![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
dziewczyny przepraszam , że Was zaniedbuję, ale mam strasznie mało czasu .xd
zresztą chyba i tak nikt nie zauważył mojej nie obecności ;ddd ' ach, gdybym mogła wyrwać serce z mojej piersi i wrzucić je w nurt rzeki.. Wtedy nie byłoby więcej bólu , ani tęsknoty, ani tych wspomnień' zdecyduj się.. bo jednego dnia niszczysz mi całą nadzieje, a drugiego próbujesz ją odbudować.. więc niech będzie ta Twoja mięta i chemia miedzy nami ![]() ..Jeszcze raz do zdobycia cały świat, o tym wiem.. "potrafię czytać z twoich oczu. potrafię czytać w twoim sercu. zakochasz się i będziesz cierpieć." "przynieś mi osobowość, a nie wstyd !" Bez makijażu, widzę Cię w nagiej prawdzie chodź ze mną chociaż zupełnie nie wiem dokąd I znowu tylko istnieję...nie, tym razem nie upadnę na samo dno. Zgubiliśmy się, kochanie lecz .Odnajdźmy się na nowo Ty byłeś moją mapą ...Wierzę, że nadal będziesz - ty głupia nadziejo... Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością Znowu poczochrana, nieposkładana...choć może bardziej wzięłam się w garść
![]() |
#1142 |
Rozeznanie
|
* Optymistycznie ! Bo świat jest piękny !
* Optymistka, czy może egoistka ? * I choć wiem, że się mylę, myślę, że będzie dobrze . * Optymistka- tak, to ja ! Dzisiaj takie zwykłe optymistyczne . . ; ))
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
Boże, jeżeli mnie kochasz, to dlaczego mnie nie uwolnisz?
Zobacz dziewczynkę kryjącą się wśród cieni, Wstydzącą się łez, które odsłaniają dawny ból. Cała miłość, którą dajesz innym wróci do Ciebie. Mam zwyczaj kryć się w cichych miejscach. Znów uciekam w mój płacz. W poszukiwaniu przyjaciela. Trwając w milczeniu. Powiedz mi kiedy dorosnę? Pewnego dnia zostaniesz oszukany przez swoją wiarę w ludzi. Zawsze mówili, że byłam silnym dzieckiem. Czasami zachowuję się nieco dziwnie. Na przykład patrzę na nasze zdjęcia z balu i trzymając Twoją ulubioną bluzę w objęciach tańczę z nią walca... Wiatr już stał się zimny. -Czasami myślę, że powinnam Cię zostawić. -?!? -Chyba muszę poczuć wielki i rozdzierający ból w środku. Tak na przyszłość. Żeby docenić to co straciłam i nie popełnić tego błędu w przyszłości. -Wiesz... W chwilach takich jak ta, kiedy ostatni raz widziałam Cię miesiąc temu, a drugie tyle wciąż przed nami... I kiedy mija ta data, nasza data, a ja nie mogę Cię przytulić... Siadam na dachu dziesięciopiętrowego wieżowca, patrze na niebo i księżyc... I myślę, że w tej chwili i Ty spoglądasz na tą samą gwiazdę. I autentycznie jest mi lepiej. Tak na moment... Ciężko mi jest. To tak jakbyś sam położył sobie wielki głaz na sercu i z dnia na dzień czuł, że coraz bardziej Cię ten ciężar przygniata. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-01-18 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
księżyc zgubił się znowu zeszłej nocy
pamiętam kiedy powiedziałeś ze chciałbyś sprawy mijają, nabieramy więcej wygody dobrze widzieć cię teraz z kimś innym będę szczęśliwa za ciebie czy twoje tajemnice są tam , gdzie je zostawiłeś? to czas abyś się odezwał jesteśmy w chaosie, w niebezpiecznej strefie
![]() |
#1145 |
Rozeznanie
|
świat stał się wielorybem,
który chce mnie połknąć kiedyś byłam różą dla Twojego serca cierniem jestem dziś miły mój, obiecaj mi lepsze jutro gdybyś mógł mnie dalej kochać. świat już nie chce mnie od tak cztery puste ściany nie chce być wolna bo nie umiem być niczyja wierzyć chce, że jutro rano będziesz kochał mnie taa to już jest koniec nawet wódka nie poprawia nastroju nie patrz tak tylko zrób coś
#1146 |
Raczkowanie
|
odrobina szczęścia w ogromie rozczarowań.
chcę Ciebie - ile tylko się da. jadę - windą do nieba. nieśmiało się uśmiecham, boję się własnego szczęścia. Szepczesz, że nic nie chcesz.. bo mnie masz. Wiesz jak to jest w czyiś ramionach czuć się jak w niebie? Wiesz jak to jest widzieć twarz ukochanej osoby, gdy tylko zamyka się oczy? Wiesz jak to jest umierać z miłości, która musiała się skończyć? Wiesz jak to jest czekać na jakiekolwiek słowo mając świadomość, że będzie bolało? Wiesz jak to jest żyć tylko i wyłącznie wspomnieniami wspólnie spędzonych chwil? Wiesz jak to jest kochać kogoś tak bardzo by tęsknić z każdym dniem coraz bardziej? Wiesz jak to jest? Ja wiem...
#1147 |
Raczkowanie
|
Ale ta mała urosła! Kiedyś miałem ją blisko serca, teraz mam ją powyżej uszu!
Ci, co mają szersze horyzonty, mają zazwyczaj gorsze perspektywy. Ci, którym świat ucieka w przeciwnym kierunku, myślą, że wciąż idą naprzód. Czasem mnie diabeł kusi, by uwierzyć w Boga. Czy dusza po kretynie jest kierowana w ciało idioty jedynie? Diabeł nie śpi. Z byle kim. Gdy się mit zmienia w rzeczywistość, czyje to zwycięstwo – materialistów czy idealistów? Jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapomnieć? Jego myśl jest czystą rozkoszą. Nikogo nie zapładnia. Już dawno eks, a wciąż ten seks... Jestem tak pełen optymizmu, że ani krztyny więcej nie zmieszczę. Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia. Nie sztuka powiedzieć: "Jestem!". Trzeba jeszcze być. Odejdź szatanie! Diablica jest u mnie. Uważaj, by się nie dostać pod czyjeś koło szczęścia. /S. J. Lec / |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() _______ _ od wszytkiego się oderwij, zostaw nerwy.. _ patrz w przód, wszytko sie ułoży _ pozdrowienia, w tym sie spełniam.. _każdy w swoim życiu ma zawirowania, problemy od których się odgania..
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
aaaj, dzięękuję. ;**** Ty wiesz, że też cudowna jesteś. <3
![]() moja małaaa. <3 ![]() ___________`
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
Gabryś, rybeńko moja, właśnie zamierzałam cię 'dokończyć' i jak na złosć usunęłaś to zdjęcie z albumu, które rysowałam
![]() ![]() ![]() [edit: A nie! Jednak jest! ![]() papergirl powalasz mnie ostatnio swoimi ospisami. cudaśne <33 _ drżysz mi w dloniach siedząc w pokoju pełnym nienawistnych spojrzeń jak na trampolinie skaczą moje nastroje kochanie, bo ja tutaj gram tylko dla ciebie przesypiając świat noc się uśmiecha gdybyś pozwolił, pokazałabym ci, jak kochać nie możesz już zawrocić, bo to iluzją było dekoncentrujesz moje ruchy wspinasz się po moim umyśle dźgasz mnie ostrzem swych słów porozmawiaj sam ze sobą najpierw, kotku w czym problem? myslałam, ze lubisz swój zakłamany swiat. wyrzuć mnie stad. w podtekstach szukam twych uczuć nigdy nie chciałam tego pwoiedzieć! nawet nie wiedziałam, ze potrafie tak świetnie kłamać. Tak świetnie, że niemal sama się nabrałam. pogwałcony świat
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-01-18 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Raczkowanie
|
za miłość bo seks z wiekiem staje się rutyną.
mój aniołku <3
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Rozeznanie
|
nie płacz, przecież tak trzeba, nie drżyj, to tylko miłość.
łatwiej, kiedy się nie wie. miłość bez samotności byłaby nieprawdą samotność bez miłości rozpaczą Ciągle powtarzam sobie, że postąpilismy słusznie, a jednak... brakuje mi Ciebie. miłość rodzi się od razu, umiera za długo. Jakie to dziwne, tak bolało, nie chciało się żyć a teraz to takie niewazne nic. W co się ból może zmienić? W gniew tupanie nogą, płacz prywatny bo wprost do poduszki, dotknięcie ust samotnych łyżeczką herbaty, w tę samą znowu miłość kończącą się długo... pozwól więc niech dalej boli Znowu przyszła do mnie samotność Mówię do niej: - Co chcesz jeszcze, idiotko? A ona: - Kocham ciebie Gdyby wszyscy byli jednakowo bezbronni w miłości, nikt nikomu nie byłby potrzebny. najłatwiej się pamięta kiedy kogoś nie ma Można miec wszystko żeby odejść. Trzeba nie mieć nic żeby wrócić.
#1153 |
Raczkowanie
|
___To był tylko moment.
___Ciekawe, że nigdy nic nie jest na pewno. ___Sam wiesz - zmienia się wszystko. ___To przyszło do mnie tak nagle. ___Nie tęsknię do tamtych chwil. ___On jedyny wie o moim pragnieniu. ___Patrzysz się na mnie tak niepoczytalnie. ___Tak niesforną kacham być.
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
hejj kochaneee
![]()
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Siedzieli razem na mokrej trawie, wypatrując gwiazd na pochmurnym niebie. Nadzieja to mały ptak, który śpiewa gdzieś w nas i którego nie można uciszyć. To ona podtrzymuje nas na duchu i nie pozwala się poddać, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna. Tylko coś naprawdę strasznego może przerwać tę piosenkę, czy to będzie samolot, który niszczy cały budynek, czy czyjaś bezsensowna, niepotrzebna śmierć. To z jej powodu kupujemy losy na loterii i bierzemy udział w igrzyskach olimpijskich. Ona pomaga nam przetrwać chorobę i śmierć bliskich.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-18 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _ Czas bierze cię za rękę i pokazuje dokąd iść Tatuaż pamięci i martwa skóra na próbę Obudź mnie kiedy skończy się styczeń Słyszeć jak deszcz znowu przybył Spadać z gwiazdami jeżeli zrobię coś dzisiaj jutro będzie takie samo Szybko zmierzam do nikąd
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
Moje życie dotychczas, rozdział bez znaczenia
Nie jest lekko oddzielić życie od poezji. Pieniądz kończy miłość, która trwała jeden sen Uczucie jest pułapką, tłumaczy kolejny dzień. Czasami mam ochotę iść, nie patrzeć za siebie Nie wracać, nie czuć nic i nic nie wiedzieć. Gdy szklany wzrok, zimny mrok, w oczy mi patrz Słowa się kończą mówią tylko spojrzenia Nasze drogi połączyły te same zdarzenia Wiem jak się czujesz teraz Czułem podobnie nieraz Gdy nie ma nic innego niebezpieczna jest nadzieja Mój dom nie tam gdzie śpię, a gdzie moje serce Sam na sam ze sobą, dość mam tego! Mówić o zmysłach i brzmieć jak monolog głuchego Nie mam ochoty zaglądać znów we własne myśli Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy.
#1158 | |
xoxo
|
Cytat:
w twoich postach ciągle są jakies powtórzenia. to jest naparwde nudne czytac setny raz ten sam opis ;] czekoladowo mi a u mnie w sercu już zagościła wiosna okulary na pół twarzy zakrywają ten wstyd nawet dyplom mgr nie pomoże by zrozumieć faceta chce być twoją mamuśką, sexi mamuśką mogę Cię cmoknąć ? xD
![]() |
#1159 |
Przyczajenie
|
Hej mam pytanie macie jakieś opisy o chłopakach że jakieś niedorozwoje czy coś
![]() - przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki. - to jakiś żart?! - ależ skąd? - nigdy nie będę kolejną plastikową. pieprzoną księżniczką. ZROZUMIANO?! ![]() ![]() JednaNaMilion ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestes tak samo wielka uwierz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bo nic nie usuwałam! ![]() ![]() ![]() DESTINYxB wróciłaś ! ![]() ------------------------------- 1.Bo powiedzieli mi kiedyś, że jutro bedzie lepiej. Bo okłamali mnie wtedy po raz kolejny. 2.Taka pogoda nasilała jej tęsknotę.. 3.rap to nie zabawka. Zabija duża dawka. 4.tak mi Cię brakuje .. Twojej Czarnej kurtki, chroniącego od wiatru .. 5.Obojętnośc z jaką przechodzisz obok mnie, oddala kazdą dobrą myśl .. 6.Ja tylko chciałam zbudować nasz domek z zapałek .. 7.Jego obejmujące ręce to najbezpieczniejsze miejsce na ziemi. Dla mnie. <3 8.Miłość nie miała dla niej smaku. 9.to tylko wyobrazenie. To sobie wyobrazałam jako szczęscie. 10.Jakby go nie było. Jakby go nie było od samego początku .. 11.Zaopiekuj sie moim sercem .. Zostawiłam je przy Tobie .. 12.Czasami nocą, robiła się malutka i wystraszona,przekonana ze wszystko co w zyciu ma dobrego,zaraz straci i nie bedzie mogła na to nic poradzić .. 13.Byłeś jedyna istotą na tym pieprzonym swiecie, która mnie rozumiała.. przynajmniej tak mi się wydawało. 14.Okłamałeś mnie, a mówileś, ze brzydzisz się tą cechą. 15.Nie zrozumiesz tego. Nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak ja bardzo Cię kocham, bardzo.. hoho ![]() podoba się? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierwszy raz dodałam ten opis. Może wcześniej ktoś inny go dał.. A jak coś Ci sie nie podoba to pomijaj moje posty, easy ^^ oh baby, baby it's a wild world masz nóż -walcz lub wbij sobie w serce. Nie powiem Ci znów, jak bardzo nie ma Cię tu. Choć runął Ci świat, wiosna przyjdzie i tak.
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
śniła że dla niego tańczy,
a on ukradkiem bije brawo.^ zasłoń mi oczy, zanim przede mną swoje otworzysz.^ tak mało między nami nocy. płaczę do pustych ścian. kolejny raz przegrywasz z Nią. od grzechu gorsza jest samotność.^
#1163 |
Zakorzenienie
|
próbuję otworzyć oczy huk rozlepianych powiek wiruje mi w głowie
pierwsza myśl - o matko boska druga myśl - o ja idiotka rozczochrane myśli odklejone paznokcie połamane włosy chyba jupójdę a ż wcale mi się nie chce ty jesteś jednym a ja drugim końcem daleko nam do siebie strasznie... kiedy mówisz do mnie słońce traktuję to co nieco opacznie Wokół tyle jest przestrzeni Co z tego kiedy ludzi jest za wiele Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń? Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze... tylko takie dzis.. kochu <3
#1164 | |
xoxo
|
Cytat:
własnie KTOS WCZESNIEJ GO DODAŁ a tu nie chodzi o kopiowanie tylko o dodawanie NOWYCH opisów. ___________ i szczęscia mam w sam raz. skamieniałe serce
![]() |
#1165 |
Rozeznanie
|
JednaNaMilion i Plotkaraaa <3 nie kłóćcie się, bo naprawdę nie ma o co . jedna niech się postara dodawać nowe opisy, a druga troszkę mniej zwracać na to uwagę, bo każdemu może się coś pomylić
![]() * Jak chusteczka na miłosny katar . . * Oczy patrzą na to, czego nie chce widzieć dusza . * Codzień spełniam swe marzenia, każdego dnia dotykam nieba . ![]() * Nie chcę być tylko marionetką, którą sterują inni !
![]() |
#1166 | ||
Zadomowienie
|
Dziekuje ;**
![]() kredne ![]() Cytat:
![]() ładne ;* Cytat:
ładnie piszecie ![]() niestety ja mam doła.. i jakos opisy nie w moim nastroju.. były dodał zdj na nk z dziewczyna. a chłopak który mi sie podoba.. to pomyłka.. ![]() i wgl.. zlee jest ;( ale nie będę was tu zanudzać .. ` patrze w lustro.. widze tylko dziewczyne z marzeniami ktore sie nie spelnia `cierpię tak bardzo, że nie mam siły płakać. `Dzięki Tobie jestem szczęśliwa `Czy jeszcze wciąż kochasz mnie !? `I nie mów mi, że mnie kochasz.. nieuwierze moze komus sie podobaja ;* ![]()
![]() |
#1167 | |
Rozeznanie
|
Dziękuje bardzo
![]() ![]() Cytat:
minuty jak ciężkie kamienie. szczęście sie połamało bo mnie się nie należy. Trzeba znaleźć nowy sens, nową miłość.. zanim ktoś jak dom ze szkła rozbije Ci świat. Niby dobrze, ale zupełnie inaczej.
![]() |
#1168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Milej niż miło ;*** ___________________ Przybyłam na wlokących się wichrach mej sczerniałej duszy. Cienie kłębią się pod mym burzliwym niebem. Czy kiedykolwiek skończy się ma tęsknota? Obedrzyj mą duszę z rozsądku. Pustka pychy zrodzonej na ziemi. Zniewolona ignorancją. Lamenty przeszłości. Więzi zaufania i jedności. Piękno mego cierpienia. Nienawidzę swego ciała. Zatrułeś mą duszę zwątpieniem. Zdejmij łańcuchy i przybądź do mnie. Spleciona w tym tragicznym uścisku lękam się i opłakuję rozstanie. Apatyczny blask księżyca w Tobie. Żałobnicy porzuconej miłości. Obnażam swój smutek, który nie ma końca. Pogrzebana głęboko, na zawsze uznana za umarłą Twoje oczy pieszczą mnie bym znosiła te bolesne kłamstwa. Na cichych skrzydłach przybywa noc, gdy moje serce tęskni za Tobą. Biada temu czyje serce wypełnia smutek i kto tonie w żałości. W upojeniu samotnością. Gdy poję się winem goryczy. Tylko ja i poezja nocy. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-01-18 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Raczkowanie
|
. może i jesteś. Ale na jak długo.? </3
Moje myśli to kaszmiR kotku. _ Popatrz na mnie jeszcze raz. Ten ostatni. uśmiech na zawołanie.? - sztuka opanowana perfekcyjnie. tylko proszę. nigdy nie mów że na zawsze. </33 _ i nie zbliżać się. GRYZĘ.! zachowanie wytłumaczone lecz postępowanie nie właściwe.? </3 bo lubię wszystkie miłe wspomnienia . wiesz.?
' MadeInCastle < / 3 Pocałowałabym Cię w usta, by poczuć smak życia...<3 Edytowane przez MadeInCastle Czas edycji: 2009-01-18 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie
bananowalaska - miło, że się podobają ; * "to dzięki niej, jej czułości, dobroci i pogodzie ducha, odnalazł na nowo sens życia." "tyle rozmyślała o poszukiwaniu miłości, że to pierwotne pragnienie z tygodnia na tydzień blakło." "z jakiegoś dziwnego powodu nad którym nawet się nie zastanawiała, podejrzewała, że on też lubi jej towarzystwo." mam pewność niezachwianą! nasze wspólne niebo... dałeś mi miłość najsłodszą. wśród wysp złotych... zniknęła gdzieś magia. strach przed działaniem eliminuje z gry.
... Though J still can't myself to say That you don't matter anymore... Edytowane przez aaan Czas edycji: 2009-01-18 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.