![]() |
#1141 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to może jeszcze nam daj skosztować to ocenimy ![]() ja uciekam spać, niedawno wróciłam od kuzynki u której byłam na kawce, ale się uśmiałyśmy ![]() dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
no i ja chyba też uciekam. Pomyślę co założę, kąpiel i lulu, bo jutro nie wstanę ^^
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
ja sobie życia bez prostownicy nie wyobrażam. moje włosy są gęste, falowane i bardzo się puszą więc bez wyprostowania wyglądam jak król lew
![]() dobra wróciłam do domu bo przez ten ostatni weekend właściwie mnie w nim nie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczyny, ja też się na dzisiaj żegnam
![]() ![]() ![]() ![]()
#1145 |
Raczkowanie
|
Juz wrocilam z lasu
![]() A co ja widze w prostowaniu? Nie mam nic przeciwko wlosom kreconym czy prostym Cieszylabym sie gdybym miala albo zupelnie proste albo zupelnie krecone Ale to co sie dzieje po umyciu moich wlosow to jest czysty kataklizm To jest jeden wielki puch sterczacych kazdy w inna strone wlosow! Nigdy z moimi wlosami po umyciu nie wyszlabym na ulice Albo musze je wyprostowac albo zakręcic Ostatniom mialam dosc zabawna historie ![]() Musialam rano zrobic sniadanie a nie bylo chleba w domu a poprzedniego dnia mylam wlosy i poszlam w mikrych spac Rano nie chcialo mi sie ich calych prostowac bo balam sie ze juz mi ten chleb wykupia Wiec z chusty zrobilam sobie turban (!) na glowie ubralam czarne okulary zeby nikt mnie nie poznal i poszlam ![]() Zebyscie mogly zobaczyc miny przechodniow to byscie z krzesel pospadaly ![]() ![]() Ja juz tez mykam trzeba sie na jutro wyspac ![]() ![]()
#1146 |
Zakorzenienie
|
turbany są rewelacyjne
![]() ![]() ![]() Jeeeezu. Poznałam chłopaka, który wygląda jak Winiarski, gdyby zakończył karierę ![]() ![]() ![]()
#1147 |
Raczkowanie
|
Moze nie wygladalo to zle bo mialam dzinsy i luzny dlugi sweter no i czarne muchy oraz ten turban z zielonkawo-moskiej chusty
![]() Jak nastepnym razem przydazy sie taka okazja to zrobie zdjecia to ocenicie Ale fakt ze w moich wlosach po umyciu na ulice nie wyjde Jesli jest koniecznosc to wtedy pozostaje tylko turban zeby je ukryc ![]() ![]()
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bobolinka, a może zrób sobie warkoczyki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
Witaj szkolo!!!
![]() ![]() I witaj tegoroczna maturo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Ja nie chceeeee
![]() Do napisania później ![]() PS. to już jest straszne uzależnienie, jak rano muszę zobaczyć co tam na Wizażu ![]()
#1151 |
Zakorzenienie
|
wszełko, jak widać mam podobnie
![]() Za pół godziny na autobus ![]() Wiecie co, zostawiłam chyba ulubiony nowy sweterek w ZG. ![]()
#1152 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobryyyy!
Ja się dopiero szykuję...czemu mi się tak nie chce? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuchy!
![]() Ja już zaliczyłam poranny spacer z psem! Teraz sobie umyłam włosy no i czekam aż tata wyjdzie z łazienki.. Za godzinę wychodzę.. A tak mi się nie chce.. ![]() Powodzenia! ![]()
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry(?) Dziewczyny!
Wstałam niedawno umyłam głowę i zaraz zabieram się za śniadanie, ale wcześniej musiałam tu zajrzeć. Ojjjjj..... Dobrze, że to tylko do kwietnia. Ciężko Mi jakoś. Wbrew wszystkiemu miłego dnia! ![]()
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Widzę, żę wszystkie w trakcie szykowania ![]() Ja dzisiaj wstałam o tej porze, o której chciałam, teraz siedzę przed kompem z fantastycznie niezdrowym śniadaniem, z głośników słychać Doorsów, a wódka chłodzi się w lodówce ![]() ![]()
#1157 |
Zakorzenienie
|
Uff... już po
![]() ![]() ![]() ![]() A ta koleżanka która się nie odzywała, w szkole nawet nic nie mówi tj przywitała się, ale później poszła gdzieś. Okazało się że od jakiegoś czasu ma chłopaka- a to duuużo wyjaśnia... eh. Miłego dnia ![]()
#1158 |
Konto usunięte
|
Bardzo wam współczuje tego porannego wstawania, chociaż ja dziś tez wstałam o 7 bo szłam z moja siostrzenica do zerówki. Teraz ja będziecie w szkole to chociaż będę miała czas żeby czytac ten watek bo nie bedziecie tyle pisac
![]() wszełka i jak tam plan odpowiada? |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Plan jak się okazało jest tak wymieszany że nie wiadomo co kiedy i jak
![]() ![]() Lecę bo pewnie koleżanka już czeka i narzeka że mnie nie ma ![]()
#1160 |
Rozeznanie
|
Mi sie plan nie podoba, w sumie dokladnie nie wiem co i jak, ale wiem, że bede pózno konczyla
![]() W ogóle dzisiaj mnie nastraszyla koleżanka, żebym nie mówiła babce od gegry, że zdaje rozszerzona, bo mnie zameczy psychicznie i doprowadzi do takiego stanu, że bede musiała zrezygnowac. Ponac tak mówiła jej wychowawczyni. Nie wiem co zrobic, bo już od dawna tego sie bałam (wiem, ze jest zdolna udupić kogoś) a teraz tylko potweirdzenie znalazłam ![]() Chyba jej nie powiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Konto usunięte
|
kasiuniu u mnie maturę zdaje chyba tylko ja wiec na egzaminach będą nie tez surowiej traktowali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
ja też jestem na mat-fizie, ale w 3 kalsie juz nie mam geografii
![]() plan mi się nawet podoba, tylkow piątek mam 6 lekcji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja już też po ![]() ![]() ![]() ![]() plan beznadziejny jutro na 7:10 mam pierwszą religię ![]() w tym roku będę miała z moja wychowawczynią 8 godzin w tygodniu ![]() wogóle to nieźle bo pierwsza grupa ma 5 angielskich i 1 niemiecki w tygodniu a 2 grupa ma 5 angielskich i 4 niemieckie ![]() ![]() z jednym niemieckim w tygodniu napewno dobrze pójdzie mi matura ![]() ![]() no ale mam nadzieję że to sie wszystko w tym tygodniu wyjaśni ![]()
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, tęsknił ktoś?
![]() I już jest po rozpoczęciu roku ... nawet planu nie podali bo dopiero o 12 ma być ![]() Nieeee chce mi się do szkoooołyyyy!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Rozeznanie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;8843350]kasiuniu u mnie maturę zdaje chyba tylko ja wiec na egzaminach będą nie tez surowiej traktowali
![]() ![]() Tylko o to chodzi, że ona nie bedzie surowiej traktowala w sensie, ze bedzie wymagająca. tylko zloskiwe zapyta mnie pare razy pod rzad z calego materialu, ze bede musiala zrezygnowac, zeby zdac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Konto usunięte
|
No to jak wszystkie opowiadają swoje wrażenia, to i ja
![]() Oczywiście zaspałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
Hahaha a ja tradycyjnie się spóźniłam. Nocowała u mnie przyjaciółka bo wczoraj jeszcze balowałyśmy do późna i jak zwykle stwierdziłyśmy, że nie ma się co spieszyc, bo przecież kuupa czasu jeszcze a jak przyszłyśmy to wszyscy wracali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I uwaga uwaga wiadomość tygodnia: ZMIENILI MI NAUCZYCIELKE OD WFU! To była stara, wredna i obwisła baba, mściła się przez dwa lata nie wiadomo za co, wogóle stara pijaczka z AA i miałam podejrzenia, że ma coś nie tak z głową ![]() ![]() ![]() Życie jest piękne ![]() ![]() Boże jaka chaotyczna ta moja wypowiedź ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Witam po dłuższej przerwie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1169 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozegnanie wakacji wczoraj u kumpeli było dość mocno zakrapiane ![]() ![]() Eh.... no i co.... nie chce do tej szkoły !!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |||
Wtajemniczenie
|
ja też już po...
Pewnie zeszło by Mi dłużej, ale skorzystałam z tego, że kumpel był samochodem więc Mnie podwiózł ![]() Mój plan jednak okazał się troche gorszy niż myślałam, że będzie, ale jakoś przeżyje. Mam 7 / 7 / 6 ale kończe po 7 / 5 / 6. Okazało się, że wrócił kolega, który przez 2 lata miał indywidulane. Nie wiadomo kto będzie uczył nas mat, bo matematyczka została vice i nie miałaby czasu... A no i mamy 3 wosy czyli wychodzi, że rozszerzony. Dla mnie to świetnie, bo chcę wos R. Cytat:
Cytat:
ale dobrze, że się wyjaśniło. Cytat:
![]() A teraz lecę coś zjeść i wyruszam na miasto na piwo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.