|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
? a tak serio to po prostu taką masz zapewne przemianę materii, ale mogłabyś iść zbadać swoją krew, to może anemia? jesteś blada?po mojej znajomej, która ma anemie nic nie było widać, że była w 5 miesiącu ciąży w ogóle brzuszka nie miała, teraz jest chyba w 7 i troszkę jej urósł. ona taka chudzinka jest, biała jak ściana, teraz przynajmniej jej piersi urosły ![]() ostatnio pisałam, że podejrzewam, że ja mam tasiemca,bo ciągle jem i nic. anemii nie mam na pewno, całe szczęście
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-02 o 23:11 |
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumita ?
|
|
#1143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja źle zrozumiałam.no, jak wolisz ja lubie taką ekstrawagancję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
?
|
|||
|
|
|
#1144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Trzeba było mówić, a nie się ukrywacie
![]() a ja przeczytałam 100 stron Ferdydurke jeszcze 100 ![]() Cytat:
w 3D widziałam do tej pory jeden film i to dokumentalny więc na mnie wszystko zrobi wrażenie ![]() Cytat:
![]() a w ogóle super wyglądasz w tej sukience ![]() Ja sobie kupiłam taką z falbanami (ale inna niż ta 1), bo falbanki takie w sukienkach mi się straaasznie podobają ![]() Jutro już ostatni dzień wooolnego to jest przytłaczające Oglądałam dziś w końcu X-Men Origins , superoooowy
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
w szkole nam mówili.
CKE nie ma kasy, żeby wszystkim wydrukować i porozsyłać gotowe arkusze i tak wymyślili. u mnie oczywiście matury nie zorganizują, bo na komitet nie wpłacamy i takie tam
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem uosobieniem spokoju. ![]() Cytat:
![]() Ogólnie miałam problem ze schudnięciem, za to z przytyciem - zaskakująco nie. ![]() A teraz? Nie wiem. Stres? (ja się niczym nie stresuję, mam zazwyczaj wszystko głęboko) Przemiana materii? (zazwyczaj nie ma szaleńczego tempa). A jakby szkoła wydrukowała to kto sprawdza arkusze?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- osz cholera, północ już.
|
|
|
#1150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No,ale matura jest kodowana,a nauczyciele nie znaja tak po numerach wszytkich uczniów. |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i napisać dokladnie ile słów w notatce i liście. Chyba nie musze mówić, że ludzie sobie błedy 'przypadkiem' poprawiali to jest dopiero miarodajne
|
|
|
#1152 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() komitet zaproponował nam, że opłaci Dj'a jeśli zapłacimy na komitet, ale nie opłaca się nam, więc sami sobie załatwiliśmy grajka na studniówkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oczywiście matury były kodowane numerem pesel, więc nie było możliwości ocenia po sympatii ![]() idę spać, truskawkowych snów ;*
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale głównie chodzi mi o to, że nauczyciele ze szkoły mogą zawyżyć wyniki, żeby pokazać innym szkołom, że jesteśmy lepsi, albo zaniżyć wyniki, żeby kogoś zmobilizować do nauki, a ja chciałabym rzetelnej oceny moich prawdziwych umiejętności.
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
a tego to już nie wiem, bo i tak mnie nie dotyczy ^^
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na demotywatory. Musiałam sobie poprawić humor.
http://demotywatory.pl/662288/Sposob-dzialania niezbyt pomogło..
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Dooobranoc wszystkim
|
|
#1157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() truskawkowych Cytat:
masz rację z tymi maturami sprawdzanymi w szkole. nawet to ze szkola sobie chce wynik podniesc. ale dla mnie lepsze to, niż nic
|
|||
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na demotywatory (przez Beate) no i stwierdzam, że są coraz słabsze. Takie mało śmieszne.
Boże wiecie, że dzisiaj nic nie zrobiłam. Leń, zasługuję na lanie. tak to jest, człowiek przez te święta się przyzwyczaja do nicnierobienia. Co do matur myślę podobnie. Jakoś nie bardzo przywiązuję wagię do matur sprawdzanych w szkole. pssikuska żółta sukienka ma świetny krój
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-03 o 01:01 |
|
|
|
#1159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz co, ja sobie obiecałam że teraz to już naprawde zaczynam sie uczyć i to ostro bo potem będę żałowała, że mogłam zrobić wiecej, a mi się nie chciało no ale samo czytanie lektury zajmuje mi troche czasu... ciężko czasami wszystko pogodzić, tym bardziej jak nauczyciele zawalają nas spr. z przedmiotów, których nie zdajemy. No trudno, trzeba to olać:PA co wy tak długo śpicie ja juz sie przedstawiam na tryb szkolny, bo ostatnio wstawałam o 11 ... Dzisiaj znowu Ferdydurke i matma
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Żbiki ;*
nie mogę spokojnie was doczytać bo Tż mi się gorączkuje, że nie zdążę zjeść śniadania i się wykąpać więc idę ![]() o 12:27 wracam do domu ;] będę jakoś po 18:00 to się od razu zamelduję ![]() buziaki ;*
|
#1161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja do lektur przykładać się nie będę. Tzn coś tam poczytam, ale wystarczy taka wiedza ogólna. Jedynie będę ćwiczyła na kluczach i wiersze analizowała, bo mi na R zależy . Miłego dnia
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Piszę konspekt do prezentacji maturalnej i mam pewien problem. A właściwie dwa problemy. 1. Nie wypożyczyłam wszystkich książek i nie mam szczegółowych informacji co do wydawnictwa itp. (ale to się da załatwić jutro) 2. Nie wiem jak napisać fragment z Biblii w konspekcie.
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. jak to konspekt to piszesz punkt jakis tam, wiesz np. 1. nawiązanie do xxx i pod spodem w cudzysłowie cytat, tak mi się wydaje ![]() bo normalnie na maturze przy tym planie ramowym, to jest oddzielna kartka z cytatami, ale to nie wiem sama jak to zrobic ![]() w sumie ja żadnych cytatów chyba nie będę walić, tylko będę ogólnie mówić i parafrazować.
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Napisałam: Nowy Testament, fragment Pierwszego listu do Koryntian, Hymn o miłości, Wyd. Pallottinum, Warszawa 1993, s. 523-524. Może tak być? Jakieś przydługie się wydaje. ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Znalazłam kilka gotowych prac.
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Podusiaki Czekoladowe ;*
Cytat:
Słuchajcie, ale szlag mnie trafił Brat (10 lat) wylał mi buteleczkę jedwabiu do włosów i, żeby to chociaż niechcący, ale celowo jak się kąpał, bo była mu buteleczka potrzebna! [już też tak mi całkiem niedawno z pianką do włosów zrobił. Czytam Ludzi bezdomnych i powiem szczerze, że przez ten fragment dziennika Joanny łatwo przebrnęłam, reszta idzie mi już gorzej. Zaczęłam właśnie II tom, muszę to do wtorku przeczytać. [tak myślę,że do wtorku, bo niby mamy omawiać już od jutra, ale sądzę, że tak od razu po Świętach nie zrobi sprawdzianu, co? ]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
hej żbiki
![]() powróciłam wczoraj do świata żywych, znaczy się od dziadków ale chyba Was nie dam rady nadrobić, tylko przejrzę o czym spamowałyście... :P biorę się ostro za poszukiwanie sukienki na studniówkę co by się z ręką w nocniku nie obudzić chociaż powiem Wam, że nie chce mi się iść ;]]] no i chyba jednak sama pójdę.. zrobię jeszcze przegląd sytuacji w klasie, bo wiem, że dwie koleżanki na bank idą same, także nie byłabym jedyna ;P coraz bardziej niż kupno sukienki przeraża mnie kupno butów ;( wszystko szpile po 10cm lub więcej albo poobszywane różnymi gadżecikami ;]]] nosz na niektóre się patrzeć nie da.. pójdę w balerinkach i będzie o! co tam jeszcze... z koleżanką tak sobie postanowiłyśmy, że pie******y chłopów z 2009r i szukamy nowych, bo tamci nam tylko humor psują, a ten rok ma być fajny ;P no i ja stwierdziłam, że wreszcie się za naukę do matury wezmę z dnia na dzień coraz bardziej chcę ten Kraków i coraz mniej mi zależy na farmacji, bo uroiłam sobie to dziennikarstwo skończę w Tesco i będzie aaaa i bym zapomniała pierniczki z przepisu Karoliny wyszły pyszne! danke za przepis i w smaku pyyysznee nie chciało mi się ich jakoś szczególnie ozdabiać, kupiłam tylko czarno-białą polewę ;P a na Nowy Rok zrobiłam szyszki z ryżu preparowanego też dobree no to narazie ode mnie tyle trza się wreszcie ubrać i za coś wziąć... ;] może przejdę się gdzieś dzisiaj po sklepach.. ;] miłego dnia
|
#1167 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a ta sukienka żółta śliczna no niestety ;/ Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobryyy ;* KasiaK-ostatnio o Tobie myślałam , gdzie się podziewasz
|
|||
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16222538]
KasiaK-ostatnio o Tobie myślałam , gdzie się podziewasz [/QUOTE]śnieg mnie zasypał u dziadków ![]() niestety nie udało mi się ciągnąć internetu od sąsiadów, a byłam blisko xd z jedną już byłam połączona, ale traciłam zasięg ;( a te co miałam z nimi najlepszy zasięg to były zabezpieczone raz zdesperowany brat wyszedł na balkon i owszem miał z jedną siecią doskonały zasięg, no ale tak na balkonie
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16222538]
co za brat [/quote]No właśnie. Już zarządziłam, że ma mi kasę oddać ze swoich tak jak wtedy za piankę. Może się w końcu nauczy. ![]() Dziewczyny, co sądzicie o tej sukience? na studniówkę oczywiście. Kasia, fajnie, że jesteś już Pierniczku. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1170 | ||
|
Zadomowienie
|
dzień doberek ;* trudno mi się jakoś przestawić na tryb szkolny. próbowałam dzisiaj wstać o 9 przynajmniej a i tak wstałam o 11
![]() do drugiej próbowałam zasnąć i nic. w końcu pograłam w gry na telefonie i padłam. ciekawe jak się znów przestawię, żeby zasypiać wcześniej i wstawać o 6 ![]() a jutro egzamin, ja nie chcę Cytat:
Cytat:
![]() może zacznij chować kosmetyki na wyższe półki ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.

Najlepsze jest to, że dużo jem i w dodatku opycham się słodyczami, a chudnę.
chyba mi organizm zwariował.
? a tak serio to po prostu taką masz zapewne przemianę materii, ale mogłabyś iść zbadać swoją krew, to może anemia? jesteś blada?
), teraz tym bardziej muszę w poniedziałek dowiedzieć się co z ta próbną maturą
Pozdrawiam!
ja źle zrozumiałam.

i to dokumentalny

Brat (10 lat) wylał mi buteleczkę jedwabiu do włosów i, żeby to chociaż niechcący, ale celowo jak się kąpał, bo była mu buteleczka potrzebna!