|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
Też jestem dzień E i mam nadzieję, że mnie ta zmiana również obejmie jak się o tym dowiedziałaś??edit: już doczytałam dalsze posty Niestety nie obejmie mnie zmiana
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak sie blizej przyjrzec to w sumie widac
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Konto usunięte
|
Potwierdzam brak:
MINI TTALWAYS 4ML Mi to nie na rękę, bo nie dle mnie |
|
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
Mam pewnien problem bo kolezanka zamowila plyn do higieny intymnej i w kat, 4 jest za 14.90 i jeden gratis wiec czy ja mam zamowic 2 szt? czy 1 szt a oni mi automatycznie sami dołącza drugi płyn? Pozdrawiam
|
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
Z moich informacji wynika, że drugi też musisz zamówić ale będzie to gratis czyli płacisz 14,9 za 2 płyny .
|
|
|
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
Fakturka wystawiona dzisiaj - 0 braków
![]() Przyszło: - woda blue rush/him * - złote serum** - nawilżające mleczko do włosów** - body spray island vibe ** * internrtowa **netto Basienka27 Ja zamawiałam w K04 odbudowujący krem na dzień a na noc juz nie zamawialam automatycznie mi przyjdzie. Ale nie... "Wyjaśnienie ofert z katalogu "oferta str.99 wybrany płyn gratis należy zaznaczyć na formularzu""
Edytowane przez MartaS1992 Czas edycji: 2008-03-07 o 13:20 Powód: dopisek |
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Napewno musisz zamówić 2 szt. Dołączyli wiadomość do fakturki że w zapisie oferty zabrakło informacji, że wybrany, gratisowy płyn należy zamówić, wtedy jeden z nich będzie gratis.
|
|
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
mam wystawioną fakturę - zero braków ale mam na niej coś czego nie umiem rozgryźć za bardzo
a mianowicie: ULOTKA REBALANS bezpłatny.. nie wiecie czasem coż to jest?
|
|
|
|
#1150 |
|
Konto usunięte
|
mam pytanie [wiem ze glupie, ale jestem poczatkujaca konsultantka i zlozylam moje pierwsze zamowienie wiec nie wiem, nie bijcie
]czy zamowienie juz zostalo odebrane? bo niewiem czy musze jeszcze raz wyslac czy cos. Maila zwrotnego nie dostalam ze zamowienie otrzymane wiec nie wiem :/ a w historii zamowien pisze: "Pobrane do realizacji" |
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w brakach:
MINIWODA BLUE RUSH/HIM 30ML NASZYJNIK CHUNKY I 4 katalogi gratis K04. Ja mam ulotkę tylko ULOTKA CYKL KATALOGOWY bezplatny |
|
|
|
#1152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
BLYSZCZ/UST Z JOJOBA brak w magazynie LYRICAL DEO KULKA brak w magazynie hmm... ;/ no i zamowienie o te ok 20zl nizsze bedzie;/ ![]() |
|
|
|
|
#1154 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam do was pytanie, bo podejrzewam że konsultantka mnie przerabia
chodzi mi o bodajże przedostatni katalog, albo 2 w tył, nie jestem pewna, tam były na jednej stronie 2 żele pod prysznic, ten taki czerwony, walentynkowy jakby, i taki zielony, spring cośtam w nazwie, pamiętacie może po ile one były?
|
#1155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie też mi się wydaje tak, a te rzeczy z różową wstążeczką /konkretnie przywieszka/ są po 10,- prawda? to coś chyba jej sie źle "obliczyło"
|
#1157 | |
|
Raczkowanie
|
Znasz to złote serum? Zamawiałaś je już kiedyś? Bo zamówiłam mamie (uwielbia ultimate na dzień i na noc, a teraz dałam jej na urodziny niedawno pod oczy z tej samej serii i tez jest zadowolona), ale tak szczerze mówiąc w ciemno całkiem
A na KWC w ogóle nie ma takiego produktu.Cytat:
![]() 2) Nawet jakby nie przyszły to zamówienia nie miałabys niższego o 20zł bo do kwoty zamówienia liczą sie produkty zamówione a nie dostarczone. Więc sie nie martw
"Arma nissi ut summoveas, ne sumpseris" Edytowane przez Yen.not Czas edycji: 2008-03-07 o 17:51 Powód: edycja :P |
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Owszem, zdarzało się,że paczka przychodziła we wtorek zamiast w środę, ale to tylko w wakacje. Teraz dostaję paczke zawsze w środę między 8 a 10 rano.
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do konsultantek - czy którejś z Was udało się dostać minimasażer dokładnie taki jak w katalogu? Gdzieś w tym temacie wyczytałam, że ma być sprzedawany alternatywny. Ja od swojej konsultantki otrzymałam taki z wystającymi 'cyckami'
Zupełnie inny niż w katalogu. ![]() To Avonu zagrywka, czy zamiennik bo.. np. juz się wyczerpały? Jak to u Was jest? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
Czy macie jakies inne braki niż ta miniaturka TTA z wyprzedaży?
Czy ktos zamawiał Eleanor? bo klientka chciała i kicha jak jej nie bedzie :/
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#1161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z oferty netto natomiast brak: - roziskrzony cień do powiek w kulce CT, - chłodzący spray do stóp. |
|
|
|
|
#1162 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie może czy któryś z błyszczyków powiększających usta ma odcień delikatnego beżyku? I czy jeśli jest, to czy ma drobinki? W k05 są za 13,90zł i chciałabym sobie zamówić, gdyby był jakiś odcień beżu
Jak je widziałyście proszę bardzo o opinie |
|
|
|
#1163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Koleżanka poprosiła mnie żebym jej zamowiła dla mamy i tyle...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
katalog 4 brak naszyjnika solutions
|
|
|
|
#1165 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
ja też nie dostałam normalnego minimasażera - takiego jak był w katalogu tylko taki zielony z tej serii skin so soft.
nie bede już do nich pisać i czepiać się, ale chyba nadużywają trochę. Co innego produkt z innymi napisami a co innego zupełnie inny produkt. Za to mozaika super - fakt, że daje mocny połysk, ale właśnie tym się różni od zwykłego różu. Trzeba tylko ostrożnie aplikować, ale zdecydowanie jest godna polecenia. Z dermabrazją poczekam bo jadę na delegację i nie chce mieć podrażnionej twarzy ale mam zamiar używać jej na wiosnę.
|
#1166 | |
|
Konto usunięte
|
A nikt nie widział błyszczyków powiększających usta?
![]() Cytat:
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-03-07 o 21:38 Powód: edytowane przez moderatora |
|
|
|
|
#1167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
W COK płacisz przy kasie od razu gotówką albo kartą Avon ale głownie gotówka
Wiecie jeszcze wracając do tych kontroli z US - one są podobno przeprowadzane wyrywkowo na podstawie donosów "życzliwych" osób i jako dowód wystarczy mieć kartkę z listą kosmetyków i kwotą do zapłaty albo podpisany katalog. Nie wiem, powinni się zająć lekarzami albo adwokatami, biedne konsultantki kokosów na avonie nie zbiją
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Czy oprócz TTA 4ml i naszyjnika Solutions są inne KTALOGOWE braki? Czy przychodzi już torebka Eleanor? czekam na ewentualne informacje
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#1170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha, w brakach mam dalej Eleanor :/ W poniedziałek będę w COKu to zobaczę, czy tam może będą mieć.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

zmieniają dni wysyłkowe.. mnie z E na A.. co dopiero zdążyłam się przyzwyczaić (i klientki) a już mi mieszają.. ale i tak pierwszy termin jaki miałam w karierze avonowej był najlepszy..
Też jestem dzień E i mam nadzieję, że mnie ta zmiana również obejmie
jak się o tym dowiedziałaś??
Niestety nie obejmie mnie zmiana

a mianowicie: ULOTKA REBALANS bezpłatny.. nie wiecie czasem coż to jest?

Maniaaa wizazowaniaaa