![]() |
#1141 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Monai przesliczne zdjecia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Rozmawialam z TZtem i oboje stwierdzilismy ze to nie jest stres przedslubny ![]() ![]() Poza tym: => Wlasnie dzwonila do mnie krawcowa - sukienka jest juz do odbioru! => Wczoraj zalatawilam dziewczyne ktora spiewa na slubach... Mowie Wam Ona ma cudaczny glos! ![]() => Na sobote jestesmy umowieni z wlascicielem sali na omowienie menu i ogladniecie sali (bedzie przygotowana juz typowo pod kogos wesele ktore sie odbedzie wlasnie w ta sobote) => Wczoraj dostalam od kolezanki podpinke do welonu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | ||||||
Zakorzenienie
|
Helooooł
![]() Cytat:
no ba, bierz kochana i używaj ile dusza zapragnie! ![]() Cytat:
![]() Odpędzam trolkowe myśli! ![]() Cytat:
Żaden wariant mi nie leży... No ewentualnie same kolczyki, ale one takie jakieś małe mi się zdają... Może jednak warto zakupić dłuższe, będą wyglądać rewelacyjnie. ![]() żem je normalnie se stworzyła! ![]() Proszę tu nie siać herezji, że nikt o Tobie nie pamiętał! ![]() Cytat:
A czemuż to?? Nie będziecie mieć fotografa?? Cytat:
Zdajesz mi się wyglądać w niej rewelacyjnie!! Jest bardzo starannie wykonana! Super! ![]() Cytat:
Czekam na więcej ślicznoto! ![]() Monai... echhhh... nie mogę napatrzeć się na Twoje fotki!!! Masz przepiękną suknię.... Wyglądasz po prostu bajecznie, buzia roześmiana, te włoski piękne, fryzik cudny... No słów mi brakuje,.. jestem zachwycona <oj już chyba się powtarzam>. ![]() Lulu- kochana Twoje małe dziewczynki są cudne po prostu!!! <Ciebie już chwaliłam, a męża nie wypada Ci podrywać ![]()
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
gosia1007 dziekuje sliczne za rade.my oprocz tego ze mamy te 130 butelek na 120 gosci to jeszcze podobnie jak u Ciebie,bedziemy mieli barek, na ktory przeznaczone jest osobne 20 butelek wdoki,ktore kupila moja mama.Mam nadzieje,ze wystarczy.To kiedy zmykacie na swoje mieszkanko???
katey doczekalam sie Twojego mundurowego.ale nie gniewaj sie za to co napisze......Ty jestes jak gwiazdka z nieba przy NIm.......Wygladalas tak pieknie i elegancko...Jestes szczuplutka,masz ladne ramiona.Ciekawa jestem Twojego bukietu,bowiem zauwazylam ze mialas we wloskach wpietego kwiatuszka,i pewnie z nich mialas bukiet..Wkleisz zdjecia???????????A sukienka wyszla zniewalajaco!!!!PIEKNIE PIEKNIE PIEKNIE!!!! LULUCELO czekam na te Wasze zdjatka z pleneru.Tak patrze na Twoje zdjecia i nie moge dojsc do siebie,Jak ludzie moga wpadac na takei pomysly robiac zdjecia-to odbicie w samochodowym lusterku...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ja teraz się tylko przywitam, bo jakoś nie mam weny na pisanie. Może mnie później najdzie. Miłego dzionka skarbeńki
#1146 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki
![]() Cytat:
![]() wow, slicznie ![]() Cytat:
![]() a my wczoraj spotkaliśmy się z zespołem, wszystko już obgadaliśmy i jesteśmy zadowoleni ![]() dziś odbieram suknię, ale zapomniałam aparatu z domu ![]() jutro, hmmm, jeszcze nie wiem, czyżby wolne popołudnie ![]() a w piątek do mojego rodzinnego miasteczka jedziemy na spotkanie z kobieta od poradni rodzinnej w sobotę kupujemy soki i wodę, chyba spotkam się z kobietą od dekoracji kościoła i może skocze na solarkę ![]() niedziela powrót do Szczecina o następnym tygodniu nawet nie myślę, bo pewnie jeszcze więcej rzeczy do zrobienia będzie ![]() buziole i miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co słonka mam dziś świetny nastrój- jakis takiś spokój wewnetrzny
![]() ![]() Stresu nie czuję ale jak ktoś mi chce w imprezie namieszać to się wkurzam bo traktuję to personalnie. Nie chcę przez najbliższy okres patrzec na mojego przyszłego szwagra. Po prostu nie i już ![]() Mam czasem nerwy że wszystk0o jest na moich barkach. Owszem nie mam na razie pracy, Udzielam tylko korepetycji ale to nie znaczy że cała oprawa to ma być moje zmartwienie. Moje i moich rodziców bo oni sa na miejscu i myślą o noclegach i takich tam. A Kamil na głupią prośbę o zamówienie na allegro papieru do śpiewników, winietek i zawieszek kręci nosem. Bo on po pracy ma czas na odpoczynek i rozrywkę- wkurza mnie to niemiłosiernie, mam wrażenie że ślub go nie obchodzi ![]() Ale i tak mam nastrój iście szampański ![]() To nic że mój szwagier wkrótce wraca do Obornik bo zbliza sie rok akademicki ( hmmmm ma jeszcze jakieś poprawki). W sumie nic złego się nie dzieje. Mam dziś dobry nastrój- ot tak. I mam nadzieję że utrzyma się on jak najdłużej ![]()
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że taki masz nastrój i oby się to nie zmieniło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
dla izazusi
![]() p.s.juz sama nei wiem czy tesciowe sa gorsze czy szwagrowie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Izuś oddaj mi troszkę tego dobrego nastroju, tak chociaż odrobinkę, proszę
#1151 |
Zakorzenienie
|
A czasami szwagierki
![]()
#1152 |
Zakorzenienie
|
No to ja będę miała szwagra do rany przyłóż na szczęście, ale mojemu TŻ-towi przyszłej szwagierki nie zazdroszczę
![]() Teściowa ok, czasem się wtrąca niepotrzebnie ale nie ma tragedii. Teściu- hmmm, potrafi naprawdę duuuuuuuuużo nam pomóc, ale i dopiec do żywego. Jak ostatnio jak powiedział że ślub to nasz, ale wesele to jego. Rany, myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. Nic się nie odezwałam, ale to chyba dlatego że byłam bardzo zmęczona drogą powrotną z wakacji...
#1153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, zostaly 3 dni. Mnie sie stres udziela ![]() ![]()
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
Jak będę mieć spięcia z teściami to tylko na punkcie mojego "kochanego" szwagra. Teściowa uważa że to dobry, empatyczny chłopak. Owszem zgadzam się z tą opinią ale tylko w jednym przypadku : gdy czegoś potrzebuje.
Mój teść to świetny, bezkonfliktowy facet, ale też ulega "magii" swego syneczka młodszego. Na mnie ta magia nie działa dlatego będę ta zła ![]() Czasem się tylko zastanawiam że skoro synek taki kochany i fajny to czemu gdy coś trzeba załatwić proszą Kamila albo mnie. Nawet jak przyjeżdżają wczasowicze i jak nie ma w domu mojego kochanego albo jego rodziców a jest Daniel i ja to na moich barkach spoczywa ich zameldowanie i ugoszczenie. Biedronka pal stres ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Napędzana dobrym humorem umyłam okno w kuchni ![]() ![]()
#1155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | ||
Rozeznanie
|
hejeczka
![]() slyszalyscie ze na saobote zapowiadaja burze i tornada znowu??? SUPER ![]() Cytat:
![]() a co do lancuszka to dzisiaj przymierze jeszcze jeden to ocenicie ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie juz nerwy troche trzymaja /3/ dni ![]() mmm dzisiaj spowiedz... alez mi sie nie chce... Idem skrobac TŻ piety ![]()
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() będzie dobrze Agatko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki w ten piękny dzień!
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale śliczności! Już nie mogę się doczekać tych profesjonalnych zdjęć, skoro na amatorskich tak pięknie wyglądaliście z mężem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja rozumiem naprawdę, że ja nie pracuję, a on tak, i ma zdecydowanie mniej czasu na załatwienie różnych rzeczy. Tylko że ja też mam swoje rzeczy do roboty (dyplom), a póki co ja się wszystkim zajmuję. Prawda jest taka, że gdyby nie my - baby, faceci by się z nami nie hajtnęli. Bo nic nie byłoby przygotowane na czas. Ze szwagrem będziemy mieszkać na jednym piętrze. Bardzo się lubimy, wspólnie jeździmny na różne wyjazdy i wychodzimy do knajpek, kina ![]() Zresztą mój przyszły szwagier to jednoczenie mój były facet ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poniedziałek mieliśmy iść protokół spisywać. W niedzielę mój TZ snuje jakieś plany na poniedziałek. Pytam czy pamięta o tym protokole. No zgadnijcie co usłyszałam? W końcu przez kłótnie i tak nie poszliśmy. A teraz czekam aż on się tym zainteresuje, ja nie będę od wszystkiego
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja idem jutro na pazurki i wiem ze wynisie mnie to ok 170zl.... ale robie tipsiochy z jakimis dodatkmi ![]()
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
Hmm asiuk, agunia82 łączę się w bólu. Właśnie to jest najciekawsze że my mamy załatwać i ich i swoja strone. Po prostu ręce opadają.
My też nie mamy potwierdzeń ze strony Pana Młodego- mam powoli tego dosyć. Asiuk hehehe bosko ![]() ![]() ![]() Co do poznawania rodzinki przypomniala mi sie swietna sytuacja. Byłam z Kamilem może rok albo dwa . W wakacje mieszkalam u niego nad morzem i tam pracowalam. Kiedyś chciałam się wykąpać- patrzę światło w łazience wprawdzie się świeci ale drzwi uchylone. Myślałąm że ktos nie zgasił, wzięłam więc piżamę, ręcznik i wpakowałam się do tej łazienki. A tam... mój teść stoi jak go Pan Bóg stworzył ![]() ![]()
#1163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To stara historia. Nie ma żadnego "zagrożenia", traktuję go jak brata. TŻ wie, że byłam w jego bracie bardzo zakochana przez kilka lat. Powiedział, że zawsze mu się podobałam, gdy przychodziłam do G. ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie chciałam bardzo prosty manikiur, klasyczny french, ale żeby dodatkowo całość paznokcia była mlecznobiała. Nigdy nie miałam sztucznych paznokci i nie wiem, czego się spodziewać za 50 zł ![]() Adit: Izuś, ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec wybrzydzaj ile sie da ![]()
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
170 zł???? Ja rozumiem 100- 110. Troszkę dużawo ![]() Ja wczoraj zapisałam się do fryzjerki. Nie wiem jeszcze jaki koszt będzie tej fryzki ale tak około 120 zł ![]() No i próbna pewnie tyle samo <niebawem się na nią wybiorę> Na makijaż również się umówiłam <60 zł> Próbny wtedy co fryzura próbna będzie. No i znalazłam jednak to doczepianie rzęs ![]() Nie wiem jeszcze jak to wszystko wyjdzie, ale ciesze się że mam zarezerwowane już w razie czego. Na pazurki też jestem już umówiona tak gdzieś na środę chyba. Nie wiem jeszcze czy będę płaciła, bo niby się tak umówiłam z koleżanką że zrobi mi prezenta ślubnego. ![]() Się zobaczy! Ja nawet nie myślałam o takim prezencie ślubnym dla mojego misia! Nie wiem co mogłabym mu kupić... Nie mam zielonego pojęcia ![]() Propozycje macie jakieś???
![]() |
#1168 |
Przyczajenie
|
Dopisuje się
![]() 30.08.2008 ! Nasz Ślub. ![]()
#1169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie próbuję sobie mojego teścia wyobrażać w takiej sytuacji ![]() Cytat:
![]() a tak poza tym wielki buziolek ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kasieńko a te doczepianie rzęs to jakie Ty chcesz? Takie na raz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.