Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-17, 18:30   #1141
Demonililith
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

U mnie jak narazie 16 kiepściutko, jutro składam zamówienie a dopiero mam 326,7 , spodziewałam się większego poruszenia, bo katalog cudny, ale w sumie w ostatnim katalogu dość dużo zamówiły, także nie dziwota, że w tym troche mniej. Może do jutra coś się poprawi
Gratuluje Wam tych ponad 1000zł zamówień
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:34   #1142
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Mam pytanie..i prosiłabym o możliwie szybką odpowiedź bo nie jestem u siebie , tylko u mamy i jutro z rana wyjeżdżam..

Czy któraś miała do czynienia z "kremem na dzień z granulkami koloryzującymi" z serii SOLUTION PLUS TOTAL RADIANCE?

jestem go ciekawa, teraz w katalogu nr 16 jest w promocji za 19,9zł a ja rozmyślam o dobrym kremie tonującym.Czy ten oto sprawdza się jako krem(dość dorze nawilża) i jako "toner"

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:36   #1143
201702060926
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bezimienna88 Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie za odpowiedź a czy ten podkreślający opaleniznę nie zostawia plam itp np na ubraniu albo na ręczniku?

Pewnie jak się wyleje na coś to plama zostanie, ale oczywiście możliwa do sprania. Ma jednak tą zaletę, że szybko i całkowicie się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy na skórze i długo się na niej trzyma. Osobiście go uwielbiam i stosuję cały rok- latem rzeczywiście podkreśla opaleniznę, a zimą nie wyobrażam sobie bez niego imprezy
201702060926 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:38   #1144
lewa199
Raczkowanie

dziewczyny, pomóżcie. ;d.

http://adulek.fbl.pl
lewa199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:40   #1145
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lewa199 Pokaż wiadomość
kurczę, proszę o szybką odpowiedź.!

może to idiotyczne pytanie, ale podczas składania zamowienia przez internet, nie mogę znaleźć opcji a żeby dołączono fakturę papierową do paczki.
Czy możecie mi powiedzieć, gdzie mam to zaznaczyć?
Jeżeli masz w danych personalnych w stefie zaznaczone że nie chcesz faktury papierowej to musisz tam zazanczyć że chcesz je z powrotem.
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:41   #1146
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:

może to idiotyczne pytanie, ale podczas składania zamowienia przez internet, nie mogę znaleźć opcji a żeby dołączono fakturę papierową do paczki.

przy składaniu zmówienia, nie ma w ogóle haczyka o fakturze do paczki, domyślam się,że robisz zamówienie pierwszy raz, faktura jest dołączana automatycznie do każdego zamowienia jeśli nie masz zaznaczonej opcji w SK żeby otrzymywać tylko faktury elektroniczne,
Stary 2009-11-17, 18:42   #1147
malka
Rozeznanie

Cytat:

w danych personalnych
malka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 18:43   #1148
Demonililith
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Mam pytanie..i prosiłabym o możliwie szybką odpowiedź bo nie jestem u siebie , tylko u mamy i jutro z rana wyjeżdżam..

Czy któraś miała do czynienia z "kremem na dzień z granulkami koloryzującymi" z serii SOLUTION PLUS TOTAL RADIANCE?

jestem go ciekawa, teraz w katalogu nr 16 jest w promocji za 19,9zł a ja rozmyślam o dobrym kremie tonującym.Czy ten oto sprawdza się jako krem(dość dorze nawilża) i jako "toner"

Ja miałam go w starej szacie graficznej, bardzo dobrze nawilża i nadaje delikatny kolorek ( aczkolwiek różnica widoczna)
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:45   #1149
malka
Rozeznanie

Cytat:

Ta cena 19,90 wcale nie jest niska za niego Wg mnie dobrze się sprawdza i w jednej i drugiej roli
Stary 2009-11-17, 18:54   #1150
mazia84
Raczkowanie

Mam pytanie do trendujących. Czy któraś z Was zamawiała może superpodkręcający tusz do rzęs Black Diamond z drobinkami?
Klientka do mnie dzwoniła, że on jest szary w opakowaniu, nie wiem jeszcze jak wygląda po pomalowaniu nimi rzęs bo jeszcze go nie użyła, ale niepokoi mnie ten kolor.
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:54   #1151
andziat
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze kryje i dobrze nawilża ale ten zapach mnie trochę drażni, jest dosyć intensywny, mi osobiści nie pasuje, po całym dniu szczypały mnie oczy, ale może to tylko tak jest u mnie bo ja mam bardzo wrażliwą, suchą i naczynkową skórę - chyba wszystko co najgorsze z rodzaju skóry to wzięłam ja
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 18:55   #1152
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demonililith Pokaż wiadomość
Ja miałam go w starej szacie graficznej, bardzo dobrze nawilża i nadaje delikatny kolorek ( aczkolwiek różnica widoczna)
Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Ta cena 19,90 wcale nie jest niska za niego Wg mnie dobrze się sprawdza i w jednej i drugiej roli
Po 1: dziękuję wam obu za wypowiedź.
Z tego co czytam to sprawdza się i warto wypróbować ten krem.
Co prawda mam jeszcze podkłady co buzi ale niedługo urodzi mi się dzidzia i nie będę miała tyle czasy by maziać się i tym i tym..a tak mam 2w1 Szybka pielęgnacja i szybki makijaż

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:03   #1153
andziat
Zakorzenienie

Agnieszq dziękuję za netto na wyslito.pl
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:13   #1154
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hypnotized28 Pokaż wiadomość
Przychodzi już komplet biżuterii Calla Lily? Bo z tego co pamiętam w poprzednim katalogu była w brakach
Już w zeszłym katalogu potem przychodziła
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:28   #1155
lewa199
Raczkowanie

dzięki.

http://adulek.fbl.pl
lewa199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:36   #1156
Bezimienna88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brownsugar13 Pokaż wiadomość
Pewnie jak się wyleje na coś to plama zostanie, ale oczywiście możliwa do sprania. Ma jednak tą zaletę, że szybko i całkowicie się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy na skórze i długo się na niej trzyma. Osobiście go uwielbiam i stosuję cały rok- latem rzeczywiście podkreśla opaleniznę, a zimą nie wyobrażam sobie bez niego imprezy
Ale chodzi mi ogólnie o to czy np się nim wysmaruję i założę bielusieńką bluzkę i czy wtedy mi nie pozostawi plam
aha i Ty piszesz o tym bronze podkreślającym opaleniznę czy o tym z serii złoty blask???
Bezimienna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:46   #1157
paula600324
Zakorzenienie

Braki z 16 :
Nie przychodzi naszyjnik Livia

Klientki zamówiły dwa zestawy naszyjnik, kolczyki i pierścionek Livia i będę musiała się tłumaczyć
Bo pierścionek i kolczyki są zafakturowane
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:59   #1158
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

A wiecie, musze sie pochwalic ze pradopodobnie pierwszy raz dbije do magicznej sumy 1000 zł Zawsze zamawialam na pierwszy termin teraz jednak 3 osoby poprosily mnie, zebym zamowila na drugi i jutro maja mi dac odpowiedz co chca Generalnie zrobilam promocje na te wszystkie drogie wody i...sa efekty Narazie mam zamowienie na dwie... mam nadzieje ze uda mi sie podbic pierwszy raz do tego upustu 35%.

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 20:11   #1159
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
powinni Ci przysłać katalog pocztą tylko nie wiem jak szybko go dostaniesz..
Od jakiegoś czasu, gdy moja bratowa nie robi zamówień przez jeden katalog, to nie przysyłają jej następnego nowego wcale

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 20:14   #1160
ewa_krk
Raczkowanie

Cytat:
I kolejne pytanie mówiły mi znajome, że bardzo fajny jest balsam złocisty podkreślający opaleniznę w k17 na stronie 124 nr4. Czy faktycznie jest taki "wspaniały"? teraz kolejne pytanie co lepiej ten podkreślajacy opaleniznę balsam czy jednak ten z serii złoscisty blask?
Cytat:
Dziękuję ślicznie za odpowiedź a czy ten podkreślający opaleniznę nie zostawia plam itp np na ubraniu albo na ręczniku?
Znajome maja racje bo ten Złocisty balsam podkreślający opalenizne jest genialny. Używam go od dłuzszego czasu i nadaje sie w lecie jak i w zimie jest taki złocisty szybko sie wchłania i ładnie rozświetla skórę nie wiem jak sie spisuje ten z seri SSS bo co wypróbowałam jakiś kosmetyk z tej seri to zapach mnie odstraszał

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 20:25   #1161
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wadercia Pokaż wiadomość
A wiecie, musze sie pochwalic ze pradopodobnie pierwszy raz dbije do magicznej sumy 1000 zł Zawsze zamawialam na pierwszy termin teraz jednak 3 osoby poprosily mnie, zebym zamowila na drugi i jutro maja mi dac odpowiedz co chca Generalnie zrobilam promocje na te wszystkie drogie wody i...sa efekty Narazie mam zamowienie na dwie... mam nadzieje ze uda mi sie podbic pierwszy raz do tego upustu 35%.

klask i: oby tak dalej skorzystaj z porad dziewczyn w tym i poprzednich watkach a na pewno podwyzszysz swoje zamowienia w kazdym katalogu.
A te 3 osoby moga pokazac katalog swoim kolezankom (z pracy, ze szkoly, moze komus z rodziny). Zmotywuj je na przyklad prezentami gratisowymi itp.
Jak juz sie wspinasz na gory nie spadaj na niziny!!

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu, gdy moja bratowa nie robi zamówień przez jeden katalog, to nie przysyłają jej następnego nowego wcale
to tą Twoją bratową w .... robią! Bo cała literatura przychodzi ładnie zafoliowana jak w paczce, jest zwykle jeden katalog, Netto, dawniej formulerz zamowień, HT i kiedyś też Nova Ty - co niby powraca. Więc jeśli jest nieaktywna przez 1 katalog to powinni jej wysyłać taki właśnie pakiecik. Dopeiro jak 2-3 razy pod rząd nie złoży zamówienia, to ją olewają, bo po co tracić kase
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 20:30   #1162
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
klask i: oby tak dalej skorzystaj z porad dziewczyn w tym i poprzednich watkach a na pewno podwyzszysz swoje zamowienia w kazdym katalogu.
A te 3 osoby moga pokazac katalog swoim kolezankom (z pracy, ze szkoly, moze komus z rodziny). Zmotywuj je na przyklad prezentami gratisowymi itp.
Jak juz sie wspinasz na gory nie spadaj na niziny!!
jestem tak szczesliwa. mialam zrezygnowac z tego dobijania i dalam koledze katalog od tak zeby pokazal mami i wlasnie dostalam od niej zamowieni na 138,6 Juz coraz blizej tego tysiaca a jutro ide po kolejne 'wieksze' zamowienie do pewnej pani. Po prostu ciesze sie ze nie zrezygnowalam! Gdyby nie Wy tutaj to pewnie ciagle bym sie wloczyla w zamowieniach miedzy 150 a 300zł

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 20:38   #1163
malka
Rozeznanie

Cytat:
Po 1: dziękuję wam obu za wypowiedź.
Z tego co czytam to sprawdza się i warto wypróbować ten krem.
Co prawda mam jeszcze podkłady co buzi ale niedługo urodzi mi się dzidzia i nie będę miała tyle czasy by maziać się i tym i tym..a tak mam 2w1 Szybka pielęgnacja i szybki makijaż
Tobie też dzidzia? Tak jak mnie, super
Stary 2009-11-17, 20:39   #1164
jasnosz
Zakorzenienie

kiedyś potwierdzam wysyłali taki zafoliowany katalog,ale od jakiegoś czasu już nie.nawet teraz nie składałam z 15 katalogu a go nie dostałam i to nie pierwszy raz
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 20:54   #1165
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Tobie też dzidzia? Tak jak mnie, super
no to gratulacje i dla malki i dla sweet jelly. Ja narazie tylko ciociuje, ale strasznie wam zazdroszcze dzieciateczek
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:09   #1166
SCARLETT09
Raczkowanie

Dostałam dziś w paczce zawieszkę usb, którą zamawiałam. No i bardzo się zdziwiłam jej jakością, myślałam że będzie w stylu naszyjnika i bransoletki a tu niespodzianka. Serduszko jest solidnie wykonane, masywne, może trochę zbyt ciężkie ale mi się podoba. Obejrzałam dokładnie i nie ma żadnych skaz, zarysowań czego miałam pełno na zawieszce od naszyjnika.
A poza tym powiem Wam jakiego mam pomysłowego kuriera. Przywiózł paczkę, a że akurat nikogo nie było w domu to wpadł na genialny pomysł i zostawił paczkę.....pod drzwiami, postawił na niej donicę z kwiatkami, która stoi obok wejścia i pojechał. Najciekawsze, że mieszkam na wsi przy samej ulicy, prosto z chodnika wchodzi się do domu. Nie wiem jak długo tam stała, ale w domu nie było nikogo przez 1,5 godziny. Nie, no faceci mnie wykańczają swoja pomysłowościa.
SCARLETT09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:17   #1167
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
to tą Twoją bratową w .... robią! Bo cała literatura przychodzi ładnie zafoliowana jak w paczce, jest zwykle jeden katalog, Netto, dawniej formulerz zamowień, HT i kiedyś też Nova Ty - co niby powraca. Więc jeśli jest nieaktywna przez 1 katalog to powinni jej wysyłać taki właśnie pakiecik. Dopeiro jak 2-3 razy pod rząd nie złoży zamówienia, to ją olewają, bo po co tracić kase
Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
kiedyś potwierdzam wysyłali taki zafoliowany katalog,ale od jakiegoś czasu już nie.nawet teraz nie składałam z 15 katalogu a go nie dostałam i to nie pierwszy raz
No właśnie, kiedyś jak nie zamawiała przez 1 katalog to dostawała prawie całą literaturę (bez Netto) a odkąd zaczęli 'cyrkować z oszczędnościami' to już nawet nowy katalog się nie należy

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 21:20   #1168
emza
Rozeznanie

kurcze skladam wlasnie zamowienie i przy tuszu z netto mam czerwoa krope. chcialam go usunac i wybrac inny, ale nie wiem jak to uczynic. tam z boku jest usun ale nic nie dziala ;/ pomozecie?
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:24   #1169
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
kurcze skladam wlasnie zamowienie i przy tuszu z netto mam czerwoa krope. chcialam go usunac i wybrac inny, ale nie wiem jak to uczynic. tam z boku jest usun ale nic nie dziala ;/ pomozecie?
zaznaczasz klikając w okienku usuń przy pozycji z tuszem i jak się zaznaczy dajesz odśwież i masz usunięte
Powinno zadziałać
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:27   #1170
kasiamagda23
Raczkowanie

może któraś wstawić netto do 1/2010 w pdf?
szukam i nie widzę
a jak gdzieś jest na katalogowym to podajcie numer strony!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości