|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Annmarie - nie przeraża mnie zostanie czasem po godzinach jak trzeba Wiem, że czasem trzeba Miałam na myśli wolne weekendy i święta ( może nie wszystkie, ale chyba wiesz, o co mi z grubsza chodzi Nie lubię też sytuacji, że z dnia na dzień jest mi odbierany dzień wolny, gdy już coś mam zaplanowane ( tak miałam w poprzedniej pracy i to w takich sytuacjach czasem się nauczyłam mówić "nie")
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbuj, a nuż się uda trafić na kogoś normalnego
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sabbath- Twoje płyty są bardzo łatwo dostępne, ale pod warunkiem, że nie masz nic przeciwko czynności na "P" ![]() Jesli nie masz- pisz PW. Edytowane przez Mendosita Czas edycji: 2008-08-11 o 06:43 |
||
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
żegnam się na tydzień, jadę wreszcie nad morze! szkoda że nad nasze, wiec o ładna pogode bedzie ciezko ale dobre i to
![]()
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono- baw się dobrze
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono - udanych wakacji!! wybaw się wyszalej
i wracaj do nas cała i zdrowa
|
|
|
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1148 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj byłam (Truskawciu nie bij Spędziłam miły wieczór wczoraj z mężem i znajomymi...tylko psiunia nam nie dawała spać. A dzisiaj byliśmy nad jeziorkiem, chyba z 3 godziny grałyśmy z koleżanką w badmintona na brzegu jeziora. Ale słonce było marne to i bardzo się nie opaliłam, spałam w nocy może z 5 godzin. |
|||
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1150 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Zuziu zazdroszczę miłego weekendu
![]() yoono miłego wypoczynku
|
|
#1151 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuziu, a czy Twoje konto daje możliwość przelewów zagranicznych? Jeśli tak i możesz podać inną walutę, to przelej w euro.
|
#1154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1155 |
|
BAN stały
|
"Chłopaki też płaczą" to taka, ot, letnia komedyjka. Na pewno lepsza od większości takowych, ale nic nadzwyczajnego. Aczkolwiek nie odrzuca.
Coś innego w takim klimacie godnego polecenia? |
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba musisz zadzwonić na infolinię i zapytać ich... Ja mam w Lukasie i tam nie mam takiej możliwości, natomiast w Kredyt Banku tak (ale tam mam walutowe).
Jeśli nie, to chyba jest możliwość przelania w PKO i kilku innych bankach nie mając u nich konta, aczkolwiek jest to oczywiście koszt.
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja znów z prośbą, przygotowuję się do rozmowy tej o pracę, wiem że często pytają: a) Podaj przykład sytuacji, w której musiałeś przekonać innych do swoich racji.
b) Podaj przykład sytuacji/działania, w których musiałeś wykorzystać twórcze podejście. Dziwne pytania... bynajmiej ja nie umiem odnieść ich z sensem do rzeczywistości... o racjach ok... na studiach po 1 niezdanym egzaminie dosadnie przekonywałam pana że źle policzył punkty mi ale był uparty (w końcu sprawdził) ale o twórcze podejście to nie obiłam się poradzcie coś
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno - ja nie wiem co nawijac na takie pytania. Tez sie nad tym zastanawialam i co? pustka.
A ja sie wyrwe jak guma z gaci. Chce zrobic operacje nosa - nie teraz, zaraz bo koszt jednak jest wysoki. Chcialabym sie jednak do tego jakos zabrac. nie wiecie czy sa jakies fora albo jak w google wrzucic haslo. Zalezy mi na jakims polecanym lekarzy, i opniach. Nie peanach wybiorczych na stronkach klinik (wiadomo, ze tendencyjne) ale jakies niezalezne. Mamy na wizazu owszem watki poswiecone operacji nosa - ale duzo w nich informacji mocno zbednych. Zastanawiam sie tez nad operacja w PL czy w UK. Roznica w cenie jest kolosalna. Znalazlam tu jedna klinike w Man, ktora podala cene. 3200 funtow do niemal 4000£ za nos. W PL ceny chyba max 8 tysiecy. Sama nie wiem jak sie do tego zabrac, |
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate a warto?
ja bym się bała... że coś mimo wszystko popsują...[paczucha leci do ciebie jutro z rana ]
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy warto - nie wiem. Wiem, ze bardzo bym chciala. Ale boje sie spartaczenia - dlatego chcialabym wybrac kogos uznanego. Nie lubie swojego nosa. |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubie moich szerokich bioder, problematycznej cery i piersi... ale taką stworzył mnie Bóg, chciał żebym taka była... bałabym się że będe jeszcze gorzej wyglądać. Teraz jest źle a co jakby jeszcze spartaczyli mnie
? Rodzice mną dzieci by straszyli
|
|
|
|
#1162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy to dobrze ![]() ![]() Kompletnie nie miałam czasu dzisiaj pisać na forum, kumpela u mnie jest ![]() Odpełzam w stronę wyrka, powinnam wstać o szóstej, łeeee... |
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wlasciwie boje, oprocz niepomyslnego efektu, to tego, ze za jakis czas znow cos znajde.
Ze ciagle bede za czyms gonic... nos, uszy. Potem moze znow nos... eh. |
|
|
|
#1164 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rany, zrobiłam sobie jeden dzień wolny od Wizżu (a raczej od komputera w ogóle) i ledwo jestem w stanie Was nadrobic ![]() Tak hurtem to może tylko życzę wszystkim wyjeżdzającym i urlopującym wspaniałej pogody (wymarzonej - jak kto lubi deszcz i +15 stopni to niech mu leje cały urlop, na drowie ) a za szukajacych pracy mocno trzymam ![]() Ostatnio nawet nie miałam czasu przejrzec ofert, żeby cokolwiek powysyłac - ale też muszę. Madzik - a propos księgowości: ja zaczęłam pół roku temu nie majac wcześniej żadnego doswiadczenia w tej materii, i im więcej się uczę (tj. im wiecej robię, bo uczyc to ja się uczę w praktyce...) tym ciekawsze mi się to wydaje A - od wczoraj jestem znów ciemną brunetką i dobrze mi z tym
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot - dziękuję za słowa otuchy Jeżeli chodzi o szukanie pracy - to mój nastrój w tej kwestii to sinusoida. Jednego dnia myślę, że jakoś pójdzie, po czym dwa dni płaczę bo nie widzę żadnych ofert dla siebie. Żeby poprawić sobie samopoczucie, od tygodnia rozbrajam Excell Wstawiam tabelki, wpisuję, podliczam, kombinuję. Nie stresuję się, nikt nade mną nie stoi, nie ma presji. Zabrałam sie też trochę za Power Pointa, jak tata zwalnia kompa, bo niestety ja na swoim nie mam. Największą moją bolączką jest właśnie nieznajomość tyvh programów. W poprzednich pracach nie miałam z nimi styczności, o braku tych arkuszy w programie nauczania informatyki w liceum już nie wspomnę... Trudno - co mi nie dali, sama rozgryzę
|
|
|
|
#1166 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nie powiem, też mnie to nieco zestresowało, ale dałam radę, tak, ze dasz i Ty
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym tak miała znienacka na czas, to bym usiadła i się popłakała.... a potem może zaczęła kombinować. Tak mam zawsze - najpierw płacz, a potem się zbieram do pionu. Ale żeby mieć spokojne nerwy - nie wpisuję do CV biegłej znajomości kompa Na rozmowie ewentualnie dopytują się o szczegóły, a ja jestem szczera. Zresztą tak jak mówię - do tej pory znajomość arkuszy nie była mi potrzebna.
|
|
|
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=60a98fd274480afb9719cca af70de5b3b7748a99_6577a34 067d43;8536546]Też tak mam.W Rossmannie zakupilam Foot Silk Kiwi,spray do stóp zapobiegający uszkodzeniom stópek.To działa !Kosztował coś koło 13 zł.Spryskuje sie tym specyfikiem stopy ,chwilke trzeba odczekac aż wyschnie i nowe buty i kazde inne już nosi sie ok.Ładnie pachnie też [/quote]Czytałam o tym,muszę spróbować chociaż jakoś trudno mi uwierzyć,że u mnie zadziała ![]() Cytat:
![]() Aniołku-dziękuję.Wątku nie znałam,lecę czytać. |
||
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, że Abbottową część Pantery też bardzo cenię i też zdarza mi się słuchać Damageplan czy Rebel Meets Rebel. I szkoda mi, że tak się to wszystko skończyło. A co do Metalliki - tak, materiał do czarnego albumu jest genialny, ale cenię też Load i ReLoad. W innych kategoriach, ale moim zdaniem to też są dobre płyty. Ba, lubię nawet S&M Do Pana Newsteda mam słabość za różnorodność zainteresowań i osobowość ogólnie pojmowaną i jego odejście z M. było dla mnie prywatną tragedią. Szkoda, że ostatnimi czasy zamilkł... A z innej beczki - dziewczyny, czy Gucci PH jest dostępny normalnie w Douglasie? Napaliłam się jak głupia, mam przeczucie, że mi przypasuje, ale muszę najpierw przetestować, a nie mam chwilowo gdzie. Ale od września w zasięgu ręki będę mieć Douglasa... I mimo, że średnio przepadam za wizytami tam, poświęcę się, jeśli tylko mają Gustawa...
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuje wszystkim które trzymały kciuki
jestem po rozmowie, uważam że poszło mi dobrze, na każde pytanie odpowiedziałam podobało im sie moje doświadczenie zawodowe i studia do 22.08.08 mają się ze mną skontaktować teraz zależy czy chcą takiego pracownika jak ja czy nie... ich strata jak nie :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

najlepiej boso lub kapcie 

na brzegu jeziora. Ale słonce było marne to i bardzo się nie opaliłam, spałam w nocy może z 5 godzin.
no nie mam pojęcia, proszę o pomoc.

Nie powiem, też mnie to nieco zestresowało, ale dałam radę, tak, ze dasz i Ty