Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-06, 14:52   #1141
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

layla zgadzam się z em. Dla mnie śmierć nawet za śmierć to nie kara. Bardziej dotkliwe jest gnicie w więzieniu do końca swych dni, (bez możliwości wyjścia!!!) i czekanie powoli na tą śmierć.

Poza tym skazuje się kogoś za zabicie, na karę śmierci? Dla mnie to hipokryzja, bo organy prawa tak samo w ten sposób postępują jak ten człowiek

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 15:01   #1142
krasulka7399
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny jak to napisałam to mi od razu lepiej sie zrobiło. Postanowiłam się nie przejmować chociaż przykro jak cholera.

Chociaż angol dobrze poszedł, w zamkniętych straciłam 4/35 więc ujdzie
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 15:21   #1143
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
layla zgadzam się z em. Dla mnie śmierć nawet za śmierć to nie kara. Bardziej dotkliwe jest gnicie w więzieniu do końca swych dni, (bez możliwości wyjścia!!!) i czekanie powoli na tą śmierć.

Poza tym skazuje się kogoś za zabicie, na karę śmierci? Dla mnie to hipokryzja, bo organy prawa tak samo w ten sposób postępują jak ten człowiek
Z jednej strony tak, ale z drugiej...
z jakiej racji mamy płacić pieniądze na jego życie/utrzymanie/jedzenie?!
z jakiej racji jacyś ludzie mają się być może męczyć z takim człowiekiem w pracy (mam na myśli pracowników więzień)?!

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 15:36   #1144
Nija_
Zakorzenienie

Z części zamkniętej 20/35, i ja się uczę angielskiego od tylu lat, w LO byłam jedną z lepszych osób w grupie, a maturalnych zadań za nic nie potrafię zrobić

Podciągnę sobie pisaniem, bo to mi zawsze dobrze idzie, więc na pewno 60% przekroczę, ależ ambitny wynik WIELKIE LOL

Stary 2008-05-06, 15:54   #1145
201707171556
Konto usunięte

Własnie policzylam ile mam z angielskiego.... 32% bez rozprawki. Pisałam o budowie autostrad.....
Masakra Próbną mialam na 75% nie wiem co mi się stało, że tak spadłam w dół... No ale trudno, przynajmniej zdalam
Za rok poprawie na 90% () i pójde na studia
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:04   #1146
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Własnie policzylam ile mam z angielskiego.... 32% bez rozprawki. Pisałam o budowie autostrad.....
Masakra Próbną mialam na 75% nie wiem co mi się stało, że tak spadłam w dół... No ale trudno, przynajmniej zdalam
Za rok poprawie na 90% () i pójde na studia
32%? ale jak Ty to policzyłaś?
ile masz punktów z czytania, słuchania, gramatyki w sumie?

Stary 2008-05-06, 16:08   #1147
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
32%? ale jak Ty to policzyłaś?
ile masz punktów z czytania, słuchania, gramatyki w sumie?
Z czytania i słuchania mam 15,5 a z gramatyki 0,5 nie wiem jak ja to zrobilam, rok temu pisalam rozszerzone testy na wiecej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-06, 16:10   #1148
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Z czytania i słuchania mam 15,5 a z gramatyki 0,5 nie wiem jak ja to zrobilam, rok temu pisalam rozszerzone testy na wiecej
każdemu zdarza się gorszy dzień!

Głowa do góry! uszy też!

Stary 2008-05-06, 16:14   #1149
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
każdemu zdarza się gorszy dzień!

Głowa do góry! uszy też!
Ja wiem... i dziękuję z apocieszenie Tylko ja tak liczylam na ten angielski, to on mial pchnać moją srednia na studia, myślalam że bedzie z 70% a tu 32% bez rozprawki, z rozprawką pewnie bedzie z 40% Strasznie boli mnie to, że nie moge juz studiować, niby liczylam sie z tym, że moge siedzieć rok w domu i sie uczyc, ale myślalam ze moze na wieczorowe, albo chociaz zaoczne sie zalapie (chociaż zaoczne to nie studia) a teraz to tylko isc sie zalamać, musze czekac rok Wszystkie moja marzenia przepadły.
Stary 2008-05-06, 16:28   #1150
Ywonula
Zadomowienie

Durga może jeszcze nie wszystko stracone? Napewno złóż papiery. A może zdrzy się cud? Trzeba wierzyć i mieć nadzieje do ostatniego momentu!
Stary 2008-05-06, 16:54   #1151
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A, właśnie, zapomniałam napisać.
Ja podziwiam tę kobietę, że tyle wytrzymała. Ja już dawno popełniłabym samobójstwo, jestem tego pewna.
Ale z drugiej strony co by to dalo? Zostawilabys dzieci z takim tyranem? Domyslam sie, ze trudno jej bylo je kochac, ale w koncu to jej dzieci. Jej samobójstwo nic by nie dało.

