![]() |
#1142 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
przytargałam sobie z kolekcji mojej mamy duże wazony malowane w chinskie/japonskie wzory, powywijane suche gałęzie, porcelanowe lalki, szuszone kwiaty.. jakoś tak fajniej- dla kontrastu rozwalone łóżko i zagracone biurko
![]() ![]() wróciłam jak Ty ![]() ![]() ile jutro macie lekcji? ja 6 ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Moooniko, pokzałaś mu stanik? ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
Ja też koło dziesiątej do domu wróciłam.
![]() A jutro 7 lekcji. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
A my mamy jakieś zajęcia a raczej projekty ( kto chce to chodzi). Tyle, że musisz mieć 85 % obecności a jak cie nie ma to musisz nadrobic
![]() A ja nawet jestem zadowolona ze swojego planu. 1 geografia w tyg. 1 chemia 1 fizyka 1 biologia aaaah ![]() Ej ale orginalne są te buty, no nie? I nawet fajne, tylko kolory moglyby byc żywsze. klik
![]() |
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
Ja też jutro 6 lekcji Chromciu
![]() I w ogóle tak sobie policzyłam to będę miała w tygodniu trzy dni po 6 lekcji i dwa dni po 7 lekcji. W tamtym roku miałam tylko jeden dzień ze 6, reszta siedem. ![]() I w ogóle umarłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I w ogóle specjalnie cały czas pan P się tak ustawiał zebym go w końcu zauważyła i mu cześc powiedziała. No to po jakimś czasie mu już oddałam ta przysługę i się przywitałam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Fajnie Wam tak szybko w domu byłyscie... A tam babka wkręcała ze jest jakiś przepis teraz. że jak o 9 się zaczęło to przed 10 nas nie może wypuścić ![]() Edytowane przez DontAsk94 Czas edycji: 2009-09-01 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Patrze przez okno sobie, a tam idzie moja koleżanka, druga i Aga. I radek z dwoma kolegami na rowerach. I tak idą i pod moim oknem się zatrzymali Ja miałam okno otwarte (mieszkam na parterze) i do tego muzykę głośno włączoną. W sumie to dobrze. No i patrzę dalej przez te okno i Aga dla Radka na ramę wsiadła (żesz kur.wa czemu pod moim oknem ?!?!?!?!?! ) i jeszcze koleżanka moja co z nimi była pokazuje moje okno (chyba było muzykę słychać) dla Radka.
Ciekawe, czy jakbym kosz wyszła wyrzucić, jak tam ciągle stali, to czy by zauważyli ![]() Jak będą jeszcze iść, to wyrzucę ![]()
![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() cały apel stałam na środku sali, bo jestem w poczcie;/ moje plecy;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Wtajemniczenie
|
Olaś, waruj pod oknem, a jak sie pojawią to lec ze śmieciami
![]() Ja mam tylko plan na jutro, ale to pewnie sie zmieni wszystko jeszcze... poza tym mój plan zajęc jest uzależniony od planow innych klas i autobusu- nawet jak mam 6 lekcji,a autobus jest po 7, bo jakas klasa ma dluzejto ja czekam godzine w skzole ![]() ale wiem juz, ze w ogóle nie mam informatyki. za to mam 2 fizyki tygodniowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
U nas też dużo porobili w te wakacje w szkole. Także nowe podłogi, lampy, pomalowane ściany itp.
![]() My w tygodniu mamy dwie chemie, biologie i geografie... Tylko fizyka jedna. A ośmiu godzin u nas nie ma wszkole. Maksymalnie jest 7... No chyba, że jakieś kółka. ![]() Ojjj... Współczuję Pati tego stania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Chroma, ja tak samo.
Nie mam też muzyki, plastyki, techniki, wosu i jakichśtam jeszcze przedmiotów... I kolega naliczył w tym roku 9 przedmiotów (7 bez religi i wf, bo to właściwie nie są lekcje xd)... Ale mam kółka przygotowywujące do testów na zakończenie klas, ehh... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wos mam tylko przez jedno półrocze, tak samo wdżr. ale za to mam o tyle mniej lekcji, ze nie mam angielskiego. a pierwszym klasowm tym, co teraz przyszly dali angielski,a nam juz nie. gdzie sprawiedliwosc? ja akurat mam dobrze, bo 4 lata sie uczylam prywatnie, ale niektórzy nie mieli stycznosci z angielski, a potem pojda do liceum i nie beda nic umiec. Beznadzieja,,, |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Wtajemniczenie
|
mój plan ujdzie, najbardziej cieszą mnie dwie ostatnie lekcje, bo mamy takiego fajnego historyka, a polski lubie, bo lubie.
![]() wf bio niemiecki matma historia polski najgorzej z biologia i chemia u mnie, nie dosc, ze takie trudne przedmioty, to jeszcze baba jest tak beznadziejna, ze szok, w ogole nie umi tlumaczyc ;// |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
a ja zaczynam jutro matematyką z najgorszą babą w szkole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
ja mam fizykę, wolną, geografię, polski, w-f, niemiecki i wychowawczą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Wtajemniczenie
|
Chroma, żeby tylko stanik...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja wróciłam chyba o wpół do 3 do domu a wychodziłam o 7:15 ![]() ![]() polski chemia/biologia godzina wychowawcza matematyka WF religia ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
czesc bejbasy
![]() rozpoczecie ok, potem bylismy z klasa na integracji ![]() ![]() jutro: chem ang ang PO tech inf tech inf niem wf koncze: 16.50 ![]()
![]() |
#1163 |
Wtajemniczenie
|
łoj Karolinaaaa dluuugo Was tam trzymają
ja mat (zabijcie mnie) pol (poprawcie) ang wf hist muz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Wtajemniczenie
|
Lubię, bo ja humanistka i wgl... Ale nie z tą babą. Dwie najgorsze w całej szkole mi na poczatek dali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
No to się chwal kobieto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie Olaś, gadaj nam tu szczegółowo, a nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Wtajemniczenie
|
Ej a daj linka na fotkę
![]() Bo ja szczerze mówiąc tak niektóre laski kojarzę z nk naprzykład, ale Ciebie jakoś nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.