Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-13, 13:33   #1141
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez pola7 Pokaż wiadomość
No ja tez obawiam się , że przez pierwsze miesiące możemy mieszkac z teściami,a ona naprawde jest coraz gorsza. Niby wszystko ok, niby nie bedzie sie wtracac, a tu prosze z takim tekstem, ze absolutnie - ONA SIĘ NIE ZGADZA!! Wrrrrrrrr! Juz po tej akcji, naprawdę myślałam, że to może faktycznie głupi pomysł. Zaczęłam pytac znajomych i po upewnieniu się , że mam rację, powiedziałam sobie, że nie ustąpię, nawet jakbym miała to zrobic na przekór wszystkim i winietki postawic godzine przed ślubem!

uf, dobrze,że moja przyszła teściowa jest w porządku Jednak mieszkanie razem odpada. Po co nie potrzebnie wchodzić w jakieś konflikty Razem z TŻ będziemy mieć swoje gniazdko.

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-13 o 13:38
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:37   #1142
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

monia.ch jak Ci się zrobiła szpara, to powinnaś iść do ortodontki na dyżur. Bo takie historie wydłużają leczenie.

ja sobie patrzylam po zjdeciach slubnych jak wygladaja u PMek buty slubne. no wam powiem ze ich nie widac
Jedynie to na sesji zdjeciowej może je widać Wiec sie szczypac za bardzo z butami nie będę,.

Ponadto znalazłam fajne kolczyki na PM [zalacznik]

A patrzcie tu jaką PM miała biżu - pasujaca pewnie do jej osobowości:
http://studionavigo.blogspot.com/200...plenerowo.html
http://studionavigo.blogspot.com/200...esele-cz1.html

Patrzcie tu na welon moich marzen w ogóle fajna z nich parka
http://studionavigo.blogspot.com/200...chalubcz2.html
http://studionavigo.blogspot.com/200...-michacz2.html
http://studionavigo.blogspot.com/200...gotowania.html

ps. nie dalam tych kolczykow co chcialam!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg perelki1.jpg (37,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg perełki.jpg (26,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-13 o 13:48
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:40   #1143
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
monia.ch jak Ci się zrobiła szpara, to powinnaś iść do ortodontki na dyżur. Bo takie historie wydłużają leczenie.

ja sobie patrzylam po zjdeciach slubnych jak wygladaja u PMek buty slubne. no wam powiem ze ich nie widac
Jedynie to na sesji zdjeciowej może je widać Wiec sie szczypac za bardzo z butami nie będę,.

welon cudny!, ale biżuteria ... na pewno do mnie nie pasuje

Stary 2009-01-13, 13:44   #1144
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:

Ja ta szparę muszę mieć bo mi się jeszcze szczeka rozciąga i robi miejsce dla ósemek, żeby później nie popsuły leczenia. Ortodontka wlasnie mi powiedziala ze tak to bedzie wygladac. Jak bede u niej 26 stycznia to bede miala likwidowana to przerwe miedzy zebami i wlasnie tego nie moge sie doczekac!! . Dzieki za rade

Welon cudny!!!!!

Dzięki za rozmowę, na dziś muszę kończyć
Miłego dnia

Edytowane przez monia.ch
Czas edycji: 2009-01-13 o 13:46
monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:50   #1145
kliwia
Zakorzenienie

patrzcie wyzej, dodalam fotki tych fajnych kolczykow, [skleroza!]
Stary 2009-01-13, 13:58   #1146
kasiaher
Wtajemniczenie

zarąbisty welon ale bizu jakos nie w moim stylu
kurcze dziewczyny jak mi sie nic nie chce,
kurcze nie wiem czy mam się gniewać na TŻ za to wczoraj czy nie
Niby później było Ok między nami ale jakoś mnie to uraziło że prze jego matkę się posprzeczaliśmy.
Mielismy jechac wczoraj po te zaproszenia ale TŻ za późno skończył i wszystko było juz pozamykane, nie wiem jak dzisiaj coś mówił że się postara wyjśc wcześniej i kurcze nie wiem czy sama robic te zaproszenia czy jednak kupić takie gdzie sie wszystko wpisuje samemu
Są zaproszenia takie do wpisywania i ta karteczka na której jest wszystko napisane jest przyklejona klejem do zaproszenia i da sie to oderwać a ja myślałam żeby kupić jakiś fajny papier i wydrukować samemu cały tekst a potem przykleić na tasme dwustronną albo klejem, jak myslicie fajnie to będzie wyglądało
Wtedy zaproszenia wyniosą nas taniej.

Kliwia fajne te kolczyki kurcze własnie takie cos na szyję chyba jeszcze chciałam . A to są perły ???

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-01-13 o 14:03 Powód: dopisek
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 14:00   #1147
Daysy85
Zakorzenienie

fotki fajne
W sumie ja dentysty się boję ale u mnie przyjmują na osiedlu takie fajne babki młode
Zawsze jak chodziłam do dentysty to mnie to bardzo bolało... potem chodziłam do takiego Pana i mnie nic nie bolało, dziś pierwszy raz na leczenie idę do tych dziewczyn a mój Tż był u nich i bardzo zadowlony!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 14:02   #1148
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher ja gdybym nie kupila tych za 2,2 to bym również zakupila takie gotowe - to sa klasyczne zaproszenia, bardzo ladne, i wystarczy wpisac nazwiska i gdzie śłub.
Stary 2009-01-13, 14:07   #1149
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
kasiaher ja gdybym nie kupila tych za 2,2 to bym również zakupila takie gotowe - to sa klasyczne zaproszenia, bardzo ladne, i wystarczy wpisac nazwiska i gdzie śłub.
Chyba szybciej mi będzie napisac to na kompie bo pózniej będę tylko dane gości zmieniała a tak w tych pisanych bedę musiała wszystko od początku wpisywać. Właśnie mi się podobaja takie klasyczne zaproszenia ale możne je unowocześnić.

Daysy chyba widziałam twoje zaproszenia takie małe niebieskie właśnie one kosztowały 0,59gr ale do środka nie zaglądałam byłam jeszcze w tej drugiej hurtowni ale ceny były większe nie dużo ale jednak i większy wybór , tam było wszystko począwszy od zaproszeń a kończąc na kieliszkach do wódki dla młodych.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 14:35   #1150
1219ania
Raczkowanie

Widze że buty Growikar ciesza się powodzeniem Ja tez bede zamawiać u nich.Tylko nadal nie jestem pewna jaki obcas...5,5 czy 6,5cm . Znalazłam je w salonie slubnym w moim mieście ale cena....249 zł,podczas gdy przez net 149...niezła różnica.

A co do welonów mi strasznie podobają się hiszpańskie z koronką...niestety do mojej sukni nie pasuja więc kupiłam z kryształkami swarovskiego i tez slicznie wygląda została jeszcze halka

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-13 o 16:18 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" , takie są zasady panujące na tym forum!
1219ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 14:50   #1151
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dziewczyny, zazdroszczę Wam możliwości wybierania kolczyków do sukni
Ja nie mam przekutych uszu, a wybór klipsów jest prawie żaden niestety....
Do mojej sukni najbardziej by mi się widziały tylko jakieś długie klipsy, albo tylko delikatny srebrny łańcuszek z małą cyrkonią. Może uda mi się upolować jakieś fajne klipsy...porozglądam się jeszcze trochę.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 14:58   #1152
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
A tak wogóle cześć Wam dziewczyny

ps. Strippi dzięki za namiary do tego wątku
witaj

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
a jak ja byłam w poradni to myślałam, że pękne ze śmiechu jak pani omawiala to, zeby codziennie badać szyjke macicy i cały czas jechała palcem w zamkniętą dłoń (no mam nadzieje że wiecie o co chodzi) ledwo co się powstrzymalam..

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo rzadku ostatnio zaglądam na wizaż. Wszystko przez moje studia i pracę. Na szczęście studia już prawie kończę, obrona 20 lutego i może wtedy znajdę więcej czasu na wszystko.
A ten czas leci jak szalony. Do mojego ślubu pozostały tylko 4 miesiące. Z jednej strony mnie to cieszy, ale z drugiej jestem przerażona. Wiadomo, że chciałabym wyglądać pięknie w tym dniu, ale teraz nawet nie mam czasu, żeby o siebie porządnie zadbać. A przydałyby się jakieś masaże, maseczki i inne pierdółki. Parę kilo też mi zostało do zrzucenia. Wierzcie mi, że od jakiegoś czasu przestał mnie cieszyć mój ślub. Patrzę w lustro i jestem przerażona tym co widzę - szara cera, do tego czasem wysypana syfkami jak nigdy, o swoim ciele już nie wspomnę. Czasem zastanawiam sie po co mi ta piękna suknia ślubna za tyle pieniędzy, skoro i tak będę w niej wyglądać jak potwór. Ten stres ze mnie wyłazi i naprawdę nie mogę na siebie patrzeć. Obiecuję sobie, że po obronie się sobą zajmę tak porządnie, tylko co mi dadzą te 3 miesiące? Obawiam się, że nic.
Przepraszam, ze marudzę, ale mam strasznego doła i nawet nie mam komu tego powiedzieć
Pamiętamy Cię, pamiętamy widzę, że stres Cię powoli chwyta, ale spokojnie. rozumiem Twoje zabieganie, ale myślę, że gdy poświęcisz 15 min dziennie dla urody to wyjdzie ci to na dobre i nie będzie to czasochłonne. Możesz codziennie zajmowac się szczególną pielęgnacją wybranego miejsca, jednego dnia nałóż sobie maseczke, drugiego zajmij się dłońmi, trzeciego włosami, następnego stopami itd. Przez 4 m-ce jesteś w stanie dużo zdziałać tylko musiz się zmobilizować. Co do spadku kg to inna dieta, trochę więcej ruchu i będzie super. No a przede wszytskim zacznij się więcej uśmiechac, masz chyba wiele powodów. Och jak Ci zazdroszczę już tej obrony Będziesz mogła ze spokojem przygotowywać sie do tego wielkiego dnia

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
W końcu coś się ruszyło z moim weselem Jutro jadę podpisać umowę w sprawie sali i wpłacić zaliczkę
super

Cytat:
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa i proszę mnie dopisac na 20.06.2009 ))
witaj

Cytat:
Ja tez obawiam się , że teściowa "przekabaci" synusia.... Mówię Wam jakie mam nerwy!
moja próbowała Tż przekonywać do swoich pomysłów, ale ten w końcu nie wytrzymał i powiedział jej wprost, że ma się nie wtrącać, może zrobił to za mocno, ale dało skutek, teraz już w ogóle się nie wtyka, czasem tylko coś zaproponuje przy czym zaznacza, że nie chce niczego narzucać Może w waszym przypadku też to podziała
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:10   #1153
Emilia211
Zakorzenienie

Baja 86
AgatkaL- a co to za problem uszka przekuć ???

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-13 o 15:13
Stary 2009-01-13, 15:21   #1154
kotekMamrotek
Raczkowanie

witajcie! moze któraś z was wie jaka to kolekcja i z jakiego materiału uszyta jest ta suknia. Podoba mi sie bardzo duł tej sukni... moze rzuciły wam sie w oczy podobne suknie? bardzo prosze o pomoc
www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1876597&d=1227473774

polecam dla tych co chca szyc suknie barrdzo duzy wybór a jakie tanie!
www.jormabridal.com
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:28   #1155
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Chyba szybciej mi będzie napisac to na kompie bo pózniej będę tylko dane gości zmieniała a tak w tych pisanych bedę musiała wszystko od początku wpisywać. Właśnie mi się podobaja takie klasyczne zaproszenia ale możne je unowocześnić.

Daysy chyba widziałam twoje zaproszenia takie małe niebieskie właśnie one kosztowały 0,59gr ale do środka nie zaglądałam byłam jeszcze w tej drugiej hurtowni ale ceny były większe nie dużo ale jednak i większy wybór , tam było wszystko począwszy od zaproszeń a kończąc na kieliszkach do wódki dla młodych.

Ja jeszcze nie kupiłam zaproszeń... tam było chyba z 5 czy 6 rodzajów tych po 0.59.
A gdzie ta druga hurtownia??? I jak się nazywa???
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:29   #1156
Emilia211
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=272059&page=6

i przeczytajcie co napisała NERYTETE w jakim wieku biorą ślub . Co o tym sądzicie??

Stary 2009-01-13, 15:46   #1157
azzis
Zakorzenienie

Cytat:

i przeczytajcie co napisała NERYTETE w jakim wieku biorą ślub . Co o tym sądzicie??
Laska kity ciśnie jak tylko może

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:46   #1158
kliwia
Zakorzenienie

1219ania halkę wypożycz z salonu sukien.

kotek mamrotek ten materiał to muślin - odmiana jedwabiu. Można by srobić też z woalu taki dół.
takie suknie ma m.in LF:
www.lisaferrera.pl
oraz w MOTA w salonie madonny w warszawie np.
www.madonna.pl

Kochane okazało się w rozmowie z Tz, ze wódka która miał robić teściu byla by lekko barwiona, karmelkowa znaczy się. I tż nie rozumie dlaczego chce jednak kupic czystą biała wodke. jak go przekonac, bo sie lekko posprzeczalismy w ten temat ?
Nie chce by bylo wieśniacko
Stary 2009-01-13, 15:51   #1159
1219ania
Raczkowanie

Cytat:
1219ania halkę wypożycz z salonu sukien.
Tylko że ja kupuje sukienke i z halką bedzie mi łatwiej ja sprzedać
Mam jedną upatrzoną ale cena....ponad 300zł Musze jeszcze sie rozejzeć

Co do wódki..może powiedz że niektóre osoby nie piją,albo "ciężko chorują" po kolorkach a nie chce przecież żeby Wasi goście "chorowali" w WC

Edytowane przez 1219ania
Czas edycji: 2009-01-13 o 15:53
1219ania jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-13, 15:53   #1160
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
witajcie! moze któraś z was wie jaka to kolekcja i z jakiego materiału uszyta jest ta suknia. Podoba mi sie bardzo duł tej sukni... moze rzuciły wam sie w oczy podobne suknie? bardzo prosze o pomoc
www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1876597&d=1227473774

polecam dla tych co chca szyc suknie barrdzo duzy wybór a jakie tanie!
www.jormabridal.com
Zamawiałaś i wszystko było ok, że polecasz?

Cytat:
Kochane okazało się w rozmowie z Tz, ze wódka która miał robić teściu byla by lekko barwiona, karmelkowa znaczy się. I tż nie rozumie dlaczego chce jednak kupic czystą biała wodke. jak go przekonac, bo sie lekko posprzeczalismy w ten temat ?
Nie chce by bylo wieśniacko
Moja przyjaciółka miała na weselu rozrabiany spiryt i właśnie z palonym karmelem...Nie piłam tego, bo nie smakuję w takich alkoholach
Ja nie wyobrażam sobie spirytu na własnym weselu. Uważam, że goście nie zasługują na potworny ból głowy Choć wiadomo różnie ludzie reagują na przeróżne alkohole, ale spiryt wg mnie to ochydztwo.
Powiedz TŻ'towi, że po prostu nie chcesz wiochy... żeby ludzie narzekali na wódkę (a to jakby nie było jest ważne).

Stary 2009-01-13, 15:58   #1161
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Mi raz się zdarzyło i wziełam ją odrazu jak sobie tylko przypomniałam, i oczywiście przez tydzień musielismy uważać, ale że akurat nie było czasu na przytulanie więc tak naprawdę nic się nie stało.

Witam dziewczynki
A ta moja teściowa znowu mnie wyprowadziła z równowagi
aż się posprzeczałam z TŻ przez nią. Ale stanoł po mojej stronie i wydarł się na matkę że jakim prawem mówi do mnie takim tonem.
nie daj sie niepozwol zeby wam zniszczyla zwiazek..

Cytat:
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa i proszę mnie dopisac na 20.06.2009 )) Mam taki problemik. Ostatnio pokłóciłam sie strasznie z teściową, która twierdzi , że stawianie winietek na stołach i sadzanie gości według planu to głupota. Że ona się na to nie zgadza i że bedzie trzeba zrobic głosowanie Ja osobiscie byłam na kilku weselach z winietkami i podobał mi się ten pomysł. Będziemy mieli ok.120 gości i uważam , że takie winietki są jak najbardziej na miejscu. Napiszcie kochanieńkie jak Wy uważacie, bo byc może ja jestem jakaś zacofana, chciałabym znac zdanie innych "świeżych" Panien Młodych
ja bede miala winietki.. moi rodzice sa za tesciowa uwaza to za fanaberie.. ale trudno niech mysli co chce my sie nieugniemy przeciez jak wejdzie na sale to niebedzie biegac i ich sciagac..

Cytat:

sciemnia
Stary 2009-01-13, 16:08   #1162
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Powiem Wam że nie chce mi się organizować tego ślubu, mam wszystkiego dość, nie mogę się doprosić moich rodziców żeby zrobili listę gości, żebyśmy mogli zamówić zaproszenia, bileciki na stół o usytuowaniu gości w pokojach nie wspomnę . W ogóle zero rozmów na temat ślubu. Nie mam kiedy jechać oglądać sukienek, bo musiałabym jechać do Katowic (moje miasto to kompletna dziura - z roku na rok coraz gorsza). Tylko że jakoś nie chce mi się... . Chciałabym żeby to się samo wszystko zrobiło a ja miałabym już to za sobą.
o to może pomyśl o zatrudnieniu organizatora? Nie zrobi za Was listy gości ale zajmie się całą masę innych rzeczy

Cytat:
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa i proszę mnie dopisac na 20.06.2009 )) Mam taki problemik. Ostatnio pokłóciłam sie strasznie z teściową, która twierdzi , że stawianie winietek na stołach i sadzanie gości według planu to głupota. Że ona się na to nie zgadza i że bedzie trzeba zrobic głosowanie Ja osobiscie byłam na kilku weselach z winietkami i podobał mi się ten pomysł. Będziemy mieli ok.120 gości i uważam , że takie winietki są jak najbardziej na miejscu. Napiszcie kochanieńkie jak Wy uważacie, bo byc może ja jestem jakaś zacofana, chciałabym znac zdanie innych "świeżych" Panien Młodych
Witaj
Moim zdaniem winietki to podstawa... a jakby mi teściowa powiedziała, że się na coś stanowczo nie zgadza to tylko bym się pobłażliwie uśmiechnęła
To, że ktoś się dokłada do wesela nie jest argumentem przemawiającym za tym, żeby narzucał swoje zdanie. Jeżeli ma dobrą wolę sfinansowania czegoś to powinien też uszanować to, że to nie jego uroczystość tylko młodych i do nich należy decydujące zdanie.

Cytat:

ps. nie dalam tych kolczykow co chcialam!!
mi się podoba makijaż tej pierwszej PM, natomiast welon ten drugiej jest fajny ale mi najbardziej podoba się to niebieskie auto

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zazdroszczę Wam możliwości wybierania kolczyków do sukni
Ja nie mam przekutych uszu, a wybór klipsów jest prawie żaden niestety....
Do mojej sukni najbardziej by mi się widziały tylko jakieś długie klipsy, albo tylko delikatny srebrny łańcuszek z małą cyrkonią. Może uda mi się upolować jakieś fajne klipsy...porozglądam się jeszcze trochę.
to chyba nie problem, poszukaj na wizażu albo na allegro kogoś kto robi biżuterię i zamów sobie klipsy wg własnego projektu

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 16:09   #1163
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny gdzie jest wypowiedź tej NERyTETE??? bo ja kurcze nie widzektóry to nr postu?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 16:12   #1164
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie jest wypowiedź tej NERyTETE??? bo ja kurcze nie widzektóry to nr postu?
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=160

Stary 2009-01-13, 16:17   #1165
popscene
Wtajemniczenie

Chciałam tylko zaznaczyć, że po dobrze rozrobionym spirycie na drugi dzień nie ma żadnych ale to żadnych złych skutków.
Raz piłam na jednej imprezie, a wtedy jeszcze jarałam jak smok i na drugi dzień czułam się jak nowo narodzona, czego nie mogłam powiedzieć po zwykłej imprezie z wódką (takie dni były po prostu wyjęte z życia).
Stary 2009-01-13, 16:17   #1166
domi7ks
Zakorzenienie

a dzieki

jesli to prawda, to dziwny zwiazek...20 lat roznicy a razem ponad 3 lata

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 16:25   #1167
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Chciałam tylko zaznaczyć, że po dobrze rozrobionym spirycie na drugi dzień nie ma żadnych ale to żadnych złych skutków.
Raz piłam na jednej imprezie, a wtedy jeszcze jarałam jak smok i na drugi dzień czułam się jak nowo narodzona, czego nie mogłam powiedzieć po zwykłej imprezie z wódką (takie dni były po prostu wyjęte z życia).
Może masz rację. Dla mnie nie ma różnicy czy dobrze czy źle rozrobiony. Raczej po wszystkim mnie głowa boli i nie odważyłabym się na swoim weselu zaserwować spirytu.

Stary 2009-01-13, 16:49   #1168
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
No ja tez obawiam się , że przez pierwsze miesiące możemy mieszkac z teściami,a ona naprawde jest coraz gorsza. Niby wszystko ok, niby nie bedzie sie wtracac, a tu prosze z takim tekstem, ze absolutnie - ONA SIĘ NIE ZGADZA!! Wrrrrrrrr! Juz po tej akcji, naprawdę myślałam, że to może faktycznie głupi pomysł. Zaczęłam pytac znajomych i po upewnieniu się , że mam rację, powiedziałam sobie, że nie ustąpię, nawet jakbym miała to zrobic na przekór wszystkim i winietki postawic godzine przed ślubem!
Cytat:
uf, dobrze,że moja przyszła teściowa jest w porządku Jednak mieszkanie razem odpada. Po co nie potrzebnie wchodzić w jakieś konflikty Razem z TŻ będziemy mieć swoje gniazdko.
a ja niestety będę mieszka u męża, rodzinę ma spoko bo często tam jestem, tylko siostra tż-ta, jej córka i mąż będą z nami mieszkac, a dodam że dom jest teraz mojego narzeczonego i będzie ciasno... i szczerze mi to nie w nos bo mąż przyszlej szwagierki wcale nie pracuje, ona dorywczo a my nie bardzo chcemy ich utrzymywa... a zameldowana jest tyklo tz-ta siosta z dzieckiem- a chcąc zeby sie wyprowadzili to musieli bysmy zapewnic im mieszkanie :/
Stary 2009-01-13, 16:58   #1169
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

cześć dziewczyny.Mam do odstąpienia salę na 18 kwietnia 2009..................

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 17:17   #1170
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
o

to chyba nie problem, poszukaj na wizażu albo na allegro kogoś kto robi biżuterię i zamów sobie klipsy wg własnego projektu

Dzięki za poddanie pomysłu To mi nie wpadło do głowy ...hehe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości