etorebka.pl część IV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 12:33   #1141
Dominiique
BAN stały

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
oj ci kurierzy aż się boję jutrzejszego dnia i użerania się z DHL-em tylko że u mnie mają siedzibę to zawsze mogę tam podjechać i odebrać
Bylam wsciekla, ale Amber mi to wynagrodzila
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:38   #1142
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcia oczekiwanej czarnej Simon.
Torebka średniej wielkości, chyba będzie pakowna.
Skórka matowa, faktura "gęsiej skórki". Miękka, dno usztywniane.
Zatrzask wszyty pod marszczenie i zamyka się na zasadzie działania magnesu. Teraz jest mocno wypchana i przy mocnym wypchaniu jest problem z zamknięciem.
Wg mnie klasyczna, elegancka. Już wiem, że dla mnie zbyt serio i monotonna
Kupiłam ją na prezent, więc mam nadzieję, że teściowa nie będzie zawiedziona (na etorebce ta jej się najbardziej spodobała).
fadnie sie prezentuje, prosta, elegancka, ale juz teraz sama nie wiem czy te zbym chciała taka prosta chodz bardzo ladna. Tesciowa napewno nei bedzie zawiedziona

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:40   #1143
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
Mari
jakość fotek beznadziejna, ale cokolwiek widać Torebka na zdjeciach wypchana, w rzeczywistości to taki "flaczek", ale mi się to podoba zupełnie inna niż na etorebce, ale o tym wiedziałam przed zakupem. Bardzo mi sie podoba połączenie tej szarości ze srebrnymi detalami. Torebka ciemniajsza niż na zdjęciach etorebki i odcień szarości dużo cieplejszy, wydaje mi się, że podobny do Elvie, ale tylko wydaje mi się, bo Elvie oglądałam tylko w katalogu. Na pewno warta 59zł
wow - jest śliczna ... Szkoda że nie kliknęlam jej wczoraj Bardzo ładny ma ten kolor - czy ona w rzeczywistości jest tala rozbielona czy bardziej taka jak na Twoich zdjęciach. I czy da się ją nosić na krótkich rączkach na ramieniu?? Koniecznie pokaż zdjęcia torebki "na sobie"
Teraz będę żałowała że jej nie kupiłam Szkoda że tylko do jutra jest ta promocja ...

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Zatrzask wszyty pod marszczenie i zamyka się na zasadzie działania magnesu. Teraz jest mocno wypchana i przy mocnym wypchaniu jest problem z zamknięciem.
Kupiłam ją na prezent, więc mam nadzieję, że teściowa nie będzie zawiedziona (na etorebce ta jej się najbardziej spodobała).
rzeczywiście Simon to taka klasyczna torebka - w czarnym kolorze idealna dla kobiety "dojrzałej" Myślę że mojej mamie też by się spodobala więc teściowa powinna byc zadowolona. Skórka wygląda jak naturalna, fason ok - ogólnie przyjemna dla oka
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:42   #1144
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Amberlyn...
Skorka ma czekoladowy, apetyczny kolor. Rodzaj skory bardzo porzadny. Matowa, przyjemna w dotyku. Wydaje sie byc pakowna. Jestem zachwycona.
Kolor najlepiej odzwierciedlaja zdjecia bey lampy.
swietnie sie prezentuje, taki kuferek, szkoda ze ten kolor do niczego mi by nie pasował

Zakochana
Stary 2009-12-08, 12:45   #1145
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
Simon ładna aczkolwiek nie zachwyca mojej osoby. może w innym kolorze prezentowałaby się ciekawiej.
zgadzam się

Cytat:
Amberlyn...
Skorka ma czekoladowy, apetyczny kolor. Rodzaj skory bardzo porzadny. Matowa, przyjemna w dotyku. Wydaje sie byc pakowna. Jestem zachwycona.
Kolor najlepiej odzwierciedlaja zdjecia bey lampy.
Że ja też musiałam zobaczyć te zdjęcia Ona jest piękna ja ją chcę !!

A powiedz mi z jakimi kolorami będziesz ją "łączyć" ?
Stary 2009-12-08, 12:45   #1146
Dominiique
BAN stały

Cytat:
wow - jest śliczna ... Szkoda że nie kliknęlam jej wczoraj Bardzo ładny ma ten kolor - czy ona w rzeczywistości jest tala rozbielona czy bardziej taka jak na Twoich zdjęciach. I czy da się ją nosić na krótkich rączkach na ramieniu?? Koniecznie pokaż zdjęcia torebki "na sobie"
Teraz będę żałowała że jej nie kupiłam Szkoda że tylko do jutra jest ta promocja ...

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

rzeczywiście Simon to taka klasyczna torebka - w czarnym kolorze idealna dla kobiety "dojrzałej" Myślę że mojej mamie też by się spodobala więc teściowa powinna byc zadowolona. Skórka wygląda jak naturalna, fason ok - ogólnie przyjemna dla oka
Mam nadzieje, ze sie spodoba
Stary 2009-12-08, 12:49   #1147
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

a mi z kolei Amberlyn nie za bardzo przypadła do gustu

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 12:50   #1148
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
zgadzam się

Że ja też musiałam zobaczyć te zdjęcia Ona jest piękna ja ją chcę !!

A powiedz mi z jakimi kolorami będziesz ją "łączyć" ?
Mi sie wydaje, ze taki czekoladowy braz pasuje prawie do wszystkiego, co mam w szafie. Lubie stonowane kolory, mam ubrania w granacie, stonowanym niebieskim, kremowym, sliwkowym, czerwonym, ecru, bezowym, turkusowym, ciemnozielonym, szarym, grafitowym... Sadze, ze do kazdego z nich bedzie Amberyn pasowala. Moge ja nosic codziennie
Stary 2009-12-08, 13:03   #1149
justysia171
Zakorzenienie

heh nie cierpię tego wątku
Mari kupiona pod wpływem dzisiejszych real zdjęć

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:05   #1150
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
ładna ale w jasnej wersji chyba bardziej mi się podoba teściowa na pewno będzie zadowolona
Cytat:
Tak, spokojnie wchodzi na ramię. Fotka z lampą, w rzeczywistości się nie swieci tak, i kolor też trochę inny. Wieczorem mogę wstawić fotki na sobie
Dodaje fotkę z Emili, tak dla porównania koloru.
bardzo fajnie wygląda na etorebce miałam wrażenie że jest większa i bardziej babcina ale podoba mi się bardzo na Twoich zdjęciach
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:06   #1151
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość

hehe gratuluję zakupu

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2009-12-08, 13:06   #1152
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie wydaje, ze taki czekoladowy braz pasuje prawie do wszystkiego, co mam w szafie. Lubie stonowane kolory, mam ubrania w granacie, stonowanym niebieskim, kremowym, sliwkowym, czerwonym, ecru, bezowym, turkusowym, ciemnozielonym, szarym, grafitowym... Sadze, ze do kazdego z nich bedzie Amberyn pasowala. Moge ja nosic codziennie
W takim razie do mojej szafy też będzie pasowała
Matko ale Ci zazdroszczę

Cytat:
Która to już etorebka?
Stary 2009-12-08, 13:14   #1153
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie do mojej szafy też będzie pasowała
Matko ale Ci zazdroszczę

Która to już etorebka?
hmm niech policzę
Ze starych mam Vivien, Andi i jeszcze 3, których nazw nie pamiętam a już są niedostepnę.
Z nowych mam Simon, Maris i Mari a iElvie.
Miałam Iko i Amberlyn ale sprzedałam bo przestały mi się podobać nim zaczęłam je używać
Podsuma: 9.
Dobrze, że nie padło pytanie, która to w ogóle torebka, nie tylko z etorebki

edit: katalog real zdjęć jest przydatny
Te 3 stare to - granatowa Milla, fioletowa Karli i Cassia.

Edytowane przez justysia171
Czas edycji: 2009-12-08 o 13:16
Stary 2009-12-08, 13:18   #1154
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
hmm niech policzę
Ze starych mam Vivien, Andi i jeszcze 3, których nazw nie pamiętam a już są niedostepnę.
Z nowych mam Simon, Maris i Mari a i Elvie.
Miałam Iko i Amberlyn ale sprzedałam bo przestały mi się podobać nim zaczęłam je używać
Podsuma: 9.
Dobrze, że nie padło pytanie, która to w ogóle torebka, nie tylko z etorebki

edit: katalog real zdjęć jest przydatny
Te 3 stare to - granatowa Milla, fioletowa Karli i Cassia.
O mój boże
Skoro Ty masz tyle etorebek to nawet nie pytam ile masz ze sklepu
Chciałabym mieć taką kolekcję
Stary 2009-12-08, 13:22   #1155
PaulinaPPP
Zadomowienie

Witam wizażanki do tej pory nie udzielałam się w wątku Również jestem szczęśliwą posiadaczką e- torebek na które trafiłam dzięki wizażowi
Wasze real fotki bardzo mi pomagały w podjęciu decyzji przed zamówieniem także postanowiłam wstawić fotki moich torebek może również komuś pomogą ,a oczywiście real zdjęć nigdy za mało
Oprócz real fotek opisuje swoje wrażenia na temat każdej mojej e torebki i ewentualne wady. Zdjęcia średniej jakości

Szara Emili- o tej torebce napisano już chyba wszystko gdy wyjęłam ją z opakowania byłam zachwycona
+ bardzo fajna dobrej jakości eko skórka miękka ale dobrze się układa , również przyjemna dla oka faktura torebki
- jedyna wada jak dla mnie to jest zacinający się zamek
+/- pasek nie jest regulowany , ja mam 160cm wzrostu ale szczerze mówiąc to mi nie przeszkadza ,ja ją noszę różnie na pasku albo na zgięciu ręki bardzo ładnie się prezentuje
ocena : + warto
Zielona Ana- również jestem bardzo zadowolona, fajna eko skórka , świetny kolor a przede wszystkim solidnie wykonana torebka,wydaje mi się że jest bardzo podobna do Andi
+plusem jak dla mnie jest na pewno faktura skórki bardzo fajna mięciutka, ale nie flakowata
+piękna butelkowa zieleń
+jest bardzo dobrze wykonana
-jedyną jak dla mnie wadą może być to że zamek dobrze się nie układa tak jakby się faluje, ale wypchałam ją poduszką co trochę pomogło
ocena: + warto
Andi w kolorze jasnego różu- wrażenie też jak najbardziej pozytywne !
+faktura , eko skorka bardzo podobna do zielonej Any
+wyjątkowy piękny róż
+tak samo jak w zielonej Anie bardzo ładnie wykonana
-jedyną wadą jak dla mnie jest ten "falujący" zamek
ocena : + warto
Iko- tu mam mieszane uczucia które postaram się na dole opisać
-różnica w cenie pomiędzy zieloną Aną Andi albo Emilką jest 20 zł a jednak jakość tamtych torebek dużo lepsza
+ podoba mi się jej fason, ma długie uszy jednak mi to nie przeszkadza jest pojemna , bardzo ładnie się prezentuje trochę w takim rockowym stylu no i te nity
-eko skorka bardzo mięciutka i cieńsza dużo niż np. w Emilce czy w Andi moim zdaniem dużo za cienka
-flakowata ja lubię torebki które dobrze się układają i są trochę sztywniejsze jak np. Emilka ,a ta skórka jest naprawdę cienka ,zastanawia mnie jak będzie z jej wytrzymałością
ocena: +/- i tak i nie, minus ze względu cienką eko skórkę plus za wygląd i pojemność ogólnie rzecz biorąc chyba jestem na plus u mnie wygrywa ciekawy design
Czarna Caroline- tu również byłam zaskoczona kupiłam ją z myślą że może odeślę, ale jest to niedroga a naprawdę fajna torebka! Bardzo mi się podoba faktura skóry , grubość dużo lepiej niż np. w IKO jest też sztywniejsza może dlatego, gdyby jeszcze miala zamek to byłaby super.
+ fajna eko skorka dużo grubsza niz np. w iko
+mimo dużej ilości złota nie wygląda tandetnie
+plusem jest również cena
-minusem i to dużym napewno jest to że nie ma zamka ani kieszonki w środku, na zakupy ją nie zabieram jedynie jak ide np. w odwiedziny do rodzinki i że tak powiem wiem że nic mi nie zginie
ocena: +/- i tak i nie- plus za fajną eko skórkę ,minusem najwiekszym jest jednak brak zamka i tej kieszonki co naprawde przeszkadza w jej częstym użytkowaniu , nie jest za bardzo praktyczna
Simone w kolorze ultramaryna- gdy wyciągnęłam ją z kartonu bardzo mi sie podobala, jednak później zauważyłam kilka wad , ja ją noszę na długim pasku i wydaje mi się że tak wygląda najlepiej na zgięcie ręki jest chyba za ogromna
+dość fajny fason
+ dobrej jakości eko skórka
+bardzo pojemna
-jest to jedyna torebka która miała dziwny fabryczny zapach jednak już troche wywietrzala
-minusem jest to że zatrzask nie trzyma za dobrze
ocena: +/- i tak i nie jak dla mnie przemawia bardziej na tak , mimo słabo trzymającego zatrzasku jest fajna ma ładny kolor ciekawy fason.

Amberlyn -jak ją wyciągnęłam z kartona to byłam trochę zaskoczona bo myślałam że jest większa ,jest to torebka średniej wielkości chyba nawet ciut mniejsza od Emilki, w pierwszej chwili chcialam ją odesłać bo wydała mi się za mała ale poźniej się w niej zakochałam
+ciekawy fason, fajna eko skórka
+ładny kolor stonowany ciepły brąz
+parciany pasek wyglada naprawde super
-jedyną wadę jaką narazie zauważyłam nie wiem jak będzie z wytrzymalością torebki jeżeli jest noszona na parcianym pasku ,widzę że jakby tam klej troche popuszczal... a swoją drogą szok że jest klejona szkoda by było bo naprawdę z paskiem parcianym moim zdaniem wyglądo o niebo lepiej
ocena: + jestem na plus !!!

Musze wam jeszcze powiedzieć ,że w latem moim hitem byla Emilka, poźniej jesienią Ana ,a teraz cały czas nie mogę się rozstać z Amberlyn jest cudna Simone, Coroline są rzadziej użytkowane, Iko dość często to zależy od stroju bo nie do wszystkiego pasuje ,a Andi jak narazie leży sobie biedna ,ale muszę znaleźć na nią jakiś pomysł napewno bedę też ją nosiła bo bardzo mi się podoba.
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:30   #1156
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

fiufiu Paulina niezła kolekcja - zazdroszczę

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2009-12-08, 13:38   #1157
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Napisane przez anettka
Chciałam podziękować Sabinie N. za mizense czarną taka wspaniałą
Cieszę się, że jesteś zadowolona . I widzę, że poczta się spisala!

Zdecydowałam się wreszcie na zakup
(byłam przekonana co do niebieskiej Landi, wahałam się co do koloru Haddi, i potrzebowałam szarej torebki, a szara Andi akurat znikneła).
Do mojego wyboru ostatecznie przyczyniły się Wasze wypowiedzi i zdjęcia:

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa
musze Wam powiedziec, ze od niedawna jezdze autobusem do pracy z dziewczyną, która posiada szarą emilkę.
Mam więc okazje, zeby sie tej torebce dokladniej przyjrzeć i powiem Wam szczerze, że bardzo się cieszę, że jednak wybrałam andy :P
Emilka jest o wiele mniejsza, a te złote dodatki są bardzo widoczne Gdyby były takie "zgaszone" jak w andi, torebka zdecydowanie lepiej by się prezentowała
Mam czarną emilkę (ze srebrnym), i dłuuugo wahałam się, czy brać też szarą, bo w jej fasonie jestem zakochana . Jak pisałam wiele razy, nie lubie dodatków w złocie, więc informacja, że są widoczne (wcześniej Kacha30 też pisała, że oddala emilkę ze względu na złoto, a w Andi dodatki są bardziej stonowane) przesądziło sprawę, że drugiej emilki nie będzie

Cytat:
Napisane przez monika9725
Mari
Bardzo mi sie podoba połączenie tej szarości ze srebrnymi detalami. Torebka ciemniajsza niż na zdjęciach etorebki i odcień szarości dużo cieplejszy, wydaje mi się, że podobny do Elvie, ale tylko wydaje mi się, bo Elvie oglądałam tylko w katalogu. Na pewno warta 59zł
Cytat:
Napisane przez monika9725
Tak, spokojnie wchodzi na ramię. Fotka z lampą, w rzeczywistości się nie swieci tak, i kolor też trochę inny. Wieczorem mogę wstawić fotki na sobie
Dodaje fotkę z Emili, tak dla porównania koloru.
Twoje opisy i zdjęcia Mari (świetne!) przekonały mnie, co do Mari właśnie . Nie byłam też obojętna wobec jej promocyjnej ceny . Szczególnie dziękuję za zdjęcie z emilką, które pomogło mi zdecydować! Mari ma kolor, jakiego szukałam, no i jest wykończona w srebrze, poza tym ta wstawka a'la wiklinowy koszyk jest bardzo ciekawa

Tak więc zamówiłam niebieską Landi i Mari.
Landi pewnie będzie bardziej na wiosnę, ale bałam się, że mi ją wykupicie .
Z Haddi "dałam sobie na wstrzymanie" - raz, że to nowa kolekcja, i (mam nadzieję, że) mają ich sporo, dwa, ciągle nie wiem jaki kolor, czerwony czy fiolet (bardzo liczę na relację Golabka z oględzin), trzy, też mi bardziej pasuje na wiosnę. Może uzbieram do tej pory jakiś rabat .
Cytat:
Napisane przez Dominiique
Amberlyn jest fantastyczna! Byłam ciekawa, czy mi się spodoba i jest rewelacyjna Pierwsze moje wrażenie: ale maleńka! Kolor i rodzaj skóry bardzo mi się podoba. Zdjęcia na etorebce w ogóle się nie pokrywają z rzeczywistością. Gdyby nie Wasze zdjęcia, to nigdy bym jej nie zamówiła...
Fajnie, że jesteś zadowolona .
Moja Amberlyn wczoraj w pracy zgubiła jeden boczny nit, ale go znalazłam, i zalożyłam, z tym, że raczej tymczasowo, będę musiała pomyśleć nad jakimś zaciśnięciem go. Poza tym ma się świetnie, do szeleszczącej podszewki już przywykłam (wiem, że maruda ze mnie ).

Cytat:
Liya czerwona - wiadomo, klasa Mam już granatową, więc wiedziałam co zamawiam
Liya bardzo mi odpowiada. Pamietam, jak mi się spodobala przy pierwszym oglądaniu katalogu.

Cytat:
Natomiast czarna Simon mnie nie zachwyca. Poważna jest, skórka niezła (...) Zatrzask wszyty pod marszczenie i zamyka się na zasadzie działania magnesu. Wg mnie klasyczna, elegancka. Już wiem, że dla mnie zbyt serio i monotonna
Przez chwilę (w obliczu braku Andi) myślałam o szarej Simon, ale zamknięcie na zatrzask jest nie dla mnie . Po Twoich fotkach czarnej Simon wiem, że cała jest nie dla mnie, chociaż to marszczenie u góry sprawia, że nie jest taka "zwykła".

Cytat:
Mi sie wydaje, ze taki czekoladowy braz pasuje prawie do wszystkiego, co mam w szafie. Lubie stonowane kolory, mam ubrania w granacie, stonowanym niebieskim, kremowym, sliwkowym, czerwonym, ecru, bezowym, turkusowym, ciemnozielonym, szarym, grafitowym... Sadze, ze do kazdego z nich bedzie Amberyn pasowala.
Dodam też od siebie: noszę Amberlyn z beżowym trenczem (znaczy nosilam, już niestety za zimno), i z beżem fajnie się komponuje. Noszę z ciemnozieloną aksamitną kurtką i moim zdaniem z ciemną zielenią też jest Amberlyn do twarzy . Najmniej trafnie chyba z czernią, chociaż tutaj dużo "zrobią" dodatki. Fajnie wygląda też z ciepłą szarością, wpadającą w jasny brąz (z zimnym szarym już nie bardzo).

Mam nadzieję, że Landi i Mari będą u mnie w czwartek.
Na pewno wstawię fotki
Ain't so far down

Edytowane przez sabi
Czas edycji: 2009-12-08 o 13:44
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:40   #1158
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
fiufiu Paulina niezła kolekcja - zazdroszczę
Trochę się uzbierało, ogólnie jestem zadowolona z jakości e torebek jak narazie z żadną nic się nie działo i mam nadzieje że tak zostanie marzy mi się jeszcze :
- Cesi jasno szara albo w kolorze kawowym
-Landi ruda
-Czerwona liya

Ale święta idą ,co za tym mnóstwo wydatków

Edytowane przez PaulinaPPP
Czas edycji: 2009-12-08 o 13:47
Stary 2009-12-08, 13:41   #1159
kali765
Zakorzenienie

Paulina - , Kolejna Amber

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 13:45   #1160
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Paulina - , Kolejna Amber
Jest cudowna , naprawdę tak jak pisałam narazie nie mogę się z nią rozstać cały czas ją noszę , szczerze polecam
Stary 2009-12-08, 13:46   #1161
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Hehe, może zalożymy jakiś klub?
Na przykład Klub zanęconych fotkami Moniki9725 do zakupu Mari ?

Przyznać się, która jeszcze?
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:49   #1162
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Jest cudowna , naprawdę tak jak pisałam narazie nie mogę się z nią rozstać cały czas ją noszę , szczerze polecam
Kupię ją na wiosnę bo póki co czaje się na Elvi i Keirę
Stary 2009-12-08, 13:52   #1163
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wizażanki
o moj boze co za kolekcja zdecia piekne Witamy

Zakochana
Stary 2009-12-08, 13:53   #1164
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
Mari tylko do jutra jeszcze w takiej promocji, potem może do normalnej ceny wrócić - tak to bywało z promocjami tygodnia
Cytat:
Nikki to szybko się decyduj
wiem

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:56   #1165
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Kupię ją na wiosnę bo póki co czaje się na Elvi i Keirę
Właśnie Elvie też bardzo mi się podoba, kup kup napewno będziesz zadowolona.
Stary 2009-12-08, 13:58   #1166
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie Elvie też bardzo mi się podoba, kup kup napewno będziesz zadowolona.
Tylko boję się że za nim ją kupię to zniknie, a chcę ją na prezent pod choinkę od rodziców
Stary 2009-12-08, 14:03   #1167
monika9725
Rozeznanie

tylko pamiętajcie Dziewczyny, że Mari jest bardzo miękka, skórka jest tez cieńsza niż w Andi czy Emili, zupelnie inaczej układa się nie napakowata na maksa jak na moich fotkach. Wieczorem wstawię fotki
monika9725 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:07   #1168
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Tylko boję się że za nim ją kupię to zniknie, a chcę ją na prezent pod choinkę od rodziców
No tak też może być, z tego co się orientuję i co tu pisałyście sporo torebek z wyprzedaży i starszych kolekcji zniknęło, te co mi się marzą to niestety same starocie nic z nowości .... też może już niedługo ich nie być

Dziewczyny konto mam już długo ,ale się nie udzielałam za bardzo powiedzcie mi jak tu wielo cytować , chodzi mi o to jak w jednym poście mogę zacytować wypowiedzi kilku osób i wybaczcie tą niewiedzę
Stary 2009-12-08, 14:10   #1169
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
No tak też może być, z tego co się orientuję i co tu pisałyście sporo torebek z wyprzedaży i starszych kolekcji zniknęło, te co mi się marzą to niestety same starocie nic z nowości .... też może już niedługo ich nie być

Dziewczyny konto mam już długo ,ale się nie udzielałam za bardzo powiedzcie mi jak tu wielo cytować , chodzi mi o to jak w jednym poście mogę zacytować wypowiedzi kilku osób i wybaczcie tą niewiedzę
Koło "cytuj" masz taką "karteczkę" od kogo wypowiedź chcesz zacytować to klikasz na to, a później dajesz "odpowiedz"
Namieszałam... trochę...

A co do torebek, to moja lista jest bardzo długa i są na niej torebki ze starej jak i z nowej kolekcji - więc lepiej zacznę od starej by wszystkie mieć

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2009-12-08 o 14:13
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:11   #1170
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
tylko pamiętajcie Dziewczyny, że Mari jest bardzo miękka, skórka jest tez cieńsza niż w Andi czy Emili, zupelnie inaczej układa się nie napakowata na maksa jak na moich fotkach. Wieczorem wstawię fotki
ja wolę miękką skórę.
Andi jest dla mnie za sztywna.
Poza tym kupiłam Mari baaaaaaardzo tanio więc nie będę wybrzydzać
Pójdę ją odebrać pewnie dopiero za tydzien, chyba, że jakimś cudem zdążę wcześniej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości