Byłe tableciary plotkary II - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-10, 16:49   #1141
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Hej dziewczynki!
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Witam Was dopiero teraz, bo duuuzo pracki mam juz od rana
u mnie pogoda jak na razie ladna, cieplo dosyc i teraz sloneczko swieci
wszystkim dziewczynko zycze udanego dzionka i jak najwiecej sloneczka, bo az sie zyc chce, jak tak ladnie swieci

wczoraj skonczylam teorie na kursie prawa jazdy i zapisalam sie na jazdy, co prawda dopiero od marca, ale za to zrobie wszystko w ciagu miesiaca
Kiniu, fajnie że u ciebie śliczna pogoda-u mnie plucha i paskudnie
No to Kiniu niedługo będziesz demonem szos Jeżeli w miesiąc masz te jazdy zrobić, to szybko pójdzie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
To Kinia teraz juz najprzyjemniejsze Ci zostalo moim instruktorem byl 50letni zbok doslownie... Jak wsiadalam do samochodu, to otwieral okno i do inngeo instruktora mowil, ze Marcelka mnie do lasu zawiezie... Grrrrrrrrrrrrrr ooo innych sytuacjach wole nie wspominac...
O Gociu, ale miałaś doświadczenia Ja bym chyba go w gębę strzeliła. Chociaż zawsze lepiej się gada niż robi

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
hurra wlasnie zarobilam 650zl na gieldzie doslownie w kilka sekund
przynajmniej sobie cos uzbieram na wyjazd do Polski,
choc nie moge sie rownac z mezem, ktory w tamten piatek zarobil 1700zl
chyba zacznie sie wszystko ukladac, pieniazki od mamy juz doszly- 1000 dolarow, czyli ok 2400zl pojdzie na mieszkanie
teraz odlicza za wode, bo nikt nie mieszkal i nie zuzyl tego i dlug juz bedzie malutki i damy rade go splacic
jak sie tak sprawy maja to moze nawet mala ochotka mnie dzis najdzie, bo mam lepszy humorek hihihi
Cudownie Asiu I cieszę się, że masz lepszy humorek A na wszystko przyjdzie czas, więc nie ma co się stresować kochana

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Widze ze tu jakies Mazowieckie spotkanko sie kreci nono ja oczywiście ZA jestem, Marcelinka masz do mnie gg wiec jak cos ustalicie to dawaj śmiało.

Asiu mam do ciebie pytanko powiedz mi kochana jakie badania zrobić LH i co jeszcze i w jakim dniu cyklu najlepiej robic czy nie ma to znaczenia? Dawno nie robiłam tych badan wiec nie pamietam
Nikitko, to chyba w Wawie będzie spotkanie Daleko cholerka, ale Kinia ma jeszcze dalej Czekam na powiadomienie, co, gdzie, kiedy i jak

A ja po pracy. Nie mogłam po wczorajszym wieczorze się z wyrka zwlec, ale w końcu mąż mnie wyrzucił Mam dziś ochotę obejrzeć sobie nasz ślub na płycie, ale kartkówki czekają Nie lubię końca semestru. Bo są osoby, które nic nie robią a na koniec d**a im się pali i chcą wszystko poprawiać. Ale wiecie co? Lubię tę pracę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 17:07   #1142
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko ja bym jednak zrobila LH I FSH, bo to sie moze zmienic- raz jest lepiej a raz gorzej a tu przy PCOS bardzo wazny jest ich wzajemny stosunek do siebie- powinien byl jak 1:1, a przy PCOS LH do FSH jest ok 2:1, ja tez mam wlasnie FSH w normie, za to stosunek mam taki jak napisalam wyzej 2:1 i tez za ciekawie nie jest
dobrze, ze masz prolaktynke w normie
u mnie z tym tez ok tak jak z tarczyca

z tym testosteronem to wlasnie kolezanki sie spytalam jeszcze, ona ma zaawansowane PCOS, nie ma wogole owulacji i rzeczywiscie calkiem inaczej wychodzi jak robi 2-4dc a jak w 21dc np norme ma w laboratorium do 80 a 3dc wychodzi jej 79 natomiast w 21dc juz 115..
bada na bierzaco i mowi, ze gorsze wyniki wychodza w drugiej czesci cyklu
Dziekuje Asiu zrobie badanka w następnym cyklu bo teraz to przepadło mam 11dcpatrzyłam na ceny w laboratorium i 43zł chyba zrobie tak gdzie robiłam bo tam płaciłam cos koło 20-24zł za jedno badanie
Strasznie mnie cos brzuch boli po obiedzie masakra normalnie
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 17:20   #1143
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Asiu zrobie badanka w następnym cyklu bo teraz to przepadło mam 11dcpatrzyłam na ceny w laboratorium i 43zł chyba zrobie tak gdzie robiłam bo tam płaciłam cos koło 20-24zł za jedno badanie
Strasznie mnie cos brzuch boli po obiedzie masakra normalnie
wiem wiem, ceny masakra
same hormonki wyniosly mnie 230zl

dzisiaj kolo 21-22 bede rozmawiac z mama psiapsiolki juz duzo wie tzn przeslala wyniki moich badan do znjomego lekarza i ma mi dzisiaj powiedziec co on mysli dalej zrobic w zwiazku z moja macica, pozniej wyslala mu reszte moich badan m.in. hormonki tylko nie wiem kiedy odbierze wiadomosc... takze czekam do wieczora, jestem niespokojna ale dobrze, ze cos sie dzieje
a na 16 stycznia jestem tu umowiona do GP- cos jak lekarz ogolny i jak nie da mi skierowania na badania lub do kliniki to zmieniam GP
postanowione, trzeba sie soba troche zajac
Stary 2008-01-10, 17:36   #1144
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Asiu to juz wszystko rozumiem bo myslalam, ze samemu to sie jakos gdzies wpisuje itd

Pomidorko
hmmmm moj instruktor w 70% byl niewyspany i lekko podchmielony(chociaz czasem bym extra pijany) hmm na szczescie tego po nim nie odziedziczylam... W sumie to tam 3 na 4 instruktorow bylo lewych, ciagle gadali o seksie, a juz kazda potencjalna kursantka to obiekt westchnien takich od razu powinni zwolnic... Na szczescie moj 2 z 4 instruktorow juz tam nei pracuje i chodza pieszo aaaa dobrze im tak
Hmm aaaaa co z Agatka i malutka Oliwia???

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 17:53   #1145
kachula27
Zakorzenienie

hej kobietki
Marcelinko to mialas faktycznie super insrtuktora,nic tylko takich na odstrzal

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 18:24   #1146
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
hej kobietki
Marcelinko to mialas faktycznie super insrtuktora,nic tylko takich na odstrzal
Raz zapraszal mnie do siebie do mieszkania Innym razem otworzyl okno na skrzyzowaniu i krzyczal: "GWAŁCĄ MNIE!!! GWAŁCĄ!!!!" a ja :"Czy mam ruszyc i rozwalic samochod???"(on wiedzial, ze jestem do tego zdolna!!) Wtedy pojechalam w okolice domu, wysiadla i zostawilam go pijanego w samochodzie!
Najbardziej zadowolona, ze skonczylam kurs byla mama i oczywiscie ja...

Koniec pisania, bo dziewczynom sie odechce isc na kurs

Stary 2008-01-10, 18:38   #1147
mezatka07
Zakorzenienie

Jeeeezu Marcelinko co za palant!!
jak ja nienawidze takich typkow..... nie wiem co on sobie myslal, dorosly facet a takie to glupie...
bylo go przy okazji do wariatkowa podrzucic
szkoda, ze nie mialas tego czym nagrac to by sie drania uziemilo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-10, 19:00   #1148
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelinko ja to się dziwie, ze ktokolwiek z kursantów po policje nie zadzwonił Przecież instruktor był pod wpływem alkoholu
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 19:28   #1149
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko niestety wiekszosc instruktorow jest spatrzonychja rowniez mialam nieciekawego pana ktory chcial mnie uczyc jezdzic trzymajac kierownice jedna reka,a druga u niego na kolanie,ale szybko mu to wbilam z glowy
Ale ty to mialas naprawde swira
Kiniu no to niezla droga ci sie szykuje i to jeszcze z przyczepka
Mezatko gratuluje wygranej
Pomidoro a jak twoj dziennik wypadl podczas kontroli jakosci
Kachulo a co u ciebie kochana?

A ja ide sobie upiec racuszki bo tak mnie jakos ochota naszla
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 20:55   #1150
misia_25_26
Wtajemniczenie

Ale tu cisza dzisiaj

A ja sie wlasnie przed chwila dowiedzilam ze moja starsza siostra jest w ciazy poraz drugii bede ciocia tak bardzo sie cieszetylko mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ,bo niestety z mezem maja konflikt serologiczny(tak sie to chyba pisze)i jak dotrwa do 3 mies to bedzie juz ok,tylko ze teraz prawie dwa mies w strachuczy wszystko bedzie ok

Edytowane przez misia_25_26
Czas edycji: 2008-01-10 o 21:20
Stary 2008-01-10, 22:06   #1151
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Misiu gratuluje siostrzyczce i jej mezowi oraz Tobei ze po raz drugi ciocia bedziesz

Aaaa co do instruktora hmmm Kasiu ja to chcialam jak najszybciej skonczyc i nie robic sobie problemow z pijanym badz spiacym instruktorem Teraz jest juz zwolniony i nie ma czym jezdzic Naszczescie do zadnego wypadku nie doprowadzilam za dodatkowe godziny zaplacilam grosze, bo tylko 18zl za 6godzin jazdy, a to nic w porownaniu z tym jak sobie srednio licza po prostu jak sie zapytalam ile mam zaplacic za godzine, a on mi wyjezdza z tekstem ze 35 zl/h to ja i powiedzialam, ze w zyciu mu tyle za godzine nei zaplace... Poza tym te 35 zl/h poszloby do jego kieszeni, wiec ja to przekalkulowalam i sie uparlam
Tak w ogole inny instruktor kupil sobie i swojemu kursantowi piwo i powiedzial mu tak: "Nie bedziemy pic w aucie, bo jeszcze sie cos zachlapie... Wyjdzmy na zewnatrz" a ja ja w ogole dziwilam sie, ze ta "firma" w ogole dziala...
Co do tych dwoch instruktorow mialam hmm niewyparzona "buzke", wiec nawet jakby cos probowali zdzialac mieli by ze mna do czynienia, nawet jakby mnie straszyli... Moje zyciowe motto: "Moge stracic zycie, ale nie dam sie skrzywdzic i soba pomiatac"

Koniec wywodu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-10, 22:18   #1152
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dziekuje Marcelinko
Podoba mi sie twoje motto

Zmykam do sklepu a wam juz dobrej nocy zycze
Stary 2008-01-10, 22:24   #1153
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Misia wysprzataj wszytsko i wracaj szybciutko do TŻ

Trzymajcie sie kochane

Stary 2008-01-10, 22:30   #1154
Pomidora
Zakorzenienie

Misiu, no to wielkie gratulacje A nie wiesz czy twojej siostrze po pierwszym porodzie podali surowicę? Bo powinni. Jeżeli podali to nie ma co się martwić bo nie ma zagrożenia. A jeżeli nie podali to może być troszkę trudniej, ale przy drugim dziecku nie jest tak xle. Moja kuzynka miała konflikt z mężem i mają 2 dzieci. Drugi mały miał 2 razy przetaczaną krew w pierwszej dobie życia i urodził się przez cesarkę, ale wszystko z nim oki i jest zdrowym, rozrabiającym dwulatkiem teraz

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 22:41   #1155
mezatka07
Zakorzenienie

a jednak.......... ratuje mnie tylko operacja
zaden zabieg, zadne lezenie w ciazy czy leki..........
totalna zalamka.....
a wada jest na tyle duza, ze ten znajomy sie tego nie podejmie, ale zna swietnego fachowca, podobno najlepszego w Polsce.........
i operacja ma byc w Warszawie.
pozdrawiam Was.
Stary 2008-01-10, 23:27   #1156
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Misia wysprzataj wszytsko i wracaj szybciutko do TŻ

