|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??
Na YT powinny byc osoby dojrzale emocjonalnie, mogace dzwignac ten ciezar krytyki. Wiec dzieci chcace stac sie popularne musza sie z tym liczyc i to wszystko. Na pewno YT je zmieni emocjonalnie, niektore szybko dojrzeja, a inne schowaja sie w ciemnym pokoju i juz nigdy nie pomaluja ust :P Trudno, same tego chcialy, nie zdajac sobie sprawy, jaki wplyw te filmy beda mialy na ich pozniejsze zycie. Moze taka lekcje cos ich nauczy.
Kaska nie chce sie narazac nikomu, wiec pewnie i dzieciom tez. |
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kogoś psychika jest zbyt krucha (obojetnie czy to nastolatka czy kobieta, działa to w obu przypadkach) i dziewczyna jest zakompleksiona, no to raczej nie polecam kręcenia filmów o zużytych chusteczkach i wacikach... |
|
|
|
|
#1113 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() towarzystwo wzajemnej adoracji ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-06-29 o 16:29 |
||
|
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak wejdzie ktoś obcy to znajdzie mnóstwo ciekawych linków wartych obejrzenia. Mam wrażenie, że robisz z siebie ofiarę. Na tym wątku i na YT. Ty taka odważna, podajesz swoje imię, nazwisko, pokazujesz zdjęcie a my tchórze, zakompleksione posługujące się nickami. |
||
|
|
|
#1115 |
|
Przyczajenie
|
Ja tylko przypominam o tytule tego wątku: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??
Radzę stworzyć sobie nowy wątek pt.: Krytyka beznadziejnych YouTubowiczek i zjechanie ich z góry do dołu- bo my jesteśmy idealne Wydaje mi się, że ten tytuł naprawdę będzie extra, no nie?![]() |
|
|
|
#1116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
to co ma zrobic?
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-06-29 o 17:44 |
||
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem fanka filmików urodowych, więc to wątek dla mnie. I jako fanka mam także filmiki beznadziejne i chcę powiedzieć o tym innym/
|
|
#1118 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Bo ją jedyną na świecie spotkała przykrość. Powinna o tym Vloga nakręcić.Po tym wycinku Twojej wypowiedzi to JA śmiem twierdzić, że Tobie brakuje kultury i ogłady. |
||
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze sie, ze nie tylko ja mam takie zdanie. Mysle, ze juz wystarczy tej bezsensownej klotni. Kazda ma swoje ulubione kanaly oraz te, z ktorych sie smieje.
Ja ubostwiam Kandee Johnson i pisalam o tym tysiace razy, ale dla mnie to jedyna osoba, ktora ma tak pozytywny wplyw na ludzkosc !!!!!!!! |
|
|
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo - ja tez jestem fanką niesi - bo sama lubie otaczac sie takimi ludżmi - bez kompleksów, znających swoją wartość, empatycznych (?) ona chyba taka jest.....
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-06-29 o 17:19 |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się, też lubię nieesię25, jest taka naturalna i bezpośrednia, naprawdę... zero jakiegoś tam zmanierowania moim zdaniem.
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I oglądam też ciasteczko25, wcześniej miała słabej jakości filmiki i kolor wlosów, które zupełnie mi się nie podobały. Ostatnio włączyłam jej kanał i.. nowa jakość, ogromna ewolucja w wyglądzie, no i zostałam na stałe
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda, ogromna przemiana
|
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
Serendipity
OFF Denerwować się to mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych - musze sobie to powtarzać ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- zeby wrócić do wątku ona jest niemozliwa http://www.youtube.com/watch?v=6GvtD...os=Mninu07YO-A
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zauważ jaką ładną cerę ma na tym filmiku
|
|
|
|
#1127 |
|
Wtajemniczenie
|
rzeczywiście
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
No, jest lepiej :P dużo lepiej niż na filmikach z ... z domu chyba w Polsce :P jak śpiewała
a ten, nie mam drugiej części jej fryzurki... |
|
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mogła wgrać - jakieś problemy techniczne - tak zrozumiałam z tego co czytam
|
#1130 |
|
Przyczajenie
|
Niepodwazalne prawo do krytykowania jak rowniez wyrażania wlasnego zdania ma kazdy...zwlaszcza jezeli mowi/pisze sie o rzeczach publicznych... wrzucenia filmiku na YT wiaze sie ze zgoda na ocene... a ta ocena wcale nie musi byc pochlebna. Chyba do tego miejsca wszyscy sie zgadzamy?! Problem tkwi w tym, ze niektore osoby udzielajace sie w tym temacie 'przeginaja' i jak juz pisalam kilka stron wczesniej (a byl to do tej pory jedyny moj wpis w tej dyskusji). Krytyce mowie OK, mi tezwiele nie podoba sie w filmikach 'jutubowych dziewczyn' ale obrazaniu publicznemu (dostep do tego tematu ma kazdy!) mowie juz absolutnie NIE!! Jak chcecie 'jechac' po kims to umowcie sie na gg lub wymieniajcie korespondencje @.
Zeby bylo jasne, nie mam nic do tego aby pisac w tym temacie co sie nam nie podoba,co bulwersuje...ale bez obrazania, wyzywania i chamskich tekstow. Prawo do wyrazania wlasnych opinii PUBLICZNIE (to forum nie jest zamkniete i kazdy moze to czytac!!!), konczy sie tam gdzie przekracza sie granice i zaczyna sie innych obrazac tylko na podstaiwe kilku, kilkunastu.... a niech to bedzie i kilkuset filmikow. |
|
|
|
#1131 |
|
Wtajemniczenie
|
no i co tu zrobić - juz chciałysmy sobie "ładnie" podyskutować - ale nie - nie dają .....
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem w którym momencie ktoś kogoś obraził :P
|
|
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
ten argument jest podnoszony co chwilę - nie ma co z tym dyskutowac, bo dementi nic nie daje..... ja odnosze wrażenie, że to jest sztucznie podsycana dyskusja - tylko po co?
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, a już nawet rozmarzyłam się na temat nieesia a tu mi ktoś przerywa :C
|
|
|
|
#1135 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Co do popularności chyba masz informacje ze złego źródełka. Biorę udział w programie partnerskim YT poczytaj sobie trochę na jakich zasadach YT do niego zaprasza... Moje filmy wyświetlane są po kilka tysięcy razy w przeciągu 2,3 dni od dodania... I jeśli dla Ciebie ponad 1600 subskrybentów to mało to zapraszam na YT zobaczymy jaką ty zbierzesz widownie skoro tak sporo wiesz o popularności!!! I skoro jestem taka beznadziejna to dlaczego jedna z was (skoro już się dzielimy na obozy) prosi mnie o wykonanie makijażu w wątku na MM? Co chce się ze mnie pośmiać? ![]() I nie zależy mi i nigdy mi nie zależało na nabijaniu subskrypcji. Robię makijaże bo to kocham, bo to jest moja pasja i te osoby które śledzą moje wątki na MM wiedzą o tym od dawna. I częstotliwość dodawania filmików mam taką samą od dawna nie ważne czy miałam 10, 100 czy 1000 subskrybentów! Nie bawię się w filmiki o torebkach, w przechwalanki kosmetykowe, makijaże dla 13 latek na zamówienie i inne które na pewno przyciągnęły by masę (twoim zdaniem tak ważnych dla mnie) nastolatek Ale ktoś o takim podejściu do sprawy jak ty tego nie zrozumie. ![]() A że nie podoba mi się nagrywanie przez dzieci filmu o wacikach czy makijażu do szkoły dla 11 to myślisz że się tego wyprę? Nie podoba mi się to bo nikt nic z tego nie może zaczerpnąć dla siebie. I jest różnica miedzy wypowiedzią że nie podoba mi się filmik bo nie ma sensownego przekazu a jechać po dziewczynie bo ma krzywe zęby albo wieśniacki styl I powiem wam jedno dziewczyny ostro jadące po innych - pooglądajcie sobie historię swoich postów na wizażu. Można z nich wiele informacji wyczytać. Nie wiem czy byłoby wam miło gdyby zacząć je wyciągać i się nabijać ! Na prawdę to nie jest fair co chwilami tutaj wpisujecie
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2010-06-29 o 18:21 |
|
|
|
|
#1136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
))
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-06-29 o 18:26 |
|
|
|
|
#1138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mhmmmm.... Cytat:
![]() Nie martw się, potrafie wstawić w miniaturke cokolwiek zapragnę ![]() Napisałam, że będąc w gimnazjum nie robiłam takich rzeczy, bo najnormalniej w świecie wierzyłam rodzicom, którzy swoją drogą mięli racje. Wyobraź sobie, że nie sądze, że ktoś mnie zgwałci przez internet i nigdy tak nie sądziłam. Ba! Nawet zamieściłam zdjęcia swoich makijazy na forum...Szok, nie? ![]() Jeśli nie boisz się wyrażać swojego zdania to dlaczego pisałaś na poczatku z innego konta? Bo chyba żadna wizażanka nie uwierzyła w to, że to twoja siostra??? To było dopiero śmieszne. Cytat:
|
|
|
#1139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt tutaj nie napisał, że jesteś beznadziejna i nikt tutaj chyba nawet Cie nie skrytykował ani raz, bo masz dziewczyno talent i nikt Ci tego nie odmawia, więc dlaczego się tak zbulwersowałaś teraz? Nie mówię tutaj o pozostałej częsci postu, tylko o tej. ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Durna ja
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.