Krasulka
nie przejmuj sie, pogada, pogada znajdzie nowa plotke. Szkoda tylko, ze tak zachowuja sie "przyjaciółki".

Czyli generalnie angielski nie poszedł mega źle To dobrze

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-06, 17:04   #1152
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Z jednej strony tak, ale z drugiej...
z jakiej racji mamy płacić pieniądze na jego życie/utrzymanie/jedzenie?!
z jakiej racji jacyś ludzie mają się być może męczyć z takim człowiekiem w pracy (mam na myśli pracowników więzień)?!
Dokładnie.

Rozumiem, że muszą być więzienia. Ale taki więzień ma lepiej niż nie jedno dziecko czy dorosły człowiek na świecie, który głoduje i nie ma się gdzie podziać.
Taki więzień ma gdzie spać, ma co jeść, jest mu ciepło.
I gdzie tu sprawiedliwość?

Wszystkie macie po trochę racji dziewczyny. Sama często się zastanawiałam czy jestem za karą śmierci czy też nie..
Ale w końcu jestem katoliczką, poza tym każdy człowiek ma prawo do życia. A zabójstwo to zabójstwo..

Jak dla mnie takich sk***** powinni kastrować... Albo wypalić im jakieś piętno na czole...

Durga
Kochana ale dolicz do tego wypracowanie.. Tego się nie da tak wyliczyć samemu dokładnie. Dolicz jeszcze do tego, że np. może zmienić się klucz do zadania, które nie poszło większości i już wpadnie dodatkowy pkt.
Głowa do góry
Stary 2008-05-06, 17:19   #1153
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Ja mam 3 błędy
Jestem bardzo zadowolona.

Cytat:
Ja podziwiam tę kobietę, że tyle wytrzymała. Ja już dawno popełniłabym samobójstwo, jestem tego pewna.
Ja też. Albo go bym jakos spróbowała zabić. Czymkolwiek!

Cytat:
Niestety to niehumanitarne
Dla mnie to powinni go do kamieniołomów dać niech sam na siebie zarabia. I niech sie męczy jak Syzyf!

EDIT: Durga, nie przesądzaj wszystkiego! Poczekaj do wyników z tym żegnaniem sie ze studiami Na pewno nie będzie tak źle
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 17:44   #1154
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

dziewczyny błagam was, powiedzcie, którą kieckę wziąć na wesele?
http://allegro.pl/item352326920_vila...iolet_r_m.html
http://allegro.pl/item355091679_h_m_...kol2008xs.html
http://allegro.pl/item353166739_vila..._tunika_s.html
http://allegro.pl/item357527026__jap...karda_naj.html
http://allegro.pl/item356873611__jap...a_zobacz_.html
http://allegro.pl/item357801188_vila...nka_s_m_l.html
http://allegro.pl/item360189709__vil...ka_rozm_s.html

boże co za dylemat
Poza tym jak szukałam tej sukienki to myślałam co chwila "rany boskie, ja szukam sukienki na wesele, a nie szmaty do podłogi" :/

Stary 2008-05-06, 18:08   #1155
Navien
Wtajemniczenie

To moja faworytka Ale to tylko moje prywatne zdanie
Stary 2008-05-06, 18:12   #1156
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez Navien Pokaż wiadomość

To moja faworytka Ale to tylko moje prywatne zdanie
no w sumie na nią bym się najszybciej zdecydowała

dziewczyny macie konta na myspace?

Stary 2008-05-06, 18:14   #1157
Ywonula
Zadomowienie

mathilda ja bym brała http://allegro.pl/item356873611__jap...a_zobacz_.html
Stary 2008-05-06, 18:29   #1158
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Ja wiem... i dziękuję z apocieszenie Tylko ja tak liczylam na ten angielski, to on mial pchnać moją srednia na studia, myślalam że bedzie z 70% a tu 32% bez rozprawki, z rozprawką pewnie bedzie z 40% Strasznie boli mnie to, że nie moge juz studiować, niby liczylam sie z tym, że moge siedzieć rok w domu i sie uczyc, ale myślalam ze moze na wieczorowe, albo chociaz zaoczne sie zalapie (chociaż zaoczne to nie studia) a teraz to tylko isc sie zalamać, musze czekac rok Wszystkie moja marzenia przepadły.
A na wszystkie uczelnie jakie masz na uwadze wymagają angielski? Nie przekreślaj tak od razu swoich szans, nie wiadomo jak pójdzie Twoim konkurentom. Poza tym warto czekać do ostatniego momentu! Aż ktoś zrezygnuje itd. Poza tym, jeszcze masz szanse nadrobić innym przedmiotem.

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Durga może jeszcze nie wszystko stracone? Napewno złóż papiery. A może zdrzy się cud? Trzeba wierzyć i mieć nadzieje do ostatniego momentu!
Zgadzam się!

Cytat:
dziewczyny błagam was, powiedzcie, którą kieckę wziąć na wesele?

http://allegro.pl/item357527026__jap...karda_naj.html

boże co za dylemat
Poza tym jak szukałam tej sukienki to myślałam co chwila "rany boskie, ja szukam sukienki na wesele, a nie szmaty do podłogi" :/
Ja bym spośród tych wybierała ze wskazaniem na ciemniejszą...

Stary 2008-05-06, 18:46   #1159
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Mathilda jak dla mnie 2 i 4, ale ja mam chyba troche inny gust niz Wy wszystkie a poza tym mam juz full sukienek

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-06, 18:50   #1160
uhahana
Zakorzenienie

No więc na wstępie chciałam pocieszyć wszystkie niepocieszone istoty Nie będzie tak źle, zobaczycie, nie warto rezygnować nie wiedząc jeszcze wszystkiego na pewno, tak od razu

Krasulka na szczęście to tylko jedna czy dwie osoby z całej grupy i nie ma co się za specjalnie przejmować Zresztą jestem prawie pewna, że Ty długo nie będziesz Bo mądra dziewucha jesteś

Co do kary śmierci, to nie potrafię definitywnie stwierdzić, czy jestem za, czy przeciw. I tak jak Krówce najlepszym wyjściem byłoby wysłanie ich do jakiejś mega mega ciężkiej pracy, żeby chociaż jakiś pożytek był, a nie żeby pasożytowali jeszcze.

Odpowiedzi z angielskiego sprawdziłam i tak jak się spodziewałam, listening poszedł mi najgorzej. W 1 zadaniu mam 2 błędy. Nie pamiętam dokładnie jak w drugim, ale możliwe, że dobrze. Reszta dobrze tylko mam pytanie ważne do Was...
Jak napisałam w liście Dear Mr Brown i na końcu Yours sincerely to będzie dobrze? No bo przecież mogłam znać tego hotelarza no nie?

Dzisiaj się lenię Ale od jutra trzeba się za to wszystko zabrać Oj...

EDIT: Sukienka z wyglądu najlepsza rzeczywiście to którą wskazała większość, t na Japonce, ale słyszałam, że one są beznadziejnej jakości.

A w notatce mam tak jak w przykładzie hahaha, że sklep od 9 a pieniądze na stole
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 18:55   #1161
laylaaa
Zakorzenienie

mathilda ta http://allegro.pl/item356873611__jap...a_zobacz_.html bardzo ładna a konta na myspace nie mam.

durga i fuksja,podziwiam, że ten temat wybralyscie . ja bym wziela opis nauczyciela albo opowiadanie, jak mi koleżanka powiedziala, że dali rozprawke na taki temat to myslalam, że zartuje

powtarzam WOS na jutro.. boję się i zastanawiam co może być.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 18:58   #1162
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Dokładnie.
Durga Kochana ale dolicz do tego wypracowanie.. Tego się nie da tak wyliczyć samemu dokładnie. Dolicz jeszcze do tego, że np. może zmienić się klucz do zadania, które nie poszło większości i już wpadnie dodatkowy pkt.
Głowa do góry
Ale ja mam 32% z zadań zamkniętych, tam klucz się nie zmieni Jak dolicze wypracowanie to powinnam miec w granicach 46-50%...gdyby bylo 50% to tak jakby 100% z podstawy wiec nie byloby az tak tragicznie ajk jest teraz.....

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość

EDIT: Durga, nie przesądzaj wszystkiego! Poczekaj do wyników z tym żegnaniem sie ze studiami Na pewno nie będzie tak źle
Cytat:
A na wszystkie uczelnie jakie masz na uwadze wymagają angielski? Nie przekreślaj tak od razu swoich szans, nie wiadomo jak pójdzie Twoim konkurentom. Poza tym warto czekać do ostatniego momentu! Aż ktoś zrezygnuje itd. Poza tym, jeszcze masz szanse nadrobić innym przedmiotem.
Nie, nie wymagają angielskiego, ale we Wrocławiu są bardzo wysokie progi więc liczylam ze jesli pojdzie mi na prawdziwej z ang tak jak na probnej czyli dostane te 70-75% a do tego dolicze jeszcze no powiedzmy juz na wszelki wypadek że 30% podstawy z polskiego i załużmy ze 70% rozszerzenia z historii sztuki to mailabym szanse na wieczorowe A taki słaby wynik z angielskiego raczej wszystko przekreśla
Ale jeśli zdamreszte matur to i tak zloże papiery wszedzie gdzie palnowalam. Macie racje, co z tego ze strace wpisowe, przynajmniej sprobuje....

Mathilda tą bym brała http://allegro.pl/item356873611__jap...a_zobacz_.html

Edit: No dobra...już nie myśle o angielskim, było minęło.... na początku jak policzylam punkty i skojarzylam ze to wlaściwie koniec to rozplakalam sie i stwierdziałam ze widzocznie tak mialo być bo widac nie do nauki się nadaję ajk to sobie wymarzyłam, ale do wiadra i szmaty.... ale teraz myślę, że najwyzej poprawię za rok. Zresztą tak pozytywnie o tym pisalam tu kilka stron wczesniej, dużo ludzi ma roczną przerwe wiec wezme korepetycje i zdam ten cholerny rozszerzony angielski na 90% conajmniej

A na dodatek dzis rano w szkole nie bylo prądu i mielismy wogole nie pisac matury....szly juz anwet pogloski o pozniejszym terminie z awaryjnym zestawem zadań, ale wkońcu naprawili i egzamin się odbyl....a kto wie, moze to był znak ze to nie jest moj dizen? Moze w pozniejszym terminie poszloby mi tak dobrze jak na probnej?....ehhh

Laylaa wzięłam rozprawkę bo bardziej odpowiada mi taka forma wypracowania i w ogóle lubię je pisać, a na nauczyciela nie mialam początkowo pomysłu Choć teraz troszke żałuję ale juz i tak nic nie zmienię.
Stary 2008-05-06, 19:29   #1163
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
a nie pomyślałabyś o tym, co będzie z trójką dzieci żyjących na dole?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 19:32   #1164
Ywonula
Zadomowienie

Durga mam nadzieje ze będzie dobrze

Uhahana ja myśle ze ok

A ja wymyśliłam nowy zwrot ze stresu: "I am looking a reply at your earliest conveniece"
poprawnie ma być "I would appereciate a reply..."

A myślicie ze zaliczą mi jak napisałam The shop is opened from ... to... ? Bo że gramatycznie to chyba już wiem ze źle ale zastanawiam sie czy nie odejmą mi pkt za info..
Stary 2008-05-06, 20:03   #1165
uhahana
Zakorzenienie

Ywonula ale opened to strona bierna, czemu mieliby Ci odjąć?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-05-06, 20:04   #1166
akrolinka
Raczkowanie

Cytat:
Jestem plastykiem po OSSP dlatego wybralam do zdawania historie sztuki, a w tym roku jeśli zdam mature to zdaję min na historię sztuki W przyszłym roku robię pierwsze podejście na ASP na malarstwo

A Ty?

ja zrezygnowalam z asp <katowice> bo uwazam ze po 1 trudno sie tam dostac( komisja wybiera nie wg tego jak sie powinno malowac czy tez nie wiesz, ogolne kryteria, wlasnych poysłów- brak, tylko wedlug wlasnego widzimisie), po drugie rozmawialam z kilkoma osobami co tam studiują i nie radza mi tam iść, bo jest zatracana własna koncepcja widzenia swiata.

Wybieram sie do Cieszyna na edukacje artystyczna w zakresie sztuk plastycznych Nauczycielka zostać nie chce, no chyba jeśli chodzi o własną szkołę malarstwa to jak najbardziej;D. Byłam tam zobaczyłam normalnie masakra super. basen i hala w srodku;d.. samo wejscie i park otaczajacy uczelnie i te schody i ogrodzenie mmm dobra ale nie o to mi chodzi;P. Ogolnie jestem nastawiona że tam ide, bo interesuje mnie co tam zobaczylam ... tylko po wczorajszym polskim...cos wątpie;p.. jeszcze historia przede mna rozszerzona;/..uh..za tydzien..
Stary 2008-05-06, 20:09   #1167
uhahana
Zakorzenienie

Cieszyn jest bardzo ładny Przynajmniej stare miasto.
Choose life.
'

Stary 2008-05-06, 20:16   #1168
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez akrolinka Pokaż wiadomość
ja zrezygnowalam z asp <katowice> bo uwazam ze po 1 trudno sie tam dostac( komisja wybiera nie wg tego jak sie powinno malowac czy tez nie wiesz, ogolne kryteria, wlasnych poysłów- brak, tylko wedlug wlasnego widzimisie), po drugie rozmawialam z kilkoma osobami co tam studiują i nie radza mi tam iść, bo jest zatracana własna koncepcja widzenia swiata.

Wybieram sie do Cieszyna na edukacje artystyczna w zakresie sztuk plastycznych Nauczycielka zostać nie chce, no chyba jeśli chodzi o własną szkołę malarstwa to jak najbardziej;D. Byłam tam zobaczyłam normalnie masakra super. basen i hala w srodku;d.. samo wejscie i park otaczajacy uczelnie i te schody i ogrodzenie mmm dobra ale nie o to mi chodzi;P. Ogolnie jestem nastawiona że tam ide, bo interesuje mnie co tam zobaczylam ... tylko po wczorajszym polskim...cos wątpie;p.. jeszcze historia przede mna rozszerzona;/..uh..za tydzien..
Wiem, że rekrutacja wygląda nieciekawie, jednak chcialbym osiagnąć wyzszy tytul niz tylko plastyk Skonczyłam 6 letnią szkołę plastyczną i myślałam, ze wszelkich dzialań artystycznych mam już dosyć, jednak coś mnie ciagnie na ASP, zresztą szkoda by było zmarnować to co już potrafię
A co to za egzamin w Twoim opisie?
Stary 2008-05-06, 20:16   #1169
blaque
Zakorzenienie

mathilda http://allegro.pl/item353166739_vila..._tunika_s.html ta jest śliczna

I ta którą podają dziewczyny też może być Kiedy masz to wesele?

Dziewczyny kochane nie mówcie już o tym angielskim. Było minęło. Nic już nie zmienimy
Stary 2008-05-06, 21:04   #1170
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny macie konta na myspace?
Mam, nawet dzisiaj się zastanawiałam, czy nie dodać zdjęć bo mam jedno - kota, który zginął śmiercią tragiczną

Co do sukienek to mi się podoba ta:
http://www.allegro.pl/item360189709_...m_s.html#photo i do tego fryzurka w stylu retro

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość

Krasulka na szczęście to tylko jedna czy dwie osoby z całej grupy i nie ma co się za specjalnie przejmować Zresztą jestem prawie pewna, że Ty długo nie będziesz Bo mądra dziewucha jesteś

Co do kary śmierci, to nie potrafię definitywnie stwierdzić, czy jestem za, czy przeciw. I tak jak Krówce najlepszym wyjściem byłoby wysłanie ich do jakiejś mega mega ciężkiej pracy, żeby chociaż jakiś pożytek był, a nie żeby pasożytowali jeszcze.

Odpowiedzi z angielskiego sprawdziłam i tak jak się spodziewałam, listening poszedł mi najgorzej. W 1 zadaniu mam 2 błędy. Nie pamiętam dokładnie jak w drugim, ale możliwe, że dobrze. Reszta dobrze tylko mam pytanie ważne do Was...
Jak napisałam w liście Dear Mr Brown i na końcu Yours sincerely to będzie dobrze? No bo przecież mogłam znać tego hotelarza no nie?

A w notatce mam tak jak w przykładzie hahaha, że sklep od 9 a pieniądze na stole
A bo chyba wszystko za bardzo biorę do siebie i zamartwiam zamiast to olać.

Za karą śmierci nie jestem, uważam że tylko Bóg ma prawo odbierać życie.

I też napisałam Mr Brown a co do notatki to od 7 i na biurku - mega różnica
Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Cieszyn jest bardzo ładny Przynajmniej stare miasto.
O tak, byłam tam na koloniach i było super ( jak na każdych)
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości