|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() W ogóle moje koleżanki wyjechały na swoje wiochy, te z Krk pracują albo jedna mam taką, że śpi do 14 i jej się nie chce nigdzie wychodzić, więc ani na basen z nią nie pójdę ani nigdzie, ona jest happy jak siedzimy u niej w domu i ja wdycham dym papierosowy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1142 | ||
Zakorzenienie
|
plany realizuja podwladni
![]() ![]() Cytat:
eee tam ![]() wg mnie BMW czy Audi to marki dla zwyklych ludzi, niekoniecznie milionerow ![]() ![]() ![]() ja tam nie mam jakis takich uprzedzen typu, ze 'marka buraczeje' itp. jak mi sie auto podoba to mi sie podoba ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie chyba beda nawet 2 stypendia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- ja wlasciwie juz czuje wakacje ![]() ![]() teraz na szczescie mam mozg na obrotach sesyjnych, wiec nauka do tego ostatniego egzaminu pojdzie mi duzo szybciej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale nic nie poradzimy, chcę zdać to wsyztsko i mieć spokój. Ja na stupendium się nie załapie. Przez tą moją poprawkę. A szkoda, bo żeby nie ta poprawka to mam całkiem ładne oceny. Ale kij im w oko ![]() Ja tam praktycznie żadnej koleżanki nie mam. Wszystkie albo wyjechały albo zajęte. Jedynie siostra na razie nie pracująca mi została. Ale od września i to się zmieni.Ale nie narzekam, cieszę sie tym co mam ![]()
![]() |
#1144 | ||
Zakorzenienie
|
no tak, ale jak sie nie realizuja to dyrektor dostaje po dupie i dyrektor musi ich zaganiac do roboty. Twój tz pracuje w oddziale, wktorym plany robia sie same(pisałaś kiedyś, że na 1 czy któryms tam jiejscu w Pl) a sa oddziały gdzie trzeba ostro przysiąść, żeby plan zrealizowac i wtedy dyrektor tez się napoci.
Cytat:
![]() Ja bym mogła jeździc tylko nową budą Audi albo BMW, bo te stare od razu mi sie kojarza z burakami (nawet nie dresami)i nic na to nie poradzę ![]() Cytat:
![]() mi zawsze sesja letnia lepiej idzie, bo jak jest ładn apogoda to mam lepszy humor i mi wszystko latwiej do głowy wchodzi ![]() Wam tez wyskakuje te reklama krewetek? No kurde juz kupię te krewtki w tym macu ale niech mi przestanie wyskakiwac , bo mnie wnerwia ![]()
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
kurdę moja mama znów dziś zostaje w pracy a miała dentystkę umówioną i jako że ona nie może iść to mnie w swoje miejsce wysłała na przegląd i jak jakąś dziurę mam to niech mi zrobi.... a ja muszę się psychicznie nastawić na dentystę a tu łup i mam iść niedługo
![]() ![]() zrobiliśmy dzisiaj tżtowi zdjęcie do dyplomu i pewnie wieczorem stworzymy jakieś CV o ile tż nie weźmie tej roboty co mu znajoma zaproponowała ![]() ![]() ja się właśnie boję szukania pracy bo nie mam doświadczenia w księgowosci buuuu ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1146 |
Adwokat diabła
|
Hello!
Rozpuściłam sie, o! ![]() Latałam od dziekanatu do uczelni i abarot, po co mi to było.. ale mam załatwione to co chciałam.. Obca, u mnie większość tez wyjechała.. A jak jest ktoś stacjonarny w Wa-wie to nie ma chęci wyjść, no błagam o litość ileż można siedzieć w domu na siedzeniu.. Trzeba wyjść na spacer a nie się kisić.. Muszę chyba nad tymi znajomymi popracować.. Lain, moja Ciapcia kładła się do zlewu chłodzić jak były takie dni jak te. Potem cały zlew w czarnej sierści.. ![]() Mnie również ta reklama wkurza..
![]() |
#1147 |
Wtajemniczenie
|
hellou
![]() tak na szybkiego Was nadrobiłam... bo mam taki @#$%^&^& w pracy, że hej... dowiedziałam się dziś, że jesteśmy z TZ burakami ![]() ![]() nie zgadzam się Samoa z Tobą, ale każdy ma swoje zdanie ![]() ja wychodze z załozenia, że samochód słuzy do jeżdzenia przynajmniej mi a jak dodatkowo jest taki, który mi sie podoba i dobrze mi się nim jeździ to juz w ogóle super... oczywiscie sa tacy, którzy kupujac sobie taki lub taki samochód, robią to tylko dla tzw. lansu, zimny łokieć i te sprawy... no ale to raczej nie wina samochodu, tylko idioty który go prowadzi ![]()
#1148 |
Adwokat diabła
|
Autko to autko, byle było ergonomiczne i fajnie..
Marka to marka.. Ja nie zwracam na nią uwagi..
![]() |
#1149 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy siak posada dyrektora to klawa posadka ![]() ![]() TZowi sie po cichutku marzy taka placoweczka w Wieliczce ![]() ![]() Cytat:
![]() ja na szczescie takich uprzedzen nie mam ![]() ale przeciez i tak chcecie uzywanego Accorda wiec problemu nie masz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja do Maca raczej nie chodze (no chyba, ze juz umieramy z glodu a nic innego nie ma przy drodze ![]() ![]() Cytat:
![]() Czesio sie wlasnie wcisnal w ta wysuwana poleczke na klawiature i tam spi ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-02 o 14:50 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tez uważam, że samochód służy do jazdy, ma sie nie psuc i miec kopa no i ma mi sie podobać, ale Audi i BMW akceptuje tylko nówki ![]() ![]()
![]() |
#1151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tez bym chciała móc akceptowac tylko nówki.... ale to nie na moja kieszeń niestety... oczywiście póki co bo jak sie dorobię i wygram w totka, albo rozkręce super interez to wiesz... będe też tylko nówki akceptowała ![]()
![]() |
#1152 |
Adwokat diabła
|
Lain, uwielbiam Twoje kitki
![]() wiecie co? co zacznę głośno muzyki słuchać to zaczyna się burza, już 4 raz tak mam ![]() nie długo zacznie mi tż zakazywać słuchać głośno muzyki, bo burze ściągam.. ![]()
![]() |
#1153 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
No Accorda chcemy, ale to nie jest lansowóz ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę zaraz na rower ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1154 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jakby taka opcja byla to z pewnoscia trzeba by sporo kasy wylozyc ![]() ale TZ nie chce sie tak wiazac z jednym bankiem, bo on wcale nie zaklada ze tu bedzie pracowal wiecznie ![]() ![]() a Wieliczka rzeczywiscie fajna tylko rzeczywiscie sie korkuje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sama bym chyba tyle na auto nie wywalila. wolalabym zainwestowac w jakas nieruchomosc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja myslalam, ze palasz odraza do Audi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
no a ja już po
![]() nie zdałam niestety, zlekceważyłam tramwaj a on mi ruszył :P ale ja, panikara nie bałam się w ogóle i ogólnie cały egzamin odbieram pozytywnie, jakoś nie bałam się, przestałam twierdzić, że się nie nadaję, wiem że za którymś razem zdam ![]()
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
no i wróciłam od dentystki i wszystkie ząbki miałam zdrowe uffff nie było wierrrcenia
![]() Lain twoje kotki są tak urocze że chyba sobie zacznę kopiować zdjęcia jakie wklejasz i będę miała tapety do kompa na każdy dzień roku ![]() ![]() kurczę nie wiem gdzie tu by się z tżtem na wakacje wybrać... musimy coś w końcu wybrać a tu taka zamota... a to teraz ta Norwegia nie wypaliła i nie będziemy mieli kasy na wypasione wakacje ale gdzieś pojechać i tak chcemy i już nie wiem gdzie co i jak my chcemy ![]() ![]()
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kumpela parę dni temu pojechała tam na jakieś zbiory czy cuś ![]() Ja też się z Samoą nie zgadzam co do powyższego O ![]() ![]() Znikam coś amać ![]()
![]() |
#1158 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajnie by było gdybym miała tyle kasy... chociaż chyba bym jej nie wydała na samochód... jak bym miała wybór to raczej bym wolała jeździć "o wiele tańszym" a resztę pieniędzy wydać na podróże ![]() ![]() ![]() Samoa weź bo ja teraz nie będę mogła przez Ciebie spać ![]() jak następnym razem pojedziemy do Krk to zostawimy go gdzieś na wjeździe do miasta i wsiądziemy w komunikację miejską ![]() Cytat:
![]() fajnie, że się nie stresowałaś... ja to jak wsiadłam na egzaminie to musiałam wziąć głęboki oddech bo tak mi noga na sprzęgle latała ![]() ale udało się i póki co jestem szczęśliwym kierowcom... z jednym niezapłaconym mandatem tylko ciiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() chyba znowu będzie burza, nie lubię tego... Lain właśnie te Twoje kotki są prześliczne... mi zapadło w pamięć jedno ich zdjęcie jak siedzą na parapecie... urocze to było ![]()
![]() |
#1159 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wsiadłam raz ![]() ![]() W ogóle to mi sie troche odechciało tego wesela, bo tyle zachodu z tym jest. Przed ślubem to będzie mega zapieprz i będziemy musieli dzwonic do tych ludzi i prosic sie o potwierdzenie, juz mi się nie chce a najabrdziej mnie martwią ci przyjezdni. I w ogóle coraz bardziej sobie uświadamiam, że to jedna noc, potańczymy, pójdziemy spać i koniec. Głupio tak. ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Lain te miaszkanka w Wieliczce kosztują 4100 za metr na parterze a 4400 na pozostałych pietrach, w porównaniu z Krk to straszna taniocha http://murapol.pl/oferta/mieszkania-...s-inwestycji-3 myslę, ze się temu z tż przyjrzymy ![]() ![]()
![]() |
#1160 | ||
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie trochę dziwne jest takie myślenie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w sumie ani nie jestem jakas fanka motoryzacji (wystarczy mi taki zeby byl ladny, ergonomiczny i nie psujacy sie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja to musialam wziac srodki uspokajajace ![]() ![]() tylko zwroc uwage jaka predkoscia jada autobusy MPK a jaka busiarze ![]() busiarze to piraci drogowi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mi sie wydaje, ze kazdym autem (nie tylko Audi) sie mozna 'wozic' - zarowno Volvo, Beemkami jak i Mercedesami czy Hondami. co sie komu podoba i co kto uwaza za szpan ![]() mi tam to zwisa i powiewa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale cena rzeczywiscie bardzo atrakcyjna ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
joł
![]() ja chcę już @ bo chcę naklejać ![]() jutro jedziemy odwieźć TZ siostre na lotnisko i złożyć papiery na uczelni ![]() ![]()
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do dewelopera, to ceny bardzo korzystne, ale też mi się nie podobają te aneksy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Jak tak czasem czytam wypowiedzi niektórych z Was, to cieszę się, że "znamy się" tylko wirtualnie, bo musiałabym Was na żywo zabić ;/ Normalnie jestem wieśniarą, bo "wożę" swą pupeczkę
![]() ![]() ![]() Dziwna sytuacja sprzed chwili: dzwoni dzwonek do drzwi, ponieważ latam w stroju kompielowym po domu (gorrrąco piekielnie) to krzyczę, że "chwileczkę", zanim znalazłam koszulkę, przypomniało mi się, że drzwi są na klucz zamknięte, więc szukam kluczy... Trwa to dłuższą chwilę... Otwieram drzwi, a za nimi facet, lat ok 33, podaje mi kartkę na której było napisane, że jest głuchu.... No to przepraszam gardzo, ale skąd wiedział, że ma 5 minut czekać pod drzwiami, bo ja się guzdram??? Wyświetlił mus ię na moich drzwiach napis, jak wrzeszczałam, żeby poczekał? Okazało się, ze żaden z niego niesłyszący, opierniczyłam go trochę i się zmył ;/ Czuję niesmak... Jak można tak bez ceregieli wyciągać od ludzi pieniądze i to jeszcze w taki bezczelny sposób! Grrrr ![]()
#1165 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jej, Chilanes, ale dziwna sytuacja z tym "głuchym" ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-07-02 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak jak tez ktos juz zauwazyl - 'wozazcym sie' burakiem mozna byc nawet w nowce sztuce z salonu - wystarczy wygrac w totka albo parac sie ciemnymi interesami ![]() nie wspominajac juz o tym, ze duzo tzw. 'nowobogackich' to dopiero buraki ![]() Cytat:
![]() ![]() ciekawe ile kosztuje postawienie takiej sciany ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-02 o 18:09 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jeszcze nigdy nie brałam żadnych tego typu środków... chociaż trochę rozumiem, bo pewnie miedzy innymi z tego względu że byłaś opanowana i spokojna to bez problemu zdałaś ![]() ![]() Tancerko a co do pracy Twoje TZ to jak ja dostanie to pewnie z urlopu dłuższego raczej będą nici... ale nie martw się my raczej z TZ też w tym roku nigdzie nie pojedziemy - nie wiem czy ten fakt Cię pocieszy, no ale może ![]() ![]() ale już my to sobie odbijemy za rok ![]()
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak drugi raz oblalam, bo mi ze stresu latala noga na sprzegle to stwierdzilam, ze trzeba temu zaradzic... ![]() po Persenie Forte bylo na prawde duuuzo lepiej ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-02 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak np. podchodzi do mnie koleś, który ledwo stoi na nogach... albo widać, że na całym ciele ma wypisane, że mu się chce chla* i brakuję kasy.... i jak nagle mówi da Pani 5 zł na bułkę i jak ja chce mu tą bułkę kupić a nie dawać kasy to jeszcze usłyszę wiązankę jaka to ja jestem... już bym wolała, żeby powiedział daj mi 5 zł na winiaka bo mnie trzęsie to by ode mnie prędzej dostał a nie.... okropne ![]() Cytat:
![]() tylko mi się jakoś za pierwszym razem udało ![]() wszyscy byli w szoku oczywiście bo nawet mama w tajemnicy przede mną dała mojemu bratu pieniądze na poprawkę, żeby mi od razu opłacił (nie ma to jak wsparcie wśród najbliższych ![]() tak więc jak pokazuję przypadek Lain czasami warto wziąść coś na uspokojenie ![]() tylko gorzej jakby to zbyt mocno na Ciebie podziałało i byś w końcu z samochodu nie chciała wcale wysiąść ![]()
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-07-02 o 18:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.