Trzymajcie sie kochane
Marcelinko juz wrocilam ale tz jeszcze w pracy
Dziekuje Pomidoro
moja siostra jest drugi raz mezatka,przy pierwszej ciazy nie miela zadnych przeciwskazan,a teraz ma niestety dlatego sie martwie
Mezatko no tjuz wiesz na czym stoisz,nie smutaj sie kochana poddasz sie zabiegowi i wszystko bedzie ok

Zmykam spac bo jutro rano do szkoly smigam
Dobranoc
Stary 2008-01-11, 06:02   #1157
kasiasiar
Zakorzenienie

Witajcie

Misiu gratulacje - fajnie jest być ciocią po raz kolejny- więcej maluchów do rozpieszczania

Asiu nie smuć się, przynajmniej wiesz na czym stoisz i masz ten komfort, ze najlepszy specjalista sie Tobą zajmie- zawsze trzeba wyszukiwać te dobre strony bo inaczej bylibyśmy całe zycie smutni i zmartwieni chodzili

Miłego dnia- dziś piateczek
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 06:53   #1158
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
a jednak.......... ratuje mnie tylko operacja
zaden zabieg, zadne lezenie w ciazy czy leki..........
totalna zalamka.....
a wada jest na tyle duza, ze ten znajomy sie tego nie podejmie, ale zna swietnego fachowca, podobno najlepszego w Polsce.........
i operacja ma byc w Warszawie.
pozdrawiam Was.
Asiu nie smutaj się tak, poddasz się operacji i będziesz mogła starac się o dzidzie, jesli twój znajomy mówi że w wawie jest najlepszy specjalista w Polsce to na pewno tak jest i trafisz w dobre ręce, a jak będziesz chciała to odwiedze cie w szpitalu i bede podtrzymywac cie na duchu.

Wiadomośc o Gizelci: Agatka ma sie dobrze, Oliwka rosnie i z karzdym dniem jest słodsza i piękniejsza, a pan T zaczął pracować. Oczywiście gorące pozdrowienia od Agatki dla was wszystkich
Stary 2008-01-11, 08:06   #1159
kina2807
Zakorzenienie

Witam Was Kochane

Marcelko ciesze sie, ze juz zle przezycia z kursu za Toba,a facet juz nie pracuje, co za blazenada, dobrze, ze ja trafilam do porzadnej firmy

Asiu nie smutaj sie, wszystko bedzie dobrze, no i jesli specjalista najlepszy w Polsce sie Toba zajmie, to tylko sie cieszyc, bo nie wszyscy maja tyle szczescia, zeby trafic w dobre rece

Nikitko pozdrow Agatke i powiedz, zeby ucalowala mala Olisie, a czemu Agatka do nas nie zaglada

jejciu jak ja sie ciesze, ze juz piatek, chociaz dwa dni odpoczynku

milego dzionka dziewczynki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 08:33   #1160
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was Kochane

Marcelko ciesze sie, ze juz zle przezycia z kursu za Toba,a facet juz nie pracuje, co za blazenada, dobrze, ze ja trafilam do porzadnej firmy

Asiu nie smutaj sie, wszystko bedzie dobrze, no i jesli specjalista najlepszy w Polsce sie Toba zajmie, to tylko sie cieszyc, bo nie wszyscy maja tyle szczescia, zeby trafic w dobre rece

Nikitko pozdrow Agatke i powiedz, zeby ucalowala mala Olisie, a czemu Agatka do nas nie zaglada

jejciu jak ja sie ciesze, ze juz piatek, chociaz dwa dni odpoczynku

milego dzionka dziewczynki

Pozdrowie oczywiście, nie wiem czemu Agatka nas nie odwiedza może ma obawy czy ją jeszcze przyjmiemy

A jak twoje prawko bo ja cos nie w temacie jestem na jakim etapie jestes?
Stary 2008-01-11, 08:39   #1161
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrowie oczywiście, nie wiem czemu Agatka nas nie odwiedza może ma obawy czy ją jeszcze przyjmiemy

A jak twoje prawko bo ja cos nie w temacie jestem na jakim etapie jestes?
jak to ma obawy, przeciez ona byla na wateczku od dawna, dlugo przed nami, razem z Toba i Kachulka
niech tu wraca do nas, bo dostanie lanie

jesli chodzi o moje prawko, to skonczylam wlasnie teorie, zapisalam sie na jazdy, ale zaczne jezdzic dopiero w marcu, z ato wszystkie godziny wyjezdze w ciagu wlasnie jednego miesiaca od 1 marca do 31 marca

Mąż i żona...
Stary 2008-01-11, 08:46   #1162
Ray
Zakorzenienie

a ja zaraz biore sie za dalsze pakowanie meza...ale bede tesknic buu (( zostawia nas same prawie na mc no ale jak trzeba byle by wrocil caly ..

ja wczoraj zakupilam malej sukieniusie :d w promocji byla i wzielam a co

mezatka moim zdaniem za duzo konsultujesz.... musisz trzymac sie jednego lekarza jednej opini bo inaczej co lekarz to bedzie inna diagnoza i zeswirujesz... jesli ta operacja jest faktycznie potrzebna to poddaj sie jej i bedziesz mogla starac sie o dzidzie... albo sprobj tak jak tamten lekarz kazal jeszcze raz zajsc w ciaze... hmmm....

misia gratuluje dla siostry
Stary 2008-01-11, 08:54   #1163
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc kobietki

kasiaisiar dziekuje,tobie rowniez przyjemnego piatku
Ray dziekuje.nie smutaj sie miesiac szybko zleci,a same korzysci bedziecie mieli z tego wyjazdu meza
Nikitko a co u cebie slychac?Pozdrow Gizelcie prosze
Ale paskudna pogoda dzisiaj,deszcz i wiatr
Mnie nadal meczy kaszel i katar i juz mam tego po same uszy

Zmykam do szkoly a wam zycze mielgo dnia
Stary 2008-01-11, 10:19   #1164
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kobietki

Misiu gratuluje faktu ze zostaniesz cioteczka

Ray malzonek Twoj szybciutko wroci i zaraz potem Alusia do Was dolaczy wiec same radosci Cie czekaja,nie mysl tyle dobrze ze masz rodzicow blisko wiec zawsze bedziesz chociaz miala do kogo buzie otworzyc i w razie czego rodzice napewno Ci pomoga

Nikiciu dziekujemy za wiesci od Agaci,juz wczoraj wlasnie pisalam do Agaci na gg co sie z nia dzieje i zeby nas uspokoila ze wsio dobrze

Kinia to szybciutko poszla teoria teraz tylko jazdy odrobic i na egazmin heja,no i oczywiscie mam nadzieje ze za pierwszym podejsciem zdasz i bedziesz nas wozic kochana hihi

Asienko skoro najlepszy specjalista to jak najbardziej bym sie do niego szybciuchno udala i potem tak jak Ray mowi juz chyba bym zostala przy jednym lekarzu bo wtedy masz zamet w glowie bo kazdy mowi co i nnego ale z drugirj strony to jak zostanie sie przy jednym a on leczy nas zle to moze nas nigdy nie wyleczyc wiec w sumie nie wiem co bym jednak zrobila ale mam nadzieje ze ten specjalista naprawde okaze sie specjalista i Tobie pomoze kochana

Kasiasiarku no tak dzis piateczek i dzis mam wolne ale za to mam weekend pracujacy wiec dla mnie to nieststy nie pocieszenie ale za tydzien juz bede sie cieszyc ze jest piatek bo za tydzien mam wolny weekend hihihi wiec jak widac ja lubie piatki ale tylko niektore heheh

A ja mam dzis wolne i umowilam sie z moja przyjaciolka i jej corcia bo jestem jej chrzestna ze mnie odwiedza bo na swieta sie nie widzialysmy i dopiero dzis mamy obie czas ni o trzeba dac zalegle prezenty swiateczne troche pozno ale wczesniej nie bylo kiedy
Wlasnie pisal tz ze bedzie jutro i juz jestem zla bo mial byc dzis wieczorkiem a bedzie dopiero jutro popoludniu i pewnie zaraz w poniedzialek z samego ranca bedzie zaraz wyjezdzal,kurcze jak ja nie cierpie tej jego roboty,chyba jak sie wkurze to chyba sama pojde na prawo jazdy na samochody ciezarowe i bedziemy razem jezdzic heheh,zreszta juz kiedys sam mi to zaproponowal ze fajnie by bylo ,ale nie dla mnie taka praca niestety
Milego dnia kobietki,ja lece troszke posprzatac a pozniej do sklepu po jakies smakolyki i jakos minie ten dzien wolny

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-11, 10:21   #1165
kachula27
Zakorzenienie

Ale dzis faktycznie cichutko na wateczku,ja ostatnio nie moge trafic jak wiekszosc dziewczyn jest na wizazyku tylko zawsze juz wchodze jak nikogo prawie nie ma

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-11, 10:23   #1166
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki

Misiu gratuluje faktu ze zostaniesz cioteczka

Ray malzonek Twoj szybciutko wroci i zaraz potem Alusia do Was dolaczy wiec same radosci Cie czekaja,nie mysl tyle dobrze ze masz rodzicow blisko wiec zawsze bedziesz chociaz miala do kogo buzie otworzyc i w razie czego rodzice napewno Ci pomoga

Nikiciu dziekujemy za wiesci od Agaci,juz wczoraj wlasnie pisalam do Agaci na gg co sie z nia dzieje i zeby nas uspokoila ze wsio dobrze

Kinia to szybciutko poszla teoria teraz tylko jazdy odrobic i na egazmin heja,no i oczywiscie mam nadzieje ze za pierwszym podejsciem zdasz i bedziesz nas wozic kochana hihi

Asienko skoro najlepszy specjalista to jak najbardziej bym sie do niego szybciuchno udala i potem tak jak Ray mowi juz chyba bym zostala przy jednym lekarzu bo wtedy masz zamet w glowie bo kazdy mowi co i nnego ale z drugirj strony to jak zostanie sie przy jednym a on leczy nas zle to moze nas nigdy nie wyleczyc wiec w sumie nie wiem co bym jednak zrobila ale mam nadzieje ze ten specjalista naprawde okaze sie specjalista i Tobie pomoze kochana

Kasiasiarku no tak dzis piateczek i dzis mam wolne ale za to mam weekend pracujacy wiec dla mnie to nieststy nie pocieszenie ale za tydzien juz bede sie cieszyc ze jest piatek bo za tydzien mam wolny weekend hihihi wiec jak widac ja lubie piatki ale tylko niektore heheh

A ja mam dzis wolne i umowilam sie z moja przyjaciolka i jej corcia bo jestem jej chrzestna ze mnie odwiedza bo na swieta sie nie widzialysmy i dopiero dzis mamy obie czas ni o trzeba dac zalegle prezenty swiateczne troche pozno ale wczesniej nie bylo kiedy
Wlasnie pisal tz ze bedzie jutro i juz jestem zla bo mial byc dzis wieczorkiem a bedzie dopiero jutro popoludniu i pewnie zaraz w poniedzialek z samego ranca bedzie zaraz wyjezdzal,kurcze jak ja nie cierpie tej jego roboty,chyba jak sie wkurze to chyba sama pojde na prawo jazdy na samochody ciezarowe i bedziemy razem jezdzic heheh,zreszta juz kiedys sam mi to zaproponowal ze fajnie by bylo ,ale nie dla mnie taka praca niestety
Milego dnia kobietki,ja lece troszke posprzatac a pozniej do sklepu po jakies smakolyki i jakos minie ten dzien wolny
Kachulko dzieki, ze trzymasz kciuki za mnie, mam nadzieje, ze zdam za pierwszym razem i nie bede musisal sie kilka razy denerwowac na egzaminach

fajny dzis dzien bedziesz miala, babski taki, a TZ wroci i bedzie przytulanko
szkoda, ze jutro musisz isc do pracy, ale pomysl, ze wtedy szybciej Ci zleci czekanie na TZta

milego spotkania Kachulko

Mąż i żona...
Stary 2008-01-11, 10:29   #1167
Mijalea
Zakorzenienie

Witam

Ja w koncu doszlam do formy po przeziebieniu i juz jest lepiej.
U nas wszystko dobrze, dzidzia rosnie i juz mi malutki brzuszek wyskoczyl

Nie nadgonie wszytskiego co napisalyscie, wiec tyle co moge:

mezatko, moze warto jednak sie konsultowac z roznymi lekarzami az trafi sie na swego, bo jesli ma sie byc u jednego, ktory nic madrego nie zaradzi, to lepiej probowac u roznych. Takie moje zdanie. Jak juz znajdziesz jakiegos , ktory ci bedzie odpowiadal, to bedziesz spokojniejsza. Wiadomo, co lekarz to inna teoria, ale ktoras musi byc prawdziwa.Trzymam kciuki.

Ja 22
masz sliczna coreczke, niech rosnie zdrowo!

Kiniu powodzenia na kursie, oby poszlo szybko i bezbolesnie

A my z mezem szukamy teraz wiekszego mieszkania, wiec codziennie mamy jakies spotkania i ogladanie. Mam nadzieje, ze cos nam w koncu w oko wpadnie.

Pozdrawiam was!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 10:29   #1168
mezatka07
Zakorzenienie

Kobietki dziekuje, ze jestescie ze mna

nie chce tu siedziec i wam smecic, dlatego zaraz wracam do lozka, bo mialam okropna noc, tylko plakalam
moze to dziwnie zabrzmi, ale jestem na etapie poddania sie...
sily mnie opuscily, nie dam rady juz dluzej walczyc o to wszystko
wysiadlam psychicznie, chyba zabiore psa i pojedziemy na bezludna wyspe, bedziemy sobie zyly i nikomu nie zawadzaly, maz niech sobie znajdzie zdrowa kobiete, przeciez ma prawo by miec dzieci, a ja nie bedac przy nim zapomne o macierzynstwie
juz nawet kij z ta operacja, ale kolejne problemy pojawia sie dopiero po niej, a ja jestem juz sfrustrowana i nie chce mi sie zyc

Nikitko chcialam Ci jeszcze napisac odnosnie PCOS
wszedzie jest napisane, ze przy stosunku LH:FSH 2:1 jest mowa o PCOS jajnikow, ale przegladalam dzisiaj wyklady z ginekologii i poloznictwa odnosnie mojej macicy i trafilam na PCOS i tam jest napisane, ze
o PCOS jest mowa przy wzroscie stosunku LH:FSH 3:1, norma to 1:1 wzglednie 2:1.... czyli 2:1 nie musi przesadzac o PCOS

pozdrawiam was wszystkie i zycze milego, spokojnego dnia
Stary 2008-01-11, 10:30   #1169
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kachulko dzieki, ze trzymasz kciuki za mnie, mam nadzieje, ze zdam za pierwszym razem i nie bede musisal sie kilka razy denerwowac na egzaminach

fajny dzis dzien bedziesz miala, babski taki, a TZ wroci i bedzie przytulanko
szkoda, ze jutro musisz isc do pracy, ale pomysl, ze wtedy szybciej Ci zleci czekanie na TZta

milego spotkania Kachulko
A no babski dzionek hehe cos czuje ze dzis sobie popijemy z przyjaciolka ,mam w bareczku calego sheridansa wiec napewno po kilka kieliszeczxkow do ploteczek rozlejemy,bo juz dawno mialam na niego ochote ale nie mialam z kim a samej sobie przeciez nie bede polewac i toast wznosic do lusterka hihihi

Kiniu a jak Twoje przygotowania do slubu?Najwazniejsze sprawy juz pozalatwiane?Kiedy sukieneczke idziesz mierzyc kochana?

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-11, 10:33   #1170
kachula27
Zakorzenienie

Witaj Madziu jak milo ze wkoncu z nami jestes,jejus kochana spojrzalam na Twoj suwaczek i to juz u Ciebie ponad 12 tydzien???????????Boshe jak ten czas leci,przeciez niedawno dopiero sie dowiedzialas ze w ciazy jestes a to juz 12 tygodni
Dobrze ze juz z Toba lepiej i cvhorobsko minelo,ciesze sie ze do naS zajrzalas

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości