|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() kiedy najlepiej się opalać? przed 12? czy po? czy jak to jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekarze doradzaja wychodzic na opalanki do 11 i po 16.. czyli wtedy gdy wg zwyklego czlowieka praktycznie nic go juz nie zlapie slonko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja spróbuje płatki róż załatwić w hurtowni kwiatów ![]() A najlepiej płatki przechowywać w lodówce albo w piwnicy.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-07-02 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1116 |
Zadomowienie
|
ale szybko Cie opala? ja mam dziwnie bo przebolała bym ten czerwony żeby potem się już ładnie opalić ale nie-opala mnie tak ciężko na taki ni to oliwkowy ni to brązowy,ale bardzo długo musze na słonko być żeby coś było widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1118 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Wtajemniczenie
|
No nie wiem. Może przyspieszacz do opalania?? Są takie i wyglądają jak balsam do opalania. Ale nie wiem czy to coś pomaga.
#1120 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na szczescie Kubusie mi sie znudzily i wszystko wrocilo do normy ![]() heh oczywiscie jak zaczelam cwiczyc to kocie towarzystwo sie obudzilo i mi asystowali. ja pompeczki, a kitek mi na plecy (nie moze byc za lekko), ja wymachy nozkami - oni lapali noge... komedia ![]() ide sie wyprysznicowaci nabalsomowac chlodzacym balsamem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za pomoc z tymi simsami- wychodzi na to że nie ma co kasy wydawać na grę jak pewnie w ogóle nie poleci... muszę jeszcze sprawdzić czy ten procesor to na pewno to 2.0 czy siostrze się coś pomyliło ale nawet nie wiem gdzie tego szukać więc tżta trzeba będzie wykorzystac
![]() Lain twoje kociaki są tak cudne że nie mogę się na nie napatrzeć hehe a najbardziej mnie rozbawił fakt że biednemu Beniowi na ogon polują ![]() ja właśnie posprzątałam trochę i poodkurzałam i taaaak się zgrzałam że teraz siedzę przy wiatraczku i ledwo co dyszę- a miałam iść na balkon się opalać ale zrezygnuję z tego pomysłu bo sie chyba ugotuję ![]() ![]() ![]() dziewczyny jak tż wymyslił sobie że chce iść na staż to ma jakieś szanse jeszcze w tym roku na niego pójsc??? bo ma też jakąś pracę taką żeby sobie dorobić ma dostać i nie wiemy za co się zabrac lepiej- czy za staż czy za tą pracę bo wiadomo że jak zacznie pracować to nie mnoże stażu załatwiac... praca zupełnie z zawodem nie związana i tylko tak żeby nie siedziec w domu tylko coś zarabiac jest, a staż to byłby już w zawodzie tylko nie wiem jak to technicznie jest czy teraz jakieś staze jeszcze startują w drugiej połowie roku??????
#1124 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze Benio troche wyluzuje w koncu, bo sie nerwicy nabawi ![]() ja sie nie opalam, bo jeszcze mam troche egipskiej opalenizny... tzn - wyrazny bialy slad po staniku i majtkach ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio widziałam na stronie pupu w moim wojewodztwie komunikat że ze względu na dużą ilość wnioskówo staże i małej ilości kasy wszystkie wnioski złożone po jakimś tam dniu będą rozpatrzone dopiero w chwili gdy urząd dostanie na to pieniądzez centrali coś w ten deseń |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tancerka niech Twój TZ nie będzie szwgier ![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam już plastry obeszło się bez badnia ![]() ![]() cześć ![]()
![]() |
#1127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lain wiesz z tym stażem to chodzi o to że tż chciałby pracować w tym miejscu pracy (w tym wielkim zakładzie o którym wam już kiedyś pw pisałam że i ja bym tam chciała) ale że wszyscy by tam chcieli pracować to trzeba taką kolejność niestety odbębnić że najpierw tam na staż a dopiero ewentualna praca... ja nawet na praktyki tam idę, też będę chciała na staż i dopiero praca.. tu nie chodzi więc o kasę tylko o takie pewne stałe procedury do przyszłej fajnej pracy.. ale jeśli nic z tym nie wypali to tż weźmie tą pracę co mu sąsiadka zaoferowała- ma dostać samochód służbowy i coś tam jeździć załatwiac- sami nie znamy szczegółów bo sąsiadka kazała przyjść osobiście jak będzie chciał pracę a najpierw tż chce zapytac o ten staż i dopiero do niej pójdzie jak staż nie wypali- nie wiem czy nie zamotałam coś i czy coś zrozumiałaś ale ty mądra jesteś więc na pewno moje wywody zczaiłaś ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przynajmniej widać, że jednoczy się w bólu TZ-ów PM 2010 Oj Kasia Kasia on z nas się wiecej śmieje niż jakoś specjalnie złośliwie nabija... Traktuje ten nasz wizaż tak: Oj Maya Maya dziecinniejesz na starość maaatko ![]() rano o 7 jak jechaliśmy do miasta było 21 stopni słoneczko gorąc a teraz taaki grzmoty słychać że obłęd Nigdy nie były same grzmoty takie głośne i przenikliwe... Chyba właśnie odczułam zmianę klimatu w naszej szerokości geograficznej... Ciekawe czy będzie w Kielcach trąba powietrza..... tfu tfu odpukać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a juz troche lat ma, tytul magistra tez - nie ma na co czekac... wg mnie wszelkie praktyki, staze itp. to sie powinno w trakcie studiow robic, a potem juz nie marnowac czasu tylko od razu uderzac do normalnej roboty... jak bardzo mu zalezy to ok - niech sklada na staz, ale lepiej niech od razu zlozy do kilku miejsc... jak sie zglosi wiecej chetnych pracodawcow to tylko na plus - bedzie mogl sobie przebierac... kilka rozmow kwalifikacyjnych tez mu nie zaszkodzi - czlowiek dzieki temu sie wyrabia i na kazdej nastepnej idzie mu lepiej ![]() Kasia cos czuje, ze nas tu czeka duzo rozterek typu - czy plaster dziala jak sie milimetr odkleil z jednej strony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
wg mnie powinien zcząc w końcu pravce w zawodzie, bo czym dłużej będzie zwlekał tym trudniej będzie mu dostac pracę. Tż koledzy z roku, którzy w czasie studiów nie pracowali w zawodzie tylko byli takimi chlopkami od wszystkiego wynieś przynieś pozamiataj teraz nie mogą znaleźc pracy i odrzucaja ich nawet korporacje, które biorą wszystkich. Wtedy jak pracowali w jakiejś firmie budowlanej to się jarali, że sa kozaki a teraz się zaczęły schody, bo chłopaki rok po skończeniu studiów i zero doświadczenia w zawodzie i to w dużym mieście. Zaczęłam teraz rozkmniniać ile potrzeba kasy na urządzenie mieszkania i strasznie się cieszę, że mamy wszystkie sprzęty rtv i agd, bo nam z 10 tys. wydatków odpadło na dzień dobry ![]()
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie tak samo myślę ![]() Ja się cieszę, że mój tz pracował w zawodzie podczas studiów, bo gdyby mial zacząc pracę dopiero po studiach to bysmy mogli zapomniec o mieszkaniu, samochodach, wakacjach, bo zarabiałby jakies grosze, ja jakies grosze i byśmy mieli kupę nie zdolność. A tak yo ja moge ze spokojem zaczynać karierę od mniejszej pensji, bo mamy zabezpiecznei w postaci zarobków tżcika i wszystko mam nadzieję będzie no stress ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- jestem pewna, że będą, bo ja panikarą nie jestem a jak mi się odkleił troche plaster to czułam dyskomfort - że moze nie działa i takie tam.
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i dzieki takiemu trybowi studiow TZ z chwila uzyskania tytulu magistra (za dwa lata ![]() ![]() teraz moze na razie zostac dyrektorem placowki, bo taka opcja uruchamia sie wraz z licencjatem... tyle, ze robienie dyrektora z 23-latka to wg wielu robienie mu krzywdy... moze i tak ![]() ![]() ciekawe jakie opcje uruchomia sie wraz z tytulem magistra ![]() ![]() na razie mocno trzymam za niego kciuki... a jego kolega z oddzialu (3 lata starszy) chyba juz nie ma czego z kasa robic, bo dzis przyjechal do pracy takim czyms http://allegro.pl/item676618577_bugg...mologacja.html i sie po kolei wozili po okolicach ![]() ![]() TZ juz zapowiedzial, ze sie wybieraja na jakis tor quadowy zeby sobie tym posmigac ![]() faceci to dzieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Wtajemniczenie
|
jak to mówią: fececi całe życie są dziećmi. Tylko zabawki mają coraz droższe
![]()
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tu gdzie teraz jest tż nie ma ciśnienia na stanowiska, bo każdy zarabia tyle samo, ważne, żeby być dobrym, bo każdemu kasa leci indywidualnie w zalezności od jego pracy ![]() ![]() Nie lubie Audi, niech lepiej chłopak jeździ tym czymś ![]()
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poprostu dyrektor placowki to klawa posadka ![]() ![]() ![]() ![]() ja uwielbiam Audi - piekne sa ![]() ale podobno maja jak na polskie warunki kiepskie zawieszenie ![]() ![]() ![]() ale sie ucze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie z Audi robi sie to samo co z BMW. Fakt, ze to piękne auta, ale to jedna z marek razem z BMW którą wg mnie powinno sie kupic w salonie a nie kupić używke i zgrywać pana wszechświata ![]() ![]() ![]() Ale Ci głupio, że ta sesja się tak ciągnie w lipcu jeszcze. Ja musze zdobyć jeszcze jeden wpis i koniec myslenia o uczelni.I niestety nie obyło sie bez jednego 3,5 ale co tam, ważne, że stypendium będzie ![]() ![]()
![]() |
#1140 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wpisy to pikuś ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.