|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Contax "kliknęło mi się" Encens Flamboyant i 888 CdG. A Twoje muszmiecie to co dokładnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Rawito, Sasiu, gratuluje nowych flaszek
![]() Rawito, pochwalisz się, co ustrzeliłaś...? Ja czekam na podejrzanie tanią Desnudę i Ojkę i snuję marzenia o DV, Cinema, Smoku, Addictcie Fraiche i pewnie czymś jeszcze ![]() Nie chce mi się dziś gotować, więc poczęstowałam się pizzą Magdulenki i poprawiłam truflami Winterki, pyszności ![]() A poza tym po raz pierwszy chyba od ponad miesiąca mam doła i nie wiem, jak się z nim obchodzić ![]()
#1143 |
Zakorzenienie
|
Tez cos upichciłam,częstujta się Wymiatacze
![]() szpagetti warzywne i biała herbata z płatkami rózy ![]() smacznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ działa na podniebienie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() z daleka wygladają jak małe jeżyki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() doły sa po to,zeby z nich wyleźć. dobra wiadomość, od jutra spimy o godzinę dłuzej ![]() ![]() dziekuję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Konto usunięte
|
Dobra wiadomość odnośnie snu, ale niestety nie dla mnie - czas zimowy = szybciej ciemno, a ja często wracam po 17:00 a nawet czasem blisko 19:00
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | ||
Zakorzenienie
|
Dartagnanko, cudnie
![]() ![]() Nasturcjo, zdrowiej ![]() ![]() Byłam przekonana, że to Ty w avie ![]() Cytat:
![]() ![]() Rawito, gratuluję ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-10-24 o 17:03 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Córko, ano wiem, że trza robić swoje i staram się o tym pamiętać. Nie z takich dołów się wychodziło, co nie?
Ech. Cytat:
Zobaczymy. W razie czego będę dzielić los z Takuśną naszą. ps Wy takie pyszności dziś serwujecie, a u mnie pustki. Mogę za to pyszną kawą z ekspresu z bitą śmietaną poczęstować ![]()
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-10-24 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
To oryginał, na pewno, nikt tego nie podrabia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Mnie się zdaje, że już wszystko podrabiają...
Obyś miała rację, Kasiu.
#1151 | ||
Zakorzenienie
|
Rawito, Sasiu gratuluję flaszek
![]() Dziewczyny ale szalejecie kulinarnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Joaś ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tharoonie
![]() Goście zjedli,popili i se poszli ![]() a gdzie zwykłe "dziękuję" się pytam grzecznie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymeno, robie tak: pokrojony na talarki por wrzucam na patelnie z 3łyzkami oliwy z oliwek, podsmazam,czerwona, zielona i zółta paparyke kroje na krązki i łacze z porami, dodaje starty seler, podduszam to wszystko pare minut, wlewam niecałą szklanke wody, tylko tyle zeby przykryc warzywa, wrzucam kostke bulionową warzywną i pod przykryciem dusze jeszcze z 10 min. Pod koniec duszenia dodaję kilka zmiażdzonych ząbków czosnku. Mieszam i gotowe. Na jeszcze goracy makaron kłade dwa listki serka topionego,a na serek gorace duszone warzywa, przyozdabiam kiełkami i gotowe ![]() ![]() Cytat:
Edit. Tygrysie, cieszę się ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-24 o 16:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Reniu
![]() Myslałam, że ten serek to dajesz do śrobka i taki w batonie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Tymeno, nie w batonie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Konto usunięte
|
Córko - ja dziękuję oczywiście...
![]() ![]() Ostatnio mam chcicę na przyprawy - Pi Givenchy mi się spodobało (szkoda, że nie mogę kupić na promocji w SP, bo planuję inne zakupy, może jeszcze jakaś będzie na nie promocja). |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Właśnie kupiłam na All TAKI stanik za naprawdę okazyjną cenę
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A co tu taka cichosza ?
![]()
#1159 |
Zakorzenienie
|
bo my sie zapatrzyły w sałatkę Córki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ha,piękny,prawda?
![]() a monsz stwierdził,że może zapłacić za coś co sam ściągać będzie ![]() szkoda,że perfum nie mogę pod takie stwierdzenie podciągnąć ![]() temat zbacza w takim kierunku,że Córkę powinno tu zaraz przygnać ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-24 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Konto usunięte
|
winter - stanik ładny, szkoda, że nie jestem kompatybilna z freją ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
e tam,a ja mam gorzej,bo tylko z Freją mi po drodze
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Konto usunięte
|
Ja noszę tylko Panache lub Masquerade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
![]() Znowu przespalam caly dzien ![]() Endżiku- na krotki rzut oka ![]() ![]() Choc rzeczywiscie wyciagi roslinne i witaminy sa w polowie i pod koniec, plus jeden silikon- (Dimethicone Copolyol), ale na szczescie calkiem fajny; zmywalny woda, zmiekczajacy wlosy, ulatwiajacy ich rozczesywanie i zapobiegajacy elektryzowaniu sie herow. Na poczatku skladu sa srodki myjace, emulgatory i skladniki ulatwiajace dzialanie tych naturalnych skladnikow, z drugiej polowy skladu. Naprawde wyglada to dobrze. Tym bardziej, ze szampony maja inne zadanie niz odzywki/maski, dlatego ich sklad z zalozenia, moze wygladac inaczej. Nie oczekiwalabym cudow, ale sadze, ze do Twoich grubych wlosow moga sie sprawdzic ![]() Toska brzmi smakowicie ![]() Jeszcze nie kosztowalam tego ciaskeczka, a Tosca kojarzyla mi sie dotad z umilowana Maria Callas( ![]() Kociaki musza wygladac bosko- szczelilabys im fotke, co? ![]() Rawito- pomimo wszystko ![]() ![]() (Oba zapachy przewinely sie przez moj zbiorek i szybko zostaly przechwycone przez zauroczonych nimi przyjaciol ![]() Winterko- Tobie tez gratuluje ![]() ![]() ![]() A kulki z kokosem: ![]() Magdulenko- ![]() Sasiu- gratuluje pachnacych zakupow ![]() BigeM- Quality czesto,(pewnie jesli ma ![]() ![]() ![]() Secco- ![]() ![]() KomEwo-dziekuje ![]() ![]() ![]() Kasiu Metaxowa- gratuluje nabytkow i az skrecam sie z ciekawosci, coz tam zakupilas ![]() D'Artagnanko- kulinarne cudo, zupelnie moja bajka ![]() ![]() Joasiaku- nie doluj ![]() ![]() A zapachowych zakupow winszuje ![]() Milego wieczoru ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-10-24 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak mnie wzięło na Dianę Ross i sobie słucham. KLIK
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
![]() A Taka i Kasia-San dodawały topiony do zupy, to chyba taki w batonie? ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Konto usunięte
|
Powiem, wam jedną rzecz... szkoda, że Essence Jasmine donny karan jest dostępne w Londynie, a nie u nas..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko by sciagali, zdzierali i miętosili, obłapywacze ![]() ![]() Winterku,stanik bardzo ładny ![]() na dobranoc Sophia Loren ![]() Cytat:
![]() i dziękuje Katt ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
czyli Endżi
|
Kociaki próbowałam dziś obfocić - w szczególności wtedy kiedy się całowały i przewalały na moim osobistym łóżku - ale są zbyt ruchliwe żeby uchwycić ich "duszę"
![]() Bardzo się cieszę, że w końcu się ze sobą zgodziły. Na początku Rambo zaścigał małą Kejsunię. Jest od niej dwa razy większy i momentami nie kontroluje swojej siły. Z drugiej strony trzęsłam się nad tym żeby mała nie zadrażniła chłopakowi oczka. Ale już oba łobuzy wiedzą o co chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy znacie, ale zalinkuję bo to fajna zabawka na jakiś kwadrans ![]() Ja mam najczęściej Beyonce, Gisele Bundchen i Jessicę Biel ![]() Cytat:
![]() A jak się sprawuje ta Twoja żelowa wersja? Aha, i gdybym mogła Cię jeszcze ładnie poprosić o przeanalizowanie tego ![]() ![]() Olea Europea (Olive Leaf Extract)*, Cetearyl Alcohol* (Coconut or Palm), Cetyl Esters* (Coconut) Olea Europea (Olive) Fruit Oil*, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Olive Oil PEG-7 Esters*, Hydrolized Silk*, Dimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, Vinegar ** (Apple Cider), Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate)*, Retinyl Palmitale (Vitamin A Palmitate)*, Panthenol (Pro-Vitamin B)*, Anthemis Nobilis Flower Oil**, Cymbopogon Schoenatus Oil**, Geranium Maculatum Oil**, Originum Majorana Leaf Oil**, Mentha Piperita (Peppermint Oil) **, Ocimum Basilicum (Basil Oil)**, Thymus Vulgaris (Thyme Extract)**, Nasturtium Offinacele Extract**, Trigonella Foenum-Graeceum Seed Extract**, Urtica Doica (Nettle Extract)**, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil**, Jasmin Officinale Flower Extract**, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil**, Citrus Medica LImonum (Lemon) Peel Oil **, Octoxynol-40 Isolaureth-6, Propylene Glycol, Hydrolized Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch*, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate***, Citric Acid ***, Ext Violet 2 (Cl 60730), Basic Violet 4 * Natural Source ** Certified Organic *** Food Grade No Synthetic Fragrances Niezła, co?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.