FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka?? - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-29, 16:02   #1111
pumas
Zakorzenienie

Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??

Na YT powinny byc osoby dojrzale emocjonalnie, mogace dzwignac ten ciezar krytyki. Wiec dzieci chcace stac sie popularne musza sie z tym liczyc i to wszystko. Na pewno YT je zmieni emocjonalnie, niektore szybko dojrzeja, a inne schowaja sie w ciemnym pokoju i juz nigdy nie pomaluja ust :P Trudno, same tego chcialy, nie zdajac sobie sprawy, jaki wplyw te filmy beda mialy na ich pozniejsze zycie. Moze taka lekcje cos ich nauczy.

Kaska nie chce sie narazac nikomu, wiec pewnie i dzieciom tez.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 16:05   #1112
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Na YT powinny byc osoby dojrzale emocjonalnie, mogace dzwignac ten ciezar krytyki.
No i z tym się zgadzam, nie głaszczę ludzi po głowach tylko dlatego że mają mniej niż 15 lat. Ktoś robi źle to bez znaczenia czy to 13 latka czy 23 latka, jeśli wygląda głupio to uśmiechnę się pod nosem. Z tych wszystkich młodych dziewczyn zapadła mi w pamięć ta co uczyła robić kreskę eyelinerem sensique w pisaku. Nie była zła, nie gadała o głupotach. Na jej wiek to bardzo fajny filmik.
Jak kogoś psychika jest zbyt krucha (obojetnie czy to nastolatka czy kobieta, działa to w obu przypadkach) i dziewczyna jest zakompleksiona, no to raczej nie polecam kręcenia filmów o zużytych chusteczkach i wacikach...
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 16:11   #1113
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Na YT powinny byc osoby dojrzale emocjonalnie, mogace dzwignac ten ciezar krytyki. Wiec dzieci chcace stac sie popularne musza sie z tym liczyc i to wszystko. Na pewno YT je zmieni emocjonalnie, niektore szybko dojrzeja, a inne schowaja sie w ciemnym pokoju i juz nigdy nie pomaluja ust :P Trudno, same tego chcialy, nie zdajac sobie sprawy, jaki wplyw te filmy beda mialy na ich pozniejsze zycie. Moze taka lekcje cos ich nauczy.

Kaska nie chce sie narazac nikomu, wiec pewnie i dzieciom tez.
sedno sprawy oddalas

towarzystwo wzajemnej adoracji

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez 19joanna86 Pokaż wiadomość
a ja mysle ,że większości youtubowiczek brakuje cholernie dystansu do siebie, wszystko jest dobrze dopuki się chwali. Uważacie zę jak już "tak się poświęcacie" nakręcając filmiki to kazdy powinien być z góry zachwycony i bić wam pokłony czołem o asfalt. A prawda jest taka ,że wiekszosć robi przeciętne makijaże, w beznadziejnym oświetleniu lub kompletnie nie potrafi się wysłowić równoczescie uważajac sie za ekspetrta... Trochę pokory... I nie denerwujcie sie tak tymi opiniami bo wam pryszcz wyskoczy albo kreska eyelinerem nie wyjdzie równo

