|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Hej dziewczynki! jak zwykle szalejecie z postami! Chciałam się pochwalić, że OD DZIŚ MAM 2 Z PRZODU!
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie, że 2 znajome pary ode mnie z miejscowości biorą ślub w ten sam dzień co my? Jakoś jak 2 lata przed ślubem podpisywaliśmy umowę o salę, nikt nie wspominał o ślubach, a teraz w przyszłym roku mamy tyle wesel oprócz własnego, że nie wiem jak się z kasą wyrobimy! jakoś tak myślałam, że tylko my jedni jedyni bierzemy w tym dniu ślub i było mi z tym dobrze :P I jeszcze jedną rzeczą się pochwalę- od soboty mamy już fundamenty do naszego domu. teraz wiem, ze będzie ogromniasty...TŻ strasznie się przy tym natyrał i aż mi go szkoda! W postępach ślubnych na razie nic się nie dzieje. Zaczęły mi się studia i jestem podłamana co niektórymi prowadzącymi, będzie przerąbane. już dziś wypozyczyłam górę książek do czytania! ![]()
#1142 | |
BAN stały
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() ![]() Ej skąd mi sie wziąl ten smutas przy temacie??? ![]() Już wiem,smutas usunięty. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-12 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() widziałam kalendarz jaki kasia zrobiła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
styczeń, maj, czerwiec, lipiec, sierpień=nasze ![]() ![]()
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz coś więcej o Was. Mi te wymagania nie przeszkadzają, bo są normalne i zgodne z moim gustem, więc luz. A poza tym fajnie, że od razu dostaliśmy karteczkę z rozpiską co wolno, czego nie i jakie dokumenty mamy przynieść. Przynajmniej później nie będzie przykrego zaskoczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do plakatu to myślę, ze mozesz poszukać np w tesco czy lecrec i sama pociąć (jak nic nie znajdziesz gotowego, juz podzielonego). Mi sie widzi albo z 4 mniejszych kwadratów tworzących jeden duży albo 3 pionowe obok siebie, tylko tutaj będzie gorzej z ramkami. w ogóerl to już nie moge doczekać się jak pojedziemy na carbota ( to sa bardzo popularne w UK targi, gdzie sprzedaje sie różne rzeczy na swierzym powietrzu ![]() ![]() np w zeszłym roku kupilam nowiutki w pudelku album na zdjecia, oprawiony skorą z prawdziwymi srebrnymi wykonczeniami, za uwaga...... 50 p ![]() ![]() ![]() mam mnóstwo ramek na zdjęcia stamtąd, szafeczke, kilka koszyczków takich do lazienki co u nas w Pl są często za prawie 100 zł ![]() ahhhh.....uwielbiam je ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my raczej w Aparcie nie bedziemy kupowac obraczek, bo nam sie nie podobaja, wiec jak ktos by chcial to prawdopodobnie moge w grudniu odstapic nasz kupon znizkowy ![]() ![]() wlasnie czytam artykul, ze w centrum handlowym, ktore sie w listopadzie otwiera niedaleko bedzie pierwszy w Polsce nie multipleks tylko gigapleks kinowy ![]() ![]() ![]() w sumie na rozpisce sklepow jest troche takich, ktorych nie kojarze. mam nadzieje, ze pojawia sie jakies nowe fajne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
melduje się kolejna Panna Młoda z suknia slubną
![]() niestety zdjęcia nie mam.. chciąłam zrobic ale pani coś tam się wykręcała że może narzeczony zobaczy to cos tam to coś tam, ze za dużo potem będe mysleć i wiele razy zmienię zdanie więc się nie kłóciłam ![]() mam już chyba upatrzone buty na niewielkim obcasie, chciałam takie 3 cm, ale opani powiedziała że lepiej w tym troszkę większym.. buty sa pokryte taką koronka i dodatkowo będą srebrne cekinki po bokach bo mam srebrne elementy sukni, i będa w lekkim szpicu, chciałam okragłe ale pani powiedziały że mam suknię jakoś ułożoną w trójkaty i że nie będzie pasować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja właśnie będę musiała zapolować na koszyczek wiklinowy żeby w łazience sobie w nim ustawić kosmetyki bo w mojej przyszłej łazience nie będę miała za dużo miejsca na kosmetyki a do szafki się schylać po każde mazidło to niewygodnie będzie-lepiej jak takie rzeczy jak balsa, pianka do włosów, krem do twarzy są pod ręką więc wiklinowy brązowy koszyczek to jest moje marzenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chociaż lepiej pójdź wczesniej zaklep sobie bolerko itd bo jak np ja mierzyłam w swoim salonie welony i bolerka to taaakie jakieś brzydkie mieli i niepasujące do sukni że w końcu zamówiłam do kompletu do sukni żeby się nie martwić że będzie lipa..
![]() |
#1156 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ciekawa jestem czy oni sie wyrobia do listopada, bo póki co tam jeszcze sam beton, nawet w zeszły czwartek tamtędy jehałam i sie przygladałam. 3 minutki chyba w nocy jak na tej trasie jest pełno swiateł i wieczne korki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1157 | |
Wtajemniczenie
|
proszę
![]() Cytat:
![]() ![]() samoa tak ja będe wypozyczać ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-10-12 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
can't bardzo ładna ta suknia ciekawa jestem jak wygląda na tobie
![]() jej jak ja się cieszę że zrobilam sobie fotki w sukni bo znów dziś miałam mały kryzys czy nie powinnam wybrać "szerszej" sukni ale znów sobie pooglądałam fotki w powiększeniu i już znów mam spokój ducha ![]() dobra spadam na zajęcia papapa
#1161 | ||
Wtajemniczenie
|
a jaka reakcja była twoich tesciów? pierwszy raz spotkałam się z takim czymś że meżczyzna zmienił nazwisko po slubie na zony ![]() ![]() ![]() ja mam pospolite nazwisko.. TŻ bardzo niespotykane i interesujące że prawie nikt nie wie jak to się pisze ![]() ![]() Cytat:
![]() jak ją pierwszy raz przymierzałam to była mi za krótka.. umówiłam się drugi raz to oni mi ją wydłużyli bo mają zapasy materiału schowane w talii i teraz wygląda super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja przestaję mysleć o sukni, wykasowalam wszelkie inne zdjęci.. to jest ta jedyna i nie zamienię jej na żadną inną ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-10-12 o 15:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
ostatnio na jkiejś imprezie (a że nie pamiętam na której to znaczy, że dobra impreza to była
![]() ![]() ![]()
#1163 |
Zakorzenienie
|
can't fajna suknia i podejrzewam, że masz ładny biust bo to takiej to tylko z takim
![]() Ja to mam pokręcone nazwisko które bez literowania ani rusz i nie mogę się doczekać aż zmienię na "pospolite" tżta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pewnie otworza, ale beda jakies niedorobki jak na otwarciak GK ![]() ![]() od mojego TZa jest tam 2km, a swiatla sa doslownie 3 razy i na szczescie sie dosc dobrze uladaja (nie tak jak na niejakiej ulicy Witosa ![]() ![]() ![]() ![]() wg nich nazywa sie to gigapleks, bo: "zajmował będzie dwa poziomy, na których znajdą się dwa bary, kawiarnia i 20 klimatyzowanych sal kinowych, w tym dla najbardziej wymagających klientów 3 luksusowe sale VIP-owskie i strefa VIP o najwyższym standardzie" swoja droga - ale wymyslaja ![]() ![]() mysle, ze sale i fotele beda takie jak we wszystkich CC, wiec o wygode sie nie martwie ![]() a moja noga jak najbardziej tam postanie ![]() ![]() ![]() Can't fajna ta suknia ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 15:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Konto usunięte
|
Jeszcze co do nazwisk: znam dużo facetów, którzy chętnie by wzięli moje nazwisko. TŻ pewnie też, jakby był młodszy i miał więcej pstro w głowie
![]() Udało mi się wcześniej dojechać do pracy, więc wróciłam wcześniej do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a słuchajce.. był poruszany ten temat ale nie pamietam za bardzo ![]() byłam na promocji abslowenta w weekend i klkienci się skarża że BOLS i ABSOLWENT się strasznie popsuł ![]() ja wiem na pewno że nie będziemy mieć Pana tadeusza, ale to nie ma nic wspólnego z jakością wódki ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-10-12 o 15:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
a ja już poskładalam dwa prania i teraz chwila relaksu
![]() jeszcze muszę pościel zmienić i chyba poczekam z tym na Tż bo ta nasza king size to mnie przytłacza ![]() macie jakis sprawdzony przepis na pirre ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bols to juz dawno temu byl kiepsciutka wodka, wiec to juz raczej nie popsucie sie tylko fatalna jakosc... Absolwent to samo... zawsze to byla wodkowa marnizna ![]() ![]() w Tatrach sa intensywne opady sniegu ![]() ![]() ![]() a u mnie tak dzis paskudnie, ze az przykro ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to chyba producent Absolwenta tak twierdzi ![]() nr 1 to moze byc Belvedere albo Chopin a nie jakis Absolwent ![]() ![]() ![]() swoja droga co to za szkolenie mialas? ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 15:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.