|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
Andziusia, pamiętaj, że parówki, to samo dno
Ja turbo nie zaczęłam, ale jem na jej zasadach, mało, a często, no i do tego hektolitry wody
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie słoneczka
Dziś 5 dzień dietki, wczoraj nie zjadłam tej parówki. Kupiłam sobie szynkę, specjalnie po nią pojechałam bo mi się skończyła. Wczoraj był u mnie mój, a zjadłam kolację o 20. Tak mnie ssało i tak mi burczało w brzuchu. Już miałam iść coś zjeść,ale sobie pomyślałam,że może lepiej nie bo była godz 2.00 Dzisiaj muszę odespać i cała niedziela leniuchowania ![]() Miłego dnia życzę. |
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny a gdzie Wy się podziałyście? A i pomyliłam się, bo dziś 6 dzień.
Piszcie o swoich sukcesach/porażkach |
|
|
|
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem
![]() No to dobrze, że wytrzymałaś ssanko 2 to nie bardzo na papu godzina hehe.Ja cały dzień z małą u teściów byłam, żeby mała się dziadkami nacieszyła (ale ze mnie dobra kobieta ). Mała właśnie zasnęła, a ja zaraz lecę wymoczyć się w wannie ![]() Co do dietków, to dziś teoretycznie białkowo, oprócz panierki do kotletów. Piję bardzo dużo i nie jem po góra 19, dla mnie tak najlepiej... Będę jeszcze później. Mam nadzieję, że jeszcze któraś się odezwie
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
ten weekend byl dla mnie wjatkowo pracowity, laczony i strasznie szybko przeminal...oczytalam ale traz straznie przysypiam a na 7 do biura. och zywot moj jest ciezki plan na jutro.śn. jajosia na drobiowe szyneczce śn II kiwi obiad. zupa ogórowa z lyzka smietany kol/pod. salaka z szynki gotowanej, posiekane ogorki konserwowe, posiekana cebulka, oliwki i lyzka musztardy. cu |
|
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
Cześć piękne
Ja to normalnie nie mam o czym pisać Mężu jest,wczoraj miałam kupe gości i tak pożarłam,że jeszcze mam wyrzuty sumienia.Już mi dobrze szło i znowu kicha.
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie babeczki
Celinko, Ty już tak wiele osiągnęłaś, że Twoje "wybryki" są nie istotne. Głowa do góry A ja tak z rańca kochane kobietki, życzę wszystkiego najlepszego dla Was, z okazji naszego święta Oby nam się wszystko układało w życiu tak, jak sobie tego pragniemy Miłego dnia życzę!!!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Kochane moje
dołączam sie do życzeń Absty odrazu jak zbocze ciuteczek z diety to czuję w brzuszku niedobre bulgotanie i odrazu gorzej trawię itd. Koniec z wyskokami ![]() po pracy na 21 smignę na godzinke na rowerek na silkę. Sciskam |
|
|
|
|
#1149 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laski
Samych dietkowych sukcesów i miłości(szczególnie myślę tu o Tobie Absta ) Buziaki dla Was KobietkiJa sobie radzę zadziwiająco dobrze na dietce i uczciwie ćwiczę codzienne Jestem z siebie dumna, na wadze dziś -0,4 kgGdzie się podziała nasza Xxxxx25? Odezwij się jak tam w pracy z tą "koleżanką"
|
|
#1150 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny,
chwila na wyznanie grzechów! jestem beznadziejna, zła, okropna, gruba, zero samokontroli, łakoma wstrętna baba!!! Tak się cieszyłam, że niezjadłam ciastka imieninowego w piątek, ale co z tego kiedy cały weekend byli u nas goście i cały weekend było obżarstwo. Niewiem co sie ze mną dzieje Ostatnio jak stosowałam dietę, pięknie mi szło-trzymałam się wszystkich wytycznych, a teraz wogle mi nie idzie. A tym bardziej że teraz mam duże lustro w łazience i widzę jaki ze mnie kaszalot!!! Dziś rano było już dobrze, ale jest dzień kobiet i nie wiem po co zjadłam malutką babeczkę (naprawdę tyci!) z owocami. I co z tego że mała ale słodka Nie wiem już co mam ze sobą zrobić. Nie wiem nawet po co to piszę, chyba tylko po to żeby się wygadać . Bo rozgrzeszenie i tak mi nic nie dapodsumowując jestem beznadziejna i muszę popracować nad swoją samokontrolą!!!!!!!!! p.s. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET |
|
|
|
|
#1151 |
|
Rozeznanie
|
Ada oj jak ja dobrze Cię rozumiem
1. Myślenie, że jedzenie nie jest dla mnie najważniejsze, nie rządzi mną, to ja decyduję kiedy jeść 2. Rano piję szklankę wody z cytryną 30 min przed śniadaniem, choć wcześniej praktycznie zaraz po wstaniu jadłam. 3,Przed każdym posiłkiem piję kubek wody albo dwa, głód się zmniejsza i jem mniej niż gdybym jadła od razu 4. Jak zjem więcej niż powinnam to spalam nadmiar kcal na rowerze(łatwo zjeść 300 kcal, trudniej spalić, dla tego myślę 2 razy zanim zjem coś kalorycznego) 5. Oglądam zdjęcia które mnie motywują(szczupłe dziewczyny) 6. Myślę o tym co będę mogła na siebie włożyć jak schudnę Mam nadzieję, ze choć trochę pomogą Ci moje rady
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie gwiazdeczki kochane
Wszystkiego co najlepsze z okazji Naszego Święta Miłości, miłości i jeszcze raz miłości Spełnienia marzeń,zdrówka no i zrzucenia kilogramów Ja dziś 7 dzień dietki przeprowadzam, @ skończy się akurat do czwartku i wtedy w ostatnim dniu dietki się zważę Zobaczymy czy coś spadło. Zazdroszczę niektórym dziewczynom że zrzuciły 3 kg na tej diecie przez 10 dni. Ja pewnie nie zrzucę tyle Niestety Chciałabym ważyć już tak z 60 wtedy miałabym motywację i kopa do zrzucania dalej kg. celina4 , monias_wawa , ada79 zapomnijcie o wybrykach i walczcie dalej. Głowa do góry kasia_05 gratuluje sukcesów i mam nadzieję,że będzie Ci szło tak dobrze dalej ![]() absta fajno,że Ci dobrze idzie. Chciałabym też aż tyle pić. Ja nie lubię pić, blee Życzę miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
|
#1153 |
|
Rozeznanie
|
Andziusia jeszcze 3 dni przed Tobą, wierzę w Ciebie
|
|
#1154 |
|
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki kasia_05 i Andziusiaech
Już mi lepiej!!!! wiedziałem, że jak napiszę to będzie mi lepiej cieszę się że nie tylko ja grzeszę i obiecuje sobie poprawę!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!Andziusiaech gratuluje wytrwaości Pozdrawiam i trzymajcie kciuki za mnie ![]() BUŹKA
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, podaję przykładowe jadłospisy. I mam nadzieję,że wytrzymam. Pamiętam,że raz zgrzeszyłam i zamiast zjeść 2 produkty z gr 2 to ja zjadłam jabłko i to było grubo po południu. No ale mam nadzieję,że się nie rozłożyło aż tak bardzo. 1 pół grejpfruta, jabłko4 dzień: 2 6 różyczek kalafiora, około 10 śliwek 3 fasola, 3 plasterki szynki 4 ogórek, 1/4 pomidora, 4 różyczki kalafiora 5 ogórek, pół pomidora, cebulki troszkę 6 3 plasterki szynki, jajeczko 5 dzień: 1 jajko, fasola 2 pół pomidora, ogórek 3 jajko, szynka 4 jajko, szynka 5 pół pomidora, ogórek, szynka 6 fasola, szynka 6 dzień: 1 mandarynka, jabłko, ogórek, jajeczko 2 jajo, szynka 3 kalfiorka troszkę, ogór, 1/4 pomidorka, pieprz 4 pałeczka kurczaka, szynka 5 skrzydełko z kurczaka, jajo 6 nico nie zjadłam ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- poprawka odłożyło zamiast rozłożyło
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Andziusia
tylko jak wytrzymam bez pieczywka i muesli
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
ada79 no ja muszę być wytrwała, nie chcę być już taka jak teraz jestem. Chcę być szczupła, chcę być taka jak kiedyś i czuć się dobrze we własnym ciele. Chcę żebym podobała się bardziej mojemu. Nie chcę docinek braci, mimo że w żartach ale i tak to do mnie trafia.Moja polonistka powiesiłaby mnie za włosy czytając tego posta. Hehe chcę do potęgi n-tej.
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Tylko że nie wiem czy u mnie tyle się schudnie. Może na niektóryc lepiej działa ta dietka turbo. No cóż, jak zakończę tą/ tę? dietę to może spróbuję ONZ. Zobaczymy..... |
|
|
|
|
#1158 |
|
Rozeznanie
|
Andziusia ja byłam na ONZ i nie polecam, przez cały czas źle sie czułam i nie odwiedzałam toalety. Ale może Tobie pomoże
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
To w takim razie, wierzę na słowo. Czyli w piątek wracam do naszej dietki niełączenia. No i w czwartek zaczynam biegać. Specjalnie teraz nie ćwiczę żeby żaden mięsień się nie robił i żebym widziała na wadze niej....
|
|
|
|
|
#1160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Celinka, miałaś napad głodu, że tyle zjadłaś czy poprostu byłas głodna? Ja nie mam się czym pochwalić, nie wiem co mi się stało w minionym tygodniu, ale byłam cały czas głodna, zjadłam tony jedzenia, no normalnie nie mogłam przestać jeść. Wydaje mi się że była to reakcja na "koleżankę" i zajadałam stres. Sytuacja jest treaz troszkę lepsza, ale praca stała się koszmarem. Od 2 dni jem mniej, chyba mój organizm sam powiedział stop. |
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
absta czy do gr 2 można zaliczyć rybę pangę?
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
xxxxx25 olej tą wstrętną babę, nie ma sensu tak się nią przejmować, naprawdę nie warto
|
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ..tak wiem..znow nawlalilam ale...padles - powstan
sniadanie - kawa II sniadanie - kiwi obiad mielony bez buleczki z bukietem surówek kolacja/podwieczorek - koktail proteinowy cu |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
Panga, to ponoć taki sam śmieć, jak parówki. Są hodowane bodajże w ściekach, czy coś w tym stylu, nie polecam, chociaż wiem, że są bardzo smaczne. Nie wiem, czy można zamienić, jeśli nie masz tego co trzeba, to znajdź coś podobnego
Ja kupowałam w Lidlu takie dzwonki glazurowane (czy coś w tym stylu) z tego Łososia. Ale masz tam jeszcze Flądrę i Miecznika, to myślę, że coś pokombinować możesz ![]() Monias strasznie ubogi Twój dzisiejszy jadłospis, nawet jak na dietę. Kawa, jeśli z dużą ilością mleka, to jako tako, bo chociaż białko dostarczysz, a tak, to nie posiłek... Musisz więcej jeść, żeby Ciebie jojo potem nie dopadło, albo atak głodu... xxxxx25 popieram, olej babę i nie wnikaj, bo nerwy nie potrzebnie tracisz... Kasiu ja też próbowałam ONZ i też byłam nie zadowolona, dla mnie było za mało tego, tym bardziej po Turbo, jak już się przyzwyczaiłam do 6 posiłków... Ada, każdy ma takie dni nie przejmuj się, najważniejsze, żeby się nie poddawać i jak najszybciej na "dobre" tory wejśćU mnie dziś była siostra z siostrzeńcem, więc nie miałam nawet jak wcześniej napisać, bo coś się dziś dzieciaki nie mogły dogadać hehe. Teraz tylko czekam, kiedy mała pójdzie spać i w końcu odpocząć. Wczoraj byłam na piwku z okazji dnia kobiet i jestem dziś bleee ![]() Witam z rana mam nadzieję, że nie samą siebie Ruch tu ostatnio normalnie niesamowity .Dziś mam zamiar składniki na turbo kupić i od jutra eja ![]() Ale co ja tu sama do siebie będę... Miłego dnia!!
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2010-03-10 o 08:35 Powód: dopis |
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
absta dziękuję za troskę, jednakże nie mam ochoty na wiecej...może to związane z @ a może po ostatnich szaleństwach organizm musi odtajac? Raz na jakis czas nawyrazniej tak mam. chociaz wczoraj zamiast koktajlu byla jajeczniczka z 2 plaserkami drobiowej szyneczki i pomidorkiem. ostatnio zauwazylam, ze nie moge jesc cebuli w jakiejkolwiek postaci - surowej czy przegotowanej, duszonej itd. strasznie zle sie pozniej czuje. Andziusiaech trzymaj sie dzielnie i z niecierpliwoscia czekamy na rezultaty turbo![]() ada79 musi sie udac. bierzemy sie w garsc i do Wielkanocy raptem niecaly miesiac. Sciskam. |
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kobietki
Ja sama nie mogę doczekać się ważenia. Powiem szczerze że bardzo się boję,że mało spadło albo że nic. No ale powiem Wam,że przedwczoraj mierzyłam swoje brzuszysko centymetrem i spadło 5 cm. Boże jaka ja byłam szczęśliwa Cieszę się pewnie jak małe dziecko, aż głupio. No ale cieszę się, bo coś w końcu zaskutkowało Ostatnio weszłam do sklepu, chciałam kupić spodnie i nie wchodzę w rozmiar 28 a 29 nie było no i nie kupiłam sobie tych spodni. Od poniedziałku zamierzam zacząć 2 turę turbo, bo ja tak bardzo chcę już być szczupła Miłego dnia życzę |
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
Andziusiaech -
az milo czytac takie wiadomosci. ) Zrobilam cos ekstra ![]() super schab bez tłuszczu: chudy schabik bez kosci - 15 -20 cm dlugosci /bialko/ majeranek sol i kilkanascie suszonych moreli /sa bialkowe/ pielucha lub szeroka gaza schabik roscinami w srodku/nie na wylot/ i drewnianym trzonkiem łyżki rozszerzamy. Nadziewamy morelkami /nie moczonymi/lyżką octu nacierammy osuszone miesko i posypujemy majerankiem i sola. zawijamy ścisło w pieluche i przymocowywujemy do garnka tak by cukierasek wisiał nad wodą lub zawiniete mięsko kladziemy na podstawce do gotowania na parze i szczelnie przykrywamy. Gotujemy na parze przez 1 godz i 15 min. PYCHA. BEZ TŁUSZCZU, BEZ ZBĘDNYCH PRZYPRAW i wysmienity zarówno na obiad jak i na zimno w plasterkach. Pamietamy o dolewaniu wody. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
zrobiłam zupke kremz pieczarek ala jedna z naszych Kolezanek z forum cz. I. Podziele sie z Wami jej smakiem.
odrazu czuje sie lepiej
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewuszki
Andziusia gratulacje : oklaski:![]() klaski : i 5cm to b.dużo![]() Absta co z Turbo, zaczęłaś dziś? Widzę,że się kobietki w garść wzięły, bardzo dobrze
|
|
#1170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko jedząc zmusisz organizm do przyśpieszenia metabolizmu. Przez takie odżywianie się głodzisz. Jeśli coś schudniesz zaraz to nadrobisz. Pamiętaj 3 posiłki główne 2 przekąski, regularnie co 3-4 godz. I więcej rano - mniej po południu. Nie możesz omijać śniadań. Najpóźniej pół godziny po wstaniu trzeba coś zjeść to może być jabłko, banan, kiwi Mówię ci to naprawdę działa w taki sposób schudłam już prawie 6 kilo ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- U mnie w domu szpital więc i dieta uboga ale przy dwóch chorych dzieciakach + M jakoś nie mam czasu na sałatki. Nadrobiłam zaś rybkami bo kolega mi przywiózł dorsza prosto z bałtyku Był pyszny. Dziewczyny nie jedzcie pangi to gó...o. Inne ryby są zdrowe: morszuk, tilapia, sola...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

). Mała właśnie zasnęła, a ja zaraz lecę wymoczyć się w wannie
Mężu jest,wczoraj miałam kupe gości i tak pożarłam,że jeszcze mam wyrzuty sumienia.Już mi dobrze szło i znowu kicha.

a 29 nie było no i nie kupiłam sobie tych spodni.
klaski : i 5cm to b.dużo
Był pyszny.
z wagą