|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
czesc dziewcynki
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dzis znowu leze w łoziu, ale to ostatni dzionek..w pt na studia trzeba jechac znowu... wogole moj tz mnie zniechęca do wszystkiego ostatnio ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczynki za szybką opowiedz
![]() No ja się jutro pójde zapisać na wizyte i się zobaczy co i jak! Pierwszy raz mi się taka @ zdarzyła, czytałam,że tak się może dziać jak nie wystąpiła owulacja w cyklu,ale mi sie wydaje,żę owulacja była bo brzuch mnie bolał jak na @ w połowie cyklu. Dziś zmierzyłam tempke i mam 37,4 no ale ten negatywny test ach... ;/ Pozdrawiam cieplutko!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jakie inne objawy masz? Skad jestes (bo jesli szczecin to moge Ci polecic gin i jutro mialabys wizyte ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- A tempke mierzysz caly cykl? Sorki ze tle pytam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Przyczajenie
|
Jestem z okolic Rybnika,więc to nie te rejony
![]() Co do objawów to tylko nie mam apetytu,ale często tak mam po @ i jestem senna no ale taka pogoda,że nie ma się też co dziwić. Narazie czekam i staram się nie nakręcać bo potem sama będe się objawów doszukiwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
BAN stały
|
No to nie pozostaje mi nic innego jak trzymac
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Przyczajenie
|
A co do tempki to pierwsze cykle mierzyłam cały czas,ale 4 razy nam się nie udało,więc teraz postanowiłam aż tak sie nie nakręcać i przestałam mierzyć, ale zawsze po @ miałam tak 36,3 a przed @ to zawsze ponad 37. No i dziś zmierzyłam rano tak jak zawsze no i ponad 37. Chora nie jestem,czuje sie ok. Mam cichą nadzieje, że to dzidziuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że dużo nas tu z Górnego Śląska, z tymi wizytami u gina to różnie bywa, ja dziś poszłam bez zapisów, do przechodni, połozna zarejestrowała mnie, a 10 minut póxniej byłam u lekarza i zazwyczaj u mnie tak jest. W mało której przychodni na NFZ u mnie jest na zapisy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to całkiem niedaleko ode mnie ![]() ![]() to jak tyle nas ze slaska to może jakis zlocik u nas ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2009-11-04 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
niby rozmaiwam..on jest ostatnio przepracowany zmeczony i zniechecony dzis mial sie cos dowiedziec na tematnowje pracy lepszej dla niego, ale jeszcze nie dzownil wiec nic nie wiem a ja sama nie mam ochoty dzwonic
![]() jest dziwnie, juz sobie cs wbijam do glowy..a jak mu cos mowie to odpowiada, ze jestb wlasnie jakis taki przemezon ![]() ![]() VIOLA Witaj z nami..przepraszam, ze nie przywitalam sie wczesniej
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() Edytowane przez sas Czas edycji: 2009-11-04 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
no ja do Rynika to mam ze 25 km
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
ja też gdzieś tyle może ciut więcej , zalezy czy jade od mamy czy od siebie
![]() ![]() sas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Musisz z nim porozmawiac, powiedziec co sie z Toba dzieje i ze go potrzebujesz. Moim zdaniem za duzo bierzesz do siebie- tak jak ja z reszta. Musisz postarac sie nie myslec o tym wszystkim tak intensywnie. Spotkaj sie z kims, wyjdz na zakupy czy na spacer, porob cos, zeby nie siedziec w domu i nie naganiac mysli ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1158 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
BAN stały
|
ALe dzisiaj cicho, jak nigdy! Az tesknie normalnie za tym potokiem stron do nadrabiania
![]() Jak Wam mija dzien kobietki? Pewnie wszystkie zalatene ![]() Ja bylam krotko na zakupkach, musialam kilka rzeczy mamie kupic ![]() ![]() ![]() Za godzinke bede leciec juz na pociag do Köln .... jeny jak mi sie nie chce jechac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Sas, hm nieladnie ze bola Cie czasem jego zarty, powinien uwazac na slowa ... Ale moj tez tak ma. Tyle ze ja jestem taka ze czesto sie odgryzam i wtedy jemu nie jest milutko. Wiem ze nie na tym zwiazek polega, ale nie polega tez na tym zeby dogryzac drugiej polowce! A co do dzidziusia, t zobaczysz, jak tylko wyluzujesz napewno sie uda! Swoja droga to moj TZ najpierw nie chcial zebym brala tabletki, twierdzil ze nie musze bo i tak sie przyzwyczail do gumisiow i wydaje mu sie ze tak higieniczniej, myslalam ze go udusze w tamtej chwili! Po czym przedwczoraj spytal sie czy musi ''sie ubierac'', powiedzialam mu ze jak nie chce to nie musi, ale ze tabletek jeszcze nie biore i z mam i tak i tak ni nieplodne wiec moze byc spokojny a on do mnie ze absolutnie i 'grzecznie' zalozyl ubranko. Dzisiaj rano tak samo, ze on juz chce bez itd Ale sie boi zeby dziecka jeszcze nie bylo i strasznie sie zdziwil jak mu powiedzialam ze o dziecko wcale nie jest tak latwo. Poprosil zebym mu to pozniej wytlumaczyla, dlaczego jest tyle wpadek a ja twierdze ze nie jest latwo zajsc w ciaze ![]() ![]() Zauwazylam ze kiedy sie klocimy i zachowuje sie jak ostatni burak to w tym momencie nie chce dziecka z nim miec- natomiast jak jest w porzadku to bardzo glosne jest te pragnienie .... Nie rozumiem juz swojej psychiki, mysli i zachowan niektorych :/ ech nie jest latwo byc kobieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
ja też tęsknie za tymi wszystkimi stronami do przeczytania, wkońcu to była jedyna rzecz która mnie jakoś powstrzymywała od płakania w pierszych dniach po poronieniu, czytałam codziennie żeby nie myśleć....
no dziewczynki zapracowane pewnie ,dlatego taka cisza, albo pracuja nad dzidziami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
no i bedziemy tu tylko w dwójke , ja nie moge się starać bo zabronił lekarz, a ty bo tż nie chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
byłam dziś u tego całego lekarza irlandzkiego, ale nie chce mi się drugi raz pisać, to wam wkleję mój opis z mamusiek
![]() ![]() "a wogóle jaka jazda, byłam dziś u lekarza rodzinnego, tak jak się tu w irl robi. To byla najszybsza wizyta w moim życiu!! on mnie nawet nie zbadał ani nic, tylko mi na słowo uwierzył, że robiłam testy (cztery! sic!) i wszystkie wyszły pozytywnie, potem się zapytał kiedy miałam ostatni @, wypełnił papiery, zmierzył ciśnienie, pogratulował, kazał brać kwas foliowy i powiedział, że tak koło 12-13 tygodnia przyjdzie pocztą zaproszenie ze szpitala na badania... dziękuję, dowidzenia i 55 euro proszę ![]() ![]() aha i jeszcze na koniec mnie pocieszył, że około 1/3 ciąż kończy się poronieniem przed upływem trzeciego miesiąca i że do końca nie wiadomo co te poronienia wywołuje i dał do zrozumienia, że tu się takich rzeczy nie ratuje ![]() ![]() nie wiem czy śmiać się, czy płakać...
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Dora dziewczynki, zegnam sie juz! Pewnie w nocy podczytamczy cos naskrobane i sie odezwe ![]() Milego dnia jeszcze!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze przez chwile jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ani badań krwi, ani nic... A ja najwcześniej do polskiego gimekologa mogę iść dopiero 20.11 bo teraz sobie wszyscy do polski pojechali... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1169 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki ja tez jestem
![]() Cosma ja tez mam zjazd teraz i tez mi sie nie chce ![]() jaszczka ja sie nasluchalm duzo o ciazach lekarzach itp w anglii i irlandii porazka po prostu
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
kurcze a ja właśnie zorientowalam się ze nie kochałam się od połowy sierpnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.