FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka?? - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-29, 18:33   #1141
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??

Dziewczyny błagam Was wciśnijcie magiczny czerwony guziczek STOP!! Wchodzę tu dzień w dzień i cały czas wymiana zdań na temat krytyki youtubowiczek - można czy niemożna i na ile pozwolić sobie krytykować. Ile można noooo.....

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 18:35   #1142
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość

Nikt tutaj nie napisał, że jesteś beznadziejna i nikt tutaj chyba nawet Cie nie skrytykował ani raz, bo masz dziewczyno talent i nikt Ci tego nie odmawia, więc dlaczego się tak zbulwersowałaś teraz?
(
dokładnie - ja uważam, ze makijaże Kasi są CUDOWNE - o czym juz zreszta pisałam......

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 18:39   #1143
19joanna86
Przyczajenie

No więc jeśli rozmawiamy juz tak tu sobie o nieesi25 to też muszę się dołączyć do grona fanek . Uwielbiam tę dziewczynę, ma taką energie w sobie ,że mi pulpit nieraz rozsadza , no i jest szczera, zawsze mówi co myśli, nawet jeśli to mogloby spowodowac utratę częsci widzów, zaimponowoala mi swego czasu filmikiem w którym móila ze nie chce robic recenzji sponsorowanych itp, czym narazila się na krytykę innych YT dziewczyn. Potem reszta zaczeła robić to samo . Nieesia25 górą, przeswietna dziewczyna!!! Ciasteczko czyli Kasia też jest cudna, od jej filmików zaczeła sie moja przygoda z oglądaniem filmikow makijazowo-urodowych. Ma swój styl, zdrowy dystans i nie robila nigdy tych recenzji sponsorowanych.
Z nowych przemyśleń to brakuje mi filmików Maaaaadzi, jej głos działal na mnie uspokajająco, strasznie lubie jej filmiki .
Stary 2010-06-29, 18:50   #1144
tylkokasia
Moderator

Tak, nikt mnie tu nie krytykował ( w sensie moich makijaży)
Ale boli mnie stwierdzenie że nie jadę "po swoich" bo liczę na subskrypcje. Litości.
Wsiowy gupku Ciebie kojarzę z MM (na pewno widziałam jakiś twój wpis tam i myślę że też komentowałaś jakiś mój makijaż) Więc być może kojarzysz mnie z MM. Jeśli tak to powinnaś wiedzieć że dłuuugo tam jestem (najpierw byłam na MM) i że to moja pasja a nie nabijanie subskrybentów!!!
A że może komuś się moja praca nie podobać to rozumiem, nigdy nie miałam nic wspólnego z makijażem. Sama się uczyłam. I uczę nadal...
Ale chciałabym usłyszeć konkret to i to źle nakładasz a nie masz brzydkie włosy/zęby/cerę/mowę/ cycki

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:07   #1145
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
No, jest lepiej :P dużo lepiej niż na filmikach z ... z domu chyba w Polsce :P jak śpiewała

a ten, nie mam drugiej części jej fryzurki...
vol 2 tu ))
http://www.youtube.com/watch?v=jnknV...qc&feature=sub

a w którym spiewała??

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny

Edytowane przez Kinaa1
Czas edycji: 2010-06-29 o 19:09
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:14   #1146
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Tak, nikt mnie tu nie krytykował ( w sensie moich makijaży)
Ale boli mnie stwierdzenie że nie jadę "po swoich" bo liczę na subskrypcje. Litości.
Wsiowy gupku Ciebie kojarzę z MM (na pewno widziałam jakiś twój wpis tam i myślę że też komentowałaś jakiś mój makijaż) Więc być może kojarzysz mnie z MM. Jeśli tak to powinnaś wiedzieć że dłuuugo tam jestem (najpierw byłam na MM) i że to moja pasja a nie nabijanie subskrybentów!!!
A że może komuś się moja praca nie podobać to rozumiem, nigdy nie miałam nic wspólnego z makijażem. Sama się uczyłam. I uczę nadal...
Ale chciałabym usłyszeć konkret to i to źle nakładasz a nie masz brzydkie włosy/zęby/cerę/mowę/ cycki
Ale ja o tym wiem doskonale, że jesteś na MM dłuuugo. Nie wiem dlaczego do mnie o tym piszesz?
Po prostu zdziwiło mnie to co pogrubiłam, czyli, że niby jesteś beznadziejna, bo nikt nic takiego nie pisał..

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:27   #1147
pinupxgirl
Wtajemniczenie

Co myslicie o Izabelle25D ? http://www.youtube.com/user/izabelle25D
Mi przyjemnie sie ja oglada i slucha. Uwazam ze jest bardzo ladna kobieta, aczkolwiek czasami wydaje sie troszke zmanierowana.
Bylam w lekkim szoku, gdy pokazala sie w jednym z filmikow zupelnie bez makijazu. Gdy jest umalowana mozna odniesc wrazenie, ze ma idealna cere. Ale coz, zadna z nas nie wyglada zniewalajaco zaraz po wstaniu z lozka rano :/
Generalnie co myslicie o pokazywaniu sie bez makijazu w YT filmikach ? Ja jestem pelna podziwu, trzeba miec sporo odwagi zeby pokazac sie tak zupelnie natural przed setkami a nawet tysiacami widzow. Co innego przed rodzina czy wyskoczyc tak do pobliskiego sklepu.
pinupxgirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 19:30   #1148
Kayako
BAN stały

Ja doskonalę kojarzę tylkokasia z MM i jak Cię znalazłam na YT to się mocno zdziwiłam (na MM nie jestem stałym bywalcem, bo mój makijaż składa się z kredki i tuszu). Bo pamiętam, że w którymś z wątków pisałaś, że nie chcesz pokazywać twarzy, a tu na YT cała Ty I fajnie, że zmieniłaś zdanie, bo jak jest cała buzia i głos to się sto razy lepiej ogląda
(bo np. nie podoba mi są tylko obrazki, a głosu brak - lektor może być ).

Co do 85cukiereczek - niesamowicie wyleczyła sobie twarz Ja myślałam, że ona jest troszkę zaniedbana po prostu (sama jestem ze wsi i to takiej wiecie - zabitej dechami - i trochę rzeczy widziałam), dopiero potem obejrzałam filmik o pielęgnacji, no i... jestem pełna podziwu
(ale czy to jej platynowe włosy dają taki efekt, czy trochę przesadza z solarą? (czy to też mój monitor kłamie?)).

Nieesia25 i ciasteczko25 Obydwie się fajnie bulwersują, jak kupią jakiś bubel
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:32   #1149
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Hm... pokazywanie się bez makijażu jest ok, bo i tak wszyscy wiedzą że ta idealna cera itp to makijaż, więc wymaga sporo odwagi takie odsłonięcie się choć powiem że jak zobaczyłam właśnie nieesię25 bez makijażu to się nieźle zdziwiłam

ja ciasteczko25 nie trawię, dla mnie dziewczyna taka trochę pitu pitu moje kochane makijażyk cośtam już wolę izabelle25D.
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:35   #1150
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pinupxgirl Pokaż wiadomość
Ostatnio polubiłam (co się rozumie, że kiedyś nie lubiłam) ją oglądać Nie sprawia może super sympatycznej osoby, ale to może być mylne wrażenie. Chyba jest po prostu poważniejsza niż inne dziewczyny.

Ja doznałam szoku, gdy Ciasteczko25 pierwszy raz widziałam bez makijażu. No ale żadna tajemnica, że wygląda się bez niego znacznie inaczej Potem się szybko umalowała i siup - znów znane Ciacho
Izabelle25D jeszcze nie natrafiłam gołej i wesołej, trza nadrobić.
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:41   #1151
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Joanna_Klich Pokaż wiadomość
Dlaczego żadna Was jak jest taka super mądra nie nakręci Vloga? Co? Czekam niecierpliwie na Wasze wykłady o kosmetykach i YT.
Jestem ciekawa jaką macie dykcje itp... Na forum każdy może coś pisać i kreować się na Bóg wie kogo przed kamerą to już nie jest takie proste.
Do nagrywania filmików trzeba umieć się wysławiać, do pisania na forum - umieć poprawnie pisać po polsku. Tu też można się ośmieszyć, co też niektórzy w tym wątku uskuteczniają.

Cytat:
Napisane przez kaszaaana Pokaż wiadomość
Radzę stworzyć sobie nowy wątek pt.: Krytyka beznadziejnych YouTubowiczek i zjechanie ich z góry do dołu- bo my jesteśmy idealneWydaje mi się, że ten tytuł naprawdę będzie extra, no nie?
Jeśli chcesz, by taki wątek istniał - nic nie stoi ci na przeszkodzie, byś go założyła.

Ja z filmiku na filmik coraz bardziej lubię nieesię25. Ta dziewczyna jako jedyna z napotkanych przeze mnie polskich youtubowiczek ma wszystko, czego potrzeba by nagrywać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 19:42   #1152
pinupxgirl
Wtajemniczenie

Izabelle moim zdaniem jest naprawde najladniejsza kobieta robiaca polskie filmiki YT, przynajmniej z tych dziewczyn ktore do tej pory widzialam.
Ja na pewno nie zostane fanka cukiereczka. Nie powala uroda, inteligencja ani interesujacymi fimikami :/ Taka tleniona dziewczyna z festynu, w bialych kozaczkach i ze znienawidzonymi przeze mnie tipsami
Niesia jest bardzo energiczna osoba, od razu rzuca sie to w oczy. Mimo ze nie zaskarbila sobie mojej sympatii (jest mi raczej obojetna) to trzeba przyznac, ze potrafi przukluc wzrok i sprawic, ze czlowiek oglada do konca

Edytowane przez pinupxgirl
Czas edycji: 2010-06-29 o 20:25
Stary 2010-06-29, 19:50   #1153
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na pewno nie zostane fanka ciasteczka. Nie powala uroda, inteligencja ani interesujacymi fimikami :/ Taka tleniona dziewczyna z festynu, w bialych kozaczkach i ze znienawidzonymi przeze mnie tipsami
Ciasteczko nie jest tleniona
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 19:51   #1154
emememsik

Shilpa, podoba mi się ten Twój kanał po angielsku. http://www.youtube.com/user/AngMoGirl#p/u
Stary 2010-06-29, 19:55   #1155
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Ale ja o tym wiem doskonale, że jesteś na MM dłuuugo. Nie wiem dlaczego do mnie o tym piszesz?
Po prostu zdziwiło mnie to co pogrubiłam, czyli, że niby jesteś beznadziejna, bo nikt nic takiego nie pisał..
Rzeczywiście nikt mi tego nie napisał. Ale czuję się beznadziejnie z tym że ktoś mi mówi że jestem na YT dla subskrypcji
A odnośnie MM mówiłam do Ciebie bo akurat Twój nick mi zapadł w pamięć i wiem że Cie tam widziałam.
Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Ja doskonalę kojarzę tylkokasia z MM i jak Cię znalazłam na YT to się mocno zdziwiłam (na MM nie jestem stałym bywalcem, bo mój makijaż składa się z kredki i tuszu). Bo pamiętam, że w którymś z wątków pisałaś, że nie chcesz pokazywać twarzy, a tu na YT cała Ty I fajnie, że zmieniłaś zdanie, bo jak jest cała buzia i głos to się sto razy lepiej ogląda
(bo np. nie podoba mi są tylko obrazki, a głosu brak - lektor może być ).

Co do 85cukiereczek - niesamowicie wyleczyła sobie twarz Ja myślałam, że ona jest troszkę zaniedbana po prostu (sama jestem ze wsi i to takiej wiecie - zabitej dechami - i trochę rzeczy widziałam), dopiero potem obejrzałam filmik o pielęgnacji, no i... jestem pełna podziwu
(ale czy to jej platynowe włosy dają taki efekt, czy trochę przesadza z solarą? (czy to też mój monitor kłamie?)).

Nieesia25 i ciasteczko25 Obydwie się fajnie bulwersują, jak kupią jakiś bubel
Na MM nie chciałam się pokazywać z twarzą bo bałam się kradzieży zdjęć (opisywałam gdzieś na MM bodajże że skradziono mi moje zdjęcia z poczty i krążą nie wiadomo gdzie) ale oswoiłam się z forum i z dziewczynami, po podpisywałam fotki i tyle ale bardzo długo nie wstawiałam całej buzi.
Czasem na YT wstawiam slajdy (ja osobiście bardziej uczę się z takiej formy ale chyba jednak większość więcej czerpie z filmiku na żywo) Muzyki nie mogę wstawiać bo YT mi zablokuje filmik całkowicie.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 20:04   #1156
pinupxgirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Shilpa, podoba mi się ten Twój kanał po angielsku. http://www.youtube.com/user/AngMoGirl#p/u
Faktycznie swietny kanal. Czy ta dziewczyna jest Polka ?
Stary 2010-06-29, 20:07   #1157
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Ja na pewno nie zostane fanka ciasteczka. Nie powala uroda, inteligencja ani interesujacymi fimikami :/ Taka tleniona dziewczyna z festynu, w bialych kozaczkach i ze znienawidzonymi przeze mnie tipsami
Niesia jest bardzo energiczna osoba, od razu rzuca sie to w oczy. Mimo ze nie zaskarbila sobie mojej sympatii (jest mi raczej obojetna) to trzeba przyznac, ze potrafi przukluc wzrok i sprawic, ze czlowiek oglada do konca
Chyba chodziło Ci o cukiereczka.
Stary 2010-06-29, 20:07   #1158
emememsik

Tak, to Shilpa z wizażu.
Stary 2010-06-29, 20:10   #1159
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez Joanna_Klich Pokaż wiadomość
Najbardziej jednak śmieszne jest to w tym wszystkim, że wy jesteście takie mądre i cięte anonimowo... Dlaczego żadna Was jak jest taka super mądra nie nakręci Vloga? Co? Czekam niecierpliwie na Wasze wykłady o kosmetykach i YT.
Jestem ciekawa jaką macie dykcje itp... Na forum każdy może coś pisać i kreować się na Bóg wie kogo przed kamerą to już nie jest takie proste.
Boze ale to jest głupie tłumaczenie. To prawo do krytykowania mają tylko ci którzy potrafią to zrobić lepiej?? krytycy filmowi też by zagrali lepiej??
A gdyby odpadła Ci noga a lekarz by ją źle przyszył i na twoje pretensje oświadczył: taka jesteś mądra, a przyszyłabyś lepiej?? nie? to siedź cicho!
No proszę Cie
On jest lekarzem i to on to powinien zrobić poprawnie, wy robicie filmiki i to wy powinnyście zadbać by były dobre.

Ja nie chce by ktoś mnie krytykował za to czy za tamto to nie wstawiam filmików. Proste i logiczne. Wy to robicie i każdy ma prawo coś tam sobie o was pomysleć no. Samych ochów i achów by sie chciało.

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2010-06-29 o 20:12
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 20:27   #1160
pinupxgirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Chyba chodziło Ci o cukiereczka.
Tak. Dziekuje za zwrocenie uwagi. Pomylilam sie. Juz to poprawilam.

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ciasteczko nie jest tleniona
Przepraszam za pomylke, mialam na mysli cukiereczka.
Stary 2010-06-29, 20:33   #1161
asia27100
Zakorzenienie

oj tak!
nieesia25 jest swietna! zreszta pisałam juz tutaj o tym.
w ostatnim czase ubóstwiam też jej "siostrę" nissiax83. jest przesliczna i przyjemnie sie jej słucha, nie nudzi.
lubie tez izabelle25D i nie zauwazyłam aby była oschła czy nieprzyjemna... ja lubie na nia patrzec bo wydaje mi sie bardzo elegancka, jakkolwiek sie nie umaluje czy nie ubierze. jej filmik nt pedzli do makijazu byl mi bardzo pomocny: zrobila to prostym jezykiem, wytlumaczyla co jak i po co itp.
82Inez ma strasznie przyjemny głos i swietnie robi makijaże. gdy sie jej slucha ma sie wrazenie ze ona nie tylko lubi kosmetyki, ale posiada na ich temat potrzebna wiedzę.
makeUPsamoUK jest niesamowita. czekam az znow cos nakreci. nawet jeśli temat jej filmikow mnie nie interesuje to oglądam dla samej przyjemności podziwiania. filmiki "bez twarzy" zwykle nudzą, ale nie w tym przypadku.
aggiJHHS jest dosyć...ciekawa? nie jest klasyczna pieknościa, ale jest strasznie swojska! jej filmik nt. uszytych przez nia ciuchów mnie powalił ( wklejałam tu linka). parodia tez niezła.
ciasteczko25 mam wsród subkrypcji. ale oglądam gdy mam czas i wenę. jest ladna, nie opowiada nieciekawie... ale nie mam w niej tego co jest w nieesi..jakies takiej swobody..

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 20:37   #1162
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
nissiax83. jest przesliczna i przyjemnie sie jej słucha, nie nudzi.

aggiJHHS jest dosyć...ciekawa? nie jest klasyczna pieknościa, ale jest strasznie swojska! jej filmik nt. uszytych przez nia ciuchów mnie powalił ( wklejałam tu linka). parodia tez niezła.
nissiax jest śliczna, jej filmiki sa dopracowane, zamieszcza zdjęcia, dokładne opisy. Nie robi filmów na potęgę, ale tutaj zdecydowanie liczy się jakość. Jak dla mnie pełen profesjonalizm.

aggi powaliła mnie tym co sama uszyła. Ma dziewczyna talent
Stary 2010-06-29, 20:38   #1163
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
to co napisze bedzie bardzo niepedagogiczne, ale ... świetny kanał! bardzo ładny angielski, piękna dziewczyna ogladam kolejny filmik, melodia dla zmysłów
Stary 2010-06-29, 20:58   #1164
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
a w którym spiewała??
w takim z wpadkami zaczęła śpiewać

Cytat:
Mi przyjemnie sie ja oglada i slucha. Uwazam ze jest bardzo ladna kobieta, aczkolwiek czasami wydaje sie troszke zmanierowana.
Powiem ci ze jest fajna, ale to bardziej moja "starsza siostra" niż koleżanka, bo mam dokładnie jak jedna z was - przy nieesi mam wrażenie że moja dobra kumpela siedzi na przeciwko mnie i udziela mi rad

Cytat:
Izabelle moim zdaniem jest naprawde najladniejsza kobieta robiaca polskie filmiki YT, przynajmniej z tych dziewczyn ktore do tej pory widzialam.
mi się nissiax83 najbardziej podoba!!

Cytat:
w ostatnim czase ubóstwiam też jej "siostrę" nissiax83. jest przesliczna i przyjemnie sie jej słucha, nie nudzi.
w jakim znaczeniu siostrę?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 21:01   #1165
emememsik

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość

w jakim znaczeniu siostrę?
W przenośnym.
Stary 2010-06-29, 21:03   #1166
asia27100
Zakorzenienie

dokładnie. siostrę youtubową

Stary 2010-06-29, 21:03   #1167
muszynianka
Zakorzenienie

A bo gdzieś po komentarzach wyczytałam że one są niby przyrodnimi siostrami taka youtubowa plotka?
Stary 2010-06-29, 21:03   #1168
twizzy
Zadomowienie

a dla mnie najładniejsze są::Kasia-ciasteczko ,Kasia-1kasias...nie wiem kto jeszcze

ogólnie dużo jest ładnych dziewczyn na YT.

nie wiem czy ta dziewczyna była już polecana http://www.youtube.com/user/Camelotka86#p/u

Edytowane przez twizzy
Czas edycji: 2010-06-29 o 21:10
twizzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 21:11   #1169
muszynianka
Zakorzenienie

O 1kasias nie znałam
Btw oglądając filmiki dziewczyn czyj przepis na płyn do czyszczenia pędzli jest najlepszy?
Stary 2010-06-29, 21:15   #1170
asia27100
Zakorzenienie

1kasias tez jest swietna. gdy opowiada o kosmetykach cały czas sie usmiecha, widac ze ja to bawi. pozytywna!

a propo nissia i nieesia, juz nieraz to dementowały. nie sa siostrami. obie maja na imie agnieszka, wiec jest to niemozliwe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości