![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() właśnie wzmocniłam troszku makijaż i już jakoś mi się tak nie podoba ![]() ![]() Kasieńko pazuresy śliczne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesli któras bedzie miała potwierdzone dane od zanjomych czy z lokalu o tych szampanach to prosze dajcie znac. 1 szmpan na 6 osób... chyba zbankrutujemy przez to wesele!
A i powiem wam jeszcze że wreszcie znalazłam swoje wymarzone buty ślubne gatuzo! Zamówiłam i będą pod koniec lipca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |||
Raczkowanie
|
witajcie Kochaniutkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fryzurka genialna!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A i ja wino i szampana kupiłam w Lidlu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam Lecę do kuchni, bo robię karpatkę i ciasto z truskawkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
karpatka i ciasto z truskawkami - pyszności - można się wprosić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mieliśmy 42 czy 44 butelki wódki, do tego 12 butelek wina, 6 czerwonego i 6 białego i sporo zostało ![]() U Nas młodzieży było z 25 osób,ale też było trochę ciotek co w ogóle nie piły i poszło chyba 28 butelek wódki i z 8 win ![]() Goście byli na wesoło podpici, ale nikt się nie zataczał ani nie lądował w kiblu żeby zwrócić zawartość czyli raczj kulturalnie. No i myślałam że ja więcj wypije a chyba nawet 2 kieliszków nie wypiłam, wolałam wodę sprytnie nalewaną mi przez świadka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
![]()
kinuś nie ma za co..po prostu tak myślę...
![]() kasienka1985 piękniusie te pazurki.. słodziutkie takie, nio i gajerek mmmm...mój Tż tesh coś w tym stylu mierzył, tylko do tego pas hiszpański i muszeczkę...nie mogłam się napatrzeć... tylko nie wiem czy wypali z tym pasem, bo gajerek już ma tylko nie pasuje do niego pas, bo ma dwa guziczki...smoking.jpgd-13k.jpg a czerwony..heh, co myślicie, ale mojemu blondaskowi nie pasowałby.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- 1/2 l wódki na osobę - butelka wina na 5 osób - butelaka szampana na 6 osób pus inne alkohole do drink baru - ale to już tą listę poda nam barman. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak znajdę jakaś fotkę z kieliszkiem do szampana to Wam wkleje i wcale nie miałam go mało w kiliszku, nawet wszystkiego nie zdołałam wypić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |||
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, ja znowu po tyłach bo czasu coraz mniej...
Mnustwo rzeczy załatwiliśmy przez te 2 dni Wczoraj byliśmy na sali menu ustalać(pyszności) ustawienie stołów, kwiaty... Dzisiaj na zakupach. Kupiliśmy: gajerek koszulę buty (wszystko dla K.) a ja zaszalałam i kupiłam sobie mega sexy bieliznę ![]() Kurcze troche mam takie wątpliwości bo chciałam żeby K. miał cały czarny gajerek z takiej matowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Przepraszam ![]() ![]() [quote=LilStar;8112160] wczoraj miałam w pracy awarię prądu ![]() ![]() Dla Naszych Wspaniałych. Pięknych i Wyjątkowych Panien Młodych 2008 z dzisiejszego dnia jeszcze raz najszczersze życzenia wszystkiego co najlepsze na dalszej drodze Wspólnego życia/quote] Tak jak u mnie awaria... Dołanczam się do tych pięknych życzeń... Dziewczyny już pewnie w najlepsze balują ![]() Cytat:
Jeżeli tort ze zdjęciem to wg mnie tylko jednopiętrowy wielki prostokąt... Nam na 100 osób polecili na sali 10 szampanów, żeby symbolicznie było. A i co powiedział pan z sali: Najtańsze kupić!!! także chyba nie zbankrutujemy ![]() 200 gości? Karola powariowałaś ![]()
![]() |
#1155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż z ciekawości chyba otworzę szampana i rozleję do sześciu kileiszków.....jak się nawalę to przez to, że mi niedowierzacie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki za kciuki... mamy kolejnego magistra.... Mam dla Was po kawaleczku tortu z naszej rodzinnej imprezki
![]() Zamowilismy tez torta na wlasne wesele, rewalacyjny smak cytrynowa bita-smietana i szarlotka z morelami .... mniam... i cena tez rewelka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() ![]() Teraz będzie się robić coraz goręcej... Przygotowujemy sie do spisania protokołu a raczej najpierw zebrania dokumentów ![]() Muszę na Was nakrzyczeć za to, że piszecie jak nakręcone już III część wątku i to 39 strona ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet afera osobowa mnie minęła, ale to chyba dobrze, mniej powodów do wściekania. |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Poczytałam zaległości, nie będę cytować bo bym zwariowała ![]() Kasieńka super garniturek dla TZ. Elegancko wygląda, paznokcie...nie moja bajka ![]() Ilość alkoholu- teściowa machnęła 1l na głowę na dwa dni- masakra jakaś- chyba to nieco okroimy. Z tym że my ewentualne nadwyżki możemy zwrócić i odzyskać pieniążki. Dla mnie będzie winko. Carlo Rossi ![]() Wczoraj po spotkaniu u Promo, poszłam do przyjaciółki która przyjechała do Wrocławia na praktyki i zostawiłam u niej klucze do domku , a potem czekałam az moj luby wróci ze Szczecina zebym mogla sie dostać- na szczescie niedlugo bo tylko 40 minut ![]() A potem spedzilismy sobie mily wieczór ![]() Dzis ostatnie poprawki do pracy robie i ląduje ona u recenzenta <jupi>
#1161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Cały wczorajszy dzień spędziłam z TŻ. Jeździlismy po sklepach z wykładzinami, farbami, tapetami... Kupilismy jedynie taką specjalną farbę z fakturą i barwnik oliwkowy ![]() ![]() Tasko, Integro, Gosiu kochana - wszystkiego, co w życiu najlepsze na nowej drodze, już wspólnej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
Kircze ale rózne wersje 1 szmpan - 6 osób, 1 szmpna - 10 osób. I weź tu człowieku bądz mądry?! Kejti dziwisz sie ze tyle gości..? Tak na prawdę zaplanowe jest na 220 osób. Ja samej rodziny mam 90 osób. A gzdei znajomi? tak wyszło, wiem że rodziców szrpnę za kieszen ale zawsze marzyłam o weselu a moja rodzinka bawi sie zawsze świetnie! Zmykam pa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam Laseczki
![]() ja tylko na chwilkę bo dzień bez wizażu i bez Was to dzień stracony ![]() Cytat:
a ten storczyk ![]() ja zakupiłam 2-tygrysie-piękne ta adrenalinka przy powrotach B. do domu jest fajn, ale wolałabym być przy Nim codziennie irozstawać się tylko na czas wyjścia do pracy nauczyłam się żyć z tą codzienną tęsknotą ale czasem-często ![]() Kasienko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zmykam potulić się do B. bo 22 odwożę Go-niestety ![]() p.s.wczoraj złapał mi na naszym ranczu ślicznego jeża ![]() ![]() miłej niedzieli Kóliczki ![]() iżeby nie było tak pięknie Teściowa odstawiłafocha-bez komentarza ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Wtajemniczenie
|
To prawda rozstania są paskudne- lepiej mieć Miłość na co dzień. My kiedyś z Kamilem mieszkaliśmy daleko od siebie (on nad morzem ja na śląsku), nasz najdłuższy okres "niewidzenia" trwał 3,5 miesiąca. Masakra totalna, strasznie się kłóciliśmy przez tę tęsknotę... bałam się że tego nie przetrzymamy ale daliśmy radę. Wbrew niedowiarkom że miłość na odległość to wymysł. Teraz już rok mieszkamy razem- ciągle blisko i jest o wiele lepiej. Tyle że teraz jak wyjeżdża Kamil na weekend strasznie tęsknię.
Zrobiłam kawę mrożoną z przepisu aguni82. Pychotka- nie przeczę. I zachęcam do spróbowania ![]() ![]() A na obiadek robię leciutkie naleśniki. Teraz ciasto odpoczywa w lodówce. A potem będę ze 2 h piekła bo zrobiłam mega porcję- przyjaciółka ma praktyki w PAN-ie więc jej jutro zawiozę - niech wie co znaczy polska gościnność ![]() ![]()
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Witam Was skarby!
![]() Mój Uki jest brzydkim babolem i nie chce ze mną dziś jechać po garnitur! ![]() Kina, izazusia, Liluś, Iza-dzięki za komplementa! ![]() Cytat:
No ale to raczej rzecz gustu... Tyle, że ja patrze na to pod wzgledem praktycznym... gdzie ten mój chłop ubierze taki garnitur. A wydać 1500 zł czy nawet więcej na jedną noc to dla mnie osobiście bezsens. Właśnie to podobało mnie się w tym ganierku dla Ukiego... że był podobny krojem do smokingu... I możnaby rzeczywiście pomyśleć o pasie i muszce. A my byliśmy wczoraj u księdzorka i zarezerwowaliśmy sobie termina ![]() 20 września o 16.00 będziemy umierać z nerwów ![]() 25 lipca mamy iść dopiero na spisanie protokolu, bo nie ma teraz naszego proboszcza. Jest inny w zastepstwie. ![]() Dziewczyny leżą obok mnie zaproszenia i się do mnie uśmiechają, żebym zaczęła je robić w końcu... ![]() A ja ... siedzę na wizażu ![]() Brrrrr.... chyba cos dziobnę je w końcu... Echhhh... idę Buziak ![]()
![]() |
#1167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Wtajemniczenie
|
No, aż się bałam wejść, żeby się nie przestraszyć ilości naskrobanych przez Was stron, a tu od wczoraj tylko 0,5 strony
![]() daget dzięki - torcik pyszności ![]() ![]() soffera witamy z powrotem ![]() ![]() ![]() kasienka1985 widzisz już nawet same zaproszenia mówią do Ciebie: "weź się za nas" ![]() Wczoraj byliśmy u Tz'ta brata na wieczorze urodzinowo - kawalersko - panieńskim i było do d... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
witam dzieweczki
![]() a co tu dzis takia ciszzzaaa??to ja wrocilam z pracy, wygonilam z kompa Tz-ta, zrobilam sobie kanapeczki, kawke, zasiadlam do czytania, patrze.....a tu prawie nic nie ma do nadrabiania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Wtajemniczenie
|
Hehe tak sobie myślę że jedyne nasze konflikty z mężami będą na tle czytania wizażu
![]() ![]() Weekendowy czas wizażanki spędzaja z narzeczonymi- mój niestety surowym okiem sprawdza mi pracę- literówki, przecinki itp. Męczymy się strasznie bo mam przymus korzystania tylko z legalnego oprogramowania (TZ wspiera swoich kolegów po fachu-informatyków), a nie zakupiłam Microsoft Office więc męczymy się z Open Office- który wprawdzie darmowy ale jednak nie tak przyjazny. Głupia numeracja stron sprawia mi problem, nie mówiąc o robieniu skomplikowanych wykresów- do nich mam jednak specjalny program ![]() Ale juz bliżej końca niż dalej. Co do przygotowań ślubnych... na razie zastój. Uporam się z pracą, z obroną i już poleci ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.