciężkie życie. Dietkę to mam MŻ,bez słodyczy,tłuszczu (smażę na oliwie z oliwek),nie jem po 17,piję wodę,soki naturalne,i znalazłam coś co nazywa się Milk and Fruit z Linessy coś w stylu jogurtu do picia ma 50 kcal i niecały 1% tłuszczu w całej butelce a syci. Piję to jak mam ochotę na coś słodkiego. I proszę napisz mi co to są te aeroby,coś niby tam wiem,ale to nie wiele. Może przeszukam wizaz i coś znajdę.Ale to później. Jadę do Dublina bo tylko tam mogę znaleść PODOBNE do polskich pomidorki i inne warzywka (dla diety-co za poświęcenie), po te w sklepach to tylko wyglądaja ładnie a smakują jak plastik. Jak ja tęknię za polskim pomidorkiem,takim z cebulką.................. ............... Buziaczki. |
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Tusia -aeroby to cwiczenia trwajace minimum 25 minut z odpowiednim tetnem (ja tam tetna nie mierze), przykladem aerobow jest np rower, jogging czy orbitrek.... Aeroby sa chyba najlepszym spalaczem tluszczu. Po ilustam minutach (kazdy pisze inaczej jedni ze 20 drudzy ze 25 jeszcze inni ze po 30) zaczyna sie spalac to sadelko. Cwicz tak abys np biegnac czy jadac mogla jeszcze rozmawiac. (wtedy mamy odpowiednie tetni podobno).
Giovanna- gratuluje 5 dniu ![]() Enaffi- moze owsianeczka ??
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Nefre- ja naleze do tego typu ludzi co chodza spac prawie jak niemowlaki
czasem o 20 to juz leze w lozku ...
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Itrusta-od jakiegos czasu sie zabieram za ta owsianke
wiele dobrego czytalam o niej ale jeszcze musze przestudiowac wątek owsiankowy poczytać z czym mozna ja podawac jakies dodatki owoce itp.. A ja własnie skończyłam 8min abs,8min arms,20 unosów nóg prostych,5 min hula no i standardowo zaraz wsiadam na rowerek
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Ohhh ja dostalam okresu i zjadlabym dzis slonia w trampkach i jeszcze by mi malo bylo, no i chyba dzis wiecej juz nic nie pocwicze a narazie za mna tylko 20 minut hh ....
No ale trzeba sie 3mac jakos....Enaffi ja owsianke robie dietetyczna ze tak powiem :P leje pol szkl mleka pol wody i wsypuje gdzies 3 lyzki platkow owsianych no i 2 slodziki daje No i czekam az sie zagesci ...Slyszalam ze mozna duzo rzeczy dodawac do owsianki np rodzynki czy orzechy albo migdaly....Ale jak smakuje to nie wiem bo tej wersji nie stosowalam jeszcze
|
|
|
|
|
#1159 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z tym, że ostatni posiłek powinien być 2-3h przed snem
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Miłych snów
Też chyba zaraz zalegne, bo ta dzisiejsz pogoda mnie dobija :/Słuchajcie dziewczyny, mam takie małe pytanie odnośnie tego co myślicie o mojej diecie. Bo chciałabym dodać pare produktów ale nie jestem pewne czy mogę. Więc tak: Śniadanie: owsianka + 1/2 grejpfruta + herbata czerwona II Śniadanie: jajecznica z 2 jajek + 4 plastry polędwicy sopockiej + 1 średnia cebula + herbata czerwona Obiad: tu na zmiane bigos, pierogi ruskie (małe porcje), gulasz (do gulaszu sałatka i półtora ziemniaka) - wiecie studia ![]() ![]() Kolacja: jakaś rybka (tuńczyk, łosoś, makrela, śledź - same tłuste rybki bo maja najwiecej kwasów omega3) i do tego jakaś sałatka lekka ze świerzych warzyw + herbata czerwona Przekąski: pomarańcza lub jabłuszko, orzechy włoskie (zazwyczaj 10 niełuskanych) Teraz się zastanawiam, czy nie dodać do tego codziennie serka Danio waniliowego (lepszy niż jogurt bo ma więcej białka, a tyle samo lub mniej węglowodanów) i więcej owoców jak banan (1 dziennie) oraz bez ograniczeń kiwi, winogron itp. (jakbym miała napad głodu). Co o tym myślicie...?? ![]() Zapomniałam dodać, że to wszystko razem ma około 1000-1200 kalorii. Do tego ćwicze 6x w tygodniu. M.in. siłownia 5-6 x w tygodniu + 1,5-2h treningi karate 3-4 x w tygodniu + zależy jak się uda basen 1-2 razy w tygodniu.
"Tak często Cię widzę Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam na końcu języka..." Edytowane przez Giovanna1987 Czas edycji: 2007-03-20 o 17:13 |
|
|
|
|
#1163 |
|
BAN stały
|
Witam!!
A ja wczoraj 30 min na rowerku i troche brzuszkow i dietetyczne jedzonkodzis 2 dzien dietki
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Giovanna Mialam napisac, ze zmykam cwiczyc, a ze spac mi sie chce to mi sie napisalo SPAC
![]() Juz po cwiczonkach na brzuch .... Dzisiaj tylko cwiczenia na brzuch, hula hop i troche twisterka - jeszcze mnie wszystko boli po wczorajszym :PENAFFI & RADZIA Nie widze potwierdzenia kolejnego DNIA BEZ SLODYCZY A u mnie w podpisie juz zachowany
|
|
#1165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
każdemu może się zdarzyć
|
|
|
#1166 |
|
Wtajemniczenie
|
NoLQa- melduje melduje
ale jest ok nie skusze sie nawet na gryzka
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
buziaczki........ |
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
ee tam
![]() Zasluga jest tylko i wylacznie twoja - bo to ty sie powstrzymujesz.. ja nie TZN JA TEZ ALE W INNYM SENSIE ^^Ps. mam nadzieje, ze zrozumialas
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

Melduję 2 dzień bez słodyczy 

jesli bym nie zasmiecała w twoim podpisiku swoim nikiem i dniami ile wytrzymuje była by to dla mnie wielka motywacja
Juz cie zamieszczam

Dziś jest już mój 5 dzień diety
) Zaraz uciekam na siłownie, a wieczorkiem prawdopodobnie pójdę na basenik 

A u mnie w podpisie juz zachowany