![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Aaaaaaa, umarłam
![]() Ta lista mnie powaliła ![]() A Flower Oriental i czarna Mania to i mi po głowie chodzi. Ale czy muszę je mieć? Zapachy mgliście kojarzę, a mam żelazne postanowienie - żadnych strzałów w ciemno czy bez dwustoprocentowej pewności... Do szczęścia brakuje mi tylko Black Cashmere, Agenta P. i Must. Histoire dla własnego zdrowia psychicznego wybijam sobie z głowy ![]()
#1142 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak cos dopisze ..i to Shalimar
![]() Czyli: - Shalimar - Scent Intense |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No mańka fajna jest . Kup póki jest jeszcze w miare dostepna ![]() Jak chcesz służe probką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Evee obiecała na spotkanie w przyszłym tygodniu przynieść mi do powąchania Mańkę, ciekawa jestem co z tego wyjdzie
![]() I jak to - 1/3?? ![]() ![]()
#1145 |
Wtajemniczenie
|
Ano 1/3
![]() Reszte dopiszę pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
kizia
![]() ![]() ja wieczorem pomysle nad takowa listką ![]() ![]()
#1147 |
Wtajemniczenie
|
kocham od zawsze slodkie i zmyslowe zapachy typu mojego ukochanego Amor Amor i Hypnose....tez marzenia sie spelnily i ...teraz marzy mi sie Truth Calvina Kleina
![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-02-07 o 20:54 Powód: błagam, tylko nie "zapaszki"! |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Givenchy Very Irresistible
![]() ![]()
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Oto moja lista marzen (kolejnosc przypadkowa):
·Jil Sander Sensations ·Miyako Annayake ·Annayake Tsukimi ·Hermes 24 Fabourg eau delicate ·Mauboussin ·Histoire d'eau Mauboussin ·Comme de Garcons Zagorsk ·L'Artisan Parfumeur, Dzongkha ·L'Artisan Parfumeur, Dzing! ·Cartier, Must ·Donna Karan, Black Cashmere ·Lalique, Le Parfum ·Emanuel Ungaro, Desnuda ·Fendi, Celebration ·Jean Paul Gaultier, Fragile EDT ·La Prairie, Silver Rain ·Lolita Lempicka, Midnight EDP ·Balenciaga, Cristobal ·Alexander McQueen, Kingdom ·Hermes, 24 Faubourg – EDP ·Fendi, Theorema esprit d'ete ·Guerlain, Insolence EDT ·Estee Lauder, Youth Dew ·Mitsouko Guerlain ·Helmut Lang Woman Na tej liscie sa takie zapachy, ze starczylaby mi malutka buteleczka, ale sa tez i takie ktorych pragne bardzo- od razu kupuje 100ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Na mojej liście następnym zapachowym zakupem będzie Lolita edp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm... Wydawało mi się, że już niczego na razie nie chcę, ale okazało się to złudzeniem
![]() No to lista życzeń: Dune (balsam i żel pod prysznic) Kingdom EDP Ananda Micallef Lalique de Lalique EDP Theorema Leggero Mentafolia Guerlain Pure Jil Sander Muse Joop OI seteczka (mam, ale jakaś rezerwa by się przydała ![]() Pleasures Intense Estee Lauder Roma Laury Biagotti |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.iperfumy.pl/pl/towar/fend...aletowa-50-ml/ Przesyłka gratis ![]() Mnie się niezmiennie marzy zapasik Theo d'ete - mam tylko 50 - tkę w zapasie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
1.Dzing!
2.Premier Figuier Extreme 3.Violetta di Parma 4.Extravagance 5.Allure edp 6.Fico AdP Dmucham ,chucham i mam nadzieje,ze ten wpis pomoze w realizacji ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Intrusion My Queen Celine Celine oriental summer Shalimar Light Samsara shine Orange Tonic Lemon fresca Grosselina Eau de Dolce Vita Cristobal Bvlgari extreme Bvlgari notte In love again Tempore donna Extravagance Krizia Pink pepper Pink sugar Chocolovers Aigner Black Aigner In Leather Gucci EDP Valentino V Absolu Azzura Desnuda Armani Night Fleur d'eau rochas Bazar Trussardi Bianco Python M7 Eau de lalique Rochas absolu Spiced green tea EA Iced Green tea EA ![]() ![]() ![]() Cdn... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
niecnotliwa dziewica
|
No dobra, już wiem, co chcę dalej: Narciso Rodrigues for Her EDT i Elixir des Merveilles. I za Celine Fever bym się nie obraziła
![]() Ech.... apetyt rośnie w miarę wąchania ![]()
#1156 |
Raczkowanie
|
^^
o matko ;P Moje najblizsze marzenio-plany to: CD Homme GA Emporio HB (bez nazwy chyba, klasyczny) Chanel Egoiste Platinum |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
ło matko Kizia! Pozostaje Ci wygrać w totka i kupic szafę gdańską, coby wszystko to pomieściła
![]() Moja lista prezentuje się nieco skromniej: Innocent (kiedy ja go wreszcie kupię?!) Le Baiser du Dragon Omnia Organza Lovely Herba Fresca (ale to dopiero na lato) Byzance Edit: wymazałam Poison. Ostatnio znów testowałam i jednak nie. Gust mi sie zmienił. Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2007-02-16 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Konto usunięte
|
Rousse- Serge Lutens
Bois Oriental -S.L Borneo- S.L Bois et Fruits- S.L Jeszcze jedna flaszka Un Bois Vanille ![]() Zastanawiam się , czy stać mnie na to ![]() Wniosek ![]() ![]() Może powinnam zacząć sprzedawać biżuterię „rodową” ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Rozeznanie
|
Mala
![]() --> Avignon --> Zagorsk --> BC (najlepiej tak z pól litra ![]() --> Cherqui SL --> Gris Clair SL --> A la Nuit SL --> NU (na zapas) --> Incensi Lorenzo Villoresi --> Shalimar Light --> Opium Orchidee de Chine Eau d'Orient --> Le Feu --> Prada --> Cristobal --> Ogródek Nilowy --> 24 Faubourg edt --> Must --> Smok
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kate, zobacz , nauczyłam się multicytować ![]() A w temacie ; było tak : 1.Femme Indywiduelle 2.Cristobal edp 3.Mille et Une Roses z Dune rezygnuję ale dopisuję 4.Crystal Noir edt Versace __________________ Teraz marzy mi się już chyba tylko : Crystal Noir edt Versace Cristobal Dianthus Etro ale mała Nirmala lub jakąś końcóweczką bym nie pogardziła. Wątku dopilnuj realiacji !
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie malutkie marzenia
![]() Chcę nowego Tommiego Girl 10 i Les Belles zielone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
niecnotliwa dziewica
|
Kasiulko, wiem, że Madlaine wystawiła na targowisku zielone pomidorki
![]() ![]()
#1163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;3689343]Rousse- Serge Lutens
Bois Oriental -S.L Borneo- S.L Bois et Fruits- S.L Jeszcze jedna flaszka Un Bois Vanille ![]() Zastanawiam się , czy stać mnie na to ![]() Wniosek ![]() ![]() Może powinnam zacząć sprzedawać biżuterię „rodową” ![]() ![]() To ja do listy dodam jeszcze MR ![]() ![]() ![]() Z biżuterią rodową będzie problem - to może w naturze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
BAN stały
|
to co, Dziewczyny?
kupczymy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
Wklejałam gdzieś moja liste w formie obrazka, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć a nie chce mi się robic drugiej
Moje potrzeby mniej i bardzej pilne (a raczej mniej i bardziej realne), choć chwilowo i tak nie do zrealizowania z powodu dziury w portfelu i/lub niedostepności: - Idole - Bvlgari Black - Theorema Esprit d'ete - Hot Couture edp - Un Jardin Sur le Nil - Tygrys - zielone pomidorki, migdały i wisienki - Stella Rose Absolute - pomarańczowy sweterek Soni - Lovely - Gentiana - Oblique RWD - Blv Notte - Chergui - L LL - Desnuda - Voile d'ambre - Neblina - Eclat d'Arpege - Pink Sugar - anielski krem do ciała - worek miniaturek - zapas Anglomanii, przynajmniej 50ml - zapas Nu edp, co namniej 10 krążków ale misz masz ![]() Edytowane przez chamelieu Czas edycji: 2007-02-14 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
a ja ciągle mam ochote tylko nie wiem na co
![]() - wszystko juz mam... - nic nowego mnie nie zachwyciło az tak bardzo, żebym chciała koniecznie to mieć... - mam okropne wyrzuty sumienia zaraz jak tylko pomysle o chomikowaniu (bo akurat chcę chomikować perfumy ciągle dostępne...a kasy w tej chwili brak więc nic mnie nie usprawiedliwia) - łapie chyba jakąś depresję... |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
mam wielką ochotę ostatnio na le parfum ( małego psika, chociaż ze względu na cudny flakon i wielce zachęcające opisy chyba mogłabym nawet kupić w ciemno
![]() duży zapas un jardin sur le nil 24F EDP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.