Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 21:00   #1141
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Jakbym o sobie czytała. Chipsy to zło!
Ale jakie dobre Nie no, wiem, że są złe, ale to chwilowe zauroczenie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Postanowiłam jednak się pokazać, zaczęłam ostatni 4-ro dniowy weekend (za tydzień już w piątki mam fakultet )
Koło z farmakologii było śmieszne, niestety nie opanowałam w tę jedną wczorajszą noc wszytskich leków p/depresyjnych, p/padaczkowych, p/alzheimerowych i p/parkinsonowych więc rewelacji się nie spodziewam, ale grunt do poprawki już w głowie siedzi
[...]
I widzę, ze Hexxance wczoraj się nie wkleił poprawnie link do cytatu z pozdrowieniami- to miały być takie moje macki 'zza grobu'
oto, co chciałam pokazać: http://bjooti.net/?attachment_id=7112
Cześć Fajnie, że sobie poprawiłaś sytuację na uczelni, gratuluję
A link właśnie mnie zdziwił i w ogóle nie wiedziałam, co też chciałaś nam przekazać

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Witam panie. Ja też jestem nałogową kosmetykoholiczką – z tym, że dopiero swoją przygodę zaczynam – mój zbiór jest bardzo mały (póki co). Jedynie mój studencki budżet mnie ratuje. Więc chciałabym się dołączyć. Jako początkująca kosmetykoholiczka i witam stałe bywalczynie wątku. Pozdrawiam. P.S. piszcie mi Werka.
Cześć

Lizzie, wiesz, jak wracałam do domu, wstąpiłam do tej super-taniej apteki... i okazało się, że HOL kosztuje tam złotówkę taniej niż w mojej aptece czyli 57,30.

Dagmaro - oglądałam te zestawy clinique z dziewczynami i żaden mnie nie kusi (grunt to wmówić sobie, że nie kusi)

Dobra, idę oglądać Przyjaciół
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:02   #1142
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Ta dolive jutro musze kupić bo tak zachwalacie zołzy jedne ciekawa jestem tej oczyszczającej bo potrzebuje jakaś bo mi moja mikrodermabrazja z ziaji sie prawie skonczyła
A jeszcze ta Blue Corn tak kusi a po 1 nie mam narazie gdzie kupic a po 2 boje sie że bedzie za ostra dla mnie
Ja też się obawiałam Blue Corna bo mam suchą skórę, ale na razie mnie nie podrażniła i jestem zadowolona
Służę próbką
Stary 2009-03-19, 21:05   #1143
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Jeszcze przez Magde wejde jutro do D. pooglądać te zestawy clinique Mam nadzieje że nic mi sie nie spodoba
Ups

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ale jakie dobre Nie no, wiem, że są złe, ale to chwilowe zauroczenie]
Przez Ciebie ciągle za mną chodzą czipsy

Cytat:
Dagmaro - oglądałam te zestawy clinique z dziewczynami i żaden mnie nie kusi (grunt to wmówić sobie, że nie kusi)
Jaaasne, zobaczysz jak będziesz płakać jak wszystkie wykupią

Ciekawe jak tam Justyna i jej musujące kuleczki

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:05   #1144
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Chyba zastosuję taką taktykę Może zadziała i nie kupie Ale to wszystko przez Madziarre

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ja też się obawiałam Blue Corna bo mam suchą skórę, ale na razie mnie nie podrażniła i jestem zadowolona
Służę próbką
Właśnie ja też ostatnio mam strasznie suchą i wrażliwą na prawie wszystko
Byłabym wdzięczna za próbke A jak się moge odwdzięczyć??
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:10   #1145
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Przez Ciebie ciągle za mną chodzą czipsy

Jaaasne, zobaczysz jak będziesz płakać jak wszystkie wykupią

No to już nie będę Chipsy są obrzydliwe!
A płakać nie będę... Chyba sobie kupię ten brązer na pocieszenie, żeby na pewno nie płakać

Dobra, idę muszę obejrzeć Przyjaciół! Dobranoc

Stary 2009-03-19, 21:16   #1146
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Lizzie, wiesz, jak wracałam do domu, wstąpiłam do tej super-taniej apteki... i okazało się, że HOL kosztuje tam złotówkę taniej niż w mojej aptece czyli 57,30.
To jeśli nie uda mi się go nigdzie dorwać do końca promocji, to ci dam pieniążki i poproszę o kupno Ale to najwyżej za jakiś czas, ten co mam myślę, ze jeszcze ze 3-4 tygodnie mi posłuży

Cytat:
Masz coś do kuleczek?

Cytat:
A płakać nie będę... Chyba sobie kupię ten brązer na pocieszenie, żeby na pewno nie płakać

Dobra, idę muszę obejrzeć Przyjaciół! Dobranoc
Kup, kup ten bronzer, za taką ceną naprawdę warto, nawet taki mały starczy ci na długo Dobranoc I dziękuję za płytę, już wiem, co będę robiła w weekend zamiast pisania pracy mgr

Aaa, i witam kolejną kosmetykową maniaczkę, Werkę - wirlandię
Stary 2009-03-19, 21:19   #1147
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
No to już nie będę Chipsy są obrzydliwe!
Kup, kup, będziemy miały takie same

Lizzie, oczywiście, że nie o ile Justyna użyje ich zgodnie z przeznaczeniem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 21:29   #1148
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
To ja najpierw potestuję tę końcówkę, którą mi wyśle Hosenka i wtedy Ci powiem co i jak.
Aha, no ok
Cytat:
Rzyrafko

Cisza tu jak makiem zasiał niepodobne to do nas
Pomalowałam właśnie paznokcie i oglądam Housa
Też obejrzałam- chociaz oglądam w necie na bieżąco to tak go kocham
Cytat:
P.S. piszcie mi Werka.
Witaj Werko
Cytat:
Cześć Fajnie, że sobie poprawiłaś sytuację na uczelni, gratuluję
A link właśnie mnie zdziwił i w ogóle nie wiedziałam, co też chciałaś nam przekazać
No, jakoś się musiał z GG źle skopiować
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:29   #1149
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Lizzie, oczywiście, że nie o ile Justyna użyje ich zgodnie z przeznaczeniem
No o co ty naszego noska podejrzewasz
A ja chyba jutro zrobię sobie wieczór piękności, łącznie z musującymi pastylkami, maseczkami, balsamowaniem zwłok itp Przetestuję tą maskę normalizującą i napiszę ci opinię
Stary 2009-03-19, 21:31   #1150
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
a ja kupiłam se dziś balsam..
A ja spineczkę I siem cieszem jak dziecko z nabytku za całe 3,6zł Taką malutką, czarną, do spinania części włosów, tych z przodu, tak do tyłu, jak mam rozpuszczone. Bo odkąd je podcięłam kiepsko mi się je spina dużą klamrą, a w pracy nie lubię (i nie powinnam) mieć takich całkiem rozpuszczonych. A tak powinno być ok.

Cytat:
Rozsmakowałam się w selerze. Muszę poszukać różnych przepisów zawierających seler. lowe krowe seler. Ten taki tom kulkie, nie naciowy a tę tamtę hm no. korzeniowy no. przypomniało mi się. a zblanszowany z dzikim ryżem i sosem z kamisa fit i słonecznikiem to w ogóle cud miód i orzeszky
A ja z selerem mam złe wspomnienia. Kiedyś z Ex wynaleźliśmy jakiś przepis na wątróbkę bodajże zapiekaną z selerem. I ten seler wszystko zepsuł, fuj

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Byłam u dentystki, 130 zł nie moje, ale za to mam zrobione 2 zęby i miałam znieczulenie, więc nic nie bolało Choć teraz jak to znieczulenie schodzi powoli zaczynam czuć ból, ale dentystka powiedziała, że to normalne i żebym się tym nie przejmowała.
Za tydzień idę jeszcze na plombowanie z kolejnymi 2 zębami i to będzie jak na razie koniec moich męk, bo reszta szczęki zdrowa
A ja wybieram się jutro. Mamy zrobić co jest do zrobienia, czyli 3 zęby, bo niby w każdym niewiele jest do roboty, ale mnie sama ta liczba przeraża... 3 na raz

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Ojoj.... Chcę! Tusz MUFE bym nabyła i może CKIN2U, jak w końcu do mojej S. dotrze tester.... Bo po opisie już go kocham
I ja mam smaka na te CK IN2U Heat, ale o niuchaniu ich z testera to sobie mogę pomarzyć, bo u mnie perfumerii niet, najbliższa w Kielcach i to Douglas. Właśnie, one będą wszędzie czy tylko w S. I czy któraś bardziej obeznana w temacie orientuje się czy są próbki tych limitek? Była Pop? Bo jak są, to będę polować na All

Cytat:
A ja mocznika nadal używam, kolejne 400 ml, i kocham bardzo
A ja chyba zacznę rozważać jego kupno. Ostatnio smaruję się balsamem Neutrogeny, skórę niby mam gładziutką i milutką, ale cały czas mnie swędzi, jakby dalej sucha była Chodzę i się drapię, nie wiem co jest grane

Cytat:
A - odkryłam genialny krem do rąk, Neutrogena się chowa. Farmona Blue Lagoon - ekskluzywne serum do rąk i paznokci. Zostawia delikatną powłoczkę, coś jakbym miała jedwabne rękawiczki na dłoniach
A to serum można nabyć normalnie w sklepie czy to seria profesjonalna? Bo jak coś przebija Neutrogenę (w co mi się wierzyć nie chce ), to muszę spróbować.

Cytat:
Kosmetycznie zgrzeszyłam strasznie- oprócz tamtych 4 kredek Gosha i sypkiego cienia dogadałam się ze sprzedającą na kolejne 3 sypańce i jednego prasowanego I nie mam pojęcia z czego to spłacę
I jeszcze mnie niedobra skusiła Ale w sumie się cieszę, bo sypańca Plummy chciałam od dawna, ciągle go nie było, aż w końcu jest I jeszcze mi się dzisiaj ubzdurała kredka Golden Moss, taka jakby żywo-zgniło-zielona ze złotymi drobinkami Oby była dostępna.

Cytat:
Witam panie. Ja też jestem nałogową kosmetykoholiczką – z tym, że dopiero swoją przygodę zaczynam – mój zbiór jest bardzo mały (póki co). Jedynie mój studencki budżet mnie ratuje. Więc chciałabym się dołączyć. Jako początkująca kosmetykoholiczka i witam stałe bywalczynie wątku. Pozdrawiam. P.S. piszcie mi Werka.
Witamy

Obżarłam się ptasiego mleczka i mi niedobrze. W niedzielę kupiłam 2 pudła w realu, bo nigdzie u siebie nie widzę mleczka cappuccino z Otmuchowa. Jedno niby dałam rodzicom, ale też im podjadałam, a drugie żrem sama. I dziś zaczęłam już drugi poziom, wchłonęłam z 10 kostek I weź tu i schudnij przed wiosną... A jeszcze ciągle nie mogę na ćwiczenia chodzić Jak już zebrałam się w sobie i postanowiłam iść jutro do tego drugiego klubu, to dziś od rana strasznie mnie noga w kolanie boli W tym momencie nie mogę ani normalnie chodzić ani wstać jak siedzę, tym bardziej kucnąć. Najgorsze jest to, że właściwie nie wiem od czego mi się tak robi Pierwszy raz zaczęły mnie kolana (oba) boleć jak brałam długo antybiotyki, więc podejrzewam, że sobie stawy trochę nimi załatwiłam, ale od tamtej pory ich nie brałam, a teraz boli mnie tylko jedno kolano. Dziwna sprawa
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:36   #1151
bossy
Zakorzenienie

Aj hejt wątrubken.
kurde jak mnie oczy szczypią i swędzą przez tą śmierdzącą alergię nawet jak zakrapiałam oka to tak scypało, że sieu popłakała

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 21:39   #1152
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
A ja chyba jutro zrobię sobie wieczór piękności, łącznie z musującymi pastylkami, maseczkami, balsamowaniem zwłok itp Przetestuję tą maskę normalizującą i napiszę ci opinię
Ja ja też jutro będę testować, ale opisz swoje wrażenia to porównamy Miałam zrobić dziś, ale już mi się nie chciało No i jutro może wybiorę się gdzieś wieczorem, więc będzie w większym pożytkiem
A tak w ogóle to już nie mogę się doczekać kolejnego wypadu na zakupy ciuchowe

No i nie mogę się doczekać jak pokończą mi się niektóre kosmetyki i będę się mogła obkupić kosmetycznie bez wyrzutów sumienia

Stary 2009-03-19, 22:04   #1153
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A ja spineczkę
Obżarłam się ptasiego mleczka i mi niedobrze. W niedzielę kupiłam 2 pudła w realu, bo nigdzie u siebie nie widzę mleczka cappuccino z Otmuchowa. Jedno niby dałam rodzicom, ale też im podjadałam, a drugie żrem sama. I dziś zaczęłam już drugi poziom, wchłonęłam z 10 kostek I weź tu i schudnij przed wiosną... A jeszcze ciągle nie mogę na ćwiczenia chodzić Jak już zebrałam się w sobie i postanowiłam iść jutro do tego drugiego klubu, to dziś od rana strasznie mnie noga w kolanie boli W tym momencie nie mogę ani normalnie chodzić ani wstać jak siedzę, tym bardziej kucnąć. Najgorsze jest to, że właściwie nie wiem od czego mi się tak robi Pierwszy raz zaczęły mnie kolana (oba) boleć jak brałam długo antybiotyki, więc podejrzewam, że sobie stawy trochę nimi załatwiłam, ale od tamtej pory ich nie brałam, a teraz boli mnie tylko jedno kolano. Dziwna sprawa
No cóż... Magaju, bywa.. ja też na słodycze lecę A odnośnie kolana A na ćwiczenia później pójdziesz..
Cytat:
Aj hejt wątrubken.
kurde jak mnie oczy szczypią i swędzą przez tą śmierdzącą alergię nawet jak zakrapiałam oka to tak scypało, że sieu popłakała
Bossy...
Dobranoc dziewczyny, czas spać - jutro rano jadę na uczelnię
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 22:05   #1154
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Aj hejt wątrubken.

a ja watróbke uwielbiam, w cebuli

Znowu chyba Was zostawię- jutro robię za kucharkę dla 10 przyjaciół.
I kutwa zapomniałam odwołac fitnes i mi przepadnie
W sobotę rano idę na spotkanie diagnostów (to, co miałam iść przed ostatnim zlotem krakowskim ale nie wyszło)- tym razem wykład przeprowadzi koles który mnie upupia z tej nieszczęsnej chemii klinicznej, ciekawe co powie jak zobaczy jedyną studentkę w mojej osobie czyli najgorszej z jego uczniów zapewne widok będzie bezcenny a po południu mini randka- wymyśłiłam wypad na Tiramisu do Wentzla- krakowianki próbowałyście tam ten deser? Chcę koniecznie tiramisu a nie mam pojęcia gdzie podają dobre A wieczorem wielka impreza wiosenna
Więc przy takim grafiku znów nie będę miała czasu wizażować chcąc nie pogrążyć się bardziej na studiach

Trzymajta siem ciepło

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-03-19 o 22:07
Stary 2009-03-19, 22:11   #1155
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
a po południu mini randka- wymyśłiłam wypad na Tiramisu do Wentzla- krakowianki próbowałyście tam ten deser? Chcę koniecznie tiramisu a nie mam pojęcia gdzie podają dobre
W Wentzlu chyba wszystko jest dobre. Ale mi smaka narobiłaś, sama się tam jutro przejdę z przyjaciółka.
Stary 2009-03-19, 22:25   #1156
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
W Wentzlu chyba wszystko jest dobre. Ale mi smaka narobiłaś, sama się tam jutro przejdę z przyjaciółka.
Ooo, to jakbyś mogła to zerknij lub zapytaj o tiramisu, znalazłam na ich stronie info że po 12 zł- zobacz czy to duże jest czy małe i zdaj relację na gg
z góry dzięki
Stary 2009-03-19, 22:27   #1157
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Ja ja też jutro będę testować, ale opisz swoje wrażenia to porównamy Miałam zrobić dziś, ale już mi się nie chciało No i jutro może wybiorę się gdzieś wieczorem, więc będzie w większym pożytkiem
A tak w ogóle to już nie mogę się doczekać kolejnego wypadu na zakupy ciuchowe

No i nie mogę się doczekać jak pokończą mi się niektóre kosmetyki i będę się mogła obkupić kosmetycznie bez wyrzutów sumienia
Madzia, bo z jednego nałogu przejdziesz w drugi Ale ja tez potrzebuję jakichś bluzeczek na wiosnę, więc zakupy jak najbardziej wskazane

A teraz lecę do wyrka, bo jak się nie wyśpię, to będą mi się jutro komórki w oczach troiły i źle policzę
Stary 2009-03-19, 22:29   #1158
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
tez mi sie Wentzl marzy, ale to musi byc cieplo, musi byc ogrodek, musi swiecic slonce...
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 22:37   #1159
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
tez mi sie Wentzl marzy, ale to musi byc cieplo, musi byc ogrodek, musi swiecic slonce...
W sobotę musi świecić, jak nie na polu to u mnie i u TŻ w serduszkach
Stary 2009-03-20, 07:05   #1160
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem dlaczego kobiety ciężarne nie miałyby pic mleka
no własnie dlatego:
Cytat:
że niewykształcony przewód pokarmowy dziecka może potrakować każde białko jako antygen i wytworzy przeciw nim przeciwciała i stąd dostanie alergii czyli tej skazy białkowej. a białka mleka krowiego to podobno silne alergeny
Więc lepiej nie ryzykować, zwłaszcza że życie ze skazą jest uciązliwe - mam 2 kolezanki ze skazą i naprawde, jeśli jest szansa uniknąc to czymże jest to 9 miesiecy ciązy i okres karmienia nie picia mleka i nie jedzenia niczego co z niego jest.

Cytat:
To ja najpierw potestuję tę końcówkę, którą mi wyśle Hosenka i wtedy Ci powiem co i jak.
Podaj mi adres

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 08:18   #1161
sleepy
Zakorzenienie

Dzień dobry

Właśnie zaczęło wyglądać słonko za chmur i dzień wydaje się piękniejszy. Idę umyć włosy i nałożyć na nie jakąś maskę.
A wczoraj spędziłam dwie godziny na intensywnej i wyczerpującej grze w kręgle i rano obudziłam się z bolącymi nogami i pośladkami
Stary 2009-03-20, 09:14   #1162
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć

Co za wstrętna pogoda. Jestem przeciwnikiem śniegu w marcu, powinna być już prawdziwie wiosenna pogoda, w końcu pojutrze pierwszy dzień wiosny.

Zaspałam dzisiaj na seminarium, a akurat chciałam iść, żeby ustalić kiedy mam mieć referat, bo teraz przez 3 tygodnie nie będę mieć zajęć. Przez to, że zaspałam na seminarium, nie pójdę też dziś do dziekanatu, a chciałam mieć z głowy podbicie legitymacji.

Za to po południu po długiej przerwie idę na stepa i bardzo się cieszę.

I zamawiam znowu z przyjaciółką lakiery Sally Hansen na allegro, niedługo będę mieć tyle kolorów, że nie będę mogła się zdecydować, czym malować pazury.

Skończył mi się tonik Garnier dla wrażliwców i nie mam gdzie go dziś kupić.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 09:20   #1163
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Cześć

Co za wstrętna pogoda. Jestem przeciwnikiem śniegu w marcu, powinna być już prawdziwie wiosenna pogoda, w końcu pojutrze pierwszy dzień wiosny.
hej

a nie jutro?
Stary 2009-03-20, 09:28   #1164
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dementuję wszystkie plotki na mój temat Nie używałam wczoraj kulek tym bardziej w żadnym niecnym celu

Sprzedała mi się Flowerbombka Może jakoś uzbieram na te Miyake

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 09:28   #1165
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Aj hejt wątrubken.
Się nie znasz wątróbka jest pyszna i zdrowa

Cytat:
No cóż... Magaju, bywa.. ja też na słodycze lecę A odnośnie kolana A na ćwiczenia później pójdziesz..
Słodycze to moja miłość i ciężko mi z nich zrezygnować całkowicie, mogę się ograniczać, ale zrezygnować - nigdy
Co do kolana, jak tak dalej pójdzie, to będę musiała się przejść do lekarza. A na fitness nie chodzę już 3 miesiące prawie bo ciągle mi coś przeszkadza Skończy się na tym, że kupię sobie kostium i zacznę chodzić na basen, bo przynajmniej tam kolano nie będzie przeszkodą. Tylko kurka szkoda mi trochę wydać jakieś 200zł na kostium, zwłaszcza jak strój na fitness leży i sie kurzy. A o tańszy kostium z moim biustem ciężko

[quote=rzyrafka;11531713
a ja watróbke uwielbiam, w cebuli [/quote]
Ja też Najlepszą robił mój Ex, bo jeszcze ją panierował w jajku i bułce i przez to taka wilgotna była Muszę kiedyś sama zrobić, bo nawet moja mama takiej pysznej nie robi.

Cytat:
Znowu chyba Was zostawię- jutro robię za kucharkę dla 10 przyjaciół.
A co tam będziesz kuchcić

Cytat:
W sobotę rano idę na spotkanie diagnostów (to, co miałam iść przed ostatnim zlotem krakowskim ale nie wyszło)- tym razem wykład przeprowadzi koles który mnie upupia z tej nieszczęsnej chemii klinicznej, ciekawe co powie jak zobaczy jedyną studentkę w mojej osobie czyli najgorszej z jego uczniów zapewne widok będzie bezcenny
Bierz aparat i rób zdjęcie, bo faktycznie profesorek może mieć niezłą minę Ale może jak zobaczy, że się starasz i wczuwasz w swą edukację, spojrzy na Ciebie łaskawszym okiem.

Cytat:
Teraz i mi narobiłyście smaka. A dziś od dentysty wracam koło pysznej cukierni Coś czuję, że nie przejdę koło niej obojętnie

A w ogóle pogoda u mnie taka, że aż się nie chce z domu wychodzić. Niby ptaszki se świergolą, niby powietrze takie wiosenne, a jest szaro, buro i ponuro i jeszcze śnieg z deszczem pada. A ja parasolki nie mam, bo została u TŻ. Żeby jeszcze u mnie normalnie funkcjonowała komunikacja miejska, a tu Autobusy jeżdżą raz na godzinę i to wiecznie nie tak, jak mi pasuje. Także czeka mnie piechotka.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 09:34   #1166
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
hej

a nie jutro?
Ano jutro. Cofnęłam się w czasie o jeden dzień.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 09:35   #1167
Hosenka*
Zakorzenienie

Pogoda jest paskudna . Chce słońce, ciepełko . Mamy juz tyle weekendowych wycieczek zaplanowanych z Samcem a tu lipa

A w czerwcu jade do Wiednia, ale nie z Samcem, tylko z Tatą - z jego pracy. Mam nadzieje ze będzie czas na jakies zakupy kosmetyczne

Wirlandia: cześć

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 09:53   #1168
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
To jeśli nie uda mi się go nigdzie dorwać do końca promocji, to ci dam pieniążki i poproszę o kupno Ale to najwyżej za jakiś czas, ten co mam myślę, ze jeszcze ze 3-4 tygodnie mi posłuży
okej

Cytat:
Kup, kup, będziemy miały takie same
No chyba tak się skończy, bo zobaczyłam, że to kwc

Cytat:
A ja chyba zacznę rozważać jego kupno. Ostatnio smaruję się balsamem Neutrogeny, skórę niby mam gładziutką i milutką, ale cały czas mnie swędzi, jakby dalej sucha była Chodzę i się drapię, nie wiem co jest grane
Kup, kup, super jest Ja od października drapałam łydki - nic nie pomagało, tylko Lipidia trochę - ale wieczorem znów mnie swędziały:/ I właśnie garnier z mocznikiem wreszcie mnie od tego uwolnił - miałam już plamy od zadrapań a teraz zniknęły już

Cytat:
Teraz i mi narobiłyście smaka. A dziś od dentysty wracam koło pysznej cukierni Coś czuję, że nie przejdę koło niej obojętnie
No musisz sobie wynagrodzić tę wizytę

Nosku! Użyłam wczoraj peelingu od Ciebie (jeszcze raz bardzo dziękuję) i fajny jest Ma bardzo drobniutkie te drobinki ale jest ich tak dużo, że teraz rozumiem, dlaczego go lubisz Chyba go sobie kupię, ale na lato dopiero - teraz wystarczą mi kwasy do zdzierania skóry

Stary 2009-03-20, 09:55   #1169
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A w czerwcu jade do Wiednia, ale nie z Samcem, tylko z Tatą - z jego pracy. Mam nadzieje ze będzie czas na jakies zakupy kosmetyczne
w Wiedniu sa najcudowniejsze cukiernie na swiecie
kocham Wieden... chyba trzeba bedzie pojechac na ktorys weekend w koncu to tylko 8 godzin drogi od nas
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 09:59   #1170
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Iza no mówiłam, że fajny Drobinek jest tyle, że daje sobie radę też jako mocniejszy ździerak ja się bardzo cieszę, że go znalazłam, bo zastąpi mi wycofanego Biopura

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości