|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Rozeznanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
My tez mamy mały remoncik poczatkiem lipca przede wszystkim pomalujemy sciany- koniecznie- łóżko kupiliśmy kilka miesiecy temu i teraz wiem ze najwazniejszy jest materac - udało nam sie trafic chociaz wagowo sie roznimy
![]() teraz planuje kupic na all worki prozniowe zeby pomniejszyc nasze zimowe ubrania i kołdry - hmm kiedy to wszystko sie nazbierało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez remoncik sie szykuje
![]() pokoje , łazienka, korytarz kuchnie robilismy rok temu ![]() ![]() Obawiam sie tego bałaganu. Wiecie moze gdzie mozna w necie kupic jakies fajne komody??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
w przyszlym tyg po @ bede chciala pojsc do gina moze da jakies cenne rady jak szybko zajsc
![]() ja ten tydzien poswiecam sobie bylam na hennie, brwi rzes i depilacji jutro ide aby pani zajela sie moimi paznokciami a w czwartek na oczyszczanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wiem czy w ogóle w te wakacje, a raczej nie wakacje gdzieś wyjadę. Moze w sierpniu. W tą niedzielę chętnie bym sobie pojechała nad jeziorko, ale nie wiem o której mam egzamin. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
owszem meble mam upatrzone, trzy różne komody i szafka nocna. Ale nie zapeszam, bo jeszcze nie wyjdzie hehehe Ale nie wiemy jakie łóżko kupimy, musimy wziąć jakąś kanapę, która rozkłada sie jak wersalka a nie jak sofa, bo nie mamy na sofę miejsca. A duże małżeńskie łoże to już w ogóle odpada. No ale damy radę, a ściany będą albo zielone takie intensywnie groszkowe (nie umiem opisać
![]()
#1146 |
Zakorzenienie
|
Mnie dzisiaj siostrunia z domu wyrwałam.Bo musiałam się chrześnicą zająć.Odebrać ją z przedszkola itd.bo moja mama chora....a to jest taki mały diabełek...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
ZANKA
a komody masz na allegro upatrzone? bo ja tez mam cos na oku ale tak na 99% obecnie mam szafe BLACK RED WHITE i porazka totalna mamy jeszcze te szafy komandor i sa o niebo lepsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam z Tz na lodach, uciekł już mi do domku, bo do pracy ma na noc, iwęc dziś spędzam wieczór sama przed kompem
![]() Zanka nie orientujesz się może po ile jest wstęp na te źródła termalne???My z moim Tz jedziemy w lipcu na 4 dni na Słowacje i mamy zamiar skorzystać z okazji i spędzieć jeden dzieć tam ![]() A jeśli chodzi właśnie o laptopy to mój coś nawala ostatnio. Strasznie mruga mi ekran jak sie nim wstrząsa, głownie jesli chodzi na baterii:/ Trochę się tym martwie. Teraz wakacje więc nie będę z niego korzystała,tylko z domowego to odpocznie może troche. |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
domi
jakiej firmy masz laptopa? ja mam Acera dostalam 1,5 roku temu na gwiazdke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A propos tego postu przypomnialo mi sie cos co niedawno czytalam. Bylo to dla mnie wielkim zaskoczeniem i zastanawiam sie czy tylko ja jestem taka ciemna i o tym nie wiedzialam ![]() Mianowicie wyczytalam ze teoretycznie blizniaki moga miec dwoch ojcow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
ja się wtrącę, jako cicha czytelniczka
![]() Na Słowacji byłam w źródłach termalnych-parku wodnym? Tatralandia i za cały dzień płaciło się śmieszne pieniądze. Kilkadziesiąt złotych studenckie. Ale było bardzo fajnie. Polecam. W tym roku znowu jedziemy tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co ja wiem to tak.Ostatnio mi mój TŻ o tym mówił, że jakiś tam przypadek jest ale nie pamiętam o co chodziło.Musiałabym się go zapytać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
ja już nic serio nie kapuje kiedy to dzidzi robić, wychodzi na to, że bez mierzenia temp. się nie obejdzie. A ja serialnie nie mam na to najmniejszej ochoty!!! JAK DO CHO......LE... LUDZIE WPADAJĄ? Nierealne!!! Mój A. ciągle mówi, że fasolka wie kiedy przyjść i wtedy właśnie się zjawi i że bankowo już jest tylko że to ja już od marca ciągle słyszę!!! Zanka mój A. też pracuje na kopalni ale żadnych talonów na węgiel nie dostaje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() ![]() co do bliźniaków to na dicovery lecial film o ciąży mnogiej i pani zasla dwa razy w ciąże w tym samym czasie.. tzn. zaszla w ciąze w czasie owu, ale w tym samym cyklu miala (chyba 2 tyg poźniej) drugą owu i znów zaszla i z tej ciązy byly bliźniaki jednojajowe.. ![]() czyli razem trojaki ![]() czyli teoretycznie akby miala wielu partnerów to dzieci mogły miec różnych ojców ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
cóż Dziewczynki
czasem myślę, że nic poza czekaniem i modlitwą nam nie zostało ![]() bo czy z pomocą lekarza czy bez niej i tak nie decydujemy my ;( prawda smutna ale prawdziwa ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szukalam wlasnie tego artykulu ktory przeczytalam i byl na ten temat ale maja jakies problemy na stronie i za nic nie moge sie przebic. Przyznam szczerze ze wbilam sie w szok na poczatku. Dziekuje ci scorpionec za kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie wiem jak wiara ma wpadke
![]() u mnie sasiadki maja po 3-4 dzieci rok po roku i wszystkie nie planowane ![]() ja pojde do gina ale narazie czekam na @ tym razem nie kupuje testu bo wiem ze nie jestem a na testy byla znowu promocja sa po 7,95 zl hihihihi ale nie kupuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze wzystkie wkrótcie zasilicie wątki oczekujących.. no i marcowki trzeba niedlugo otwierać ![]() ![]() ja tez tu zaczynalam moją przygodę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Fajnie by bylo w marcu rodzic sama jestem z marca a TŻ z kwietnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() właśnie grałam z TŻ w karty (w tysiąca) i wygrałam ponad 7 zł. Na wejście złotówka a za każdą wpadkę 50 gr. Tyle razy wpadałam ale i tak wygrałam ![]()
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Zanka
![]() ![]() A jesli chodzi o te termalne wody to z tego co słyszałam to płaci się tam za cały dzien, a z racji, że na Słowacji tanio, to może faktycznie te 40 zł za dzień. Dziś sie w to pobawie i poszukam na necie. A myślałam, że wiesz, bo mieliście raz jechać z Tz na nie, więc zapewe interesowałas się tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
ja jestem wkurzona na mojego TŻ ja wszytko planuje siedze godz w necie aby cos fajnego poszukac do mieszkanka.A on nic nie umie doradzic
![]() Czasem mysle ze kazde z nas zyje w innej bajce jak mnie wkurzy jeszcze bardziej to go spakuje i dowidzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
ZAnka Ty się jeszcze dorobisz na swoim Tż
![]() Blondynka ciesz sie, że wogóle kupujecie coś i masz tą frajde ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
ja uciekam bo rano O 8:00 jade do ASO spr nowe auto-porażka totalna cena tej usługi ok 700zł ale chce wiedziec na czym stoje
![]() Kolorowych snów do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
ja też uciekam spać, dobranoc
![]()
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłych snów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczeta
U mnie synek pobudeczke zrobil i spac nie daje niedobry. ![]() U mnie tameraturka spadla dzis rano wiec zaczynamy staranka w sumie maz chyba cos wyczul bo w nocy sie do zonki dobral ![]() W tym miesiacu jakos bardzo obojetnie podchodze do sparawy zajscia w ciaze bardziej skupiam sie na tym zeby moj dobry nastroj utrzymal sie jak najdluzej (czyt do nastepnej @ ) ![]() Juz we czwartek bedziemy wiedziec co z plemniczkami meza i wiecie teraz zaczynam sie bac bo co bedzie jak bedzie cos nie tak hmmm maz mi sie zalamie ech ![]() U nas remontow i przemeblowyán w planie nie mamy wpraowadzilismy sie we wrzesniu rok temu wiec wszystko jeszcze swierzutkie w miare jest choc marzy mi sie inny wypoczynek ale prawko wazniejsze a Max niech sie na tym co mamy sikac nauczy (jego ulubioone miejsce na siku ![]() ![]() Moja mam na kanarach jeszcze tadzien ale za nia tesknie okropnie Ide po kawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry. Dziś dopiero środa, dziewczyny nawet nie wiecie jak mam dość pracy. Jestem zmęczona strasznie. Tu nawet nie chodzi o sam fakt, że pracuję, bo fajnie jest coś robić, ale ta szefowa... Nie chcę się żalić, ale coś wydaje mi się, że skończę staż i nie chcę tam pracować.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.