|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Olunek fakt...nie mam obciążonego.Spróbuje tylko boje sie o kostki jak bedzie cięższe
![]() Wiem o jakim ćwiczeniu mówisz/piszesz.Ja mam zestawy cwiczeń z netu sciągnięte ale wolalabym ćwiczyc takie które ktoś potwierdzi że działają
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
Znowu przegapiłam taką żywą dyskusję, niestety w pracy nie mam możliwości pisania, więc tylko w domku wpadam na wizaz
![]() Widzę, że rozmawiacie o HH, ja też poróbowałam, ale sie poddałam, bo nie umiałam kręcić i strasznie mnie to wkurzało. Ale za to jutro wracam na aerobik, a wdomu zostaje rowerek i brzuszki, bo to robię chętnie Dzisiaj niestety ćwiczenia odpuszczam, bo strasznie jestem zmęczona, a poza tym 2,5 godziny łaziłam poo mieście, więc spaliłam pewnie więcej kalorii niz w 30 minut na rowerze. Naprawdę nie mam sił. Za to dieta ok: śniadanie: 2 kromki graham z wędliną z kurczaka, szcypiorkiem i ogórkiem II śniadanie: bakuś truskawkowy obiad (niedawno): pomidorówka z makaronem, plaster polędwicy i sera na kolację zjem jeszcze sałatkę warzywną, chociaz wolałabym te ciasteczka owsiane
|
|
#1143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hehe. W lutym bardziej muszę się postarać. Bettix podziwiam Cię za te bieganie ![]() Ciągle jestem jeszcze osłabiona chorobą a w środę już czas wracać do pracy i to na nocna zmianę. Najgorzej, ze ciągle mam stan podgorączkowy. I kompletnie teraz nie ćwiczę bo naprawdę nie mam siły. Obiecuję poprawę jak tylko organizm troszkę się odbije. Buziaki
|
|
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
Olunku, super, że udało Ci się pokonać problemy
Przecież mówiłam, że kobiety, to silne bestie Strasznie się cieszę A marsz jest jak najbardziej wskazany A ja dlatego wybrałam bieganie, bo całe ciało ładnie chudnie... a nie bardzo lubię ćwiczyć np. ABS, bo mnie to bardziej męczy ![]() Szatanka, ja stosowałam bieganie + brzuszki + HH (krótko) i pomogło, prawie zniknęła A co się dowiedziałaś o tym masażyku bańką? Lenko, całkiem Cię rozumię... po zakupach zawsze padam Co ciekawego kupiłaś?Ale może chociaż 20 brzuszków zrobisz? To zajmie 5 minut Dotrzymałaś słowa z tym aerobikiem ![]() Mi też ślinka cieknie na te ciasteczka... już trzy razy tam zaglądałam ![]() Wiolu, szczerze mówiąc, to ucieszyła mnie Twoja odpowiedź, że -2kg to w m-c straciłaś Bo jak na 10 dni, to troszkę byłoby za dużo. Najlepiej chudnąć 0,5 -1kg/tygodniowo. Nie ma wtedy jo-jo. A pod sam koniec odchudzania lepiej mniej gubić, to akurat wybróbowałam na sobie. Kuruj się, a ćwiczenia na razie odpuść. Musisz wyzdrowieć, ćwiczyć z gorączką, to już przesada. Ćwiczenia męczą, a z czasem sprawiają przyjemność... Do lata jest jeszcze trochę czasu i wszystkie będziemy piękne ![]() Ja już po biegańku 6,5km z prędkością 7,4km/h + brzusie 2x50. Dzisiaj wyjątkowo łatwo poszło. Jednak m-c wystarczy by się przyzwyczaić do ćwiczeń. Jutro miała być sauna, ale niestety popsuła się i w tym tygodniu chyba nie naprawią. Jutro, więc będzie bieganie. A zamiast sauny pójdziemy na basen, tylko jeszcze nie wiem w czwartek lub w piątek Aga, przesyłam Ci trochę mojego zapału do ćwiczeń Jak Ktoś jeszcz potrzebuje, to chętnie się podzielę Dobrej nocki
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
mniamniusie te ciasteczka, muszę zrobić. Kiedyś namiętnie je piekłam, trzeba jednak uważać by od razu całej blaszki nie pochłonąć
Mąka pp to mąka z pełnego przemiału. Bettix przyda się trochę twojego zapału Rozwala mnie jakaś grypa, ale się trzymam i nie daję, wypiłam właśnie 2 aspiryny, nafaszerowałam rutinoscorbinem i spadam spać. Olunek Zawodowiec dobrze, że się trochę poukładało. Będzie dobrze Wiola 2 kilo w miesiąc to bardzo dobry wynik, w sam raz . Melkas jak impra? Lenka też jestem ciekawa co kupiłaś? czyżby już ciuszki rozmiar mniej, czy w innym celu po mieście śmigałaś? pięknie naskrobałyście - mięśnie paluszkowe od stukania będziemy miały najładniejsze Ja nie nadążam ![]() ![]() Dobrej nocki,
|
|
#1146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1147 | |
|
Wtajemniczenie
|
no no dziewczyny, ale skrobiecie, normalnie nie nadążam z czytaniem...
![]() Cytat:
dzis zakupie kilo cytryn i będe piała wode z cytrynka, tak dodatkowo oprócz innych napojów typu herbata, kawa itd... ostro musze się wziąć za dietkę na razie małz skusił mnie nowa czekoladą wieczorkiem poćwiczę na pewno i napiszę...
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-01 o 22:28 |
|
|
|
|
|
#1148 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- ja już śpiąca jestem więc nici z ćwiczeń - możecie mnie zlać to jutro zrobię podwójnie DOBRANOC kochane - a ten fałdek na brzuchu falujący w podskoku nie zmusił mnie do ćwiczenia bo tak zaczęłam się śmiać że nie mam teraz siły
|
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
babeczki, mam zamiar w ramach "odnowy" zrobic sobie piercing monroe ,
chyba nie jestem jeszcze za stara ??? ![]() załączam fotke, bo nie wiem czy wiecie o co chodzi... ( jest to odwracalne, jak mi się znudzi to wyjmę- miałam juz kiedys kolczyk w nosie i nie ma prawie sladu, a do tego mam 7 dziurek w uszach , ale nosze delikatniusie malutkie kolczyki, nie jakies pankówy ) i monroe tez chce miec malutki kolczyk- brylancik 3-4 mm przykładowa fotka
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#1150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-01 o 22:43 |
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
witam mile panie - przybieglam tu z zaproszenia niutki, mam ponad 30 - choc prawde mowiac to blizej mi juz do 40
i mam zamiar sie odchudzac w dobrym towazrystwie.wlosy zapuszczam tez na wizazu - i dobzre mi idzie w zwizku z tym jestem pelna dobrych pzreczuc , ze i kilogramy zrzuce .pozdrawiam was wszystkie i zabieram sie do lektury - jak juz sei z wszytskim zapoznam - to i pewnie zaczne sie udzielac .
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka laudik
tylko uważaj, bo tu się dostaje za niesubordynację dietkowo-ćwiczeniową więc sie powaznie zastanów zanim zdecydujesz się tu wdepnąć
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
Witaj laudik na wątku
Niutka Na zmiany nigdy nie jest się za starym.Ja o takim kolczyku nigdy nie myślałam, ale kiedyś se fundnę tatuazyk nad cycem Tylko podobno w tym miejscu bardzo krwawi, ale i tak musze najpierw doprowadzić swój organizm do użyteczności( np pozbyc sie zepsutych migdałków), bo coś ostatnio troche mi szwankuje.Najpierw naprawia sie silnik a potem karoserie Nie chce mi się pisać dziś mojego menu ale było dietkowe
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Ilion, Niutka ale wy odważne jesteście z tymi tatuażami, kolczykami. Ja teraz mam taki okres, że mi się wydaje, że juz dużo rzeczy nie wypada inp. miałam 3 dziurki w uchu i je "zlikwidowałam"
Ale pewnie mi przejdzie, bo na pewno nie jesteśmy za stare na takie bajery, szczególnie jak ktoś się z tym dobrze czuje, to najważniejsze.Zaspokajam Waszą ciekawość zakupową. Otóż nie mam ostatnio za bardzo ochoty na ciuszki, raczej na dodatki, więc kupiłam trochę bizuterii i bieliznę. Jeszcze zamną chodzi jakaś fajna torebka i przydałyby się nowe buty ba aero, ale jakoś nic mi nie wpadło w oko, nawet na necie patrzyłam, ale bez rewelacji ![]() Bettix brzuszków niestety nie zrobiłam, bo dopiero teraz przeczytałam Twoją zachętę, a już tak późno i jestem w piżamce, mam nadzieję, że wybaczysz, jutro nadrobię na aerobiku. Laudik witaj na wątku
|
|
#1155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziś ćwiczonka: RT 31 min HH 20 min wymachy nogami x 40 agrafka x 120
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
hello prannie
wlasnie zjadlam sniadanko i pije kawke i lece do roboty ![]() sniadnako to: 4 jajka na twardo +pol swiezego ogorka +2 plastry szynki gotowanej no i oczywiscie kawka... a wiecie jestem z siebie dumna..wczoraj z okazji przejscia na nastepny poziom anglika cala grupa wybrala sie do przyszkolnej knajpy..i oczywiscie mowie do m zamow mi wode z cytryna...no i przyniols jakis slodki napoj wiec ja sztankaa tobie chrom naprawde pomaga nie miec ochoty na slodycze? ja slyszalam ze i tran jest dobry ![]() a hula hop to ja mam i uwielbiam krecic chociaz tak naprawde narazie wisi na szafie Wiolka zdrowka duzo zycze niutkawoda z cytryna nie jest taka zla co? a z tatuazem mam tak jak ty...ale coraz bardziej mi przechodzi wiec chyba nigdy nie zrobie buziaki dla wszystkich i milego dzionka |
|
|
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Gigosia należą ci się brawa za ten wczorajszy wyczyn
Tak w towarzystwie odmówić to nie byle co, mi jest zawsze głupio i daję się na coś skusić Chyba też zacznę łykać chrom, nie wiem czy on naprawdę działa, czy to kwestia psychiki, ale może pomoże, bo słodycze kocham I w ogóle podziwiam cię, że tak wcześnie wstajesz i jeszcze zdążysz coś na wizażu naskrobać ![]() Ja właśnie jem śniadanko: graham z pasztetem pieczonym ze szczypiorkiem i papryką. Miłego dnia
|
|
#1158 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Laski
Ja też już po śniadaniu - owsianka była i jak zawsze wody dużo wypiłam. laudik witaj w śród nas ![]() niutka a taki kolczyk nie przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu? ![]() ilona a zjadłaś tak mało tych ciastek bo takie syte? gigisia dzielna byłaś - a jak ktoś się puka w czoło to niech się puka, najważniejsze że masz cel i chcesz go osiągnąć ![]() Dziewczyny wczoraj się normalnie podłamałam - dzwonię do salonu fryzjerskiego i che się zapisać do swojej ulubionej i najlepszej na świecie fryzjerki Małgosi i okazuje się że już nie pracuje No to pytam się o jej koleżankę Anetkę (strzygła mojego TŻ do ślubu) a koleś po drugiej stronie telefonu mówi że jest i może mnie zapisać ale Anetka długo nie popracuje bo w ciąży jest. No zapisałam się ale czy wizyta się odbędzie to nie wiem. No i załamka - znowu poszukiwania dobrego fryzjera ehhh nawet 2 lata nie minęły i już Małgosia nie będzie mnie strzygła i farbowała ![]() No ale nie przynudzam... Dzisiaj w planach mam zamiar wybrać się do apteki po jakiś cudowny środek na problemy z WC bo już nic nie działa, ani woda, ani otręby, ani owsianka, ani jogurt, ani kefir, ani owoce, ani warzywa, ani błonnik, ani nic wrrrr O i miałam nie marudzić a tu proszę jak narzekam ![]() Ehhh idę się szykować do roboty - nie będę zanudzała
Link do mojego wykresu: http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717 Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...![]() Już 28 cykle staramy się o dzidziusia ![]() Edytowane przez serduszkowata Czas edycji: 2010-02-02 o 09:06 |
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Gigosia powaznie mi chrom pomaga i raz na tydzień pozwolę sobie na coś słodkiego typu czekolada czy ciasteczka ale tylko kawałek.Kiedyś potrafiłam zjeść pół kg krówek na raz
jak sobie przypomnę to przezywam szokHH nie umiem poprostu no i nie wiem ile wsypać czegoś np piasku czy ryżu zeby go obciążyc.Wie któraś?![]() Betti czytałam forum o tych bańkach.Są niedrogie-4szt-niecałe 30zł.Tylko problemem są siniaki i naczynka dlatego się zastanawiam nad nimi.Dziewczyny są bardzo zadowolone bo znika cellulit i boczki kiedyś czytałam nawet że któraś wpadła na pomysł żeby rurą od odkurzacza pozbyć się cellulitu Pozatym te bańki wykorzystują profesjonalni masazyscihttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127280 poczytaj jeśli Cię to interesuje,ja sie chyba skusze
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-02-02 o 10:17 |
|
|
|
|
#1160 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki za zrzucanie kg i jak bedzie trzeba to![]() ![]() szatanko mysle ze powinnas wzmocnic miesnie przy kregosłupowe( skoro masz problemy z tym ) gdzies mam fajne cwiczenia z poradni rechabilitacyjnej do ktorej chodziłam własnie na miesnie kregosłupa i brzucha ktore nie obciazaja kregow a fajnie mozna je wzmocnic i pozbyc sie boczkow , oponek i nawet gdzies tam na uda miałam. jak chcesz to postaram sie poszukac. do hh do pełna ryzu lub kaszy zeby ciezar rozkładał sie rownomiernie, ja mam włozone koło( drut) z sukni slubnej -idealne rozwiazanie
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-02 o 10:19 |
|||||
|
|
|
|
#1161 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam z samego ( jak dla mnie) rana
Cytat:
natomiast ja osobiście nie wyobrażam sobie kolczyka w języku, wydaje mi się, że wtedy z jedzeniem jest gorzej, na pewno te wszystkie okruchy wpadaja do dzurki z kolczykiem, bleee, chociaz to może dobra metoda na odchudzanie, bo podczas gojenia sie ranki masz utrudnione jedzenie Cytat:
![]() ale nie wiem czy ostatecznie zrobie tego kolczyka, ba zaczęłam się wahać ![]() dziewczyny, chyba musze sobie kupic nowa wagę- elektroniczna, bo ta mnie juz ździebko denerwuje, nie pokazuje małych zmian np o pół kilograma w tą, czy w tamtą
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-02 o 11:23 |
||
|
|
|
|
#1162 |
|
Zadomowienie
|
witam was wszystkie,
Dzięki Olunek za szczegółowe info, dziś mam w planie HH to się porozgrzewam przed. ![]() O ile pamiętam Bettix pisała, że nasypała ryżu, czy kaszy do HH, tak prawie na max. Niutka fajny Avatar to już zrobiłaś ![]() Ja nie mam ciągotek do piercingu i tatuaży. Ale jak się chce mieć, to lepiej zrobić i za 30 lat nie żałować, że się nie zrobiło ![]() A w sprawie cellulitu, to jak ostatnio byłam na zabiegach to dokładnie gośćmi robił zabieg różnymi końcówkami i wrażenie było jakby wyssywał jak odkurzaczem, pomyślałam sobie, że może w domu zrobię odkurzaczem . Więc porównanie dobre Laudik witamy, może coś więcej o sobie Lenka fajne zakupy, ja też muszę się po bieliznę wybrać, bo sama wstydzę się tej co noszę, po prostu po ciąży i karmieniu nie mam nic nowego, a rozmiar zdecydowanie mniejszy. Jest to już konieczne bardziej niż nie wiem co Wstyd i hańba. Serduszkowata szkoda stracić dobrego fryzjera, może jak będziesz to podpytaj dlaczego odeszła twoja fryzjerka i może gdzie pracuje Dziwi mnie, że masz problemy toaletowe, przy tej ilosci wody. Jedyne co mogę doradzić, to może szklanka ciepłej wody z cytryną na czczo. U mnie działa. A do aptecznych specyfików pod tym względem nie mam zaufania. Boję się, że potem organizm zawsze będzie wymagał wspomagaczy na razie tyle za pół godzinki zjem lunch, a teraz dokończę co mam skończyć - miłego dnia. pozdrawiam
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
czesc po raz kolejny
.w kwestii - wiecej o sobie - lat 38(rocznikowo), 3 dzieci,maz. rozmiar ciuchow 10 (w wahaniach miedzy 8 - po corocznym 6 miesiecznym bieganiu, do 10 opiete na dupie - po zimowym nicnierobieniu). zapusicilam sie w tym roku mam wrazenie bardziej niz zwykle, bo: 1.zapuszcam wlosy i sie czuje strasnzie smutna z tego powodu (wyglad )2.zima jest depresyjna, ta szczegolnie i tylko czekolada moze ukoic moj zal i bol ![]() 3.bo od kilku miesiecy wpadlam w amok pieczenia chleba - no comments ![]() 4. bo maz mi daje zly pzryklad ![]() 5.bo dokanczam po dzieciach - jakby mi ktos kazal dojadac po cudzcyh to by byl chyba paw, a po swoich to sie oszukuje, ze jest jakbym nic nie zjadla... ![]() ![]() 6.bo mam lenia, a ze mam jedna taka prace dodatkowa "niby w ruchu", to sie czuje psychicznie usprawiedliwiona, ze pzreciez jestem w ruchu ![]() no i wiek. .. z kazdym dodatkowym rokiem jakos trudniej. dodam, ze wcale nie waze malo - bo pzry wzroscie 166 waze chyba z 64-65 kilo obecnie (nei waze sie, bo ogolneii jestem od 5 miesiecy wystarczajaco zdolowana-wlosy, ale skoro wciaz chodze w sowich ciuchach i mi w nich nie ciasno, to nie moze byc wiecej niz 5 kilo na plusie). mam dosc mocna budowe (pod wzgledem zawartosci tkanki miesniowej), wiec w moim pzrypadku dieta plus duzo ruchu zamienia nagromadzony tluszczyk w kolejna partie miesni co nie daje efektu w postaci ubytku na wadze za bardzo, ale wlasnie w ogolnym wygladzie i zejsciu w szmatach na rozmiar 8. a najlepiej niestety czuje sie jak waze ok 60 kilo. weic z duzym entuzjazmem sie dolacze do dietowania. to wszytsko celem pzredstaiwenia sie, a zeby was poznac - doczytam i bede sie doinformowywac na biezaco
|
|
|
|
|
#1164 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-02 o 11:47 |
|||
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
witam...
Wow, co raz lepiej - teraz przeczytanie postów zajmuje mi trochę Laudik... Witaj, chudnij z nami 30+! Miło Cie poznać .Olunek... Ty nasza Supermenko! Dasz radę, wszystko będzie ok, zobaczysz ! Bardzo mnie ucieszyło, że humorek Ci się poprawiłWiolka... Wioluś -2kg/msc to przede wszystkim zdrowy spadek - 100% popieram słowa Bettix - a ona wie, co mówi (przedowniczką przecież jest i naszą duchową podporą Gigosia... Rewelacja sobie poradziłaś i chwała Ci za to ! A te parówki w I fazie Sb to dozwolone? Pytam, bo się nie znam - ale jak przeczytałam ile te najbardziej odtłuszczone maja tłuszczu - to się za głowę zlapałam ! Straszna ilość!Lenka... Bielizna, dodatki? Czyżby coś się zapowiadało... Niutka... O, fajny avatar. Tak będzie wyglądać Twoja ozdoba? Agika... Aguś, sory zapomniałam o ćwiczonkach , ale już prive.Co do "wypada, nie wypada" - uważam, że to w czym się dobrze czuję i estetycznie (ponętnie ) wyglądam - wypada bez względu na wiek!Po imprezce bardzo fajnie, syn szczęśliwy i zadowolony (wiecie - PREZENTY!), goście dopisali - 20 osób ! Jak już się wpakowaliśmy do domu z tymi tabołami, rozpakowaliśmy prezenty (nie wszystkie, bo do nocy by nam zeszło ), mały do wanny a ja sobie czerwona herbatkę . A jak latorośl zasnęła - piłeczka w ruch: brzuch=5x 30, pośladki+wew uda=5x 30, ręce=3x30, wew uda(ściskanie)=3x30! Ha, a później prysznic, smarowanko i o 22:00 spałam jak zabita . A i pochwalę się - na urodzinkach tortu nie tknęłam (tylko chrupki kukurydziane i kilka orzechowych)!Ja dziś strasznie dużo roboty mam... ![]() meldunek: 6:30 - brzuch=3x30, pośladki+wew uda=3x 30 menu: 8:30 - śn: 1,5 kr pełnoziarnisty żytni, 2x pl pasztet drobiowy, herbata czerwona 11:00 - 2xkostki gorzka czekolada , baton musli light, czerwona herbata13;00- 3 szt pano (! - całkiem niezłe do chrupania...), woda ngaz 15:30 - 3szt pano + schabowy, pokrzywa (to chyba obiad...) reszta w trakcie...
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-02 o 15:52 |
|
|
|
|
#1166 | |
|
Wtajemniczenie
|
melkas
Cytat:
![]() a w ogóle to dla wszystkich , że tak ładnie chudniecie, a u mnie waga stoi
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
Niutka... No jasne, że zepsuta! Wywal małpę i nową kup
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
O właśnie wyrzuć małpę Niutek. A dla przypomnienia u mnie waga stała lub były minimalne wahania przez 2-3 tygodnie. A teraz znowu leci. Więc się nie przejmuj.
Właśnie Melkas mi przypomniała, że miałam o tych parówkach napisać. Parówki przy SB, a zwłaszcza pierwszej fanie ZABRONIONE. Uważam osobiście, ze przy zdrowym odżywianiu bardzo niewskazane są. Gigosia i chyba ciut za dużo jajek 4 szt na śniadanie , biorąc pod uwagę, że je się je prawie codziennie Proponuję trochę więcej warzyw,by się najeść mimo wszystko Melkas fajnie że impra się udała, najważniejsze że młody zadowolony, ale 20 osób. No i tak lepiej niż 30 I szacu, ze ci się po tym chciało ćwiczyć. To co wiosną klub NW otwieramy? Ja się piszę.
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
ja musze powiedziec, ze w zeslzym roku od stycznia do czerwca bylam na solidnej diecie redukcyjnej - plus ostro trenowlam (codziennie bieganie - godzina plus HIIT -2-3 razy w tygodniu) i wszystcy paztzryli n amnie ze zgroza - bo wygladalam naparwde chudo - alez sie czulam
, natomiast ubytek na wadze byl jakos 2 kg.bylam jak pies pitbul - dobzre wybiegane miesnie .tylko najgorsze w tym wsyztskim jest to ciagle jedzenie .6 posilkow dziennie, a nieraz i wiecej wlaczajac pzrekaski. ja mam trudnosci z jedzeniem na godziny niestety, wiec w tyym roku po prostu zamienie wiekszosc posilkow bialkowych na wazrywa , ograniczajac bialko do 3 razy ). najgorsze jest to, ze zeby schudnac - na wadze - ja po porstu musze odstawic calkowiecei weglowodany (zero owocow, zero chleba,zero makaronow). w kazydm innym pzrypadku - nawet jesli jest to dobzre skomponowana dieta - nie mam efektow na skali
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
A ja dopiero teraz, bo wczoraj się opierniczałam w pracy i dzisiaj musiałam nadgonić.
Aga, dopiero co wróciłaś do pracy, więc przyczyną może być po prostu zmęczenie, a nie leń. My też wyczekujemy wiosny z utęsknieniem, wtedy będziemy mogli biegać na świeżym powietrzu i czas ćwiczeń się skróci o godzinę Nie zapomnę jak 3 lata temu mój M kupił mi piękny stanik haftowany w serduszka, zakładam go tylko na specjalne okazje Serduszkowata, wiem, że następnym razem tak łatwo nie pójdzie, ale jak to mówi Aga, lańsko poprawia jędrność pupy, więc to wszystko dla jędrności przecież A tak poważnie, to 1/3 otwartej paczki leży sobie w barku i nawet mnie nie woła. Trzymam Cię za słowo odnośnie ćwiczonek ![]() Lenko, wybaczam, he he Daj znać jak poszło w pierwszy dzień na aerobiku, po takiej przerwie.Laudik, miło Cię poznać ![]() Gigosia, normalnie mnie zaskoczyłaś Oparłaś się tym wszystkim pokusom ![]() A może zapytasz HH czy mu wygodnie w tej szafie? Może jednak wolałby Cię pomasować po brzuszku ![]() Szatanka, dzięki za linka ![]() Melkas, pięknie poćwiczyłaś ![]() Niutek, AV bardzo ładny ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Dzisiejsze menu: 7,00 kefir (400g) + 3 Pano 7,45 kawa 9,15 woda mineralna n/g 400ml z dodatkiem koncentratu Unisport Od tygodnia w nocy cierpną nam ręce, a ten koncentrat zawiera skł. mineralne: sód, potas, magnez i fosfor, oraz aminokwasy - taurynę, glicynę i L-karnitynę. Już kiedyś go piłam i pomógł. 11,00 dwie kromki z wędliną, pokrzywa 12,40 woda mineralna n/g 400ml + koncentrat 13,30 jabłko 15,30 ryba po grecku Wieczorkiem bieganie + brzuszki
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

One poszły sobie w ciągu 10dni? Szybciutko 

Co ciekawego kupiłaś?

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
na razie małz skusił mnie nowa czekoladą 

) i monroe tez chce miec malutki kolczyk- brylancik 3-4 mm przykładowa fotka

za niesubordynację dietkowo-ćwiczeniową
jak sobie przypomnę to przezywam szok
no i nie wiem ile wsypać czegoś np piasku czy ryżu zeby go obciążyc.Wie któraś?

trzymam kciuki za zrzucanie kg i jak bedzie trzeba to
) wyglądam - wypada bez względu na wiek!
! Jak już się wpakowaliśmy do domu z tymi tabołami, rozpakowaliśmy prezenty (nie wszystkie, bo do nocy by nam zeszło