|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Sashka nie sadze abyc dobiła do 20kg
Esti wysylalam ci zaproszenie na Nk Musze posprzatac a mam znowu lenia
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Fionka21 dziekuje
![]() malutka_24 dziekuje kurcze dzieki ze mi przypomnialas przeciez ja mam tez liste ze szpitala zapomnialam o niej hihihi i udanej koledy ![]() sashka20 hihii no tak dlugie i chude - wszedzie sie wcisna ja na szzczescie kupuje prawie same cieplejsze rzeczy wiadmo jak to u nas w irlandii, caly rok podobna pogoda i temperatura... leniejszych rzeczy to tylko kilka sztuk musze kupic... bo wiem ze sie nie przydadza w sumie do kupienia mam jeszcze reczniczki, kocyki, skarpetki i kosmetyki.... blondynkapoznan ja teraz lenia dostalam, skonczylam prasowac i normalnie padam
|
#1143 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 moja mama na odrzucanie uroków powiedziała, że mam sobie do wózka doczepić czerwoną kokardkę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak w ogóle to pierwszy raz będę na kolędzie na swoim mieszkanku. Mieszkamy tu już 3 lata, ale zawsze byłam wtedy w pracy ![]() Wklejam Wam obiecane fotki ubranek. Część pierwsza to rzeczy z biedronki 3 body są białe i po jednym body w kolorze zielonym, żółtym i niebieskim.
|
||||
|
|
|
#1144 |
|
Wtajemniczenie
|
Część druga:
1. rękawiczki niedrapki i skarpetki (każdego mam po 3 pary) 2. śliniaczki 3. body na krótki rękaw (ogólnie 8 sztuk) Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-01-17 o 14:27 |
|
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
I na koniec zostawiłam pierwszy pajacyk mojego szkraba
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane ale naskorbalyscie
**jak bede miala wiecej czasu to przeczytam
|
#1147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim
Remont zaczynamy w poniedziałek, jest zepsuty domofon i nie wiemy gdzie kupić. Znalezlismy w jednym sklepie i kosztowal 300zl ,no bez przesady;/ Dziś czyściłam łazienkę-nie wiem jak ludzie mogą tak zaniedbywać miejsca, które wynajmują...ehh,wyglądało jakby sprzątali tam z góra 4 razy.Pieknie są wasze zdjęcia brzuszków!!! No i ubranka-ja mam masę ubrań i wszystkie poupychane już głęboko więc zdjęcia nie zrobię Mam nawet jakieś nosidło hehe.Cytat:
Od kąd zaczęłam chodzić na szkołę rodzenia to wolę CC.
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co.. ja się poddaję! jeśli chodzi o wózek..
![]() CONECO TOLEDO ZOSTAŁ NA 2 MIEJSCU..oczopląsu można dostać!! teraz kocham ten..http://www.allegro.pl/item525099625_ballerina_2 009_fotelik_swiateczna_pr omocja.html tylko muszę do niego przekonać mojego tz-ta bo on twierdzi ze jest "starodawny".. a dla mnie jest rewelacyjny! z wyglądu i funkcji.. jak na razie..
Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-01-17 o 23:04 |
|
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
Didi pewnie wagę będą mieli zbliżoną
blondynka zabierz mnie w poniedziałek ze sobą ja też chcę jeszcze raz![]() fajne uczucie oczekiwać na usg zwłaszcza 3D/4Danulka śliczne pajacyki wiesz co? tak sobie teraz pomyślałam że Twój login pasuje do sytuacji 2x anulka i 2x szkraby w brzuszku ![]() manolita na pewno lekarz potwierdzi pakusia fajnie że ciuszki mama Ci szykuje ![]() Fionka wow jesteś ze Szczawnicy? My tam na wakacje jeździmy może kiedyś się spotkamy? 3 lata temu tam nocowaliśmy a tak to co roku do zakopca ale w szczawnicy jeden dzień musowo![]() nocowaliśmy tutaj http://www.szczawnica.nrs.pl/bazanoc...ery/zachwieja/ daleko od Ciebie? malutka glukoza to groszowa sprawa coś około 2-3 zł ubranka cudowne poiglot w końcu jesteś Fionka stronka się nie otwiera maugoszatka to teraz u Ciebie się zacznie ja już całe szczęście po remoncie![]() dzisiaj wieczorkiem jedziemy do "świata dziecka" oglądać wózki. Mają tam wszystkie firmy.....ciekawe czy zmienię zdanie ![]() dzisiaj się dowiedziałam że wózek i fotelik samochodowy w całości dostaniemy w prezencie. Mamy tylko sobie wybrać i kasę dostaniemy
|
|
|
|
#1150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przez Twoją ślinę przy linku ![]() szczerze????? Toledo bardziej mi się podoba.....ale to moje zdanie
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
malutka_24 sliczne ubranka
body widze ze mamy podobne chodzi mi o to z napisami sliniaczki ekstra a ten pajacyk to cudny poprostu ![]() esti1984 szczesciara z ciebie taki prezent to fajny prezent ![]() i rzeczywiscie anulka, anulka i dwa szkraby, to jakies prorocze hihi kurcze ale mi sie nudzi masakrycznie obiad mam od wczoraj, poprane poprasowane i posprzatane i nie mam co robic
|
#1152 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 u nas też jest "Świat dziecka" Cytat:
co chwilę inny wózek nam się będzie podobał |
||
|
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
koleżanka zachwyca się wózkiem jumper http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=142, i chyba jednak będzie mi najbliższy
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietny i do tego jeszcze ten pistacjowy kolor
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze ze u mnie temat wozkowy zakonczony bo z takim wyborem zwariowac mozna
.Rumiankowa fajny ten Tako i tani Ten jest tez fajny http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=525238 567 duzo ich widzialam na ulicach cena tez fajna![]() tutaj 3 kołowy http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=530429 185 My mamy juz 2 wozki Tż raczej na 3 by sie nie zgodzil nie mam juz gdzie tego wszytskiego trzymac
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-17 o 17:00 |
|
|
|
#1156 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super są Teraz to już czekać na maleństwo. Chociaż z drugiej strony jak tak patrzę to się zastanawiam... Gdzie ja to pomieszczę? :confused :Cytat:
Śliczne boziaki ![]() No większość rzeczy jest sugerujących płeć, ale mnie bardzo się podobają rzeczy kremowe i żółte i zielone... Także nawet jakby sIę okazało że Antosiowi ODPADŁ SIUSIAK, TO BĘDZIE W CO DZIEWCZYNKĘ UBRAĆ. Cytat:
![]() Ja tez mam dostać od bratowej, ale przy dwójce dzieci jakoś nie może się zebrać żeby posegregować i mi przekazać. Zresztą jest jeszcze trochę czasu. Co z tego jak ja bym chciała już! Cytat:
Ja mam zamiar sobie wydrukować i pisać co już mam. A jak ktoś się spyta co potrzebuję jeszcze, to będę mówić szczerze i wykreślać. W umie chyba lepiej powiedzieć co mi jeszcze potrzebne, niż później dostać siedem kocyków... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja nadal poluję żę możę cos jeszcze w biedronce dla dzieci będzie, to wtedy kupię. Cytat:
Mnie też sie takie podobają.Muszę na necie poczytać coś na ich temat, jakie mają opnie. Jednak chcę wózek na pompowanych kołach i raczej czterokołowy. Mój tż ma takie samo zdanie wiec już przegłosowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam w biodrach 100
w brzusiu na wysokosci pepka 94 i w cycuszkach 98 przerazaja mnie te liczby a waze juz 65 kg czyli 10 na plusie a to dopiero połowa ciazy i przez pierwsze 3 miesiace wymiotowałam to co teraz bedzie jak juz nie wymiotuje i mam spory apetyt?pomocy!!!
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
esti1984 wiem gdzie to jest.. 7 minutek ode mnie
) tyle ze ja przy ulicy meszkam..w strone pks-u i kolejki linowej )co do wózka to mój mąż stanowczo powiedział nie.. :/ noi zostaje toledo ![]() idę układać ciuszki.. mój men właśnie chyba spadł z drabiny... ![]() ![]() ![]() ......................... ......................... ......................... ............... ......................... ......................... ...........ee.. nie... to tylko ogromna torba ciuszków dla dzidzi.. ) już część mojego synka przewertowałam, ale teraz czas na śpiochy ) buziaki pewnie do rana mi zejdzie układanie tej sterty.. wpadnę póżniej ![]() |
|
|
|
#1159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1160 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurcze, anulka gdybym wiedziała że podwójny nick tak działa, to bym ju dawno sie nazywała Małgosia Małgosia....
A jeszcze jak dziewczynki sobie wywróżysz to już w ogóle heca... |
|
|
|
#1161 |
|
Zadomowienie
|
Małgosiu za chlopcow też bym się nie obraziła
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy wy mialyscie kiedys takie cos ze stwradnial wam brzuszek i bolal.. tak ze az sie trudno bylo wam wyprostowac..?
ja mialam tak 3 raz wczoraj..Chyba z przemeczenia..
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
pakusia jak Ci się nudzi zapraszam do mnie
malutka oj tak, tam wszystko jest od A-Z Małgosia a Ty chciałabyś dziewczynkę? malwa nie przejmuj się raz dwa zrzucisz Fionka ale fajnie musimy się kiedyś spotkać wiem gdzie PKS poiglot to pewnie skurcze. Ból podobny do tego jaki jest przy okresie (może trochę mocniejszy) trwający ileś sekund? Twardniejący przy tym brzuch to skurcze....może być z przemęczenia. Ja jak sprzątam albo latam na zakupach to mam tak często aaaaaa no i zapomniałabym napisać że byliśmy w sklepie i chyba zdania nie zmienię co do wózka ![]() cały czas wygrywa coneco V4 ![]() pełno fajnych rzeczy ale muszę powyciągać te co pochowałam po Julce i zobaczę czego potrzebuję ![]() kupiliśmy Julce tablicę taką stojącą z kompletem kredy i gąbki normalnie nie ma dziecka odkąd przyszliśmy to szybkie siusiu na nocnik i cały czas się bawi![]() a no i jestem dumna z córci bo w samochodzie mówiła że chce siusiu i prosiłam ją żeby wytrzymała do domku, że zaraz będziemy i dała radę w domu zrobiła a majty suche![]() ![]()
Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-01-17 o 18:25 |
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
powiem ci tak ze byly bardzo instensywne .. dlugie i dosc czesto.. mialam ich z 15.. jak dojechalam do domu uspokoilam sie polozylam i naszczescie przeszlo...
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia
mi tez sie podobaja bardzo kremowe i zielone ciuszki.... niestety malo ich tu ale jakos znajde a jak mojemu odpadnie siusiak to niec sie nie stanie i coreczka bedzie chodzic w niebieskich ciuszkach chyba to nie przestepstwo ![]() masz tak jak ja ja to mma narazie 3 pary bodziakow i tego pajacyka i codziennie je skladam, ogladam, przekladam tz sie smieje ze jak tak dalej pojdzie to nic z nich nie zostanie do maja tez bym juz chciala dostac ta paczke od babci z ciuszkami to bym miala zajecie ![]() a co do prasowania to z mila checia uwielbiam prasowac ale juz nie mam co hihihi musze czekac az znow sie cos uzbiera kawki nie pijam wogole ale cos dbrego bym zjadla ![]() esti do ciebie tez wpadne poprasowac a co do corci to domyslam sie ze cie duma rozpiera i nic dziwnego... juz pannica ci rosnie zaraz do szkoly pojdzie i chlopaka przyprowadzi tez bym chciala zeby moj szkrab tak szybciutko zalapal siusiu do nocniczka ![]() moja siostra dzis na studniowke idzie normalnie mam stresa jak mama moja psiapsiola byla u niej zrobila jej fryzurke i makijazyk i normalnie siostry nie poznalam boze ja mam chyba wiekszego stresa niz mama ![]() dzis mi mamusia pisala ze Amelka (11 miesiecy) zasuwa po domku jak helikopter idzie i nagle kuca... rece do gory i znowy wstaje obkreci sie kilka razy i dalej idzie i znow kuca i ttak w kolko 2 tygodnie temu zaczela chodzic (dpoiero a moze juz) i mama mowi ze wyglada jak robocik dziecka nie ma bo jak zacznie chodzic za psem to caly dzien go zlapac nie moze
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki wpadłam się przywitać
i zaraz napiszę coś od siebie
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Przedwczoraj zrobilam zupke pomidorowa.. w sumie jest nieruszona bo wczoraj caly dzien mnie nie bylo .. a dzis mam taka ochote.. i nie wiem czy zrobic nowa czy ta sie jeszcze nadaje.. czy ja wylac?
..
|
#1168 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam czasem takie bóle, ale w sumie to raz na kilka dni. Za to od wczoraj brzuch boli mnie w gornej czesci tak, jakby ktos ciagnał mnie za skóre. Jak chodze, lub siedze to mnie boli, musze sie połozyc, wtedy od razu przechodzi. Dziwny ból...takie ciągnięcie, szczypanie, kłucie. Cytat:
A to mały szkrab nalezala jej sie nagroda za taki wyczyn. Ja na jej miejscu pewnie nie dałabym rady.
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-01-17 o 19:15 |
||
|
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
Poiglot, najłatwiej byłoby ją spróbować, ale jeśli była w lodówce możesz śmiało zjeść.
Fionka, dzięki za opinię o wózku, teraz mam się nad czym zastanawiać bo spodobał mi się też typ Pakusi, tako jumper, mam już 3 do wyboru. ![]() Padam dzisiaj, bo cały dzień na nogach, sprzątanie na obiad robiłam pizzę i jeszcze piekłam karpatkę. Teraz idę odpoczywać, a zaraz boirę kąpiel i pakuję się do łóżka. Kupiłam wczoraj olowkę J&J z aloesem do stosowania na mokrą skórę, jest super, do tej pory używałam Bambino, ale była znacznie tłustsza i zapach mi juz zaczynał przeszkadzać. J&J szybciej się wchłania i delikatnie pachnie. |
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
no mi mknie zlapaly po poludniu.. i skonczyly sie jakos okolo 12 w nocy.,.
zmeczenie nerwy itp.. zupke zaraz sprobuje hehe mam nadzieje ze sie nie otruje
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

kurcze dzieki ze mi przypomnialas przeciez ja mam tez liste ze szpitala
zapomnialam o niej hihihi i udanej koledy

i jak juz wczesniej pisałam moj tz tez się na niego napalił 

CONECO TOLEDO ZOSTAŁ NA 2 MIEJSCU..oczopląsu można dostać!!
teraz kocham ten..

:confused :