Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-05, 11:20   #1141
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Aptekarze też nie wiedzieli co to niepokalanek Sprzedaje się go jako Castagnus. Reguluje hormony płciowe, więc jak ktoś ma problemy z jajeczkowaniem to na pewno nie zaszkodzi. Poza tym jak ktoś ciężko przechodzi PMS to też łagodzi. Tu masz link, można sobie poczytać http://www.parazyt.gower.pl/vitex.html
Byłam na targu i w sumie za 120 zł kupiłam sobie czapkę, ciepłą czarną bluzeczkę z długim rękawem, szary golfik też z cieplejszego materiału i sweter. Bardzo jestem zadowolona, bo w Lublinie za tyle to bym jedną rzecz kupiła...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 11:25   #1142
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Lenka dla facetow sa witaminy Salfazin o ile nie przelrecilam nazwy
Aha, coś słyszałam. Pisałam o kwasie foliowym bo podobno wspomaga produkcję plemników, chyba w "Zdrowiu" to czytałam.

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
A ja dzis podpisalam umowe na czas nie okreslony...ale sie ciesze
To gratulacje

Sloneczko555xxx, ja też robiłam sobie kolczyki jakiś czas temu, ale teraz już mi się nie chce

Ollliwka, ale Ci fajnie Ja mam jutro od 8 do 15.30 na dziennych.. A dzisiaj rano miałam jazdę na prawko, ćwiczyłam parkowanie

Wiecie co, już by mogła przyjść ta @ jak ma być, bo umówiłam się do ginekologa na za 2 tygodnie, będziemy monitorować cykl. A od rana mnie brzuch boli :/
Stary 2009-11-05, 12:02   #1143
olayya
Raczkowanie

Lenka jak za 2 tygodnie nie dostaniesz @ to już ci raczej monitorowanie cyklu nie bedzie potrzebne

Kretencja ja też mam czasem taką wysypke może nie swędzi pod prysznicem, ale zauważyłam, że jak nie smaruje balsamem nóg to się pojawia. Nie wiem chyba mam skórę przesuszoną Teraz to muszę szczególnie dbać żeby mi rozstępy paskudne nie zostały po brzusiu

Słoneczko co tam u Ciebie słychać ?

Tity ładnie Ci się udały zakupy
My ostatnio z mężem przeczesaliśmy ciucholandy i mój maż kupił sobie piękny sweterek reserved za 1 zł i jeszcze trzy koszule za wszystko zapłacił 6 zł. A ja upolowałam kurteczke za 25. Dodatkowo kupiliśmy kurtkę skórzą którą później sprzedaliśmy za podwójną cenę
Moja mam mówi że pod tym względem się dopasowaliśmy Ale nie wszystko kupujemy używane żeby nie było

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 12:10   #1144
Ollliwka
Zakorzenienie

tity kupiłaś tego niepokalanka ? jaka jest cena w aptece? w kapsułkach masz czy do picia w liściach?
aha.. dobrze wyczytałam ,że nasila trądzik ??

lenka i jak parkowanie idzie? lepiej? masz równoległe czy prostopadłe?
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 12:14   #1145
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
To gratulacje
dziękować

Cytat:
Sloneczko555xxx, ja też robiłam sobie kolczyki jakiś czas temu, ale teraz już mi się nie chce
ja też coś tam dłubałam...ale teraz to brak czasu i weny...
Stary 2009-11-05, 12:43   #1146
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Byłam na targu i w sumie za 120 zł kupiłam sobie czapkę, ciepłą czarną bluzeczkę z długim rękawem, szary golfik też z cieplejszego materiału i sweter. Bardzo jestem zadowolona, bo w Lublinie za tyle to bym jedną rzecz kupiła...
To rewelacyjnie, tyle rzeczy za 120 zł? Ja też chcę na zakupy!!!
Kupiłam sobie za to na razie na allegro czapkę:
http://moda.allegro.pl/item803603188...et_kolory.html Co o niej myślicie??

Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość
Lenka jak za 2 tygodnie nie dostaniesz @ to już ci raczej monitorowanie cyklu nie bedzie potrzebne
Racja Na wszelki wypadek się umówiłam, jak mi ten test wyszedł negatywny

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
lenka i jak parkowanie idzie? lepiej? masz równoległe czy prostopadłe?
i takie i takie.. a jak już mi się kilka razy pięknie uda i już myślę, że umiem, to znowu się nie udaje..

kma1982, a jatylko takie proste w miarę robiłam, nie mam cierpliwości do czegoś bardziej skomplikowanego
Stary 2009-11-05, 12:55   #1147
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
To rewelacyjnie, tyle rzeczy za 120 zł? Ja też chcę na zakupy!!!
Kupiłam sobie za to na razie na allegro czapkę:
http://moda.allegro.pl/item803603188...et_kolory.html Co o niej myślicie??

myślę ,że jest fajna ale jaki kolorek?
aha.. taka czapka pasuje bardziej chyba do płaszczyka a do kurtki nie prawda?

z tym parkowaniem to różnie jest nawet jak ktoś ma prawko to mu raz czy drugi nie wyjdzie a ilu jest kierowców , którzy mają prawko a prakować nie bardzo umieją
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 13:14   #1148
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Kretencja ja też mam czasem taką wysypke może nie swędzi pod prysznicem, ale zauważyłam, że jak nie smaruje balsamem nóg to się pojawia. Nie wiem chyba mam skórę przesuszoną Teraz to muszę szczególnie dbać żeby mi rozstępy paskudne nie zostały po brzusiu

Słoneczko co tam u Ciebie słychać ?

Tity ładnie Ci się udały zakupy
My ostatnio z mężem przeczesaliśmy ciucholandy i mój maż kupił sobie piękny sweterek reserved za 1 zł i jeszcze trzy koszule za wszystko zapłacił 6 zł. A ja upolowałam kurteczke za 25. Dodatkowo kupiliśmy kurtkę skórzą którą później sprzedaliśmy za podwójną cenę
Moja mam mówi że pod tym względem się dopasowaliśmy Ale nie wszystko kupujemy używane żeby nie było
Ja tez lubie ciucholandy. Kupiłam dziś mężowi ładny ciepły sweterek rozsuwany za 8 zł i jeszcze coś (jak M. zobaczy to stwerdzi, ze do końca mi się we łbie poprzestawiało)

Szukałam tego Salfazinu, ale nigdzie u mnie nie ma. Jutro kazały się pytać

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 13:25   #1149
gabisun
Zakorzenienie

Scio buciki boskie
Lenka to wizyta akurat sie przyda jak @ nie przyjdzie, za co trzymam kciuki
Tity bardzo udane zakupy, tez muszę się wybrac na jakiś targ, ale to jak stypendium przyjdzie, mam nadzieje, że będzie tak wysokie jak w zeszlym roku
olayya dbaj o brzusio i o siebie a jakiego kremiku używasz na brzuszek?

ja dzisiaj jakiś kiepski humor mam...ciekawe kiedy ja bedę brzuszek smarowac, najchętniej to juz bym coś kupiła. Ostanio trzymalam na rekach 5 tygodniowe maleństwo koleżanki, śliczna dziewczynka
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 13:36   #1150
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
tity kupiłaś tego niepokalanka ? jaka jest cena w aptece? w kapsułkach masz czy do picia w liściach?
aha.. dobrze wyczytałam ,że nasila trądzik ??
O tym trądziku to nie przeczytałam. No ale trudno. Seks za to niweluje trądzik, więc może wyjdzie na zero A z tym niepokalankiem niezła historia, bo męża wysłałam na rajd po aptekach i nikt nie słyszał o niepokalanku. Dopiero w necie przeczytałam, że to w tabletkach pod nazwą Castagnus występuje. Dostępny w każdej chyba aptece. A opakowanie kupił za ok 13 zł (30 tabl.)
Cytat:
Może też bym kupowała w ciuchlandach, ale do naszej małej mieściny docierają już totalnie przebrane reczy, więc nie ma w czym wybierać.
Scio jakie słodziutkie buciki....Mnie też rozczulają takie rzeczy. Ale na razie nie kupuję, bo nie wiadomo kiedy się przydadzą (ale kubek kolorowy dla dzieci już mam )
Przed chwilą czytałam w gazecie jakie są sposoby na chrapiącego męża i przeczyatałam o pewnej metodzie, mianowicie:
przyszyć do pleców piżamy piłeczkę tenisową, żeby nie mógł odwracać się na plecy Poradnik dla sadystów normalnie
O i właśnie zaczął śnieg padać
Ollliwko a jeszcze zapytam co Ci przypominają liście niepokalanka? (zdj. nr 3)

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2009-11-05 o 13:41
Stary 2009-11-05, 13:44   #1151
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Tity ja też staram się ograniczać, ale te butki kosztowały całą złotówkę. Jak by były droższe to bym nie kupiła, ale za zeta
Mam jeszcze skarpetki, które były w gratisie do jakiejś gazety i nic więcej

A nie wiecie jak ten niepokalanek skutkuje na bóle miesiączkowe? Moja szwagierka bez ketonalu nie funkcjonuje i pomyślałam o niej Taka dobra bratowa jestem

Agatka jest już z nami
Stary 2009-11-05, 13:50   #1152
Tity
Zakorzenienie

No właśnie podobno reguluje. Jak ktoś ma dolegliwości miesiączkowe to powinien pomóc. Czytała troszeczkę wypowiedzi w necie i piszą dziewczyny, że pomaga. Ale na bóle pomaga też magnez+B6 mnie po dwóch miesiącach brania dużo mniej bolał brzuch, a zawsze umiera z bólu.

L
J
Stary 2009-11-05, 14:57   #1153
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

hej Dziewczyny

fajnie że mnie pamiętacie

staranka odłożone bo pracy szukam a TZ stwierdził że jak pracy nie mam to nie będzie dzidzi, w sumie to ma racje i w zasadzie możemy poczekać jeszcze tylko jedno pytanie.... jak długo?..... pracę szukam ale tylko w zawodzie , powiedziałam sobie że nie po to się męczyłam tyle na studiach żeby to wszsyko się zmarniowało....

a pozatym to nic się nie zmieniło, chodzę prywatnie na angielski i się dokształcam trochę..... na basen w wolnym czasie też czasem bywam...

a dziś byłam na szmateksie i fajne szmatki wyciągnęłam
pozdrawiam

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 15:06   #1154
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
myślę ,że jest fajna ale jaki kolorek?
aha.. taka czapka pasuje bardziej chyba do płaszczyka a do kurtki nie prawda?
Ciemnoszary. A płaszczyk noszę szary, więc będzie pasowała Tylko czy rozmiar będzie dobry, bo napisane że uniwersalny..

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Scio buciki boskie
Lenka to wizyta akurat sie przyda jak @ nie przyjdzie, za co trzymam kciuki
Tity bardzo udane zakupy, tez muszę się wybrac na jakiś targ, ale to jak stypendium przyjdzie, mam nadzieje, że będzie tak wysokie jak w zeszlym roku
Ja też czekam na stypendium, w zeszłym roku miałam naprawdę wysokie, w tym roku na to nie liczę:/

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
No właśnie podobno reguluje. Jak ktoś ma dolegliwości miesiączkowe to powinien pomóc. Czytała troszeczkę wypowiedzi w necie i piszą dziewczyny, że pomaga. Ale na bóle pomaga też magnez+B6 mnie po dwóch miesiącach brania dużo mniej bolał brzuch, a zawsze umiera z bólu.
To może zacznę brać ten magnez, ale tak się staram odstawić wszelkie tabletki, leki, i nie faszerować się niczym. Ale może to lepsze niż ketonal :/ A brałaś regularnie ten magnez?
Stary 2009-11-05, 15:32   #1155
kretencja
Zakorzenienie

No hej
Jeśli chodzi o to moje niby-uczulenie to raczej cały czas to mam, choć czasami bardziej widać (po ciepłej wodzie właśnie), a czasem bardzo słabo... Z tymi alergiami to tak jest, że można na coś dostać i nawet nie wiedzieć na co... Tyle tego dziadostwa teraz w wodzie, jedzeniu, pewnie w powietrzu nawet... Zapisałam się na jutro do lekarki, może coś doradzi...
A ja dzisiaj w pracy miałam luzy, dzieciaki chorują na potęgę. Z grup 20-osobowych jest nieraz po 10, a nawet 8 osób! Co ciekawe - wiele ma zapalenie oskrzeli. Moja Mama też aktualnie ma, Tata dopiero co miał... A ja myślałam, że to się trudno roznosi...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-05, 16:23   #1156
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
To może zacznę brać ten magnez, ale tak się staram odstawić wszelkie tabletki, leki, i nie faszerować się niczym. Ale może to lepsze niż ketonal :/ A brałaś regularnie ten magnez?
No na pewno lepsze niż ketonal, który rozwala układ pokarmowy i nie tylko...Magnez brałam codziennie po jednej tabletce. Już po miesiącu była różnica. Brzuch mnie bolał, ale nie musiałam tabletki brać, a ostatnio w dzień miesiączki właściwie wcale mnie nie bolał, tylko przed i po trochę. A poza tym magnez i na krew dobrze wpływa i na senność i zmęczony taki człowiek nie jest i pewnie jeszcze na coś ale nie pamiętam
A w Lublinie podobno jakieś nowe centrum handlowe powstaje, wiesz coś?
Jutro właśnie jadę do Lublina do lekarza, tym razem od dziąsła...co prawda już mi lepiej, ale na przyszłość może coś doradzi. Konsultacja jest darmowa jak się dowiedziałam
Przy okazji poszukam sobie jakiejś kiecki na sylwestra. Bardzo podoba mi się się taka welurowa czarna w Reserved, ale niestety za krótka do moich cellulitowych ud..., a reszta jakaś tandetna mi się wydaje

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2009-11-05 o 16:25
Stary 2009-11-05, 16:39   #1157
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Tity, ja nie wiem o nowym centrum handlowym nic, może to na Felinie?? Nie mam pojęcia. A magnez zaczęłabym brać, ale czytałam że ma zły wpływ na śluz, tylko ile w tym prawdy

A ja wystawiłam niedawno moją sukienkę czarną na allegro, ale nikt jej nie kupił Kupiłam ją sobie na wesele, ale już nigdy nie kupię sukienki wiązanej na szyję, bo mam brzydkie plecy w takich
Stary 2009-11-05, 16:51   #1158
Pomidora
Zakorzenienie

Tity, dziękuję za zmianę na liście - tak dawno mnie tu nie było, że nie wiedziałam nawet, że przejęłaś :ehh:

Kretencjo, jak tam poszukiwania mieszkania? Ja tylko ci napiszę już po czasie, że my mamy pensje oboje nauczycielskie (mąż nie jest nauczycielem, ale pensja taka sama ) i dajemy spokojnie radę, chociaż przed wzięciem kredytu były gacie pełne strachu

Dziś się dowiedziałam, że żona znajomego, która miała urodzić w styczniu, urodziła przedwcześnie Pogrzeb dzieciaczka jutro - ciągle o tym myślę i nie mogę przestać
To się wygadałam. Zastanawiam się tylko, czy mnie jeszcze ktoś tu pamięta Buźka staraczki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 17:07   #1159
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Stworzyłam sobie specjalny profil na nk dla znajomych z wizazu, niektórych juz zaprosiłam
Wrzuciłam tam kilka zdjęć ze ślubu, bo ani tu ani na mojej ogólnej nk nie chce

Agatka jest już z nami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-05, 17:30   #1160
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

lenka ja tez na poczatku mialam problem z parkowaniem ale im wiecej mialam jazd tym lepiej mi wychodzilo i doszlam do wprawy wiec na pewno i ty do wprawy dojdziesz,

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

scio no pochwalila bys sie zdjeciami ze slubu
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 17:39   #1161
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

są na nk
wysłałam Ci zaproszenie (chyba) na mój wizażankowy profil

Agatka jest już z nami
Stary 2009-11-05, 17:48   #1162
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

scio normalnie sliczna z was parka a jakie ciacho na tym zdjeciu pierwszym ech zjadlo by sie
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 17:51   #1163
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziękujemy

Agatka jest już z nami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-05, 17:59   #1164
Kakusia
Zakorzenienie

puk... puk... pamiętacie mnie jeszcze ?
Jakoś na tym Naszym wątku lepiej się czuje, niż na majowo-czerwcowym tu więcej znajomych mi "twarzy" (nicków )

Z tego co widzę, do zafasolkowanych doszła Olayya - gratuluję i duuużo spokoju i zdrówka życzę

Dawno się nie odzywałam więc krótko zdam relacje
Nam już mija 10tc i mamy się dość dobrze
Na początku nie miałam żadnych objawów prócz senności i powiększonych piersi i martwiłam się, czy aby wszystko jest ok, skoro wszystkie tak piszą o objawach a mi nic a nic...
No to dopadły mnie nudności rano? niiieee - calutki dzień nie, żeby cały czas, ale wejście do kuchni nie obędzie się bez odruchów wymiotnych
Brzuszek pobolewa od czasu do czasu, ale lekarz uspokaja, że to normalne no i wieczorami straasznie swędzi skóra na piersiach
Tyle z moich widocznych objawów

Lekarza prowadzącego zmieniłam - u poprzedniego niestety więcej nerwów się najadałam - karty przebiegu ciąży nie chciał założyć mimo 9tc, co się nawet pielęgniarki w zabiegowym dziwiły kiedy to przychodziłam mierzyć ciśnienie i ważyć się bez karty...
Skierowania na badania nie chciał dawać... cytologii nie zrobi bo niepotrzebna... skierowania na grupe krwi nie da nalegając żebym sobie prywatnie zrobiła... o zgrozo nie dziękuję
Poszłam prywatnie zrobić usg - no i spodobał mi się ten lekarz, co się potem okazało, że jest to lekarz, który prowadził ciążę mojej szwagierce - w przychodni w gminie obok No więc pofatygowałam się tam i mam zamiar do Niego już chodzić Na dzień dobry założono mi kartę ciąży, zrobiono cytologię i odrazu dostałam skierowanie na grupę krwi, cukier w surowicy i mocz
Ależ się rozpisałam, przepraszam, gaduła ze mnie

Z takich niemiłych niespodzianek - straciłam staż nie przedłużono mi i nikt nie miał odwagi powiedzieć mi dlaczego... ale tak to jest w budżetówkach... znajomości znajomości i jeszcze raz znajomości
No i tak oto, na gwałt szukam pracy
Dziś pierwszy dzień biernego bezrobotnego - i chyba załapałam dołka - nawet nie miałam się do kogo odezwać
Ale od jutra zaczynam aktywnie szperać w ogłoszeniach

Ach skoro planujecie to może i się orientujecie... jak to jest z tym usg genetycznym? czy ono jest teraz obowiązkowe? Bo szwagierka była w ciąży ponad rok temu i mówi, że wtedy obowiązkowe było tylko dla kobiet po 35rż, a teraz? Nie wiem czy mam pytać lekarza czy robić prywatnie...

Dobra, dość o sobie! Jutro biorę się za nadrabianie Waszych wypocin, żeby być z Wami na bierząco

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 18:06   #1165
BordAna
Zadomowienie

Cool Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

a ja dzisiaj pojechałam z męzem oglądać działkę, którą może kupimy. Będzie to już jakiś krok w kierunku przyszłości

Oczywiście nie ominie się bez kredytu, biedny mój mężuś zapracuje się na śmierc...
Ja ciągle nie mogę znaleźć pracy, niby kryzys w pomorskim. Wszędzie mają wszytskie etaty zajęte albo jak już przyjmują to wymagają nawet do pracy biurowej 5 letniego stażu... masakra normalnie ;(

nie dośc tego już zaczełam się stresować tym że jutro wypadałoby do moich rodziców na gościnkę jechać... od soboty nas tam nie było...
szczerze mówiąc nie chcę mi się tam jechać, szczegolnie że w remoncie byliśmy tam niemal codziennie... (remontowaliśmy u moich rodziców kuchnie)...

oooo..na prawko też bym poszła...

Scio: super wyglądaliśie.... a ten Twój welon.... superrrrrr
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 18:10   #1166
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

kakusiu

bordAna dziękujemy

Agatka jest już z nami
Stary 2009-11-05, 18:11   #1167
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorko, oczywiście, że Cię pamiętam Jakoś wyczuwam w Tobie od początku pokrewną duszę
Co do mieszkania, to trochę nasz zapał osłabł, choć oczywiście rozglądamy się. Ale jakoś opornie nam idzie od tygodnia... Co do pensji to my mamy trochę inaczej, bo ja mam pół nauczycielskiej Ale za to mąż ma w szkole ponad etat i dorabia w prywatnej, więc pewnie na jedno wychodzi. Mamy ok.3tys na rękę razem, może nawet ciut więcej...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 18:18   #1168
Tity
Zakorzenienie

Pomodorka jasne, że pamiętam
Kakusia witaj dobrze, że zajrzałaś do nas Dobrze, że masz fajnego lekarza.
BordAna to powodzenia z działką
A nasza Awenturyn już się chyba całkiem zapracowała.
Scio ja też poproszę zaproszenie A już mam. Bardzo ładne zdjęcia I jaka radosna Panna Młoda

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2009-11-05 o 18:20
Stary 2009-11-05, 18:23   #1169
BordAna
Zadomowienie

kretencja: oboje pracujecie w szkołach??

ciekawe czy za 20-30 lat będziecie wyglądać i zachowywać sie tak jak moi teściowie?
oni oboje pracują w szkołach, z tym że teściowa w specjalnej no i już trochę nerwy jej nie teges...
jakaś taka złośliwa i czepialska się stała
na szczęście do mnie nic nie ma, przynajmniej w cztery oczy mi nie powie co jej się nie podoba... jedynie czasami męzowi coś powie:P
z teściem to inna robota niby starszy od niej o 7 lat a o wiele spokojniejszy... luzak normalnie
tylko szkoda że taki leniwy

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Tity: narazie byłoby to kawał ziemi (polany) z obfito porośniętą trawą... i bagno niedaleko
ale da się przejśc
tak sobie myslę że dobrze byłoby mieć nawet kawał takiej trawy bo zawsze można się am wynieść ( jak teściowa nas wkurzy) i choćby spać w samochodzie... hehe
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 18:34   #1170
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość

Kretencjo, jak tam poszukiwania mieszkania? Ja tylko ci napiszę już po czasie, że my mamy pensje oboje nauczycielskie (mąż nie jest nauczycielem, ale pensja taka sama ) i dajemy spokojnie radę, chociaż przed wzięciem kredytu były gacie pełne strachu
a my dzisiaj z Tżtem w PeKaO SA byliśmy i się załamaliśy, kredyt na mieszkanie z dopłatą państwa jest ok, ale do tego dochodzi wkład własny (bo wtedy kredyt korzystniejszy), koszty kredytu i jeszcze jeden kredyt na remont mieszkania (bo szukamy na rynku wtórnym)...a Wy w jakim banku braliście, możesz coś polecic??

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości