GANG spod topiku dla starajacych sie - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-16, 09:45   #1111
ewccik
Zadomowienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Helloł
Troszke się działo od wczoraj. Powiem jedno, że zanim ten wątek założyłysmy z Kathi, to policzyłyśmy, że będzie jakies 6 osób najblizyszch z wątku starego. Mimo ostrch słow Gabi, uważam jednak, że ma racje. Powiem, że ja też sie nieraz wkurzyłam już, jak zobaczyłam kogoś nowego. Zuzie akurat znamy...ale inni?
mam rozumieć że ma mnie tu nie być
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 09:46   #1112
domi7ks
Zakorzenienie

tola3804 wiesz co, mogłam to zrobic za plecami i nie pwoiedzieć Wam wszytskim o tym, że napisałam. A napisałam krótko jak się czuje itp. Zrobiło mi sie jej żal, nie mam aż takieg kamienistego serca

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 09:46   #1113
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Olivka
a może Ty jak ja masz owulację i od razu humory . Ja te dwa dni m/w jestem dziesięć razy gorsza niż podczas @
A dnia szarej myszki nienawidzę, czuję się wtedy brzydsza grubsza itd. od najgorszej maszkary na świecie

A co do tamponów to ja mówię co usłyszałam od Pani.
Tamponow nie uzywam od porodu no i w ciozy tez nie uzywalam bo mnie gin oswiecil ze jak chce jakies zapalenie grzybice lub nadrzerke walnac to prosze bardzo wiec w tym co Gabi pisze jeat prawda. Mi nie przeszkadzaja podpaski bo wiecie jak czasem po 2 godz ide do WC i popatrze ile by we mnie tego badziewia siedzialo co wyplynelo to fuj ale pisze fajnie rzeczy
PO owulacji suka jestem wlasnieteraz mam ten czas ................ wszystko mnie wk...wia

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Ja też mam dość wciąż nowych osób które upss wpadły albo starają się pierwszy miesiąc i im się udaje. Cieszę się że niektórym się udaje, ale mnie szlag trafia szczerze mówiąc bo to mój 10 cykl i nie mam ochoty czytać codziennie na dzień dobry o kolejnych 10 II kreskach.My się staramy już długo i musimy się nieźle wysilać by o tym nie myśleć a tu ciągle Cię ktoś dołuje i ciągle ktoś kto dopiero co wejdzie na wątek.
Ja tam mogę być suką, wisi mi to

.
POPIERAM
Ja napisalam delikatnie i to juz na poczatku watku dla kogo temn temat jest
Ja nie mam nic przeciwko nowym osobom naprawde jesli tylko chca z nami byc prosze bardzo ale jak poprzedniczki po dziurki w nosie mialam ciaglych objawow dlatego delikatnie odmowilam wczoraj jakiejs chetnej z pierwszego cyklu
Nic nie mam do naszych laseczek ktore doszyly z innych tematow bo przeciez to nie temat zamkniety ale fakt jest faktem TEPIC CHWALIPIETY

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 09:48   #1114
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
Nie, ja moge się stąd wynieśc. Bo nie chce mi się kłocic kto ma byc a kto nie.

Stary 2008-07-16, 09:51   #1115
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
Pewnie ze masz tu byc przeciez przyjelysmy cie i juz

Cytat:
Nie, ja moge się stąd wynieśc. Bo nie chce mi się kłocic kto ma byc a kto nie.
Dominika przeciez nikt sie nie chce klocic i sie nie wynos bo ci walne
Zaistniala sytuacja wyjasnilysmy ja mysle
Dziewczyny ktore sa na temacie sa tu mile widziane

Jak ktos cos komus na PRIV pisze to jego sprawa i nie osadzajmy
Jak ktos cos pisze na watku ma pelne prawo!!
Zakonczmy juz te debaty i czy ja powinnam cz ynie powinnam bo niedobrze sie robi
ZMIENIC TEMAT

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-16, 09:55   #1116
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
tola3804 wiesz co, mogłam to zrobic za plecami i nie pwoiedzieć Wam wszytskim o tym, że napisałam. A napisałam krótko jak się czuje itp. Zrobiło mi sie jej żal, nie mam aż takieg kamienistego serca
Domi! Nie obrażaj się! Ja Cię naprawdę bardzo lubię! Tylko za Zanką niestety nie przepadam i jeśli jeszcze ona dołączyłaby do tego wątku, to nie wiem, czy miałby on jakiś sens. Ale to tylko moje zdanie. Więcej się już nie wypowiadam. Masz zostać, rozumiesz?!
Stary 2008-07-16, 09:59   #1117
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!

Widzę, że rozpętała się kolejna burza, jak mnie nie było.

Gabi! Szczerze mówiąc, wiedziałam, że pojedziesz ostro i powiesz co myślisz. I dokładnie wiedziałam, co powiesz.

Dokładnie wiedziałam, o co Wam chodzi dołączając się do wątku, ale najwyraźniej nie wszystkie dziewczyny to zrozumiały...

Myślę jednak, że Mischoko zrobiło się strasznie przykro. Fakt, zrobiła źle, nie pomyślała, ale jest przecież jedną z nas! I ja sobie nie wyobrażam wątku bez niej...

Domi też chyba nie fajnie robi pisząc do Zanki... ale to tylko moja opinia.

Ja na temat "zachowania" Mischoko swoje powiedziałam. Nie lubię takiego zachowania i nie jestem słodka ponad wszelką cenę, wredność mam od dziecka... albo mnie ktoś lubi albo nie! Mimo wszystko swiat jest bardzo prosto zbudowany!!!

Co do wiadomości Domi do Zanki to są WP!!! I ma do nich- moim zdaniem święte prawo. Nie zaprasza jej tutaj! Nie ogłasza na innych watkach "ZAPRASZAMY DO NAS".
Dziewczyny wiele osób pisze na dwóch, trzech wątkach naraz i ma do tego swięte prawo ale... rozdawać zaproszenia itd. to już chyba nie!
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 10:05   #1118
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Ja chyba jakieś złe fluidy przeyłam na te komputwery, chciałam wejsc na nasz watek klikam w gang.... a tu pusta strona, pod nazwa watku tylko odnościki, osdubskrybuj :d i odpowiedz klikam na odpowiedz i tylko tak zobaczyłam co piszecie, będe płakac i skarge składac!!! Ograniczaja mi na wszelki sposób kontakt z Wami

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 10:08   #1119
aga_1981
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Tak mam odprowadzane składki na zdrowotny.Gdybym nie miała to i tak bym ten etat podpisałam
Kobitko ale zdrowotne to nie to samo co chorobowe, zdrowotne uprawnia do świadczeń zdrwowotnych a chorobowe to jak chcesz iśc na zwolnienie
Stary 2008-07-16, 10:13   #1120
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez aga_1981 Pokaż wiadomość
Kobitko ale zdrowotne to nie to samo co chorobowe, zdrowotne uprawnia do świadczeń zdrwowotnych a chorobowe to jak chcesz iśc na zwolnienie

No może źle to ujęłam ale mam płacone za L4 bo już byłam i mi zapłacili bo mam dobrowolnie odprowadzane składki

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 10:16   #1121
aga_1981
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
No może źle to ujęłam ale mam płacone za L4 bo już byłam i mi zapłacili bo mam dobrowolnie odprowadzane składki
Acha , no to ok, ale co wtedy z macieżyńskim????, bo wychowawczy napewno odpada

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 10:22   #1122
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Mialam cos napisac, wytlumaczyc ale chyba dosc juz burze rozpetalam i wiem ze nie ma sensu. Trudno, jak Kasia powiedziala czasu nie cofne. Napisze tylko jedno gwoli scislosci do tych, ktorzy oryginalnego postu nie widzieli. NIKOGO NIGDZIE NIE ZAPRASZALAM. Przyznalam tylko racje Zuzi ze jest drugi watek ale przede mna napisal to jeszcze ktos inny. Poza tym nikogo nie nazwalam wredna suka i nikogo nie ponizylam ani z tego ani z tamtego watku. Moze i zle zrobilam, piszac o tym watku gdzie indziej, ok nie wstydze sie przyznac, dobrze osadzajcie co zrobilam, ale nie dopowiadajcie sobie czegos czego nie bylo.

Pisze w liczbie mnogiej bo jak napisala Gabi wiele z Was tak mysli, tylko nie napisze mi tego wprost. Wiec ok. Do tych wszystkich ktore poczuly sie urazone ze Zuzia do nas dolaczyla, sorry. Najwieksze do Kasi, bo to Ona zalozyla watek i miala prawo mnie objechac. Co do reszty. Jak napisala Gabi ze jest jaka jest i mowi co mysli i Ok. Cenie szczerosc i nie mam zamiaru sie obrazac jak ktos mi mowi prawde. W porzadku. Zle zrobilam i musze poniesc tego konsekwencje. I poniose, ale nie za cos czego nie zrobilam czy nie napisalam. I tyle. A teraz mozecie mnie zjechac.
Stary 2008-07-16, 10:26   #1123
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez aga_1981 Pokaż wiadomość
Acha , no to ok, ale co wtedy z macieżyńskim????, bo wychowawczy napewno odpada
No właśnie do końca nie wiem....wychowawczy wiem, że odpada ale muszę się konkretnie dowiedzieć na czym polega zasiłek macierzyński z ZUSu bo z tego co wczoraj czytałam to by mi przysługiwał.Ale się tego jeszcze dowiem.Zresztą mam iść z moją siostrą do jej księgowej i ona mi powie jak to jest Zna się na tym

Maja
Stary 2008-07-16, 10:37   #1124
gabriellao0
Zakorzenienie

Alkamor
dopiero weszłam w "Twoją dzidzię" i powiem Ci, świetne bombowe. Też chce i dzidzie i takie cuś
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 10:44   #1125
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Alkamor
dopiero weszłam w "Twoją dzidzię" i powiem Ci, świetne bombowe. Też chce i dzidzie i takie cuś
niezła laska co albo przystojniak spokojnie....Ty też będziesz miała

Jadę zaraz do mamy....

Maja
Stary 2008-07-16, 11:12   #1126
olivka_7
Zakorzenienie

ja też teraz weszłam- ślicznotka albo przystojniak

Kurde wczoraj test owu nie wykazał żebym miała mieć jak tam piszą chyba w przeciągu 36h woulację ale jajnik lewy mnie boli od godziny jak jasna cholera, kłuje jak nie wiem co. Nie wiem co on ode mnie chce przecież ten miesiąc miał być odpuszczony

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 11:39   #1127
olivka_7
Zakorzenienie

Hello moje drogie gdzieście się pochowały? Mam was

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-16, 12:27   #1128
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Olivka
Dziewczynki
rozmawiałam wczoraj z jedną Panią, co jej kuzynka jest gin. Wiecie, że powiedziała mi, że wszyscy gin. odradzają używanie tamponów?
Jej stwierdzenie było proste
"od tego można się nabawić niedrożności jajowodów, bo to co ma z Ciebie wylecieć, wylecieć powinno, a nie gnije w środku kilka godzin"!!! Powiedziała, że wiele grzybic itp. jest przez tampony właśnie bo jakiś kretyn napisał na nich, że można je do 6 godzin spoko nosić, a CZASEM przy szczególnych wypadkach do 12. I że wiele dziewczyn nie wie jaką sobie krzywdę robią;( .

No i ja mam teraz starcha... jeśli to prawda?
Ja nie znoszę tamponów, no chyba że trzeba, czuje sie taka zakorkowana

Cytat:
Tak z innej beczki. Czuję się dziś jakaś taka sierotkowata, włosy związane żadnej konkretnej fryzury, delikatny makijaż- rzadko się mocno maluję. Taka jakaś się sobie wydaję nijaka. Muszę sobie dziś wieczorkiem zrobić wieczór piękności Maseczki, menicure, pedicure, a co tam przykleje sztuczne pazury, na tipsy czasu nie mam to dobre i co Włoski wyprostuje posmaruje się samoopalaczem i powinno być cacy.
Tez chyba powinnam się za siebie wziąść

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
od osób które wcale nas nie obchodzą!!!
Rozumiem, ze ja też jestem jedną z nich

Cytat:
Ja też mam dość wciąż nowych osób które upss wpadły albo starają się pierwszy miesiąc i im się udaje. Cieszę się że niektórym się udaje, ale mnie szlag trafia szczerze mówiąc bo to mój 10 cykl i nie mam ochoty czytać codziennie na dzień dobry o kolejnych 10 II kreskach.
Mnie też wnerwiało że ktoś tylko wchodził aby sie pochwalić. Ja doszłam wcześniej, niż zaczęłam sie starać, to dzięki Wam szybciej podjęłam tą decyzję, bo zapragnęłam małej niuni. A teraz to sama nie wiem czy być na tym wątku, czy jestem nie mile widziana

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
A wracajac do sporu i drugi watek ( ten ktory byl pierwszy) to tam jest ładny kołchoz tam tyle osob pisze i codziennie ktos nowy sie dodaje.Nie wiem jak mozna to wszystko ogarnac
Owszem już nie można, zrobił sie mało przejrzysty.
Cytat:
Dziewczyny wiele osób pisze na dwóch, trzech wątkach naraz i ma do tego swięte prawo ale... rozdawać zaproszenia itd. to już chyba nie!
Mi nikt nie dał zaproszenia, sama znalazłam w wyszukiwarce ten wątek. Mischoko mnie nie zapraszała, rozumiem że działam Ci na nerwy swoją obecnością.
Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Do tych wszystkich ktore poczuly sie urazone ze Zuzia do nas dolaczyla, sorry.

tola3804 ja chciałam tu być, nikt mnie nie zapraszał..inna sprawa...ale chyba też nie bardzo mnie tu chcą.

Dziewczyny wszystkie po kolei powiedzcie, czy macie do mnie jakieś "ale" jesli tak, jeśli przeszkadza Wam moja obecność, pójdę sobie i nie będę przeszkadzać Wam w konwersacjach. I sorry za zamieszanie...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 12:33   #1129
aga_1981
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

tola3804 ja chciałam tu być, nikt mnie nie zapraszał..inna sprawa...ale chyba też nie bardzo mnie tu chcą.

Dziewczyny wszystkie po kolei powiedzcie, czy macie do mnie jakieś "ale" jesli tak, jeśli przeszkadza Wam moja obecność, pójdę sobie i nie będę przeszkadzać Wam w konwersacjach. I sorry za zamieszanie...
Jeśli to kogos obchodzi to ja nie mam do nikogo żadnego "ale", myslę że niepotrzebnie zrobiło się zamieszanie teraz to głupio na wątek wchodzić bo nie wiadomo co do kogo się przyczepi................

Ale dajmy na luzzzzzzzzzzzzzz co ????? zrobi się trochę milej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 12:34   #1130
domi7ks
Zakorzenienie

Zuzia zostan no co Ty
Juz koniec debaty. Temat został zamkniety.

Ja mam jakies sztuczne jedzienie-makaron z fasolka. Jak się okazę, że dobre to kupimy tego duzo na wyjazd.
Ma stresa przed sobotą. W piatek jade pomagac z sala, mój Tz jedzie po paszport i paiery z pracy, bo sie zwolnił wiec ze mna nie pojedzie. O tyle dobrze, że chociaz zapoznam i zobacze kto tam jest

Stary 2008-07-16, 12:35   #1131
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Zuzia ja nie mam ale nie mnie tu sie odzywac. Nie moj watek i nie powinnam sie za nikogo wypowiadac.
Stary 2008-07-16, 12:38   #1132
Zuziunia
BAN stały

Powiem tyle że chciałabym zostać, bo jak byłyśmy we wcześniejszym to fajnie było.
Ja ze swojej strony kończę temat
(tylko zrozumcie że mi było/jest w jakimś tam stopniu przykro).
Stary 2008-07-16, 12:43   #1133
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Powiem tyle że chciałabym zostać, bo jak byłyśmy we wcześniejszym to fajnie było.
Ja ze swojej strony kończę temat (tylko zrozumcie że mi było/jest w jakimś tam stopniu przykro).
Tez chcialabym zostac. Ale jesli macie cos przeciwko mojej obecnosci, to jak Gabi prosze, prosto z mostu. Wyniose sie jak nie jestem (juz?) mile widziana.
Stary 2008-07-16, 12:44   #1134
olivka_7
Zakorzenienie

No co ty Zuzia jasne że nie mamy nic przeciwko Twojej obecności

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-16, 12:49   #1135
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja wrocilam dostałam kolejna oferte z bezrobocia
Mam nadzieje ze pewna osoba z tamtego watku nie dołaczy ta przez ktora uciekłysmy z tamtego watku.Zauwazylam ze bardzo malo sie ost udziela pewnie miala po naszym wypisaniu duzo do przemyslenia
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 12:50   #1136
Kathi75
Zakorzenienie

Laski ja nie ma nic do nikogo wiec kto chce niech zostanie kto chce niech idzie

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-16, 12:53   #1137
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
No co ty Zuzia jasne że nie mamy nic przeciwko Twojej obecności
tylko jak się zafasolkuje 2 cyklu to nie bijcie bo skąd mam to wiedzieć..ale i tak nie wyjdzie...

Zjadłam obiadek...mam straszny apatyt od wczoraj no może chociaż przytyję trochę.
Nudzi mi się nie mam co robić...pochwale się wczorajszą wygraną aukcją cena śmieszna, bo w katalogu 89 zł.

http://www.allegro.pl/item395400610_...e_rozm_34.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 12:54   #1138
tola3804
Zakorzenienie

Proponuję skończyć tą dyskusję. Co się stało, to się nie odstanie. Chciałabym, żeby zostały wszystkie dziewczyny, które są. I chciałabym, żeby normalnie można było tak jak do tej pory pogadać o "dupie marynie", a nie tracić czas na zbędne kłótnie.

blondynka! Powiedz, jaką ofertę pracy dostałaś?
Stary 2008-07-16, 12:59   #1139
olivka_7
Zakorzenienie

Ja ci mogę oddać moje parę kilo tak z 6, może być
Przesłać pocztą polską czy DHLem pokryję nawet koszty wysyłki i ubezpieczenia

Dziś mi mija 333 dni od ślubu, kiedy to zleciało a za niecały miesiąc pierwsza rocznica, muszę coś przygotować ekstra- może wyciągnę męża na kolacyjkę

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-16, 13:07   #1140
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ci mogę oddać moje parę kilo tak z 6, może być
Przesłać pocztą polską czy DHLem pokryję nawet koszty wysyłki i ubezpieczenia

Dziś mi mija 333 dni od ślubu, kiedy to zleciało a za niecały miesiąc pierwsza rocznica, muszę coś przygotować ekstra- może wyciągnę męża na kolacyjkę

WoW gratulacje
Wam już mijają rocznice od slubu, a ja nawet zaręczona nie jestem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości