|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Hej dziewczynki! jak zwykle szalejecie z postami! Chciałam się pochwalić, że OD DZIŚ MAM 2 Z PRZODU!
![]() Wiecie, że 2 znajome pary ode mnie z miejscowości biorą ślub w ten sam dzień co my? Jakoś jak 2 lata przed ślubem podpisywaliśmy umowę o salę, nikt nie wspominał o ślubach, a teraz w przyszłym roku mamy tyle wesel oprócz własnego, że nie wiem jak się z kasą wyrobimy! jakoś tak myślałam, że tylko my jedni jedyni bierzemy w tym dniu ślub i było mi z tym dobrze :P I jeszcze jedną rzeczą się pochwalę- od soboty mamy już fundamenty do naszego domu. teraz wiem, ze będzie ogromniasty...TŻ strasznie się przy tym natyrał i aż mi go szkoda! W postępach ślubnych na razie nic się nie dzieje. Zaczęły mi się studia i jestem podłamana co niektórymi prowadzącymi, będzie przerąbane. już dziś wypozyczyłam górę książek do czytania!
|
#1142 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() Ej skąd mi sie wziąl ten smutas przy temacie??? ![]() Już wiem,smutas usunięty.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-12 o 15:09 |
|
|
|
|
#1143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet i 200zł oszczędności jest dobreCytat:
![]() widziałam kalendarz jaki kasia zrobiła troszkę rozmnożyły się pmki październikowe bo mało was strasznie było do tej pory- za to w sierpniu mnóóóóstwo ślubów![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
styczeń, maj, czerwiec, lipiec, sierpień=nasze narazie tyle ujawnionych a kto wie co jeszcze wyskoczy i kto nas zechce zaprosić
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz coś więcej o Was. Mi te wymagania nie przeszkadzają, bo są normalne i zgodne z moim gustem, więc luz. A poza tym fajnie, że od razu dostaliśmy karteczkę z rozpiską co wolno, czego nie i jakie dokumenty mamy przynieść. Przynajmniej później nie będzie przykrego zaskoczenia. |
|
|
|
|
#1145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do plakatu to myślę, ze mozesz poszukać np w tesco czy lecrec i sama pociąć (jak nic nie znajdziesz gotowego, juz podzielonego). Mi sie widzi albo z 4 mniejszych kwadratów tworzących jeden duży albo 3 pionowe obok siebie, tylko tutaj będzie gorzej z ramkami. w ogóerl to już nie moge doczekać się jak pojedziemy na carbota ( to sa bardzo popularne w UK targi, gdzie sprzedaje sie różne rzeczy na swierzym powietrzu i mozna znaleźć takie cudeńka, że nie wiem i to w bardzo atrakcyjnej cenie. Szczególnie rózne rzeczy do domu, typu lampki, ramki, obrazy, z resztą wszystko tam jest ![]() np w zeszłym roku kupilam nowiutki w pudelku album na zdjecia, oprawiony skorą z prawdziwymi srebrnymi wykonczeniami, za uwaga...... 50 p ![]() co daje jakies 2,5 zl mam mnóstwo ramek na zdjęcia stamtąd, szafeczke, kilka koszyczków takich do lazienki co u nas w Pl są często za prawie 100 zł ![]() ahhhh.....uwielbiam je |
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my raczej w Aparcie nie bedziemy kupowac obraczek, bo nam sie nie podobaja, wiec jak ktos by chcial to prawdopodobnie moge w grudniu odstapic nasz kupon znizkowy przyjmuje zapisy ![]() wlasnie czytam artykul, ze w centrum handlowym, ktore sie w listopadzie otwiera niedaleko bedzie pierwszy w Polsce nie multipleks tylko gigapleks kinowy ![]() w sumie na rozpisce sklepow jest troche takich, ktorych nie kojarze. mam nadzieje, ze pojawia sie jakies nowe fajne i ma byc jakis Apart Exclusive
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że Nas coraz więcej
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
melduje się kolejna Panna Młoda z suknia slubną
![]() niestety zdjęcia nie mam.. chciąłam zrobic ale pani coś tam się wykręcała że może narzeczony zobaczy to cos tam to coś tam, ze za dużo potem będe mysleć i wiele razy zmienię zdanie więc się nie kłóciłam wydaje mi się że bały się że pójde sobie taką samą uszyć.. bo kaucji się wpłaca tylko 200 zł.. ogólnie to fajnie bo za 800 zł wypozyczam i mam wliczone wszystkie dodatki do sukni w tym: bolerko, welon rekawiczki i coś tam jeszcze, welon chcę sobie kupić więc wyniesie mnie to max 120 zł.. sa też do kupienia u nich bardotki za 55 zł z silikonowymi pasami więc tez tanioszka..mam już chyba upatrzone buty na niewielkim obcasie, chciałam takie 3 cm, ale opani powiedziała że lepiej w tym troszkę większym.. buty sa pokryte taką koronka i dodatkowo będą srebrne cekinki po bokach bo mam srebrne elementy sukni, i będa w lekkim szpicu, chciałam okragłe ale pani powiedziały że mam suknię jakoś ułożoną w trójkaty i że nie będzie pasować buty to koszt 189 zł, więc nie jest tragicznie i chociaz noszę 41 to zmieściłam się w 40 i sa dobre i będa na białym obcasie i bezowym spodzie prawdopodobnie najfajniejsdze jest to że po slubie mogę iśc do nich i za dodatkową kasę u nich przefarbowac np na czarne wtedy to nie będzie jedorazowy wydatek tylko będę mogła je póxniej jeszcze nosić
|
|
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie teraz jak urządzacie się w nowym domku to wam się przydadzą takie cudeńka![]() ja właśnie będę musiała zapolować na koszyczek wiklinowy żeby w łazience sobie w nim ustawić kosmetyki bo w mojej przyszłej łazience nie będę miała za dużo miejsca na kosmetyki a do szafki się schylać po każde mazidło to niewygodnie będzie-lepiej jak takie rzeczy jak balsa, pianka do włosów, krem do twarzy są pod ręką więc wiklinowy brązowy koszyczek to jest moje marzenie muszę się wybrać do home&you w weekend![]() Cytat:
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)
|
||
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to dobrze! będziesz miała full serwis za małą kasę![]() chociaż lepiej pójdź wczesniej zaklep sobie bolerko itd bo jak np ja mierzyłam w swoim salonie welony i bolerka to taaakie jakieś brzydkie mieli i niepasujące do sukni że w końcu zamówiłam do kompletu do sukni żeby się nie martwić że będzie lipa..
|
|
#1156 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak fundamenty Ci się wydają duże to ja nie chcę wiedziec jaki ten dom będzie po postawieniu ścian, bo fundamenty optycznie zawsze sa mniejsze niż efekt koncowy![]() Cytat:
Ciekawa jestem czy oni sie wyrobia do listopada, bo póki co tam jeszcze sam beton, nawet w zeszły czwartek tamtędy jehałam i sie przygladałam. 3 minutki chyba w nocy jak na tej trasie jest pełno swiateł i wieczne korki A taka mała odlgłośc do kina jest zgubna, my mamy teraz o kina 3 minutki autem i raz umówiliśmy sie ze znajomymi i nie braliśmy auta, bo po kinie imprezka no i wyszliśmy 5 minut przed umówionym czasem i sie spóźniliśmy, bo piezo to jednk sie okazał spory kawałek Ciekawe co to takiego gigapleks I czy wygonie sie na tym będzie ogladało filmy. A Apart Exclusive to na pewno nie dla mnie, bo tam sa te wszystkie zegarki za setki tysięcy i biżu za co najmniej kilkakanście Tak że moja noga raczej tam szybko nie postanieCytat:
|
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
proszę
![]() Cytat:
jest tam wszystko co potrzebne do slubu, bo oni zajmuja się też zaproszeniami, dekoracją sal itp, nawet biuzuterie, bieliznę itp rzeczy mjaą, jak nie mają w salonie to wtedy zamawiają![]() samoa tak ja będe wypozyczać
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-10-12 o 15:58 |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i TŻ na moje zmienił ).
|
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz jak oni Ci ja dopasują, jak to się wszystko odbywa i czy oni nie będa jej dopasowywac do nikogo innego i jej nie spieprzą?I tak mas ślub w maju, więc będziesz pierwsza pewnie Bardzo ładna ta suknia, będiesz ślicznie wyglądać Tylko błagam bez rękawiczek
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
can't bardzo ładna ta suknia ciekawa jestem jak wygląda na tobie
![]() jej jak ja się cieszę że zrobilam sobie fotki w sukni bo znów dziś miałam mały kryzys czy nie powinnam wybrać "szerszej" sukni ale znów sobie pooglądałam fotki w powiększeniu i już znów mam spokój ducha ![]() dobra spadam na zajęcia papapa
|
#1161 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a jaka reakcja była twoich tesciów? pierwszy raz spotkałam się z takim czymś że meżczyzna zmienił nazwisko po slubie na zony w sumie tez fajnie bo przecież jest gdzies napsiane że mąż może przyjąć nazwisko żony![]() ja mam pospolite nazwisko.. TŻ bardzo niespotykane i interesujące że prawie nikt nie wie jak to się pisze i dlatego biorę nazwisko po TŻcie ![]() Cytat:
jak ją pierwszy raz przymierzałam to była mi za krótka.. umówiłam się drugi raz to oni mi ją wydłużyli bo mają zapasy materiału schowane w talii i teraz wygląda super oni dopasowują ją do mnie, pierwsza przymiarke mam niecały miesiąc przed slubem.. gdyby coś spieprzykli chociaz pani mnie zapewniła że nie ma takiej opcji to powiedziała że wtedy szyją mi nową suknię i są to w stanie zroić przez kilka dni więc sie nie martwię terazx suknia czeka tylko na mnie ![]() Cytat:
ja mam troszkę szersze ramiona i muszę je ładnie wyrzeźbić coby były ładniejsze suknia jest idealna tylko mam za duży biust i jedynie muszą mi poszerzyc własnie w niuście![]() ja przestaję mysleć o sukni, wykasowalam wszelkie inne zdjęci.. to jest ta jedyna i nie zamienię jej na żadną inną
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-10-12 o 16:12 |
||
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio na jkiejś imprezie (a że nie pamiętam na której to znaczy, że dobra impreza to była
Ale żadne nie chciał nazwiska swojej narzeczonej, bo inni sobie mogą a oni chca tradycyjnie
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
can't fajna suknia i podejrzewam, że masz ładny biust bo to takiej to tylko z takim
![]() Ja to mam pokręcone nazwisko które bez literowania ani rusz i nie mogę się doczekać aż zmienię na "pospolite" tżta
|
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy Wy tez juz przypadkiem tej karty nie macie? o jak macie to tez dostaniecie taki rabat na pewno ![]() Cytat:
). i pisza, ze jest ukonczone 95% inwestycji i ze sklepy, kino itp juz sobie od jakiegos czasu robia wykonczenia pewnie otworza, ale beda jakies niedorobki jak na otwarciak GK albo jeszcze beda cos cichaczem na otwarciu konczyc od mojego TZa jest tam 2km, a swiatla sa doslownie 3 razy i na szczescie sie dosc dobrze uladaja (nie tak jak na niejakiej ulicy Witosa ) wiec mysle, ze spokojnie skoro swit tez do kina nie jezdzimy tylko zawsze wieczorkiem damy rade![]() wg nich nazywa sie to gigapleks, bo: "zajmował będzie dwa poziomy, na których znajdą się dwa bary, kawiarnia i 20 klimatyzowanych sal kinowych, w tym dla najbardziej wymagających klientów 3 luksusowe sale VIP-owskie i strefa VIP o najwyższym standardzie" swoja droga - ale wymyslaja ciekawe co to beda dla nich "wymagajacy klienci" ![]() mysle, ze sale i fotele beda takie jak we wszystkich CC, wiec o wygode sie nie martwie ![]() a moja noga jak najbardziej tam postanie lubie sobie ogladac takie rzeczy szczegolnie wypasione zegarki, ze swiadomoscia, ze mozna by miec za to dom Can't fajna ta suknia a te ramiaczka tam u gory to z czego sa? tam w momencie jak sie to biale konczy ?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 16:23 |
||
|
|
|
#1165 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze co do nazwisk: znam dużo facetów, którzy chętnie by wzięli moje nazwisko. TŻ pewnie też, jakby był młodszy i miał więcej pstro w głowie
A tak to będę miała Jego ;-)Udało mi się wcześniej dojechać do pracy, więc wróciłam wcześniej do domu |
|
|
|
#1166 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Cytat:
nie wiem czy to jasno wyjasniłam ![]() a słuchajce.. był poruszany ten temat ale nie pamietam za bardzo jakba będziecie mieć wódke na weselu??byłam na promocji abslowenta w weekend i klkienci się skarża że BOLS i ABSOLWENT się strasznie popsuł ![]() ja wiem na pewno że nie będziemy mieć Pana tadeusza, ale to nie ma nic wspólnego z jakością wódki
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-10-12 o 16:23 |
||
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadna nie bła jego zwolenniczką
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już poskładalam dwa prania i teraz chwila relaksu
![]() jeszcze muszę pościel zmienić i chyba poczekam z tym na Tż bo ta nasza king size to mnie przytłacza ![]() macie jakis sprawdzony przepis na pirre żeby było takie gladkie i delikatne ale nie rozwodnione
|
|
|
|
#1169 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bols to juz dawno temu byl kiepsciutka wodka, wiec to juz raczej nie popsucie sie tylko fatalna jakosc... Absolwent to samo... zawsze to byla wodkowa marnizna moj TZ mowi, ze w zyciu Absolwenta do ust nie wezmie ![]() w Tatrach sa intensywne opady sniegu bo wlasnie zastanawiam sie, czy jest co liczyc na srodek grudnia (wtedy mielibysmy czas wyskoczyc na kilka dni) czy raczej nastawiac sie dopiero na styczen ![]() a u mnie tak dzis paskudnie, ze az przykro to juz wolalabym snieg za oknem widziec ![]() Cytat:
![]() to chyba producent Absolwenta tak twierdzi ![]() nr 1 to moze byc Belvedere albo Chopin a nie jakis Absolwent swoja droga co to za szkolenie mialas?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 16:36 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Coś tam gadl z kimś o cenach złota, ale się nie przysłuchiwałam, ogólnie bez paniki
nawet i 200zł oszczędności jest dobre

ale super wizja!!!!!!!!!!!!!!!!! Onaella jesteś moją muzą

I czy wygonie sie na tym będzie ogladało filmy. A Apart Exclusive to na pewno nie dla mnie, bo tam sa te wszystkie zegarki za setki tysięcy i biżu za co najmniej kilkakanście
o jak macie to tez dostaniecie taki rabat na pewno
A tak to będę miała Jego ;-)