![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
kurde mam ochote na coś słodkiego ale wiem, że jak pojde do sklepu to za dużo strace :P
#1142 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | ||
Zakorzenienie
|
po zakupach, w sumie planowo:
- paczka duza kawy PRIMA 11,99 (w tesco po 10,50 w osiedlowym 9,60 ale sie skończyła ![]() ![]() - otreby pszenne 1,49 zł - 2 jabłka 0,69 zł jest dobrze! ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Chwilowo jest przed wypłatą, ale już zadbam o zwrot
![]() Notabene jutro zabiera mnie do kina. Nie wydam w nim ani grosza! ![]() Cytat:
![]() oh!, gdzie Ty pracujesz, że tak Cię męczą?! Dwa miesiące nocek? ![]() ZAZDROSZCZĘ! ![]() A ja dzisiaj jadąc do rodziców na kawkę miałam polecenie kupić jakieś ciacho "na mamy rachunek". Kupiłam ciacho, ale głupio mi było wołać kasę; w końcu nie idzie się na kawkę z pustymi rękami. Także 13,57zł w plecki. Ciężko... ![]()
![]() |
#1145 |
Konto usunięte
|
ja kosmetyczka-80zł
![]() ale moja buzia wołała o pomoc-musiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | ||
Zakorzenienie
|
aaby dzięki
![]() ![]() ale wiesz, wypłata to ja się ciesze zwykle jeden dzien, bo na drugi dzień robie 1 przelew na poczet przyszłego mieszkania ok 1000 zł i po kasie, to co dostaje od męża idzie na rachunki, a to co zostaje mi ok 700-800 zł to musi starczyc na reszte czyli na jedzenie, ciuchy i zachcianki ![]() ale czasami cos sprzedam na allegro i jest lepiej ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Wtajemniczenie
|
zobaczcie jakie cudo http://allegro.pl/item866401933_depi...24m_f_vat.html akurat by mi starczyło to co na Chiny mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
hmm wiesz co, tylko troszke sie znam
![]() ja mam założona książeczke oszczednościową w Skok Stefczyka, tam jest oprocentowanie 5,2% zmienne, ale na tym poziomie jest już od wakacji, nie maleje ![]() ![]() w WBK spadło oprocentowanie na łeb na szyje z 5,5 na 3,7 wiec tam zrezygnowałam ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | ||
Zakorzenienie
|
CoffeeWithMilk
ja to bym chetnie swoj depilator opyliła, bo nie używam, 2 razy użyłam, ten ból nie dla mnie ![]() ![]() aneszna u mnie w mieście nie ma polbanku ani eurobanku ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16319709]w polbanku jest 6,5% dziennie konto mocno oszczedzajace [/QUOTE]
dziennie...........?? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- jest haczyk-kwota do 5.000, a powyzej to juz 5% i nie ma podatku belki bo konto jest a od wszystkich lokat podatek zabierają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
after hours
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | ||
Zakorzenienie
|
hmmm ale to nie mozliwe, ze 6,5 % dziennie
![]() jesli np wpłace te 5 tys. to 6,5% z tego to 325 zł - tyle dopisuja dziennie? bo jesli tak to pojade nawet do warszawy do polbanku ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem, że bardzo mi się przydaje moja tabelka z przychodami i wydatkami. Na ten moment zostało mi 46zł (od rodzicow dostalam 500zł na poczatku stycznia i tak sobie wpisalam, a teraz wpisuje wydatki i one sie automatycznie odejmuja od przychodu i na koncu widac ile zostalo). Rewelacja
![]() Dzisiaj 12,07zł jedzeniowych (dwa soki, warzywa na patelnie, zupka chinska). Jutro pewnie 2,6zł na moje ulubione kapuśniaczki i mam nadzieję, że na tym będzie koniec. (Ewentualnie 10,08 pociąg i coś na drogę) Stopa procentowa roczna, ale kapitalizacja odsetek dzienna.
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2010-01-07 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | ||
Zakorzenienie
|
tak sie domysliłam, bo tak dobrze to nawet nie ma w polbanku
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
after hours
|
Cytat:
tak dobrze, to nie ma CHYBA nigdzie, tylko NIGDZIE. chyba, że Ci dobrze na giełdzie pójdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | ||
Zakorzenienie
|
hehe
![]() póki co to dzis kupilam BAUNTY i wysłalam smsa na konkurs, może wygram wycieczkę na DOMINIKANĘ ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
after hours
|
trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | ||
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() dobranoc laseczki ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
after hours
|
oj..
dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
chętnie się przyłączę od nowego roku postanowiłam oszczędzać moja sytuacja wygląda następująco: mieszkam z TŻtem, za moje pieniążki żyjemy(czyt. jemy) ja płacę rachunek za internet tv, prąd co dwa miesiące i gaz raz na kwartał, TŻ płaci za mieszkanie plus raty za mieszkanie i meble.... problem jest w tym że szukam pracy i jej znaleźć nie mogę ![]() staram się robić zakupy w sklepach biedronka i netto czyli tam gdzie taniej...poza tym wrzucam codziennie do kufla drobne typu od 1 gr do 50 gr..oprócz tego dzisiaj jest mój trzeci dzień niepalenia czyli dodatkowo 30 zł w skarbonce ![]() mam nadzieję, że uda mi się z Wami porządnie zacząć oszczędzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ile teraz te fajki kosztuję? 10zł paczka? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa za rzucenie nałogu ![]() ![]() Coffee, miałam kiedyś depilator. Co prawda był taki najzwyklejszy, ale w ogóle mnie do siebie nie przekonał. W związku z tym chyba nadal zbierałabym na Chiny ![]() A ja po małym remoncie w mieszkaniu (o ile kiedyś do niego dojdzie ![]() ![]() ![]() Aaa, zapomniałam Wam się "pochwalić": klątwy nade mną i moim mieszkaniem ciąg dalszy. Po dwóch zalaniach, awarii pralki, zepsutym dvd i sypiącego się telewizora, przyszła kolej na bojler. W najbliższych dniach/tygodniach muszę zakupić nowy (wydatek ok. 600zł) ![]() Na szczęście rodzice się nade mną zlitowali i prawdopodobnie dostanę w prezencie ![]() Hmmm... To co następne w kolejce do zepsucia?! ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2010-01-08 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
A u mnie kolejna 100 pójdzie. Wypatrzyłam na allegro 2 płytowe wydanie "Zmierzchu" i wręcz musze je mieć
![]() ![]() No i cały plan poszedł........ Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2010-01-08 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
after hours
|
Anastazja86 witamy
![]() nie martw się, pracę prędzej, czy później znajdziesz ![]() zwłaszcza, że studiujesz zaocznie, może najpierw postaraj się złapać cokolwiek, jakąś pracę w sklepie itp, cokolwiek, tak, żebym coś w tym czasie robiła i przy okazji troszkę zarabiała a w między czasie szukaj czegoś lepszego. powodzenia!! ja się obudziłam z bólem głowy i @ -> czyli muszę się powlec do sklepu po olłejsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.