|
|
#1141 |
|
BAN stały
|
Dot.: etorebka.pl część IV
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładny ma ten kolor - czy ona w rzeczywistości jest tala rozbielona czy bardziej taka jak na Twoich zdjęciach. I czy da się ją nosić na krótkich rączkach na ramieniu?? Koniecznie pokaż zdjęcia torebki "na sobie" Teraz będę żałowała że jej nie kupiłam Szkoda że tylko do jutra jest ta promocja ...---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Myślę że mojej mamie też by się spodobala więc teściowa powinna byc zadowolona. Skórka wygląda jak naturalna, fason ok - ogólnie przyjemna dla oka
|
||
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
swietnie sie prezentuje, taki kuferek, szkoda ze ten kolor do niczego mi by nie pasował
|
#1145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ona jest piękna ![]() A powiedz mi z jakimi kolorami będziesz ją "łączyć" ?
|
|
|
#1146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
a mi z kolei Amberlyn nie za bardzo przypadła do gustu
|
#1148 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
heh nie cierpię tego wątku
Mari kupiona pod wpływem dzisiejszych real zdjęć
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w jasnej wersji chyba bardziej mi się podoba teściowa na pewno będzie zadowolona Cytat:
ale podoba mi się bardzo na Twoich zdjęciach
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe gratuluję zakupu
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko ale Ci zazdroszczę Cytat:
Która to już etorebka?
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze starych mam Vivien, Andi i jeszcze 3, których nazw nie pamiętam a już są niedostepnę. Z nowych mam Simon, Maris i Mari a iElvie. Miałam Iko i Amberlyn ale sprzedałam bo przestały mi się podobać nim zaczęłam je używać Podsuma: 9. Dobrze, że nie padło pytanie, która to w ogóle torebka, nie tylko z etorebki edit: katalog real zdjęć jest przydatny ![]() Te 3 stare to - granatowa Milla, fioletowa Karli i Cassia.
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2009-12-08 o 14:16 |
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro Ty masz tyle etorebek to nawet nie pytam ile masz ze sklepu Chciałabym mieć taką kolekcję
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Witam wizażanki
do tej pory nie udzielałam się w wątku Również jestem szczęśliwą posiadaczką e- torebek na które trafiłam dzięki wizażowi![]() Wasze real fotki bardzo mi pomagały w podjęciu decyzji przed zamówieniem także postanowiłam wstawić fotki moich torebek może również komuś pomogą ,a oczywiście real zdjęć nigdy za mało ![]() Oprócz real fotek opisuje swoje wrażenia na temat każdej mojej e torebki i ewentualne wady. Zdjęcia średniej jakości ![]() Szara Emili- o tej torebce napisano już chyba wszystko gdy wyjęłam ją z opakowania byłam zachwycona+ bardzo fajna dobrej jakości eko skórka miękka ale dobrze się układa , również przyjemna dla oka faktura torebki - jedyna wada jak dla mnie to jest zacinający się zamek +/- pasek nie jest regulowany , ja mam 160cm wzrostu ale szczerze mówiąc to mi nie przeszkadza ,ja ją noszę różnie na pasku albo na zgięciu ręki bardzo ładnie się prezentuje ocena : + warto Zielona Ana- również jestem bardzo zadowolona, fajna eko skórka , świetny kolor a przede wszystkim solidnie wykonana torebka,wydaje mi się że jest bardzo podobna do Andi +plusem jak dla mnie jest na pewno faktura skórki bardzo fajna mięciutka, ale nie flakowata +piękna butelkowa zieleń +jest bardzo dobrze wykonana -jedyną jak dla mnie wadą może być to że zamek dobrze się nie układa tak jakby się faluje, ale wypchałam ją poduszką co trochę pomogło ocena: + warto Andi w kolorze jasnego różu- wrażenie też jak najbardziej pozytywne ! +faktura , eko skorka bardzo podobna do zielonej Any +wyjątkowy piękny róż +tak samo jak w zielonej Anie bardzo ładnie wykonana -jedyną wadą jak dla mnie jest ten "falujący" zamek ocena : + warto Iko- tu mam mieszane uczucia które postaram się na dole opisać -różnica w cenie pomiędzy zieloną Aną Andi albo Emilką jest 20 zł a jednak jakość tamtych torebek dużo lepsza + podoba mi się jej fason, ma długie uszy jednak mi to nie przeszkadza jest pojemna , bardzo ładnie się prezentuje trochę w takim rockowym stylu no i te nity -eko skorka bardzo mięciutka i cieńsza dużo niż np. w Emilce czy w Andi moim zdaniem dużo za cienka -flakowata ja lubię torebki które dobrze się układają i są trochę sztywniejsze jak np. Emilka ,a ta skórka jest naprawdę cienka ,zastanawia mnie jak będzie z jej wytrzymałością ocena: +/- i tak i nie, minus ze względu cienką eko skórkę plus za wygląd i pojemność ogólnie rzecz biorąc chyba jestem na plus u mnie wygrywa ciekawy design ![]() Czarna Caroline- tu również byłam zaskoczona kupiłam ją z myślą że może odeślę, ale jest to niedroga a naprawdę fajna torebka! Bardzo mi się podoba faktura skóry , grubość dużo lepiej niż np. w IKO jest też sztywniejsza może dlatego, gdyby jeszcze miala zamek to byłaby super. + fajna eko skorka dużo grubsza niz np. w iko +mimo dużej ilości złota nie wygląda tandetnie +plusem jest również cena -minusem i to dużym napewno jest to że nie ma zamka ani kieszonki w środku, na zakupy ją nie zabieram jedynie jak ide np. w odwiedziny do rodzinki i że tak powiem wiem że nic mi nie zginie ![]() ocena: +/- i tak i nie- plus za fajną eko skórkę ,minusem najwiekszym jest jednak brak zamka i tej kieszonki co naprawde przeszkadza w jej częstym użytkowaniu , nie jest za bardzo praktyczna Simone w kolorze ultramaryna- gdy wyciągnęłam ją z kartonu bardzo mi sie podobala, jednak później zauważyłam kilka wad , ja ją noszę na długim pasku i wydaje mi się że tak wygląda najlepiej na zgięcie ręki jest chyba za ogromna +dość fajny fason + dobrej jakości eko skórka +bardzo pojemna -jest to jedyna torebka która miała dziwny fabryczny zapach jednak już troche wywietrzala -minusem jest to że zatrzask nie trzyma za dobrze ocena: +/- i tak i nie jak dla mnie przemawia bardziej na tak , mimo słabo trzymającego zatrzasku jest fajna ma ładny kolor ciekawy fason. Amberlyn -jak ją wyciągnęłam z kartona to byłam trochę zaskoczona bo myślałam że jest większa ,jest to torebka średniej wielkości chyba nawet ciut mniejsza od Emilki, w pierwszej chwili chcialam ją odesłać bo wydała mi się za mała ale poźniej się w niej zakochałam +ciekawy fason, fajna eko skórka +ładny kolor stonowany ciepły brąz +parciany pasek wyglada naprawde super -jedyną wadę jaką narazie zauważyłam nie wiem jak będzie z wytrzymalością torebki jeżeli jest noszona na parcianym pasku ,widzę że jakby tam klej troche popuszczal... a swoją drogą szok że jest klejona szkoda by było bo naprawdę z paskiem parcianym moim zdaniem wyglądo o niebo lepiej ocena: + jestem na plus !!! Musze wam jeszcze powiedzieć ,że w latem moim hitem byla Emilka, poźniej jesienią Ana ,a teraz cały czas nie mogę się rozstać z Amberlyn jest cudna |
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
fiufiu Paulina niezła kolekcja - zazdroszczę
|
#1157 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowałam się wreszcie na zakup ![]() (byłam przekonana co do niebieskiej Landi, wahałam się co do koloru Haddi, i potrzebowałam szarej torebki, a szara Andi akurat znikneła). Do mojego wyboru ostatecznie przyczyniły się Wasze wypowiedzi i zdjęcia: Cytat:
. Jak pisałam wiele razy, nie lubie dodatków w złocie, więc informacja, że są widoczne (wcześniej Kacha30 też pisała, że oddala emilkę ze względu na złoto, a w Andi dodatki są bardziej stonowane) przesądziło sprawę, że drugiej emilki nie będzie Cytat:
Cytat:
. Nie byłam też obojętna wobec jej promocyjnej ceny . Szczególnie dziękuję za zdjęcie z emilką, które pomogło mi zdecydować! Mari ma kolor, jakiego szukałam, no i jest wykończona w srebrze, poza tym ta wstawka a'la wiklinowy koszyk jest bardzo ciekawa ![]() Tak więc zamówiłam niebieską Landi i Mari. Landi pewnie będzie bardziej na wiosnę, ale bałam się, że mi ją wykupicie .Z Haddi "dałam sobie na wstrzymanie" - raz, że to nowa kolekcja, i (mam nadzieję, że) mają ich sporo, dwa, ciągle nie wiem jaki kolor, czerwony czy fiolet (bardzo liczę na relację Golabka .Cytat:
Moja Amberlyn wczoraj w pracy zgubiła jeden boczny nit, ale go znalazłam, i zalożyłam, z tym, że raczej tymczasowo, będę musiała pomyśleć nad jakimś zaciśnięciem go. Poza tym ma się świetnie, do szeleszczącej podszewki już przywykłam (wiem, że maruda ze mnie ).Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Najmniej trafnie chyba z czernią, chociaż tutaj dużo "zrobią" dodatki. Fajnie wygląda też z ciepłą szarością, wpadającą w jasny brąz (z zimnym szarym już nie bardzo).Mam nadzieję, że Landi i Mari będą u mnie w czwartek. Na pewno wstawię fotki
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-12-08 o 14:44 |
||||||||
|
|
|
#1158 |
|
Zadomowienie
|
Trochę się uzbierało
, ogólnie jestem zadowolona z jakości e torebek jak narazie z żadną nic się nie działo i mam nadzieje że tak zostanie marzy mi się jeszcze :- Cesi jasno szara albo w kolorze kawowym -Landi ruda -Czerwona liya Ale święta idą ,co za tym mnóstwo wydatków Edytowane przez PaulinaPPP Czas edycji: 2009-12-08 o 14:47 |
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina -
, Kolejna Amber
|
|
#1160 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na przykład Klub zanęconych fotkami Moniki9725 do zakupu Mari ? ![]() Przyznać się, która jeszcze?
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1167 |
|
Rozeznanie
|
tylko pamiętajcie Dziewczyny, że Mari jest bardzo miękka, skórka jest tez cieńsza niż w Andi czy Emili, zupelnie inaczej układa się nie napakowata na maksa jak na moich fotkach. Wieczorem wstawię fotki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny konto mam już długo ,ale się nie udzielałam za bardzo powiedzcie mi jak tu wielo cytować , chodzi mi o to jak w jednym poście mogę zacytować wypowiedzi kilku osób i wybaczcie tą niewiedzę
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Namieszałam... trochę... A co do torebek, to moja lista jest bardzo długa i są na niej torebki ze starej jak i z nowej kolekcji - więc lepiej zacznę od starej by wszystkie mieć
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2009-12-08 o 15:13 |
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Andi jest dla mnie za sztywna. Poza tym kupiłam Mari baaaaaaardzo tanio więc nie będę wybrzydzać ![]() Pójdę ją odebrać pewnie dopiero za tydzien, chyba, że jakimś cudem zdążę wcześniej
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

aż się boję jutrzejszego dnia i użerania się z DHL-em
tylko że u mnie mają siedzibę to zawsze mogę tam podjechać i odebrać 

Bardzo ładny ma ten kolor - czy ona w rzeczywistości jest tala rozbielona czy bardziej taka jak na Twoich zdjęciach. I czy da się ją nosić na krótkich rączkach na ramieniu?? Koniecznie pokaż zdjęcia torebki "na sobie"
Ona jest piękna 

Która to już etorebka? 
zdecia piekne Witamy