|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Chyba jakieś przeziębienie mnie złapało, a co gorsza lewa powieka mi spuchła (nie wiem od czego) i wyglądam jak quazimodo
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
jak widać mogły
pięty miałam zdrate do krwi![]() Zreztą to nie nowość, mówię Wam, nie wymyślono jeszcze butw które by mnie nie obtarły:P Zanim założe buty obklejam stopy plastrami aleto mało daje i tak krew sie zawsze leje:P Jż przywykłam, ale boli to baaarrdzo. Może moje nowe baleriny to jakiś cud ![]() Cheryl ładna.. ale wole już Megan Fox,która jest na 2 miejscu. |
|
|
|
#1144 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
puchnie mi np. jedna powieka, albo łzawi jedno oko itp.tak czy inaczej zdrowia życzę ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() buty tez mnie prawie każde na poczatku obcieraja ale jak przezyję to później moge juz w nich biegac i biegac japonki to zawsze mordęga. mam przez pierwsze dni starte do krwi od tego paska miedzy palcami...ale kocham japonki
|
||
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
fakt możliwe ze to alergia, albo jakieś ugryzienie.
Mnie kiedyś ugryzła np. osa w stopę a spuchła mi twarz ale podbno tak czasem jestZdrówka ![]() a ja chyba lubię wulgarne typu urody bardziej niż takie laleczkowate ![]() Ja tez juz nie patrze na to czy mnie buty obcieraja czy nie, bo bym zadnych nie kupiła:P ale to jak wygladaa teraz moje stopy to masakra ale cóż
|
|
|
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey kolezanki
siwa oglądałam twoje fotki bardzo ładna jestes i jaka artystyczna sesja jak modelka ![]() tequilla ogladałam dzis twoje foty z wesela super miałas fryzurke a na pierwszym zdjeciu z albumu 123 wygladasz jak Agnieszka Włodarczyk przynajmniej mi ja przypomninasz ![]() Dziewczyny mam prosbe wrzuce potem fote z bliska do albumu i prosze o opinie w jakim kolorze włosów byscie mnie widzialy
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilę, bo za niedługo jadę jeszcze na uczelnię. Mnie choróbsko już chyba z tydzień trzyma i coś mi się wydaje, ze trzeba będzie iśc do lekarza w końcu:/ też na początku myślałam, że to alergia, ale tym razem raczej nie, bo mi nie przeszło po lekach odczulających.
No i troszkę fotek wrzucam
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy na fotki
|
|
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, że to tylko alergia
bo nie chce żeby mnie ktoś taką oglądał Taka śliczna pogoda już chyba drugi tydzień, marzą mi sie wakacje w Bułgarii... Na samą myśl o lecie buzia mi się uśmiecha
|
|
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodałam fotka z bliska i glupio wyszłam ale widac cos hehe na drugiej moje wlosy naturalne teraz mam ciemny braz z castlinga niestety aparat w naprawie i niemam jak foty zrobic ale kolor mi niezbyt lezy wyszedl prawie czarny ale taka czern z dziwnym refleksem
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
A masz jakieś foty w nowym kolorze?
|
#1153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam ochote zrobic sobie ciemniejszy braz
|
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale teraz jak kupuje nowe buciki to zakladam grubsze skarbetki i chodze w butach 1 dzien po domu i one troche mi sie uksztaltuja do nogi i na drugi dzien moge w nich sobie bez problemu smigac
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie nie
aparat mam miec po niedzieli to zrobie ale ten kolor mi sie nie podoba zreszta mój naturalny też.Napewno rozjasnianie niejest dla mnie ,rudy tez nie wiec niewiem
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
honey1012 Mi do Ciebie pasują jakie głębokie ładne brązy.
bastka farbuj włoski, barrrdzo Ci pasuja ciemne kolory co do butów, to ja po prostu zaklejam wszystkie potencjalne miejsca plastrami, zapas plastrów wsadzam do torebki i dopiero wychodze:p Ja czekam aż mi się rany po szwach zagoją, bo na pólce w łazience stoi i czeka na mnie hebanowa czerń
|
|
|
|
#1158 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczęta !
![]() Cytat:
![]() [quote=Agnesta;12016528]hmm.. sęk w tym ze buty mam w odcieniu dosyc jasnego fioletu jutro rano zobacze jak bedzie sie komponowalo.. I jak się komponowało ? wydaje mi się że to ładnie by wyglądało fiolet i czerń no tylko jeszcze od odcienia dużo zależy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Może masz jęczmień, ja jak miałam to też mi bardzo spuchła, jak by co to maście wsmarowuj bo mi się kiedyś z tego zrobiła gradówka i miałam taki bąbelek czerwony duży i musiałam go operacyjnie usuwać, a przyjemne to nie jest. |
||||
|
|
|
#1159 |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn.brąz ? czy jasny braz ?
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
ooo albo karmel!
|
|
|
|
#1161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Martysia_ - Napisałam tylko że w avku śliczna, bo nie mam Tequilki w znajomych jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- cichutko tu więc mykam się uczyć na kolokwium, wpadne później |
|
|
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
Karmel ? hmm musze to przemyslec niech mi szybko ten kolor schodzi
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ostatnio byłam napalona na karmel ale hmmm jakos na samych planach sie skonczylo ...
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się karmelkowy kolor baaaardzo podoba.
Jakbym miała jaśniejsze juz bym takie u siebie robiła, ale teraz mam czarne wypadajace wiec sie w rozjasnianie nie bawie ![]() Na jesień bede ruda
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez czarna jestem i tez mi zaczely leciec hmmm ale ich wcale nie mecze to nie wiem czemu
|
#1166 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymaj sie kochana Cytat:
![]() Cytat:
i musze Ci powiedziec,tj.napisac ,ze sliczna dziewczyna z Ciebie no i super sesyjkaCytat:
Kupilam dzis farbe-sredni braz ciekawe co mi z tego wyjdzie no juz tym razem MUSI wyjsc dobrze bo jak nie to sie..no!![]() Renatko tez kiedys szalalam za karmelkowym,ale juz mi przeszlo,fakt kolorek supcio A i niedlugo powstawiam fotki,swoje i jak narazie tylko 2och bluzek bo laduje baterie
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
a jaką w końcu farbę kupiłaś livia??
honey fajny masz ten kolorek na fotkach |
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Mi włosy lecą gdy pojawią się u mnie znowu anemia oraz gdy mam dużo stresu, wtedy też mam bolące wysypki, niestety, źle reaguje na takie rzeczy jak stres
(ale to musi byc naprawde duzy stres, tak jak teraz np. moj wypadek i oczekiwanie na wyniki, co z tymi krwiakami. Karmelkowy kolorek cudowny, ale teraz mi w głowie siedzi rudy ![]() Ale to musze najpierw zadbac o włoski, wiec dopiero na jesień sie na niego zdecyduje. Livia jaka w koncu farbe kupilas, pokaz dokladne zdjecie kolorku |
|
|
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
beyonce i christina milian maja zawsze fajne karmelki na włosach
![]() jak na nie patrzę to sie zastanawiam nad karmelkiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

jak Ci poszło ?
ale jakas afera z tymi egzaminami teraz 

puchnie mi np. jedna powieka, albo łzawi jedno oko itp.
ale podbno tak czasem jest

Taka śliczna pogoda już chyba drugi tydzień, marzą mi sie wakacje w Bułgarii...

aparat mam miec po niedzieli to zrobie ale ten kolor mi sie nie podoba zreszta mój naturalny też.
i musze Ci powiedziec,tj.napisac ,ze sliczna dziewczyna z Ciebie no i super sesyjka
ciekawe co mi z tego wyjdzie