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny

Edytowane przez Kinaa1
Czas edycji: 2010-06-29 o 16:29
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 16:29   #1114
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez Joanna_Klich Pokaż wiadomość
Proste... ten kto nie ma sam nic do zaoferowania jedzie po innych ile się da.
Cytat:
Gdybym nie miała nić do zaoferowania, kręciłabym nic na YT to po pierwsze. Po drugie każdy może rzucić krytyką ale zastanówmy się do kogo ją kierujemy i jak ona brzmi... Wasza jest poniżej poziomu do dzieci. To normalne? żeby dorosłe kobiety naśmiewały się z dzieci? Przytaczam Ci cały temat, który sugeruje, że zebrało się tutaj całe kółko wzajemnego popierania siebie... A jak ktoś wyjdzie po za to jest niedobry. Podobnie jak na YT w pewnym sensie u niektórych youtubowiczek. Im powiedziałam to samo, Wam także mogę. Spójrzcie na to z punktu innej osoby... Gadacie w kółko o jednym i tym samym aby tylko posta napisać? Tak jakby innych tematów nie było. Myślałam, że z forum można się czegoś dowiedzieć, a tutaj jak wejdzie ktoś obcy kto będzie zainteresowany YT to pomyśli sobie że filmy kręcą same dzieci
Aha czyli jak my krytykujemy to znaczy, że nie mamy nic do zaoferowania. Jak Ty krytykujesz to jest co innego, bo masz cos do zaoferowania, bo robisz filmiki. No ciekawa teoria nie powiem.
A jak wejdzie ktoś obcy to znajdzie mnóstwo ciekawych linków wartych obejrzenia.
Mam wrażenie, że robisz z siebie ofiarę. Na tym wątku i na YT. Ty taka odważna, podajesz swoje imię, nazwisko, pokazujesz zdjęcie a my tchórze, zakompleksione posługujące się nickami.
Stary 2010-06-29, 16:44   #1115
kaszaaana
Przyczajenie

Ja tylko przypominam o tytule tego wątku: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??

Radzę stworzyć sobie nowy wątek pt.: Krytyka beznadziejnych YouTubowiczek i zjechanie ich z góry do dołu- bo my jesteśmy idealneWydaje mi się, że ten tytuł naprawdę będzie extra, no nie?
kaszaaana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 16:48   #1116
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Aha czyli jak my krytykujemy to znaczy, że nie mamy nic do zaoferowania. Jak Ty krytykujesz to jest co innego, bo masz cos do zaoferowania, bo robisz filmiki.
polityka kalego górą

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kaszaaana Pokaż wiadomość
Ja tylko przypominam o tytule tego wątku: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??

Radzę stworzyć sobie nowy wątek pt.: Krytyka beznadziejnych YouTubowiczek i zjechanie ich z góry do dołu- bo my jesteśmy idealneWydaje mi się, że ten tytuł naprawdę będzie extra, no nie?
a jesli jest fanką krytykującą (to znaczy nie bezkrytyczną to co ma zrobic?

Edytowane przez Kinaa1
Czas edycji: 2010-06-29 o 17:44
Stary 2010-06-29, 16:52   #1117
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaszaaana Pokaż wiadomość

A po co ?
Jestem fanka filmików urodowych, więc to wątek dla mnie.
I jako fanka mam także filmiki beznadziejne i chcę powiedzieć o tym innym/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 17:04   #1118
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez joannamalgorzata Pokaż wiadomość
Sądząc po skasowanych filmikach niejedna już przeczytała o swojej beznadziejności. Mogę jedynie pogratulować delikatności.
Nikt nikogo nie będzie głaskał po główce, bo świat nie jest idealny.

Cytat:
Chodzi o to, że przez waszą niedelikatną krytykę taka dziewczynka może wziąć to za bardzo do siebie (same widzicie, ze kasują filmy). Może poczuć się do niczego. To może już całkiem zaważyć na jej psychice i (daje przykład) w ogóle nie sięgnąć w przyszłości choćby po pomadkę, bo po co... ona nie umie się malować.
Straszne. Po prostu tragedia. Bo ją jedyną na świecie spotkała przykrość. Powinna o tym Vloga nakręcić.

Cytat:
Po całym tym wątku śmiem stwierdzić, że niektórym tutaj wręcz słoma z butów wystaje, brak im kultury i ogłady. Zero poziomu! Najbardziej jednak śmieszne jest to w tym wszystkim, że wy jesteście takie mądre i cięte anonimowo...
Po tym wycinku Twojej wypowiedzi to JA śmiem twierdzić, że Tobie brakuje kultury i ogłady.
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:13   #1119
pumas
Zakorzenienie

Ciesze sie, ze nie tylko ja mam takie zdanie. Mysle, ze juz wystarczy tej bezsensownej klotni. Kazda ma swoje ulubione kanaly oraz te, z ktorych sie smieje.

Ja ubostwiam Kandee Johnson i pisalam o tym tysiace razy, ale dla mnie to jedyna osoba, ktora ma tak pozytywny wplyw na ludzkosc !!!!!!!!
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:17   #1120
muszynianka
Zakorzenienie

Ona jest trochę nadpobudliwa ja się mogę patrzeć godzinami na nieesia25
Jest taka ładna, ma przyjemny głos :P Nie wiem, ma takie iskierki w oczach
Stary 2010-06-29, 17:18   #1121
Kinaa1
Wtajemniczenie

oooo - ja tez jestem fanką niesi - bo sama lubie otaczac sie takimi ludżmi - bez kompleksów, znających swoją wartość, empatycznych (?) ona chyba taka jest.....

Edytowane przez Kinaa1
Czas edycji: 2010-06-29 o 17:19

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 17:20   #1122
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

zgadzam się, też lubię nieesię25, jest taka naturalna i bezpośrednia, naprawdę... zero jakiegoś tam zmanierowania moim zdaniem.
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 17:22   #1123
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
zgadzam się, też lubię nieesię25, jest taka naturalna i bezpośrednia, naprawdę... zero jakiegoś tam zmanierowania moim zdaniem.
Też jestem jej ogromną fanką

I oglądam też ciasteczko25, wcześniej miała słabej jakości filmiki i kolor wlosów, które zupełnie mi się nie podobały. Ostatnio włączyłam jej kanał i.. nowa jakość, ogromna ewolucja w wyglądzie, no i zostałam na stałe
Stary 2010-06-29, 17:24   #1124
muszynianka
Zakorzenienie

Prawda, ogromna przemiana
Stary 2010-06-29, 17:33   #1125
Kinaa1
Wtajemniczenie

Serendipity
OFF
Denerwować się to mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych - musze sobie to powtarzać

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

zeby wrócić do wątku
ona jest niemozliwa
http://www.youtube.com/watch?v=6GvtD...os=Mninu07YO-A

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 17:38   #1126
muszynianka
Zakorzenienie

Ale zauważ jaką ładną cerę ma na tym filmiku
Stary 2010-06-29, 17:39   #1127
Kinaa1
Wtajemniczenie

rzeczywiście

Stary 2010-06-29, 17:40   #1128
muszynianka
Zakorzenienie

No, jest lepiej :P dużo lepiej niż na filmikach z ... z domu chyba w Polsce :P jak śpiewała

a ten, nie mam drugiej części jej fryzurki...
Stary 2010-06-29, 17:44   #1129
Kinaa1
Wtajemniczenie

nie mogła wgrać - jakieś problemy techniczne - tak zrozumiałam z tego co czytam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 17:55   #1130
ote
Przyczajenie

Niepodwazalne prawo do krytykowania jak rowniez wyrażania wlasnego zdania ma kazdy...zwlaszcza jezeli mowi/pisze sie o rzeczach publicznych... wrzucenia filmiku na YT wiaze sie ze zgoda na ocene... a ta ocena wcale nie musi byc pochlebna. Chyba do tego miejsca wszyscy sie zgadzamy?! Problem tkwi w tym, ze niektore osoby udzielajace sie w tym temacie 'przeginaja' i jak juz pisalam kilka stron wczesniej (a byl to do tej pory jedyny moj wpis w tej dyskusji). Krytyce mowie OK, mi tezwiele nie podoba sie w filmikach 'jutubowych dziewczyn' ale obrazaniu publicznemu (dostep do tego tematu ma kazdy!) mowie juz absolutnie NIE!! Jak chcecie 'jechac' po kims to umowcie sie na gg lub wymieniajcie korespondencje @.

Zeby bylo jasne, nie mam nic do tego aby pisac w tym temacie co sie nam nie podoba,co bulwersuje...ale bez obrazania, wyzywania i chamskich tekstow. Prawo do wyrazania wlasnych opinii PUBLICZNIE (to forum nie jest zamkniete i kazdy moze to czytac!!!), konczy sie tam gdzie przekracza sie granice i zaczyna sie innych obrazac tylko na podstaiwe kilku, kilkunastu.... a niech to bedzie i kilkuset filmikow.
ote jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 18:06   #1131
Kinaa1
Wtajemniczenie

no i co tu zrobić - juz chciałysmy sobie "ładnie" podyskutować - ale nie - nie dają .....

Stary 2010-06-29, 18:12   #1132
muszynianka
Zakorzenienie

Ja nie wiem w którym momencie ktoś kogoś obraził :P
Stary 2010-06-29, 18:15   #1133
Kinaa1
Wtajemniczenie

ten argument jest podnoszony co chwilę - nie ma co z tym dyskutowac, bo dementi nic nie daje..... ja odnosze wrażenie, że to jest sztucznie podsycana dyskusja - tylko po co?

Stary 2010-06-29, 18:16   #1134
muszynianka
Zakorzenienie

Taaa, a już nawet rozmarzyłam się na temat nieesia a tu mi ktoś przerywa :C
Stary 2010-06-29, 18:16   #1135
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Aśka, wczytaj sie w wypowiedzi kaśki, to zobaczysz, ze ona też swoje kilka groszy dorzuciła do tych krytyk.
A wiesz, czemu nie krytykuje "tak jak my"?? Bo sie po prostu nie chce narazac zwlaszcza, ze nie jest tak popularna na YT i zalezy jej na sympatii.
Czy to było o mnie? bo chyba coś ci się pomyliło! nie jesteś mną więc nie wypowiadaj się za mnie ok!
Co do popularności chyba masz informacje ze złego źródełka. Biorę udział w programie partnerskim YT poczytaj sobie trochę na jakich zasadach YT do niego zaprasza... Moje filmy wyświetlane są po kilka tysięcy razy w przeciągu 2,3 dni od dodania...
I jeśli dla Ciebie ponad 1600 subskrybentów to mało to zapraszam na YT zobaczymy jaką ty zbierzesz widownie skoro tak sporo wiesz o popularności!!!
I skoro jestem taka beznadziejna to dlaczego jedna z was (skoro już się dzielimy na obozy) prosi mnie o wykonanie makijażu w wątku na MM? Co chce się ze mnie pośmiać?
I nie zależy mi i nigdy mi nie zależało na nabijaniu subskrypcji. Robię makijaże bo to kocham, bo to jest moja pasja i te osoby które śledzą moje wątki na MM wiedzą o tym od dawna. I częstotliwość dodawania filmików mam taką samą od dawna nie ważne czy miałam 10, 100 czy 1000 subskrybentów!
Nie bawię się w filmiki o torebkach, w przechwalanki kosmetykowe, makijaże dla 13 latek na zamówienie i inne które na pewno przyciągnęły by masę (twoim zdaniem tak ważnych dla mnie) nastolatek
Ale ktoś o takim podejściu do sprawy jak ty tego nie zrozumie.
A że nie podoba mi się nagrywanie przez dzieci filmu o wacikach czy makijażu do szkoły dla 11 to myślisz że się tego wyprę? Nie podoba mi się to bo nikt nic z tego nie może zaczerpnąć dla siebie. I jest różnica miedzy wypowiedzią że nie podoba mi się filmik bo nie ma sensownego przekazu a jechać po dziewczynie bo ma krzywe zęby albo wieśniacki styl

I powiem wam jedno dziewczyny ostro jadące po innych - pooglądajcie sobie historię swoich postów na wizażu. Można z nich wiele informacji wyczytać. Nie wiem czy byłoby wam miło gdyby zacząć je wyciągać i się nabijać !

Na prawdę to nie jest fair co chwilami tutaj wpisujecie

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2010-06-29 o 18:21
tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 18:21   #1136
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Ona jest trochę nadpobudliwa ja się mogę patrzeć godzinami na nieesia25
Jest taka ładna, ma przyjemny głos :P Nie wiem, ma takie iskierki w oczach
Też ją uwielbiam. Oglądam każdy filmik, mimo że ich tematyka coraz bardziej nie przypada mi do gustu, bo to o czym mówi jest mi potrzebne do niczego - ślub, sklepy w UK, polecanie drogich kosmetyków na które mnie zwyczajnie nie stać... ale i tak ją oglądam, bo ma w sobie to coś, że czuję się jakbym rozmawiała z koleżanką, która siedzi naprzeciwko mnie

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 18:24   #1137
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
taaa, a już nawet rozmarzyłam się na temat nieesia a tu mi ktoś przerywa :c
))

Edytowane przez Kinaa1
Czas edycji: 2010-06-29 o 18:26
Stary 2010-06-29, 18:24   #1138
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
I to jeszcze jak widzę nick "wsiowy coś tam" to już całkiem ... jak można oceniać kogoś innego jeżeli samemu się nie jest doskonałym? Niech któraś z Was wyjdzie przed kamerę... ja raz spróbowałam i stwierdziłam, że się do tego nie nadaję więc nie robię z siebie idiotki... one stwierdzą to później ale na pewno stwierdzą!
Acha to teraz określa się po nicku stopień doskonałości danej osoby...
Mhmmmm....

Cytat:
No widzisz, nie potrafisz nawet wstawić zdjęcia w miniaturkę, bo tak to niebezpieczne... zgwałci Cię ktoś przez forum. Ale najeżdzać i oceniać potrafisz ANONIMOWO. Wg Ciebie to normalne? Nie kochana... to śmieszne... bo na youtube nikt nie jest anonimowy, ja np teraz także. Mimo tego nie boję się mówić swojego zdania...
O ja tchórzliwa, bo nie mam w Avie swojego zdjęcia
Nie martw się, potrafie wstawić w miniaturke cokolwiek zapragnę

Napisałam, że będąc w gimnazjum nie robiłam takich rzeczy, bo najnormalniej w świecie wierzyłam rodzicom, którzy swoją drogą mięli racje.
Wyobraź sobie, że nie sądze, że ktoś mnie zgwałci przez internet i nigdy tak nie sądziłam. Ba! Nawet zamieściłam zdjęcia swoich makijazy na forum...Szok, nie?

Jeśli nie boisz się wyrażać swojego zdania to dlaczego pisałaś na poczatku z innego konta?
Bo chyba żadna wizażanka nie uwierzyła w to, że to twoja siostra???

To było dopiero śmieszne.

Cytat:
A tak poza tym rzucacie że zazdrościmy im super zabawy bo są młode itp. No ja to jestem stara?
No to ba, do piachu!!!

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 18:28   #1139
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Acha to teraz określa się po nicku stopień doskonałości danej osoby...
Mhmmmm....
masz co chciałas - teraz po nicku będą poziom "entelegencyji" oceniać

Stary 2010-06-29, 18:32   #1140
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
I skoro jestem taka beznadziejna to dlaczego jedna z was (skoro już się dzielimy na obozy) prosi mnie o wykonanie makijażu w wątku na MM? Co chce się ze mnie pośmiać?
To ja Cie prosiłam, nie wiem, mam się teraz przed 'moimi' wstydzić?

Nikt tutaj nie napisał, że jesteś beznadziejna i nikt tutaj chyba nawet Cie nie skrytykował ani raz, bo masz dziewczyno talent i nikt Ci tego nie odmawia, więc dlaczego się tak zbulwersowałaś teraz?

Nie mówię tutaj o pozostałej częsci postu, tylko o tej.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
masz co chciałas - teraz po nicku będą poziom "entelegencyji" oceniać
Durna ja

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości