![]() |
#1141 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Hej dziewczynki!
Cytat:
![]() No to Kiniu niedługo będziesz demonem szos ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja po pracy. Nie mogłam po wczorajszym wieczorze się z wyrka zwlec, ale w końcu mąż mnie wyrzucił ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie mnie cos brzuch boli po obiedzie masakra normalnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
same hormonki wyniosly mnie 230zl dzisiaj kolo 21-22 bede rozmawiac z mama psiapsiolki juz duzo wie tzn przeslala wyniki moich badan do znjomego lekarza i ma mi dzisiaj powiedziec co on mysli dalej zrobic w zwiazku z moja macica, pozniej wyslala mu reszte moich badan m.in. hormonki tylko nie wiem kiedy odbierze wiadomosc... takze czekam do wieczora, jestem niespokojna ale dobrze, ze cos sie dzieje a na 16 stycznia jestem tu umowiona do GP- cos jak lekarz ogolny i jak nie da mi skierowania na badania lub do kliniki to zmieniam GP ![]() postanowione, trzeba sie soba troche zajac ![]()
![]() |
#1144 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Asiu to juz wszystko rozumiem
![]() Pomidorko hmmmm moj instruktor w 70% byl niewyspany i lekko podchmielony(chociaz czasem bym extra pijany) hmm na szczescie tego po nim nie odziedziczylam... W sumie to tam 3 na 4 instruktorow bylo lewych, ciagle gadali o seksie, a juz kazda potencjalna kursantka to obiekt westchnien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm aaaaa co z Agatka i malutka Oliwia???
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
hej kobietki
Marcelinko to mialas faktycznie super insrtuktora,nic tylko takich na odstrzal
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najbardziej zadowolona, ze skonczylam kurs byla mama i oczywiscie ja... Koniec pisania, bo dziewczynom sie odechce isc na kurs ![]()
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Jeeeezu Marcelinko co za palant!!
![]() jak ja nienawidze takich typkow..... nie wiem co on sobie myslal, dorosly facet a takie to glupie... bylo go przy okazji do wariatkowa podrzucic ![]() szkoda, ze nie mialas tego czym nagrac to by sie drania uziemilo ![]()
#1148 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko ja to się dziwie, ze ktokolwiek z kursantów po policje nie zadzwonił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko niestety wiekszosc instruktorow jest spatrzonych
![]() ![]() Ale ty to mialas naprawde swira ![]() Kiniu no to niezla droga ci sie szykuje i to jeszcze z przyczepka ![]() Mezatko gratuluje wygranej ![]() Pomidoro a jak twoj dziennik wypadl podczas kontroli jakosci ![]() Kachulo a co u ciebie kochana? A ja ide sobie upiec racuszki bo tak mnie jakos ochota naszla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Wtajemniczenie
|
Ale tu cisza dzisiaj
![]() A ja sie wlasnie przed chwila dowiedzilam ze moja starsza siostra jest w ciazy poraz drugi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez misia_25_26 Czas edycji: 2008-01-10 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Misiu gratuluje siostrzyczce i jej mezowi oraz Tobei ze po raz drugi ciocia bedziesz
![]() ![]() ![]() Aaaa co do instruktora hmmm Kasiu ja to chcialam jak najszybciej skonczyc i nie robic sobie problemow z pijanym badz spiacym instruktorem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak w ogole inny instruktor kupil sobie i swojemu kursantowi piwo i powiedzial mu tak: "Nie bedziemy pic w aucie, bo jeszcze sie cos zachlapie... Wyjdzmy na zewnatrz" a ja ![]() Co do tych dwoch instruktorow mialam hmm niewyparzona "buzke", wiec nawet jakby cos probowali zdzialac mieli by ze mna do czynienia, nawet jakby mnie straszyli... Moje zyciowe motto: "Moge stracic zycie, ale nie dam sie skrzywdzic i soba pomiatac" ![]() Koniec wywodu ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Marcelinko
![]() Podoba mi sie twoje motto ![]() Zmykam do sklepu a wam juz dobrej nocy zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Misia wysprzataj wszytsko i wracaj szybciutko do TŻ
![]() ![]() ![]() Trzymajcie sie kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Misiu, no to wielkie gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
a jednak.......... ratuje mnie tylko operacja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaden zabieg, zadne lezenie w ciazy czy leki.......... totalna zalamka..... a wada jest na tyle duza, ze ten znajomy sie tego nie podejmie, ale zna swietnego fachowca, podobno najlepszego w Polsce......... i operacja ma byc w Warszawie. ![]() ![]() pozdrawiam Was.
#1156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziekuje Pomidoro moja siostra jest drugi raz mezatka,przy pierwszej ciazy nie miela zadnych przeciwskazan,a teraz ma niestety dlatego sie martwie ![]() Mezatko no tjuz wiesz na czym stoisz,nie smutaj sie kochana poddasz sie zabiegowi i wszystko bedzie ok ![]() Zmykam spac bo jutro rano do szkoly smigam Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Misiu gratulacje - fajnie jest być ciocią po raz kolejny- więcej maluchów do rozpieszczania ![]() Asiu nie smuć się, przynajmniej wiesz na czym stoisz i masz ten komfort, ze najlepszy specjalista sie Tobą zajmie- zawsze trzeba wyszukiwać te dobre strony bo inaczej bylibyśmy całe zycie smutni i zmartwieni chodzili Miłego dnia- dziś piateczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomośc o Gizelci: Agatka ma sie dobrze, Oliwka rosnie i z karzdym dniem jest słodsza i piękniejsza, a pan T zaczął pracować. Oczywiście gorące pozdrowienia od Agatki dla was wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane
![]() Marcelko ciesze sie, ze juz zle przezycia z kursu za Toba,a facet juz nie pracuje, co za blazenada, dobrze, ze ja trafilam do porzadnej firmy ![]() Asiu nie smutaj sie, wszystko bedzie dobrze, no i jesli specjalista najlepszy w Polsce sie Toba zajmie, to tylko sie cieszyc, bo nie wszyscy maja tyle szczescia, zeby trafic w dobre rece ![]() Nikitko pozdrow Agatke i powiedz, zeby ucalowala mala Olisie ![]() ![]() ![]() jejciu jak ja sie ciesze, ze juz piatek ![]() ![]() ![]() ![]() milego dzionka dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrowie oczywiście, nie wiem czemu Agatka nas nie odwiedza może ma obawy czy ją jeszcze przyjmiemy ![]() A jak twoje prawko bo ja cos nie w temacie jestem na jakim etapie jestes? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech tu wraca do nas, bo dostanie lanie ![]() jesli chodzi o moje prawko, to skonczylam wlasnie teorie, zapisalam sie na jazdy, ale zaczne jezdzic dopiero w marcu, z ato wszystkie godziny wyjezdze w ciagu wlasnie jednego miesiaca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz biore sie za dalsze pakowanie meza...ale bede tesknic buu
![]() ja wczoraj zakupilam malej sukieniusie :d w promocji byla i wzielam a co ![]() mezatka moim zdaniem za duzo konsultujesz.... musisz trzymac sie jednego lekarza jednej opini bo inaczej co lekarz to bedzie inna diagnoza i zeswirujesz... jesli ta operacja jest faktycznie potrzebna to poddaj sie jej i bedziesz mogla starac sie o dzidzie... albo sprobj tak jak tamten lekarz kazal jeszcze raz zajsc w ciaze... hmmm.... misia gratuluje dla siostry ![]()
#1163 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() kasiaisiar dziekuje,tobie rowniez przyjemnego piatku ![]() Ray dziekuje.nie smutaj sie miesiac szybko zleci,a same korzysci bedziecie mieli z tego wyjazdu meza ![]() Nikitko a co u cebie slychac?Pozdrow Gizelcie prosze ![]() Ale paskudna pogoda dzisiaj,deszcz i wiatr ![]() Mnie nadal meczy kaszel i katar i juz mam tego po same uszy ![]() Zmykam do szkoly a wam zycze mielgo dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki
Misiu gratuluje faktu ze zostaniesz cioteczka Ray malzonek Twoj szybciutko wroci i zaraz potem Alusia do Was dolaczy wiec same radosci Cie czekaja,nie mysl tyle dobrze ze masz rodzicow blisko wiec zawsze bedziesz chociaz miala do kogo buzie otworzyc i w razie czego rodzice napewno Ci pomoga Nikiciu dziekujemy za wiesci od Agaci,juz wczoraj wlasnie pisalam do Agaci na gg co sie z nia dzieje i zeby nas uspokoila ze wsio dobrze Kinia to szybciutko poszla teoria teraz tylko jazdy odrobic i na egazmin heja,no i oczywiscie mam nadzieje ze za pierwszym podejsciem zdasz i bedziesz nas wozic kochana hihi Asienko skoro najlepszy specjalista to jak najbardziej bym sie do niego szybciuchno udala i potem tak jak Ray mowi juz chyba bym zostala przy jednym lekarzu bo wtedy masz zamet w glowie bo kazdy mowi co i nnego ale z drugirj strony to jak zostanie sie przy jednym a on leczy nas zle to moze nas nigdy nie wyleczyc wiec w sumie nie wiem co bym jednak zrobila ale mam nadzieje ze ten specjalista naprawde okaze sie specjalista i Tobie pomoze kochana Kasiasiarku no tak dzis piateczek i dzis mam wolne ale za to mam weekend pracujacy wiec dla mnie to nieststy nie pocieszenie ale za tydzien juz bede sie cieszyc ze jest piatek bo za tydzien mam wolny weekend hihihi wiec jak widac ja lubie piatki ale tylko niektore heheh A ja mam dzis wolne i umowilam sie z moja przyjaciolka i jej corcia bo jestem jej chrzestna ze mnie odwiedza bo na swieta sie nie widzialysmy i dopiero dzis mamy obie czas ni o trzeba dac zalegle prezenty swiateczne troche pozno ale wczesniej nie bylo kiedy Wlasnie pisal tz ze bedzie jutro i juz jestem zla bo mial byc dzis wieczorkiem a bedzie dopiero jutro popoludniu i pewnie zaraz w poniedzialek z samego ranca bedzie zaraz wyjezdzal,kurcze jak ja nie cierpie tej jego roboty,chyba jak sie wkurze to chyba sama pojde na prawo jazdy na samochody ciezarowe i bedziemy razem jezdzic heheh,zreszta juz kiedys sam mi to zaproponowal ze fajnie by bylo ,ale nie dla mnie taka praca niestety Milego dnia kobietki,ja lece troszke posprzatac a pozniej do sklepu po jakies smakolyki i jakos minie ten dzien wolny
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Ale dzis faktycznie cichutko na wateczku,ja ostatnio nie moge trafic jak wiekszosc dziewczyn jest na wizazyku tylko zawsze juz wchodze jak nikogo prawie nie ma
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny dzis dzien bedziesz miala, babski taki ![]() ![]() ![]() ![]() szkoda, ze jutro musisz isc do pracy, ale pomysl, ze wtedy szybciej Ci zleci czekanie na TZta ![]() milego spotkania Kachulko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Witam
Ja w koncu doszlam do formy po przeziebieniu i juz jest lepiej. U nas wszystko dobrze, dzidzia rosnie i juz mi malutki brzuszek wyskoczyl ![]() Nie nadgonie wszytskiego co napisalyscie, wiec tyle co moge: mezatko, moze warto jednak sie konsultowac z roznymi lekarzami az trafi sie na swego, bo jesli ma sie byc u jednego, ktory nic madrego nie zaradzi, to lepiej probowac u roznych. Takie moje zdanie. Jak juz znajdziesz jakiegos , ktory ci bedzie odpowiadal, to bedziesz spokojniejsza. Wiadomo, co lekarz to inna teoria, ale ktoras musi byc prawdziwa.Trzymam kciuki. Ja 22 masz sliczna coreczke, niech rosnie zdrowo! Kiniu powodzenia na kursie, oby poszlo szybko i bezbolesnie ![]() A my z mezem szukamy teraz wiekszego mieszkania, wiec codziennie mamy jakies spotkania i ogladanie. Mam nadzieje, ze cos nam w koncu w oko wpadnie. Pozdrawiam was! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Kobietki dziekuje, ze jestescie ze mna
![]() nie chce tu siedziec i wam smecic, dlatego zaraz wracam do lozka, bo mialam okropna noc, tylko plakalam moze to dziwnie zabrzmi, ale jestem na etapie poddania sie... sily mnie opuscily, nie dam rady juz dluzej walczyc o to wszystko ![]() wysiadlam psychicznie, chyba zabiore psa i pojedziemy na bezludna wyspe, bedziemy sobie zyly i nikomu nie zawadzaly, maz niech sobie znajdzie zdrowa kobiete, przeciez ma prawo by miec dzieci, a ja nie bedac przy nim zapomne o macierzynstwie juz nawet kij z ta operacja, ale kolejne problemy pojawia sie dopiero po niej, a ja jestem juz sfrustrowana i nie chce mi sie zyc Nikitko chcialam Ci jeszcze napisac odnosnie PCOS wszedzie jest napisane, ze przy stosunku LH:FSH 2:1 jest mowa o PCOS jajnikow, ale przegladalam dzisiaj wyklady z ginekologii i poloznictwa odnosnie mojej macicy i trafilam na PCOS i tam jest napisane, ze o PCOS jest mowa przy wzroscie stosunku LH:FSH 3:1, norma to 1:1 wzglednie 2:1.... czyli 2:1 nie musi przesadzac o PCOS pozdrawiam was wszystkie i zycze milego, spokojnego dnia
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiniu a jak Twoje przygotowania do slubu?Najwazniejsze sprawy juz pozalatwiane?Kiedy sukieneczke idziesz mierzyc kochana?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Witaj Madziu jak milo ze wkoncu z nami jestes,jejus kochana spojrzalam na Twoj suwaczek i to juz u Ciebie ponad 12 tydzien???????????Boshe jak ten czas leci,przeciez niedawno dopiero sie dowiedzialas ze w ciazy jestes a to juz 12 tygodni
Dobrze ze juz z Toba lepiej i cvhorobsko minelo,ciesze sie ze do naS zajrzalas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.