![]() |
#1111 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój instruktor jazdy
Dziewczyny ja was naprawde serdecznie ostrzegam przed takimi znajomościami. Serio, to tylko wydaje się tylko takie kolorowe. A jak przychodzi co do czego i już go 'uwiedziecie', siedzicie całymi dniami w jednym miejscu i zastanawiacie sie z którą z setek, czy tysięcy kursantek zrobił, robi bądź będzie robił to samo co z wami. bo przecież jak to sie stało na kursie, to dlaczego miał się tak zachować jednorazowo?a na pewno nie wy jedne chciałyście go mieć dla siebie. Relacja kursantka-instruktor jest bardzo specyficzna. On daje bezpieczeństwo którego każda, jeśli nie ma już u innego faceta, potrzebuje. I myśle że na 30 kursantek przynajmniej 10 chcialaby czegoś wiecej a z 5 przystąpiło do działania. Ot, moje obserwacje/NIE wyssane z palca/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
przepraszam za duble,nie wiem jak to sie stało;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Hej Mam pytanie.. A Ty czasem widujesz swojego instruktora jak jedziesz prywatnie a on z kursanetem ?? ![]() Jeśli tak ,to czujesz coś wtedy ?? Ja swojego nie widuje,raz kiedyś widzialam go na rondzie ale nie myślalam o nim wtedy w takiej kategoriize chciałabym go wiedziec..ot po prostu znajomy.Teraz jakbym go spotkala było by inaczej..motylki w brzuchu..wypieki ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ,trzymaj się.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Przyczajenie
|
łłłłłłłłłoooooooooooooooo ooo matko! 36 stron za jednym zamachem.... Historia trusmilk rzeczywiscie urocza
![]() A jesli chodzi o mojego instruktora to był całkiem fajny... Miał co prawda jedna maniere, że jak cos do mnie mówił to nie patrzył w oczy tylko w biust ![]() A tak w ogóle to życzę szczęścia wszystkim! I nie można generalizować że każdy instruktor to podrywacz i kobieciarz... W końcu oni tez sie musza z kims umawiać, zakładać rodziny... A zazdrośc.. Cóż jest wiele zawodów w których nasi potencjalni TŻ mogą pracować i spotykac sie z kobietami.. Ja też przezyłam momenty zazdrości ale zrozumiałam, TŻ pokazał że nie mam o co i jest OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mój instruktor jaazdy
moj Instruktor mial zwyczaj mawiac, Zabezpieczylem sie Kochana mozemy jechac w krzaki
![]() ale ja traktowalam te jego zagrywki jako zarty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() mój mi kiedys mówił ze kondomy są nieskuteczne i ja tez musze pomyslec o zabezpieczeniu ..zarty ![]() ![]() ale jeszcze nie jezdzilam z nim snil mi sie sie dziś .... oj zakochana jestem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
do wtorku ..jeszcze 3 dni..dwa dni wolne,jeden dzień pracy 12 godz..
boje sie ze on nie przyjjedzie w to miejjsce jak sie umawialismy..tego sie boje...chce zeby było wszystko dobrze.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
On na tym zarabia, na pewno nie zapomni bo za tu mu płacą;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() |
#1121 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
nie chcialam oczywiście żeby to niegrzecznie zabrzmiało;* tylko jesteś kursantką,przynajmniej na razie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Raczkowanie
|
i rozumiem cię bo sama sie tak zachowywalam, wylałam na swojego flakon perfum a moja szafa wzbogaciła się o sporo nowych ciuchów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Raczkowanie
|
czesc dzieki..
..dokładnie..mam to samo ..jest sobota a ja juz mysle w co sie ubrac we wtorek.... czarne jeansy na pewno bo zgrabnie wygladam i w tym mnie nie widzial ...bluzke nie wiem jaka ,torebke..perfumy te co zawsze..makijaz włosy ..mysle tylko o tym .. tylko jest jeden kłopot..on mi obiecał ze te jazdy beda darmowe..i w dlatego sie boje ze nie przyjedzie..ae zawsze jak sie umawial to przyjezdzał..znamy sie juz chwile..w sumie to mysle tylko o nim ..spie zeby mi zleciał czas..jutro wolne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Raczkowanie
|
faceci lubią spódnice.nawet niekoniecznie krótkie
![]() ![]() ![]() ale przemyśl to kochana sobie dobrze zanim zaczniesz działać.bo nawet jeśli jest wolny to związek z takim to naprawde nieciekawa sprawa,już o romansie nie wspominając Edytowane przez Sonal Czas edycji: 2008-05-03 o 21:42 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() ew moze pamietac czy mialas dekolt lub odsłonięte nogi.... kolor jeansów zapomnij faceci nie odnotowują takich detali... moim zdaniem bardziej go zainteresujesz będąc naturalna i raczej udajac brak zainteresowania jego osobą (moze to byc dla niego nowość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki za wszystkie rady.. On jest wolny ,w przeciwnym razie nie mysłalabym o nim ,on sam zacząl gadke z podtekstem ,wiec ode mnie to nie wyszło ....znamy sie od listopada...gadamy tak ogólnie na luzie.. Venezcja - Laury Biagotti lub CK nr1 to perfumy moje ,lub Dolce LIght blue..(mój były na to poleciał) Mam dylemat ubraniowy: zielona bluza+ duzy dekolt czarna sredni dekolt ( mój były na to poleciał) fioletowa sredni dekolt kolorowa mix kolorow..podobno mnie rozświetla iii wiele innych ..sama nie wiem Nie wiem co bedzie,gość m i sie podoba .ale wiem ze jazda i skupianie sie na drodze w ten wtorek bedzie podstawą.. Nie wiem jak on sie bedzie zachowywał..ale wiem..jedno. Coś sie swieci ..nie wiem co,nie wiem co bedzie dalej ..Dalej sie boje z e nie przyjedzie.. dziekuje za wszystke rady ....niezastąpione jestescie..moje kolezanki ..ehhh szkoda gadac.. pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
CZESC ![]() ![]() Mówisz ze lepiej nie okazywac zaiteresowania jego osoba... Ja tak robie..zawsz e mowie same pozytywy na temat ...jego auta ![]() a fakt facet jest przystojny.. Jednak radzisz nie okazywac mu tego ...ok.. Bede naturalna ,skupiona na drodze ,parkowaniu itp... A CO DO UBRAN ..to widział mnie tylko w brzydkim słuzbowym ubraniu z logo mojej stacji...wiec nic ciekawego ..KIEDYS GO SPOTKAŁAM na miescie ,jechał z kursantem ,,ale nie sadze ze mnie zauwazył ..byl ruch... pozdrawiam i dziekuje... ![]() "for you I can do it all"... (myslovitz..'' FOR YOU" ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Zadomowienie
|
lalka81 jeśli moge sie wtrącić to proponowałabym fioletową bluzke i czarne spodnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziekuje za rady ![]() mozesz sie wtrącać pisac co chcesz) ja jestem wdzięczna za wszystkie rady,i antyrady tez////:P:P Fioletowa ma rękaw 3/4, jest obcisła spodnie tez..ale w sumie schudlam ostatnio wiec one troszke stały sie szerokie..ale tez mysle o bluzce biało-czarnej ma dekolt prostokatny ale jest troszke krótka i moze mi widac brzuch a wtedy moga poleciec podteksty..w sumie..zazwyczaj są.. autko małe..czarne ..kiedys instruktorek mowil zebym ubrala czarne szpilki bielizne i podwiazki ..to mi bedzie robil zdjecia w aucie i da je na nasza klase......ehhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe co sie wydarzy..jutro ide na 12 godzin do pracy,wracam o 21.spanie, do 11 dnia nastepnego,od 14 juz zaczne przygotowania ,,,,jazde mam o 18 ...snilo mi sie juz ze on nie przyjechal ze wyslal innego instruktora.. ....."każdą myśl zamień w poztywne słowo... pokaż na co cię stać..ale nie jeden raz.. możesz tak ..tak po prostu znów zapomnieć się.." - (FEEL- " Pokaż na co cię stać") |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Raczkowanie
|
to dobry znak,takie sny sprawdzają się na odwrót
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
Dzieks..:
![]() Mam nadzieje ze bedzie ok.. Jednak cały czas mysle obawiam się ze on nie przyjedzie.. Ze jutro przyjedzie na moją stacje i wszystko odwoła a ja bede płakac ...a bedzie okropny ruch..oj te moje lęki.. Dzieki dziewczyny... Nie mam z kim o tym pogadac.. POdnosicie mnie na duchu..jeden kolega z pracy był swiadkiem jak instruktor do mnie przyjezdza jak rozmawiamy i on sie ciagle pyta...w ogole pol stacji plotkuje o mnie ..ehhh ludziom sie nudzi .. .." STRACH PRZED LATANIEM I GŁOD DOŚWIADCZEŃ.. wstyd przed mówieniem sobie "nie wiem" ogromna siła wyobrażeń.. już teraz wiem !..- wszystko trwa dopóki sam tego chcesz.. wszystko trwa ..sam dobrze wiesz .. ,ze upadamy wtedy gdy nasze życie przestaje juz byc codziennym zdumieniem " Myslovitz... " Mieć czy być??" Happiness is easy.. TYLKO CZY NAPRAWDE SZCZĘŚCIE JEST ŁATWE ??? MIEĆ??? BYĆ??? w dzisiejszym świecie..trudno wybrać jedną z tych wartości ..wybierzesz "mieć"..zostajesz..sa ma "być" niekoniecznie także jest optymalne.. mozesz być nie mając nic.. JA wybieram ..opcje.. ŻYĆ- CARPE DIEM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
lalka81 nic sie nie martw napewno przyjdzie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
ciekawe ile dziewczyn tak się stroi dla mojego narzeczonego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Zadomowienie
|
hehe....ja z pierwszym instruktorem wogole sie nie dogadywalam:P
potem zmienili mi na innego i w sumie przez 3 godziny tygodniowo mowilam mu w tym samochodzie wszystko co mnie zlosci, cieszy.Byl prawie jak moja przyjaciolka ![]() w trakcie jazdy ogladal moj tatuaz na brzuchu, nazywal mnie tak jak swoja dziewzcyne,ale nigdy nei doczulam zeby cos tam iskrzylo ani nic z tych rzeczy:P poza tym mial anielska cierpliwosc i tlumaczyl mi wszystko na kobiecy sposob ![]() za 3 dni w czwartek mam egzamin, wolalabym zeby z egzaminatorem zaiskrzylo ![]()
![]() |
![]() |
#1136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ubrac sie normalnie, nei wyzywajaca, bez zadnych dekoldow itd. jak sam zaczal gadke z podtekstem to moze ma wobec ciebie niecne plany hehe a na powaznie to nei napalaj sie tak na to wszystko, moze ma wobec ciebie plany a moze nie, moze plany ma takie ze wolalabys nie wiedziec. Powinnas sie normalnei zachowywac a nie prowokowac go, nie zachowywac sie jak glupia napalona nastolatka co poleci na faceta tylko dlatego ze jej cos ladnie powiedzial i ze ma czarny samochod. Z tego co piszesz to sama nie wiesz co za bardzo ci sie spodobalo, samochod czy on, ja bym na twoim miejscu to byla ostrozna, zebys pozniej nie plula sobie w brode ze zgodzilas sie na jazdy z nim i ze pozniej pol miasta dowie sie czegos o tobie itd. Cytat:
jezeli zaproponawal ci jazdy za darmo (z podtektem) to moze nie traktuje cie powaznie, tylko sie zabawi i koniec. Takich naiwnych to na peczki ma zapewne. A zreszta masz swoj rozum ![]()
![]() |
![]() |
#1137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby taka panna wsiadła mojemu narzeczonemu-instruktorowi to bym ja czyms walneła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Zadomowienie
|
spoko, ja bez makijazu przychodzilam na jazdy i w czymkolwiek bo zazwyczaj rano mialam,wiec jestem ta, ktora nie stroi sie specjalnie i chodzi sie uczyc jezdzic i troche pogadac(bo moj instruktor jest naprawde spoko):P
![]() |
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
A może takich nie ma?
![]() Ale jednak człowiek sie dużo nad tym zastanawia. Jednak niezłośliwie życzę szczęścia żonom/partnerkom instruktorów bo na pewno im sie przyda. Niekoniecznie mąż musi być zły i zdradzać/kleić się do kursantek itp/, nawet już nie o to chodzi. Chodzi o sam dyskomfort, tą świadomość, że może trafić na wiele kobiet, które będą go kokietować, uwodzić, pokazywać mu ponętne kształty... ![]()
![]() |
#1140 |
Raczkowanie
|
dziwny zawód...składam śluby krwi że mój mąż nie bedzie instruktorem...conajwyżej examinatorem;p
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.