|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W wolnym czasie rzucam szklankami - czyli wspólne picie meliski. Część 3
intruś a czosnek próbowałaś?
![]() kurde wiecie co szlag mnie trafia od siedzenia w domu, cholera sesję skończyłam po takich przeżyciach i w domu nadal siedzę ![]() najlepsze jest to że ta moja druga hmmm super koleżanka chyba się z tamtą solidarnie jednoczy, bo jej nie poszły egzaminy (chyba, wielka tajemnica) i solidarnie z nią siedzi w domu, a jeszcze w pon chciała iść na piwo ![]() Boże żałosne te moje związki międzyludzkie, ja Wam mówię ![]() dlatego daj Boże te praktyki, przynajmniej w domu nie będę siedzieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
ja też już nie mogę w domu,tylko czekam na tę robotę
![]() chociaż to najchętniej bym się jednak wyniosła z polski,co jak co ale za granicą miałam lepsze towarzycho ![]() ![]() już mi na mózg pada od tego nic nie dziania się ![]()
#1143 |
Zakorzenienie
|
no... ile można
![]() w zasadzie ja nie jestem typem imprezowiczki, raczej domatora, więc jeśli już mam dość to znaczy że poziom krytyczny osiągnięto ![]() jak nie praca to chociaż praktyki, zawsze można je wpisać w CV i zawsze to jakieś doświadczenie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
Kawa - już niedlugo praktyki,narazie ciesz sie odpoczynkiem... o jak ja bym chciała miec 3 razy w tyg. zajecia... a penwie nam zrobia 5 razy w tygodniu po 1.5 h
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
znaczy tak słyszałam, nie wiem... ale jest znacznie mniej przedmiotów, to wolę żeby nam to rozłożyli tak że 3 dni napakowane i dwa wolne... a niestety moja uczelnia zawsze właśnie tak jak u Ciebie - codziennie po trochu
![]() a praktyki no nie wiem właśnie czy mam, nie mam jeszcze odpowiedzi, za jakiś tydzień dowiem się czy mnie przyjęli i do jakiego Departamentu jeśli już. |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
będziemy trzymać kciuki Kawuś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
Intra- jesli chodzi o wydatki na mieszkanie, rachunki, rata kredytu itp. to bedziesz musiala sobie sama usiasc i wszystko spisac, policzyc dokladnie, bo jak widzisz to sprawa indywidualna, zalezna od wielu kwestii.
Co do pieniedzy na zycie... no coz- zycie jest drogie. Moze spytaj rodzicow ile miesiecznie przeznaczaja na zywnosc? Mysle, ze ok. 1 tys powinniscie miec.... ja sama juz nie wiem. Prawda jest taka, ze idziesz do sklepu, placisz za zakupy 5 dych, a w efekcie niewiele kupujesz... ![]() Kawa- zaraz jak mineralki do mnie dotra- dam znac! Juz sie nie moge doczekac ![]() ![]() ![]() ![]()
#1148 |
Wtajemniczenie
|
Karla - wiesz, moi rodzice nie są wymierni bo a) rodzina 4 osoby, b) kupują dużo piw i innego alkoholu, ja nie mam zamiaru pić codziennie ani nawet co drugi dzień
![]() Ale pogadam z ludziskami, którzy już mają przeprowadzkę za sobą. Że życie jest drogie - wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
intruś dzięki za pocieszenie
![]() ![]() Karlusia ok ok, nie denerwuje sie (jeszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Intra- ja sobie przeznaczalam tygodniowo ok. 200-300 zl na zycie. Ale jak mieszkalam sama, to o przyjemnosciach moglam raczej zapomniec.... Za samo mieszkanie ( mala kawalerka ) placilam 300 euro . I to tylko mieszkanie, a prad? internet?
![]() Kawcia- Ty to masz reke do tych zakupow ![]()
#1151 |
Zakorzenienie
|
Karla,o czym Ty Kawie ciągle przypominasz?
![]()
#1152 |
Zakorzenienie
|
czemu mam rękę? to jeszcze sprzed 3 tygodni, dopiero doszło
![]() ![]() Lenka no właśnie ja nie wiem co ta Karla ode mnie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
przeraza mnie w takim razie zycie... ile kasy na to miec trzreba a pomyslec jak ma przezyc singiel samodzielnie:/
kawa ja juz nie raz ci pisalam ze do mnei zasze mozesz sie odezwac i wyjsc na browara czy spacerek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
taniec mam dopiero od połowy października
![]() ![]() Brook jasne spoko ![]() ech no życie jest drogie, jeszcze płacenie tych złodziejskich podatków, ja nie wiem, już się boję, przerażające to jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
Juz ona dobrze wie o czym
![]() ![]() Kawka- a co sobie teraz zamowilas??? Tzn. nooo juz te 3 tygodnie temu ![]() ![]()
#1156 |
Zakorzenienie
|
yyy.... próbki różów oczywiście
![]() ![]() szkoda że nie mam aparatu, bym zrobila fotencję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
a te próbki to po ile g/ml,że takie wystarczalne?
#1158 |
Zakorzenienie
|
Lenka zależy, najczęściej 1,1,5g. Tylko że ja nie maluję oczu codziennie, jeżeli już to mój zestaw podstawowy to tusz,błyszczyk i podkład (ale mineralny, po zwykłym zwaliłam sobie cerę codziennym używaniem) i tyle. Jak ktoś codziennie robi sobie make-up to pewnie nie starcza na tyle
![]() Choć to jest też zaleta minerałów-wystarczy odrobina czegokolwiek, czy to cienia, czy podkładu, i efekt osiągnięty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
kawa - a jaki podkład mineralny byś poleciła dla cery mieszanej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
intruś hm... w sumie ja mam/miałam cerę mieszaną i używam Lumiere.
Powiem ci tak - zwykle podkłady nie są pogrupowane który na jaką cerę, tylko stopniem krycia, od tego zależy formuła. Ze zdjęć widzialam że chyba masz cerę podobną odcieniem to nawet kolor Ci podam - ja używałam koloru Theoda, Leslie z EGM, i Light Medium Beige z Lumiere. One dopasowują się do koloru cery,tylko raz miałam taki który robił mi z twarzy trupią maskę ![]() Ale kolor też ciężko dobrać, beżowe kolory są za żółte w niektórych firmach, w niektórych za różowe ![]() Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2009-09-25 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() zaczelo sie. mozg walczy ze zmianami. zadziwiajace, jak umysl, by chronic swoj stan, potrafi walczyc z wlasnym cialem/zdrowym rozsadkiem. przyszly galopujace mysli, ze moze ja wcale nie mam depresji, tylko sobie to wymyslilam, zeby dostac "tabletki szczescia". ale one nic nie dadza, bo nie mam depresji. ze nie doceniam tego co mam i dlatego nie potrafie byc szczesliwa. no i na koniec pocieszylam sie, ze takie zero jak ja to zyc nie powinno... a to wszystko bez emocji, bez smutku czy zalu... katuje sama siebie. a raczej depresja katuje moj umysl. broni sie, zeby jej nie wykopac. dzieki bogu za zdrowy rozsadek i ze staram sie byc swiadoma tego, co sie dzieje. ale dol na maksa, mimo wszystko. przepraszam, ze was tak zanudzam ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
wicza - raczej przyszła nadaktywność, która skutkuje takimi myślami - galopującymi. to tylko skutek uboczny
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
Wicza- czarodziejko- trzymaj sie dzielnie!!! Na pewno niebawem poczujesz sie lepiej!
![]()
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze tak mi cholernie zimno. w chalupie 20 stopni, ja w koszulce i swetrze i mam gesia skorke. zimno. dzieki karlusia. a powiedz, jak tam u ciebie? jak zdrowko? jak sie czuje mloda mezatka?
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Wtajemniczenie
|
wicz - skoro lekarz uznał że możesz brać leki to znaczy że coś jest na rzeczy...Jakby nie było to by Cię zbył. tak mi się wydaje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
ale wiesz, to jest dla mnie abstrakcja, bo nie mozna tego zmierzyc, zrobic badan, nie ma wynikow na papierze.
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
Teraz to chyba w ogole jest jakis okres chorobowy, przeziebieniowy. Tak zauwazylam. W moim otoczeniu duzo ludzi kich, prycha i kaszle....
Mloda mezatka...? ![]() ![]() ![]() Ale spoko- juz zdazyl mnie wkurzyc. Czepia sie , ze nie nosze obraczki... A ja nie lubie niczego na palcach i nosic nie bede, od swieta moze.... O. Kawcia!!!!!!!!!!!!!!! Przyszly do mnie mineralki!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#1168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/DSM-IV a to co? ![]() zajrzyj lakarce w papiery, na pewno nadała jakiś kod Twojej chorobie. tutaj pod F mozesz sobie wszystko przeczytac (pod F są zaburzenia psychiczne i zaburzenia zachowania) http://stary1.portalmed.pl/finn2/kla...cd10/index.stm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiesz, ze badaja moja krew, czy kto co tam chce, robia jakies czary mary z wirowkami czy innymi ustrojstwami i z tego im wychodzi wynik "depresja lekka" albo "depresja ciezka" albo "brak depresji" tudziez jakies tam inne zaburzenie... no bo przeciez kazdy moglby tak sobie pojsc, powiedziec "mam depresje", poplakac sie przed lekarzem i dostac tabletki. psychotropy to przeciez lakomy kasek dla narkomanow i innych lekomanow...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Wtajemniczenie
|
wicz - to już zależy tylko od Ciebie czy w to uwierzysz. My Ci nic do głowy nie nałożyymy choćbyśmy tanće i rytuały magiczne poodprawiały. wiem, ze to banał, ale pracuj nad sobą, bo żadna terapia ani leki nie pomogą Ci, gdy nie będzie nad sobą myśleć i pracować w swojej głowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.