![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój instruktor jazdy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sobie za bardzo nic nie wyobrazam ..zobacze co bedzie... wiem ze nic z tego nie bedzie.... jednak ...nie mysle za wiele... zycie pokzae.. jutro ten dzien ..3 godziny jazdy z nim z nim ijego podtekstami .. z tym autem cóz sie wydarzy ??? to sie okaze... pozdrawiam 3maj sie .. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje ![]() milo mi czytac te posty poztywnie kierownae ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() myslisz ze przyjedzie??? oby.... ps..widze z e mój watek cieszy sie powodzeniem...nie spodziewalam sie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
tak dla brechty Wam coś opowiem.....jak jezdzilam z moim instruktorem no to na poczatku jakos tak sie zdarzalo,ze jezdzilam poznym wieczorem np.od 20 do 22,a ze to byla zima to byla ciemna noc....no i kiedys koles wzial mnie na gorke,zebym cwiczyla ruszanie pod gore bo lekko mwoiac nie szlo mi to hehehe no i ja inteligentna poszlam w spodnicy,poniewaz potem prosto po tym kursie szlam na disco no i koles zapalil swiatlo w aucie i mi pokazuje jak mam puszczac do polowy sprzeglo no i lup ja nic nie umialam i tak z 10 razy(wygladalo to tak jakbym sobie jaja robila,a nie ze tego nie pojmowala albo udawala 'glupia blondynke'),az wreszcie mowi po malu puszczaj sprzeglo,a ja ci sie bede patrzec na nogi,a ja w spodnicy bylam i taki dol na tych poczatkowych zajeciach,bo on mi obczajal nogi,a ja jak debilka bylam w spodnicy to jeszcze by bylo nromalne,gdyby nie to,ze jak trzeba bylo spowrotem jechac(a ja przypominam,ze to byly poczatkowe zajecia i malo umialam i bylo ciemno)to zamiast zlapac drazek do zmiany biegow to ja jego lup za kolano ehehhehe a on taka zieja ze mnie,ze dopiero druga 'randka',a ja takie akcje odwalam ehheeh
tak o dla zartow jak to samemu mozna dac czasem sygnaly jak sie nic nie czuje,a moze wyjsc to inaczej Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-05-06 o 06:47 Powód: lit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
..
cześć za około 2 godziny mam jazde ...z nim..ojjejj ..sttrasznego mam nerwa,full energii,wysprzątałam cale mieszkanie... nie moge się skupic na niczym .. pale jednnego za drugim..lęk..obawy ..tylko przed czym?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiesz ja lubie jak sie komuś układa ![]() ![]() Emilkaa świetna historia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Rozeznanie
|
Lalka81 --- OPOWIADAJ!
![]()
![]() |
#1149 |
Przyczajenie
|
hey dziweczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
wiekszosci dziewczyn moze zdawac sie,ze ich podrywaja,a wiekszosc z nich po prostu juz tak ma,ze wali takie teksty:P ja to traktuje jako rozluznienie sytuacji
![]() tylko wszystko trzeba odbierac w odpowiedni sposob, bo ja sie to odbierze jako zart to ogolnie mozna sie zakumplowac z instruktorem:P moj jutro wymyslil jazdy o 6 rano! szalony:P
![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
zmienic instruktora.. jesli zdradzilby zone(np z toba) to i ciebie predzej czy pozniej zdradzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Przyczajenie
|
heh qrczontko... ;] wydaje mi sie ze mi sie nie wydaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
oni naprawde traktują to jako dobry żart i śmieją się w przerwach z kumplami jaką to mieli naiwną kursantkę.;/
ten temat powinien nazywać się love do instruktora albo love instruktora dla mnie;p bo mało jest postów nie odnośnie ich zapędów płciowych.taka mała dygresja. czasem przeglądam wątek i naprawde wypada tylko niektórym radzić poczytac poradnik relacji międzyludzkich,jeśli nie wiedzą jeszcze z doswiadczenia takich rzeczy owszem są sytuacje kiedy on wbrew woli napastuje ale to sie nazywa MOLESTOWANIE i nawet chyba byla temu poświęcona kiedyś Uwaga. ciekawe że mało mówi się o molestowaniu instruktorów przez kursantki;p;p jedyne inne określenie tego problemu jakie mi się nasuwa to nimfomania. nie dajmy się zwariować! nie po seks idzie się na kurs;/ pewnie że i na kursie mozna spotkać swoją miłość, instruktor też człowiek ![]() ![]()
"Mam wybór: mogę być ofiarą losu lub poszukiwaczem przygód wyruszającym po skarb. Wszystko zależy od tego jak będę postrzegała własne życie." ![]() Edytowane przez Sonal Czas edycji: 2008-05-06 o 21:16 Powód: literówka, głupi pośpiech;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
traktujcie to jako zart,a bedzie smiesznie:P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az glowa boli jak widze jak sie coraz wiecej "zakochanych/rozmarzonych..." w instruktorach, dziewczyn tutaj odzywa, czy to ze sie popatrzy to odrazu znaczy ze sie zakochal, podrywa? za duzo romansow to niektore chyba czytaja i pozniej widac w zachowaniu ![]()
![]() |
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ale taka prawda;p
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
niestety,ale prawda:P
niektorzy nie umiajaodroznic zartu,normlanego milego komplementu od podrywu i klejenia sie ![]() instruktorzy po prostu chca byc mili dla Was,ale nie chca od razu sic do lozka:P
![]() |
![]() |
#1158 |
Raczkowanie
|
a sprośne żarty są w męskim stylu
![]()
![]() |
#1159 |
Zadomowienie
|
No!
![]()
![]() |
![]() |
#1160 |
Przyczajenie
|
hmm no raczej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Raczkowanie
|
na szczęście u nas widuję ich coraz więcej
![]() ![]()
"Mam wybór: mogę być ofiarą losu lub poszukiwaczem przygód wyruszającym po skarb. Wszystko zależy od tego jak będę postrzegała własne życie." ![]() Edytowane przez Sonal Czas edycji: 2008-05-06 o 22:29 Powód: znów te literówki;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
Fakt, ale... czesto jest tak, ze ten zart ma na celu nie tylko rozbawic...
To taka taktyka.. jak nie jest zainteresowana to sie posmiejemy, a jakby byla... to cel osiagniety! Oczywiscie to tyczy sie nie tylko instruktorow... le innym faktem jest, ze niektore panienki przesadzaja...
![]() |
#1163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm może też pokazuje podatnej dziewczynie zainteresowanie jakiego jej brak i ona połyka haczyk, tyle że najczęściej kończy się na słówkach. wynik ![]() na kursie flirty mi się kojarzą z łatwym celem albo jakąś prześmiewczą grą. (poza wyjątkami oczywiście ![]()
![]() |
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() .. Gostek spóznił sie o 15 min ..martwiłam sie strasznie ze nie przyjedzie.Ale jednak..przeciez go znam ,jak kolege,wiedzialam ze przyjedzie..i w koncu ujrzałam te autko... Gdy wsiadam ..uwage zwróciły perfumy czuć było w całym aucie..jego perfumy..Za rondem nastapiła zmiana kierowców..czyli na mnie..i sie zaczeeło ze ostro jezdze,ze za szybko ..no ale zaczeły sie tez komplementy ze sie wystroiam,ze nie do poznania,ze takiej mnie jeszcze nie widział. mIŁO było mi to słyszec,fajnie sie jezdziło .. oj rozmowa zeszła na podteksty. potem kazał mi jezdzic wolno..40km/h.. gadał rózne rzeczy np ze mam gładkie rece,ze wszystko dodaje mi sexapilu,ze ja pasuje do tego samochodu ..itd.. ale...JA MAM GŁOWE NA KARKU nic z tego nie bedzie. NIE WYOBRAZAM SOBIE NIC........!!!!!!!!!!!!!! !!! DYSTANS OKROPNY,on tak gada bo ma taki zawod,nudzi mu sie,a musi sie troche natrudzic bo ja naiwna na czułe słowka nie jestem ..bylam taka 3 lata temu ale to stare czasy ..(nie chodzi o instruktora )..Opowiadał mi troche o kursantach swoich ,obgadywalismy hamsko ludzi i kierowców na drodze,smialismy ,było wesoło traktowalam to z jajem i jako zabawe.. I to chyba sie nam podobało ..wiem o nim wiele..ze jest wolny,ma psa i kota,mieszka sam ,,ma luźny stosunek do zwiazkow, słucha hip hopu,lubi auta sportowe. .JA mam to samo tylko nie mam kota.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TRAKTUJE GO JAKO ZIOMA LUZAKA,I to jjest spoko, smianie zawaliste,czasem podtekt..i TO CHODZI..nie chce zwiazku wyobrazen ..nie zakochalam sie..chyba I tez duzo mi opowiadal tak ..w sumie jak kolezance..trche sie zwierzal.. NO ale wstapilismy na kawe..oczywiscie mi tez kupił mimo ze się wzbranialam bo przeciez SINGLE SA NIEZALEŻNE.Smiałam sie z nim z tego ze nazywaja mnie blachara,traktuje tę znajomośc na całkowitym luzie,jak z ziomami z osiedla..tylko ze ten ziomek mnie jeżdzic uczy,i robi to bardzo dobrze..NAPRAWDE..POCZUŁA M ZE MAM SZANSE NA ZDOBYCIE TEGO PAPIERKA PLASTIKOWEGO..błedy zrdukowalam do minimum..PRZECIEZ o to chodzi w trakcie nauki jazdy !!!Moze i mnie podrywa,moze m i sie to zdaje..ehh nie wiem ,zycie odpowiedź przyniesie,bedzie co ma być...... UMÓWILISMY SIE NA NIEDZIELE..ehh jeździc.. pozdrawiam was..dzieki AGATO86 za zainteresowanie... papa ja zmykam spac. powodzonka .całuskow 103 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
...trzeba wiedzieć ze nim to wiekszośc traktowac z jajem i smiechem a bedzie dobrze..i słuchac jak nas ucza ..przeciez chodzi o to!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
RACJA NA 102! a w istruktorskim stylu to z podwojoną siła.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
moj znowu wie,ze jestem naiwna i czasem dla rozladowania stresu mowi mi cos milego,ale nie po to zebym sie zakochala,ale lepiej poczula:P
wtedy jak mi powie jaka to ja fajna jestem,to od razu mi lepiej idzie:P a dzis jak mnie nerwy zaczely brac na ostatniej jezdzie, kupil mi czekolade,przytulil jak biedne dziecko i jakos mi sie lepiej zrobilo, ze ktos we mnie wierzy ![]() ale nigdy tego naszego zboczonego gadania, podtekstow nie traktowalam serio i on tez nie, dlatego moze dobrze sie rozumielismy ![]() aaa, jutro egzamin! co to bedzie!:P
![]() |
![]() |
#1168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
uważaj wioluś uważaj !!!!!!!! reszte napisze ci na prv..lepiej go zmień.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a ile godzin jazd wykupowalyscie przed samym egzaminem? bo mnie czeka niedlugo i niewiem ile dokupic na powtorzenie?
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.