![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
* nadałes memu zyciu sens. dzieki Tobie wszystko inne jest! ;* * serce moje tylko do Ciebie nalezy. Tylko Ciebie kocha, tylko Tobie wierzy * kocham Cie kochanie i niech tak zostanie. tyko tyle...
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy własnych już nie słyszę słów, czekając topię się w muzyce. Muzyka jest jak morze - widzisz brzeg, na którym stoisz, lecz drugiego dojrzeć nie podobna. Muzyka lekka, łatwa i przyjemna. Muzyka to naprawdę mocny narkotyk. Może cię zatruć, podnieść na duchu lub sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego. Muzyka. Ona ma na mnie najlepszy wpływ. Opętana muzyką. Ucha nadstawiam, słucham jak gra. Muzyka we mnie - w muzyce ja. Wszystko mogę wytłumaczyć lepiej poprzez muzykę. Hipnotyzuję ludzi, aż dochodzą oni do podstawowego stanu, a gdy osiągnę moment największej słabości, mogę przemówić do ich podświadomości i wmówić im co chce. Życie bez muzyki jest błędem. W muzyce zatapiam dzień. Hmm. Więcej nie posiadam, może coś sobie wybierzesz. Pozdrawiam.
![]() |
#1143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kee, RealGirl89 - dziękuje;* ale.. ma ktoś jeszcze? to poproszę ![]() jeżeli dobrze pamiętam to ktoś prosił o niebie i o marzeniach czy coś podobnego... nieba błekit w chmur atrament`<3 w podartych trampkach, z bagażem marzeń, twardo po ziemi, wychodzę naprzeciw słońcu. nie przeczułam w głębi snu, że jeżeli gdzieś jest niebo, to tu. tu moje miejsce. nieboskłon omieciony cukrową chmurką na lepkim patyku. odnaleźć w sobie sile, by walczyć o marzenia... zawsze twierdziłam, że księżyc to marzenie. marzenia upiększają świat. a wszystko dlatego, że któregoś dnia pewna chmura nie zawahała się poświęcić życia z miłości. w siódmym niebie, obok chmur, ujrzysz stamtąd gwiazdek sznur. tam, gdzie niebo lekko dotyka powiek. wysoko, na niebie unoszą się papierowe balony nie spadaj jak liść na ziemię. pnij się do góry, spełniaj swe marzenia.. ..chciałabym odnaleźć w sobie tyle siły, aby skoczyć do własnego nieba. to tyle ![]() kłamałeś w ważnej chwili dla mnie. teraz ja skłamię gdy będziesz oczekiwał prawdy.
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
BAN stały
|
nie jestem nowa.
to moje drugie konto. ponieważ taten nick zna zbyt dużo osób. posty będe pisala jak zawsze, więc może poznacie ![]() łopisy; Good girls read best-sellers... Bad girls sleep with their authors...;] /dobre dziewczynki czytają best-seller'y, złe sypiaja z ich autorami Za górami, za lasami... Mam ja chatkę z kochasiami ![]() tylko dwa bo odnajduję sie na nowo ![]() edit; kochane , a macie coś o NOCY? że kocham być przy Nim gdy świecą gwiazdy, i gdy księzyc nas podgląda? ale nie erotyczne, tylko romantyczne ![]() buziaa;** |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Raczkowanie
|
Kochane nie moge znalesc a wiem ze gdzies byly opisy o tym ze acet nie dostanie drugiej szansy i ze jezeli tak bedzie staral to nic ztego nie bedzie. ...
oraz opisy o tym ze on znalazl mnie na tej imprezie, ze tanczyl ze mna, powiedzial nawet ze juz go mam ( powiedzialam ze mam wszystko tylko faceta brak...) prosze was bardzo kochane moje ![]()
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
Sometimes worth, you know?
Chociaż nie jestem pewna czy tak. :p
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam gdy się uśmiecham widząc Twój uśmiech ;]] Tylko Ty, tylko ja ... Uśmiech gotowy ![]() I za ten uśmiech. Żaden inny. Tylko właśnie TEN ;* A Twój uśmiech zawsze wspiera mnie w drodze po sukces ![]() A dzięki Tobie dni tak intensywnie pachną uśmiechem <3 Plastikową łyżeczką jem Twój uśmiech ![]() Witasz się ze mną pięknym uśmiechem ;** Lubię być powodem Twojego uśmiechu ;]] Z uśmiechem w moje życie się wkradasz ... Kocham ;* Dzięki Tobie uśmiecham się nawet przez sen <3 Może coś sobie z tego wybierzesz ![]()
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
societygirl17
plotkara. mmm < 3. będę podążać za tobą dopóki mnie kochasz. nie zatrzymasz mnie przy sobie. tylko ciebie chcę. a o jesieni? wiem, że były, ale może ktoś jeszcze ma? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
opisyy. ![]() bo przy tobie, nie panuje nad sobą. Mogłeś mnie dla siebie mieć Mogłeś, ale czas nie ten Mogłeś wszystko, tylko jedno słowo twoje Mogłeś więcej niż byś mógł, Mogłeś być na zawsze tu A teraz bądź ze sobą sam Kotku, wygralismy siebie w TotoLotku. ![]() Zasnęło lato,musnąwszy je wspomnieniem ciepłego wiatru. W otchłaniach ciemności cię szukam
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
* Ej, chyba lubię jak patrzysz, gdy patrzę. * Co widzisz, gdy patrzysz mi w oczy? * A kiedy prosisz o uśmiech, mam prawo odmówić. * Pusty śmiech. * Uśmiech z domieszką ironii. * W pustej szklance pomarańcze. * Chociaż raz Warto umrzeć z miłości. * A w lustrze Pada deszcz... * Jest wiele powodów do mruczenia. * Taka co przeklina i siada do pianina. * Są trzy prawdy. Prawda, pół prawda i górno prawda. * - Nie wiesz jak smakuje gruszka? - Nie wiem jak smakuje Tobie. * Wiem jak ułożyć rysy twarzy by smutku nikt nie zauważył * Powietrze pachnie nonsensem. * Niedopitej kawy czarny smak. * Spaceruję po suficie. * A niebo wydawało się być tak blisko. Cytat:
![]() Opisy; * Źle się czuję wśród tych co otwarte już drzwi chcą wyważyć. * Upij się ze mną chińską wódką i złotą rybkę dla mnie złów. Życie zazwyczaj trwa za krótko, chcesz coś powiedzieć - no to mów. * Patrzę jak nasza miłość spaceruje w naszych płaszczach * Jestem prostym pytaniem Ty jesteś na nie odpowiedzią. * Jest takie miejsce w ciemności, gdzie zwierzęta się wybierają możesz zdjąć swoją skórę w blasku kanibalizmu Julia kocha bicie i uwielbia rozkazywać odrzuć sztylet i zmyj krew z rąk Romeo. * To w Jego oczach widziała coś więcej niż swoje odbicie. * Na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych. * Jestem nie swoja kiedy nie ma Cię w pobliżu. * Sprzedam dziecku złomiarza zardzewiałe serce. * Gdzieś pomiędzy wierszami Wybucha w nas permanentne siódme niebo. * Najlepsze rzeczy są niewidoczne dlatego zamykamy oczy całując i marząc.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
A cos o tym, ze On mowil mi, ze jestem jedyna, a mimo to bardzo mnie zranil? Ze jestem z tego powodu smutna, rozczarowana i zawiedziona, ale nadal go kocham... Tylko nie takie doslowne?
Moje: The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else. The hottest love has the coldest end. Is a life worth living, without no one to love and to be loved in return? Make me immortal with a kiss All love is sweet, given or returned. |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
żona
|
Cytat:
and he doesn't give a damn about me /i gó.wno go obchodzę Byłeś … Słodkimi słowami tak pięknie kusiłeś … ! Twoje uczucia zmieniają się wraz z moimi ciuchami ! Serce się rwie a rozum mówi nie.. Złamanemu sercu nie wystarczy czekolada. Po co był ten wzrok, po co te nadzieje? ...Nie ucz mnie jak smakują łzy.... . z Tobą wiązałam swe nadzieje... Byliśmy tak blisko siebie, że zabrakło miejsca na uczucie... Po co komu serce gdy tak łatwo złamać je? ![]() Jest takie uczucie, ktore nie chce zgasnąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może takie coś : Nie kłam że kochasz mnie . Mówiłeś że zawsze bedziesz mnie kochać. Coś krótko trwa to twoje ' zawsze ' Słowa bolą . Ranisz ot tak . Szkoda że nie wiesz że ja też mam uczucia . Najgorsze gdy bliska Ci osoba rani . Jakby ktoś wbijał nóż w plecy . Zawiedziona. Rozczarowana Tobą :( Miało nie wiać w oczy nam .. Mam nadzieję że coś wybierzesz .. :) Trzymaj się ;****** ------------------------- Ode mnie : A kiedy Się Odwrócę I pójdę W Swoją Stronę To Wiem ,Że Już Nie Wrócę I To Będzie Koniec.
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
PROŚBA..!
-Czuję, że żyję.. ![]() ![]() -Chcę poczuć Twój oddech na mym ciele raz jeszcze.. ![]()
#1156 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak żyć ?. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
I still remember the smell of your skin
mówi się "trudno" i kocha się dalej kłamstwa nie wybaczam, nawet najmniejszego wstałam dzisiaj wcześniej, by zobaczyć Cię gdy śpisz
#1158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i ja i ja !!!! Ja tez spedzialm z nim cuuudowna noc ale jak wczesniej pisalam nie przyjechal dzis, nie odzywa sie ... . a nie tak sie umawialismy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Tylko gwizdy na Nas patrzyly...
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zadomowienie
|
_udawaj że mnie kochasz.. nie rozczarowujmy świata
_wystarczy mowic prawde. oczywiscie, sa rozne prawdy _gó.wno sie zdarza, życie to plaża.. _betonowy las szumi, życie cwiczy unik.. _don't try to fix me i'm not broken.. /nie próbuj mnie naprawić, nie jestem zepsuta../ - A to za co? - To bez znaczenia, to juz przeszłość - Ale boli nadal.. - O tak przeszłość często boli..
![]() |
#1160 |
Przyczajenie
|
Hej laseczki mam taka małą prośbe macie moze cos o tym ze minał juz ponad miesiąc odkad nie jestem z chlopakiem ktorego kocham ze jestem z kims innym i on tez ale nadal nie potrafie zpaomniec bo nadal kocham calym sercem i oddalabym wszystko zeby wrócic do chwil kiedy byłam z nim... z góry dzieki
![]() coś ode mnie : Zawsze bd kochac Cię szczerze...nawet gdy ktoś mi Ciebie odbierze Nie ma gorszego zła od pieknych słów które kłamią
#1161 | |
Raczkowanie
|
jestes dla mnie jak gorąca czekolada w zimowy dzień wcale nie znaczysz dla mnie wiele, może po prostu jesteś kimś więcej niz przyjacielem a może ja cię wcale nie lubię, tylko uwielbiam jak truskawki z bitą śmietaną? to, że tego nie okazuję, wcale nie znaczy, ze jesteś mi obojętny jesteś jak koszyczek czereśni. może kiedyś dowiesz sie, jak bardzo je uwielbiam. ee.. wena chyba razem z latem wybrała sie do ciepłych krajów ![]() Cytat:
![]() ja Twoje również ![]() ________________ Stanę na drodze wszystkim, którzy będą chcieli cie skrzywdzić. Wchłonę wszystkie trucizny i przeznaczone dla ciebie krzywdy. Oddam ci swoje oczy, bys zawsze widział więcej niz inni. Oddam ci swoje dłonie, bys z życia mógł brać garściami. Oddam ci swoje stopy, byś zaszedł jak najdalej. Oddam ci swoje szczęście, byś nigdy nie doznał cierpienia. Oddam ci swoją silną wolę, bys wytrwał w postanowieniach. I oddam ci całą siebie, bo cała należę do ciebie. ich brech aus [wybucham] tak skarbie, jestem tym, czym chcesz. słodką panienką, przecież wiesz ![]() dużo za dużo miłości czy istnieje gorszy horror od mojego? just open your eyes and listen to me [po prostu otwórz oczy i posłuchaj mnie]
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
Każda płeć może wywołać pusty śmiech...
#1163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ~ Gdy zagadka istnienia zmusza mnie do myslenia ~ Film, popcorn i świetne towarzystwo ![]() ~ Lubię lotne umysły,ludzi,którzy potrafią przeskakiwać z tematu na temat |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczynki za opisy od każdej zabieram ;*** <33
Steri moze cos wybierzesz ![]() tego nikt nie zgadnie ,że jesteś w mym sercu na dnie .. ![]() Ukradłabym dla Ciebie cały świat jednak Ty tego nie wiesz . Nigdy nie byłeś mi obojętny. A gdybyś tak wiedział,że w nocy mi się śnisz ![]() Gdyby nie Ty nie miałbym marzeń ![]() poczułam zapach daktylowej czekolady i przypomniały mi się Twoje słodkie oczy wiele znaczysz. choć nie wiesz.. bo czasem kogoś lubimy za bardzo ![]() nie wiem wypadłam z rytmu .przepraszam ;* `````` ciii. po prostu TO wiem. słodka kropla szczęścia.. Twój słodki pocałunek ma smak londyńskiej mgły miał takie piękne zamglone oczy... Przestań pieprzyć o anonimowych porywach serca kochaj mnie dobrze ? szukam bursztynowych oczu ![]() moje serce nieczynne już ![]() Rezerwacja serca tylko dla Ciebie
#1165 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a jakies krótkie opisy o milosci takie romantyczne?
Np. "uzalezniona od Niego<3 " hmm ![]()
#1166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zjarana Tobą <33 Działasz na mnie jak narkotyk <33 Uzależnienie 3 stopnia .. kC :** Każdego Dnia Nadajesz Memu Życiu Nowy Sens...:*:*:* ` Daj mi dłoń, pobiegniemy na koniec świata, jeśli chcesz. <3 z Tobą mogę wszystkoo <3 na koniec świata . Ja i Ty :**
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
1.Nie dbasz tracisz, nie odzyskasz nigdy! (pisze po raz trzeci chyba już ![]() 2.O nie mój drogi,drugiej szansy nie daje,nigdy! 3.Ja się nie bawię w drugie szansy, spadaj mały 4.Nie dośĆ że sie starasz choĆby wcale,to myślisz że 2szanse dostaniesz?pfff... weny brak ![]() ![]() Cytat:
2.Do szczęścia tylko Ty <3 3.Zawładnąłeś moim serduszkiem 4.Romantycznie uzależniona Tobą <3 5.Bo jesteś Ty... 6.Moje szczęście ma Twoje imie <3 tylko takie mi wpadły do głowy ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
TwOjaImaginaCja
RealGirl89 Dziękuje dziewczyny! Boooskie sa te opisy! <33 ![]() ![]() ![]()
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to były piękne chwile. chcę jeszcze i jeszczeee! a może byśmy to powtórzyli? nienasycona. Tobą. tęsknie do Ciebie, do Twych ciepłych rąk, słodkich pocałunków. wiesz, że mogłoby tak byc? dokładnie tak jak wtedy. zawsze. W Twoich doskonałych palcach, jestem tylko drżeniem. When U touch me, butterflies so crazy/ Kiedy dotykasz mnie, motyle wariują. pobudzasz wszystkie moje zmysły. ahh, jak chciałabym cofnąc czas do tamtych upojnych chwil. a może by tak replay? ![]() czy jesteś w stanie zabić mnie rozkoszą? tak ty właśnie Ty? Pocałuj mnie jeszcze raz.
![]() |
#1170 |
Przyczajenie
|
szukam opisów o niepewności i ciągłym zastanawianiu się.
pomoże ktoś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.