|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
wygraliśmy, w ręczną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Wtajemniczenie
|
Tez wlasnie widzialam wyniki.
![]() Chociaz w recznej jestesmy dobrzy. :P
#1143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobilam boskie muffiny orkiszowe - przynajmniej tak wygladaja i pachna ![]() ![]() Pieczen w piekarniku sie robi. Zrobie do niej sos pieczarkowy, tylko czym go zabielic i zagescic... mam jedynie ser topiony w plastrach ![]() No i zjadlam jeszcze 1/4 jablka... Kurcze Ilona ja sie tak pilnuje z weglami, a widze, ze u ciebie zdecydowanie odwazniej w tej kwestii ![]() ![]() Fruity gdzie ty to miescisz kobieto ![]() ![]() Jeny jak mi maly kaszle... ciezka samotna nocka cos mnie czeka...
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
i pewnie dlatego mi stoi...
wczoraj dostałam @, że wysłali papilotki, może jutro już będą |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
ha, ha, ha, głodnemu chleb na myśli...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
tjaa zwlaszcza, ze dzis sama jestem w nocy
![]() Ilona a jakbym zagescila maka razowa pszenna sos????
#1148 |
Zakorzenienie
|
a u mnie babcia
![]() powinno się udać, a może go tylko odparować? można tez zagęszczać poprzez dodanie puree warzywnego, ale co pasuje do pieczarek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
Coz... babcie sa... specyficzne...
![]() Myslalam o odparowaniu... mhmm chce zeby byl taki bardzo pieczarkowy, a nie warzywny... DObra ide pokombinowac. Dzieki ![]()
#1150 |
Zadomowienie
|
Ilona, chcę dodać komentarz w Twoim blogu, ale nie wiem jaki profil wybrać. Nie kumam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jako anonimowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Ok, zrobione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
dobranoc
![]() ![]() PS Cykado, Papraczku, Bambi - gdzie jestescie?
#1154 |
Zakorzenienie
|
Ja troche nagrzeszylam w weekend, ale bylam na imprezce urodzinowej, wiec wybaczam sama sobie
![]() Od poniedzialku plazuje na jedynce nadal. ś:2 jaja na twardo, 4 plasterki chudej szynki, pol ogorka, pol papryki, kawalek fety o:plazowy a'la bigos k:pieczony losoś z resztaki kapusty kiszonej, ktora nie poszla do bigosu. miedzyczasie pistacje (odliczone 30sztuk ![]() W sobote moj TZ jedzie na tygodniowy urlop do Polski, juz z utesknieniem czekam na kakowska i ptasie mleczko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
Kuchnia sprzatnieta, ja zjadlam jeszcze troche twarogu i posmakowalam jutrzejszej salatki do pracy...
![]() Boje sie klasc spac, bo nie wiem, jak chlopaki w nocy... Spokojnej nocy
#1156 |
Rozeznanie
|
No, kolejny dzien przetrwałam
![]() sniadanie (w szkole jak zwykle) ![]() przekąska: parę wafli ryżowej+ warzywka obiad: jajko na miękko, brokuły kakao kolacja: sałatka razem z jajkiem, kakao ![]() Miłej nocy kochane ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#1158 |
Rozeznanie
|
plażowiczki! pobudka!
![]() choc ja dziś tez padnieta ![]() ale pracować trzeba.. jestem w trakcie proteinkowego sniadanka...
#1159 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() odkupiłam od koleżanki blender (dostała 2 w prezencie ślubnym), więc wreszcie będę sobie mogła do woli miksować zupki ![]() Póki co na śniadanie dojadłam mój chlebek, rozmrożę jeszcze porcje kupnego na 2 kolejne dni do pracy. No i wieczorkiem nastawię zakwas na kolejny ![]() ![]() Wczoraj wlazłam na wagę - niby +1kg. No ale mam nadzieję, że to kwestia tego, że @ oraz że ważyłam się wieczorem, po jedzeniu, w dżinsach i swetrze (a normalnie robię to rano, przed śniadaniem i w samej bieliźnie) ![]() Idę po kawkę bo znowu jestem jakaś niewyspana. I znowu łydki mnie bolą (byłam wczoraj u lekarza- podobno początki niewydolności żylnej ![]() ![]() Miłego dnia Plażowiczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już na nogach jakiś czas, ale przytomna jaeszcze nie jestem na dodatek "coś" ![]() ![]() Cytat:
co tam, seler zdrowy, smaczny... ![]() fruktoza może być jak najbardziej, w końcu naturalny cukier tzn. palą Cię w jak jesteś w spoczynku, najczęściej w nocy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no i brak NNKT (orzechy, migdały , oliwa z oliwek) trzymam kciuki ze bedzie lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() siedze w pracy przy kawce, maile odrobione wiec siadam na wizaz zeby przesłac wam ![]() ![]()
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja się ważyłam w 9 dniu (w poniedziałek) I fazy SB i 3,5kg mniej., Powiem wam, że cały czas was poczytuje i nawet nie wiecie jaka jestem wdzięczna, że jest ten wątek.Gdyby nie wy, to chyba bym codziennie jadła biały ser, pierś z kurczaka z warzywami i jajka ![]() Tu się dowiedziałam, że na diecie też można jeść pyszne potrawy ![]() Nie mogę się już doczekać II fazy kiedy będę mogła zjeść jabłko albo owsiankę ![]() (wiem trzeba uważać żeby nie przesadzieć, bo się przytyje) Ilona, też weszłam na twojego bloga.Przepisy są super ![]() Chciałam zrobić klopsiki (bo chyba można na I fazie nie?) i nie mogę nigdzie znależć cukini ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie pół dnia a tu tyle czytania
![]() Echh w tym tygodniu TZ ma I zmianę, co znaczy że wstaje o 5ej, ja każę się budzić o 5:30, mam pół godzinki na otwarcie oczu i o 6ej wyskakuje z łóżeczka. Taki to trochę nienaturalny dla mnie tryb życia, bo zazwyczaj docieram do pracy na 9tą a teraz na 8ma ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wcześniejszych Waszych postów dziewczyny, to dzięki za poparcie mojego dnia antydiety ![]() Życzcie mi powodzenia i wytrwałości do obiadu o 13ej ! przyda się ![]()
#1165 |
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() Oj widzę że wcz mi się dostało za mój jadłospis ![]() ![]() a wcale celowo się nie głodze (chociaz tak to może wyglądać). po prostu w ogóle nie ma mnie w domu, do tego dochodza nerwy, rzucanie palenia i prochy po których jest mi na tyle źle że jedzenie w siebie muszę wmuszać ![]() dzisiaj w sumie tez juz nie za ciekawie zaczęłam bo tylko wieśniakiem i kawą... ale obiecuję poprawę ![]() ps. takie pytanko poza tematem-jak zrobić, żeby było kilka cytatów w jednym poście?? bo się głowię ale nic nie potrafię wymyśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nie możesz znaleźć to pomiń, albo zastąp tym co masz czy lubisz, wszelkie warzywa tam pasują ![]() Cytat:
chcąc zacytować czyjś post klikasz na środkową " i na końcu klikasz odpowiedz to co podświetla się na różowo to linki Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-28 o 08:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |||||
Zadomowienie
|
Melduje sie przy kawce zbozowej i jedna noga ku wyjsciu do pracy
![]() Nocka na szczescie spokojna, ustawilam sobie chlopakow, zastosowalam domowe sposoby leczenia i jest lepiej ![]() ![]() Wyrzeklam sie dzis owsianki na rzecz omlecika z szynka, serem i cebulka plus pomidorki ze szczypiorkiem i muffinka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kilka cytatow - musisz nacisnac plus przy wypowiedzi, a na koncy odpowiedz - w lewym dolnym rogu ![]() NO a ja zjadlam na sniadanie muffinke orkiszowa. Zamiast fruktozy dalam do ciasta lyzke dzemu bez cukru, jablko, sliwki i morele. Pychota, a slodka... Polecam na chwile slabosci ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() Telik, fruity - miło mi, że mnie pamiętacie ![]() Ja też Was pamiętam i jeszcze kilka osób m.in. Ska, Cykadę, Marzenkę, paprak... i pewnie jeszcze kilka osób ![]() Ja dziś jestem w 3 dniu II fazy. Już jestem po śniadanku - kromka pumpernikla z twarożkiem domowym Piątnica, ogórek zielony i szklanka soku pomidorowego. Planuję w najbliższym czasie zrobić dietetyczną pizzę SB. W ten i następny weekend przychodzą do nas znajomi i wiadomo impreza = grzeszki, ale trudno trzeba się zrelaksować i troszkę pobawić ![]() Miłego Dnia Dziewczyny!
#1169 |
Zakorzenienie
|
o, cudne
![]() ![]() ja zajadam się gofrem maślankowym [muszę przyznać, że dodanie oddzielnie żółtka i ubitej piany wiele zmienia, są delikatniejsze] z białym serem i dżemem z suszonych śliwek a garam masala zrobiłam STĄD kurczaka tandoori zresztą też, polecam - facet gotuje zdrowo, prosto i z pomysłem, na kuchni.tv to się nazywa "Domowy Kucharz" |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
Witam, u mnie szaro, buro i ciemno, pada deszcz
![]() Śniadanko zaliczone - trzy zawijaski z szynki, sera pleśniowego błękitnego i papryki + nieśmiertelne kakao. Wczoraj trochę przesadziłam z węglami ![]() Dziś mam ważną rozmowę - trzymajcie proszę kciuki ![]() Ilona, wysłałam ten komentarz, ale chyba jeszcze się nie pojawił. TO jest cudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.