|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wesele w Lesznie i okolicach
Cytat:
A kiedy masz to wesele??? zawsze będziesz miała opinie od tych par które mają w tym roku w Błękitnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Przyczajenie
|
No właśnie dlatego pytam ile od Was wołają księża, bo wydaje mi się, że od nas dużo chciał, ale widzę, że w porównaniu do Ciebie to grosze zapłacimy. W sumie za pozwolenie na ślub w innej parafii i zapowiedzi nie zapłaciliśmy nic, za sam ślub zapłacimy 500zł (w tym ksiądz, organista i kwiaty)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny... mam problem, ponieważ nie mogę się zdecydować na sukienkę.
Proszę o opinię ![]() http://www.juliarosa.pl/kolekcja.php?lang=pl mam wybrane sukienki nr 127, 921, oraz 91. Mi strasznie zależy na długim trenie i najlepiej odpinanym a nie podczepianym. Tak mogę zrobić w sukience nr 921- ale z przodu chyba taka skromna jest... natomiast w 127 jest tren ale z takiego cienkiego materiału.... ale mogę długi welon wtedy i jest zwiewna... i taka delikatna... a 91 jest taka bogata... i tez ma tylko tren cieniutki... ale za to mogę mieć długiiii welon... Nie wiedziałam , że to będzie taki problem ... jeśli macie troszkę czasu i ochoty...to zobaczcie te sukienki...i napiszcie co myślicie, z góry dziękuję... mam czas do środy aby wybrać ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
Ile dziewczyn, tyle opinii, więc nie kieruj się tym, co myślą inni, ale pomyśl, w której z nich Ty czułabyś się najlepiej.
Mnie najbardziej podoba się 127, moja jest bardzo podobna. W 921 nie każda wygląda dobrze, bo ten zakryty dekolt nie wszystkim pasuje. 91 najmniej mi się podoba, ale jak już mówiłam - to tylko moje zdanie. Szkoda, że nie wstawiłaś zdjęć, na których jesteś Ty w tych sukienkach, wtedy mogłybyśmy Ci doradzić, w której Ci najlepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Przyczajenie
|
No właśnie nr 921 z przodu trochę skromna i dekolt zakryty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
Mi również z tych 3 podoba się najbardziej 91..ale powinnaś tak jak mowi żółta.ciżemka zdecydować się na ta w której naprawdę dobrze się czujesz..i dokładnie każdej z nas podobają się nieco inne suknie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
podajcie maila to Wam wyśle zdjęcia
niestety nie jestem biegła w stawianiu zdjęć na wizażu... ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- ashe wysłałam Ci na maila i wysłałam także linka,tylko nie wiem czy Ci się otworzy |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
Witam. Jeśli chodzi o restaurację Błękitną w Gołaszynie (odpowiedź dla Pat) - moja siostra miała tam ślub na sali zielonej w lipcu 2008 roku. Restauracja przepiękna, jedzenie bardzo, bardzo, bardzo dobre!!! Nie ma potrzeby domawiać, wystarcza w zupełności i jeszcze mega, mega paki zabraliśmy do domu, ponieważ zostało, a siostra nie robiła poprawin. Obsługa perfekcyjna. Pełna kultura, panie z obsługi bardzo szybko podawały jedzenie, na stołach ład i porządek. Moja siostra płaciła 120 zł/osobę a desery dla gości (lody) były gratis. Polecam.
#1149 |
Raczkowanie
|
Anulka_86 obejrzałam i opinia mi się nie zmieniła w tej 91 wyglądasz prześlicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
Jak byś mogła to możesz przesłać to meni byłbym wdzięczna.
to mój adres e mail 18Anka22@wp.pl Ślub mamy w przyszłym roku.. Bardzo mi się podoba ta sala.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Przyczajenie
|
Śliczne suknie są też w salonie Anetti na ul. Królowej Jadwigi,
szczególnie miło wspominam wizytę bo obsługiwała mnie Pani Aneta-właścicielka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Anulka_86 Nie mogę otworzyć tego załącznika na poczcie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Ja mam pytanie czy któraś z Was wie czy w Kościele na Placu Metziga są nauki przedmałżeńskie w pięc niedziel z rzędu, bo nam nigdy w ciągu tygodnia nie pasuje (TŻ ma zazwyczaj popołudniową zmianę wtedy jak przypadają nauki niestety ![]() My mamy ślub na sali Metalplast w Lesznie, sala jest odnowiona i bardzo ładnie przystrojona według koloru jak się chce. Ślub mamy 02.10.2010. |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
witam was. mam do was prosbe jezeli króras ma jakies zdjecia sukni ze slubu Agnes 4764 to prosilabym bardzo o ich wklejenie . widzialam ja na stronie agnes jednak chcialabym zobaczyc jak wyglada w rzeczywistosci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za informacje ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cały czas się zastanawiam co z orkiestrą?! Mam mały problem ponieważ zobaczyliśmy nagranie...bardzo słabe nagranie z wesela gdzie grał zespół Harley i zaczynam wątpić czy dobrze zrobiliśmy wybierając ich....jeżeli byłyście w za weselach czy zabawach gdzie oni grali napiszcie jak to w rzeczywistości wygląda?! Ja się trochę obawiam o tą Panią z zespołu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
Paula ja też mam mieć na swoim ślubie zespół Harley i szczerze mówiąc głos wokalistki też mi się nie podoba. Ale zespół ogólnie jest super a wokalistka zajmuje się głównie zabawami i grą na instrumentach. Rzadko śpiewa. Nie wiem czy byłoby fair w stosunku do niej powiedzieć, że po prostu ma nie śpiewać wcale. Ale mogłoby to źle wyglądać. Zespół jako całość jest naprawdę świetny, miałam okazję oglądać ich na żywo i wydaje mi się, że dokonaliśmy trafnego wyboru. Więc chyba przeżyję tą wokalistkę.
#1158 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() w ten weekend dołaczyłam do grona przyszłych pannien młodych.. ![]() ślub za 4 miesiące ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Raczkowanie
|
Witam! Jak dla mnie są lepsze zespoły jak Venus, niestety popadli w dużą rutyne i zapomnieli jak to jest śpiewać z serca. No ale każdy ma inny gust. Pozdrawiam i życze powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Przyczajenie
|
dziękuje za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Przyczajenie
|
- u Nas będzie skrzypek - nasz kolega, nie żebym go reklamowała ale ma już doświadczenie w graniu na ślubie, po za tym świetnie gra, oto nr: Tomek - 605621530
Edytowane przez dorisek85 Czas edycji: 2010-03-30 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
dorisek ja skorzystan z nr!DZieki
![]()
http://s6.suwaczek.com/20100904300113.png "Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Przyczajenie
|
łał, w końcu 'znalazłam' skrzypka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dużo tu przewija sie zespół Harley...nie mam pojęcia bo ich nie znam...Szczerze Holideysów to też nie znam ![]() ![]() Ale zespół Venus odradzam...mnie wcale a wcale nie urzekli ![]() Pozdrowieńka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a słyszałyście może o zespole z Niechłodu? Dwóch chłopaków gra...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez dorisek85 Czas edycji: 2010-04-01 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie można ich porównywać do zespołu z gitarą, perkusją, saksofonem itd., oni graja tylko na keyboardach(jak dobrze pamiętam), więc wspomagać się muszą podkładami muzycznymi, a to juz nie to samo co granie na żywo w 100%. Nie mniej jednak znam pary zadowolone z ich usług. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() dzieki za info pozdrawiam i szczęścia zyczę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Przyczajenie
|
CZESC;-)
PRZECZYTALAM CHYBA CALE TO FORUM I NIKT NIE ROBI PRZYJECIA NAPRZYKLAD NA RANCZO SMYCZYNA W LIPNIE SA TAM 3 SALE LADNY PLENER I PODOBNO BARDZO DOBRE JEDZENIE ALE CZY KTORAS Z WAS MOZE BYLA TAM NA JAKIMS PRZYJECIU I MOZE COS PODPOWIEDZIEC? MILOBY BYLO POZDRAWIAM PANNY MLODE hee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.