![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
moja droga wszystko w swoim czasie
![]() ![]() Mam ochotę na ogromne lody z polewą i bitą śmietaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
UFF! Przeczytałam wszystkie zaległe strony, mam nadzieję że nie przeze mnie uciekłyście z tamtego wątku. Chociaz tam czułam sie po prostu ignorowana, tyle tego było, ale nikt nigdy na moje pytania nie odpowiadał. Może to fakt dołączyłam dopiero w listopadzie ubuegłego roku, ale nie zmienia to nic, że tam o niczym innym się nie mówiło jak tylko o @, owu, cyklach i objawach. Dobra podadałam, a teraz do rzeczy: -kończe przepisywać diety dla Was-jeśli będą chętne to zgłaszać się. Tylko jak mam je wysłać bo są wpisane w pliku WORD-a? Na priv wystarczy? Pozdrawiam
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że każdy związek przechodzi w pewnym momencie kryzys który decyduje jak się dalej losy potoczą. My też taki mieliśmy, wszystko mnie u mojego M denerwowało, nawet zaczęłam kukać na innych facetów i tak się zastanawiałam nad potencjalnym kandydatem na jego miejsce. Ba nawet z nim w pewnym momencie zerwałam. Ale na dobre nam to wyszło- rozstanie nie trwało długo no i jak widać niedługo strzeli rok od ślubu. Nie twierdze że w waszym przypadku tez tak będzie ale nie ma związków idealnych a jak są to znaczy że coś jest nie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chce ja chce ![]() ![]() Dzis zeby nie bylo pieczarki faszerowane hehe bo miesa zostalo z golabkow wiec daleko od diety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wiesz Asiu ze ja jestem w kolejce ![]()
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
a jak robisz te pieczarki bo brzmi bosko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
miesko robie jak na mielone dodaje cebulke lub szczypior kapelusze od pieczarek faszeruje i obklejam pieczare dokladnie zeby jej nie bylo widac
![]() ![]() Trzonki i kilka kapeluszy w kostke na oliwie obsmarzyc podsypac maka zrobic sosik ja na tarce tre marchewke i pietruszke selera i dodaje do rosolku ![]() Madziwinia tak w gwoli niedomowien o ktorych z nas piszesz?? Cyt: Rany dzewczyny nie bójcie sie mówic to co czujecie!!! Zaprzeczać samej sobie, jesli tak robicie tez w zyciu porywatnyn to juz wiem dlaczego nietóre czuja sie pomiatane i nie szanowane!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
A ja siedzę właśnie u mamy z "małym diabełkiem" zwanym inaczej Kasią
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem chetna ![]() Kathi podesluj mi jakis obiad moze cos z wloskich dań? Domi nie wiem co powiedziec-ja mojego kocham coraz bardziej a jeszcze troszke i 7 lat bedzie ![]() ![]() Alkamor ja wczoraj mialam 3 latke caly dzien i bylam mega wymeczona a jak tż przyszedl to sie po domu gonili jak dzieciaki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już do robienia z "niańkę" jestem przyzwyczajona.Młoda ma 4 lata ale jak była mała też z nią zostawałam.Jakąś wprawę mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
ja sie zast czy znowu nie przejde na dietke moze nie jakas ostra narazie bez zadnych przyspieszaczy
![]() pod koniec lipca ide do gina prywatnie do lekarki ktora prowadzila ciaze mojej ciotki urodzilam majac 38 lat i z tej lekarki jest bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
A tak wogóle to właśnie jak blondynka napisała o tej ciotce to mi się przypomniało, że nie wiem czy Wam kiedyś wspominałam ale między mną a moją siostrą jest 12 lat różnicy.Rodzice chcieli wcześniej mieć drugie dziecko ale nie mogli.Mama kilka razy poroniła....Mnie urodziła mając 37 lat.I bodajże zaraz po moim urodzeniu usunęli jej któryś jajowód ale nie pamiętam prawy czy lewy.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 kalafior ( moze byc rowniez mrozony) 5 zabkow czosnku parmezan oliwa z oliwek makaron ( Conchiglie rigate jest najlepszy ,ale mozna uzyc wstazek,rurek lub swiderkow- najwazniejsze by bul wloski ![]() pieprz bazylia- kilka swierzych listkow Na patelnie wlewamy oliwe z oliwek i wrzucamy swierzy kalafior, nie wymaga wczesniejszego gotowania. Jesli mamy mrozony nalezy go odmrozic w mikrofali. Smozymy na wolnym ogniu do lekkiego zezlocenia, w miedzyczasie dodajemy zabki czosnku i pieprzymy do smaku. Nalezy sprawdzic widelcem czy kalafior jest miekki. Jesli nie mozna go podlac delikatnie woda.Pieprzymy do smaku- najlepszy jest pieprz swierzo zmielony jest w tedy bardziej aromatyczny i wyglada lepiej. W osolonej wodzie gotujemy makaron ( czyli paste), odcedzamy gdy jest al dente. Wrzucamy paste z druszlaka z powrotem do garczka, dodajemy zawartosc patelni, czyli kalafiofa i mieszamy. Paste serwujemy na talerze, posypujemy parmezanem, i ozdabiamy listkami bazyli. Buon Appetito!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zwolnili ode mnie z pracy jednego z kierowników. Zbieram szczękę z podłogi. Zupełnie niespodziewanie. Nie wiem, o co kaman... Co się tu dzieje w ogóle?! Ni z gruszki ni z pietruszki człowiek zostaje z dnia na dzień bez pracy... Masakra!
![]()
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Tola z ta srednia chorobowa i urlopem sie wyjasnilo juz czy cos dalej kreca Ci twoi kadrowcy?
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nic tylko fasolki zycze ![]() TY a ja mam cie po dupsku tluc ?? Co nie piszesz ze tralalala musze sobie na innym doczytywac ???? Mozesz miec owu bez spadku temperatury zobacz jak bedzie jutro ale moja rada sexij sie ile wlezie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Rada nie tyle korzystna co na pewno przyjemna co Olivko ?
#1164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
KATHI juz ci odpowiadam, bo ja to juz pisałam we wcześniejszych watkach np. chodzi mi z tym cytatem o Domi. Zyczę ci Domi jak najlepiej ale cała ta kłotnia twoja zTŻ to dla mnie przesadzona w Twoich słowach na forum była, albo tak to pisałąś że ja tak to odebrałam, wiec za złe mi tego nie miej tylko sobie przeczyatj od pocztaku do konca ile ześ narzekała ile my ci tłumaczyłyśmy jak ty go objechałąs tu na watku a potem nagle jeden wieczór i nic sie nie zdarzyło jakby kłotni nie było.... wiec po twoim zachowaniu uwarzam ze jesteś miekka, znaczy masz słaby charakter przyruwnując np. do Gabi albop do mnie. I mam nadzieje że to że szczerze tu sobie rozmaiwamy i piszemy która co ma na sercu to nie powód zeby sie gniewać... Zaznaczam że ja to juz pisałam Domi dawałąm co do zrozumienia ze masz mały wpływ na zachowanie swojego TŻ a on cie szybko udobruchał... wiec nie byo to wszystko potrzebne... o rany ktos mnie wogle zrozumiał?
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
KAW- Klub Anonimowych Wizażoholiczek ...
![]()
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
dzis bym za zadne skarby na to nie wpadla ale to przez nastroj no i ten deszcz.... ale przejdzie jak wszystko....
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Madzi ja nigdy ne przekreslilam zwiazku Dominiki z jej TZ ja jej tylko dalam kilka przykladow jak koncza sie zwiazki takie jajk jej gdzie zazdrosc jest problemem zreszta chyba nie tylko ja mowilam zastanow sie i czy warto ale nigdy nie przekreslilam jej zwiazki i chyba Dominika moze sama cos na ten temat powiedziec
`Co do mojego problemu to moim zdaniem ponad dwa tygodnie wojny a w rzeczywistosci dwa miesiace ( na starym watku nie chwalilam sie ile to trwa) w moim mniemaniu wystarczy ale kazdy robi wedlug siebie Ja nie opisywalam dokladnie wszystkich rozmow z moim TZ bo nie sadze ze powinnam zawracac tym glowe wszystkich w momencie kiedy potrzebowalam wsparcia pisalam a w chwilach kiedy czulam sie silna nie czulam takiej potrzeby Tak w naszym przypadku wystarczyly trzy dokladnie trzy rozmowy zeby sobie wyjasnic kilka rzeczy i podjac pewne decyzje I nie stalo sie to jednego wieczoru Nie napisalam tez nigdzie ze padlam mezowi do stop i je mu lize bo milszy dla mnie jest Mo TZ przechodzi swoja lekcje ale raczej nie bede o tym pisac dla mnie wazne jest ze mamy w tej chwili kompromis a co z niego wyjdzie czas pokarze W jednym przapadku masz racje nie lubie sie klocic i jesli jest to mozliwe koncze takie zwadyy tak szbko jak tylko sie da bo szkoda mi energii na to Sila chrakteru to nie objechanie kogos od gory do dolu i za wszelka cene popstawienie na swoim ale moze sie myle bo mnie zycie nauczylo ze wlasnie kompromisami z obu stron buduje sie zwiazki Slonce nie znasz nas az tak dobrze a zwlaszcza mojego TZ zeby twierdzic to co stwierdzilas Mam nadzieje ze mnie ktos zrozumie namieszalam troche A tak z innej beczki nie pisalam wczesniej ale mam ogromne problemy z kregoslupem i to juz tydzien i nie uwierzycie nigdy jaki jest tego powod Zadne przeciazenie zadne przeziebienie zadna rwa kulszowa dowiedzialam sie od mojego lekarza ze to na tle nerwowym (znowu) ale co ja tu bede smucic |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę abym w swojej wypowiedzi wymieniła Ciebie KatHi i twojego TŻ, wiec teraz naparwde nie rozumiem o co chodzi z twoja wypowiedzią do mnie??? Nawet o twoich relacjach nie pomyslałam a ty chyba odczułas ze pisze do ciebie... Kompromis pierwszy krok do porozumienia, wiem bo nauczyłam się kompromisu
Napisałam co czuję, a jesli chodzi o się charakteru tez nie miałąm na mysli że Ja i Gabi to krzykiem wszystko i postawieniem na swoim, tylko chodziło mio to że czasami dziewczyny boja właśnie postawic jakis kompromis bo boją sie reakcji i zastraszania że np. zostawię cie.. -rany teraz to pisałam ogólnie do żadnej z WAs- żeby nie było
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz dopiero przeczytalam ze padlo imie Domi ale raszta tak byla napisana ze uwierz moglam to wziac do siebie hah azwlaszcza ze na poczatku KAthibylo matkoj edyna i ja chce drugie dziecko jak przy jednym nie umiem sie skupic No sorki musze wolniej czytac chyba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.