|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Hej.
A u mnie dzien z fizyka współczesną, przedwiośniem, trygonometria i słówkami z angielskiego. Zyczcie mi powodzenia i zmykam.
#1082 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam Żbiki w Nowym Roku
![]() o kurczaczki,a co się stało? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o kurde, tez 'znajomą' na demotach widziałam raz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i w ogóle to po co telefon włączyć ![]() ![]() Beata! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! ode mnie spóźnione dla Ciebie to takie podwójne życzenia, bo i sylwestrowe i urodzinowe ![]() przede wszystkim SPEŁNIENIA MARZEŃ a Ty już wiesz o które mi chodzi ![]() ![]() ![]() a mój sylwester może być za to przyjemny Nowy Rok ![]() utwierdziłam się tylko w przekonaniu, bo tym Sylwestrze, że niektórzy ludzie są nienormalni i mają jakieś dziwne podejście do życia. a dziś poczytałam trochę granicy, wow. powinnam się zająć czymś, ale... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |||
Zakorzenienie
|
Bry, Pluszaki. ;*
Cytat:
![]() Zdrowiej Chorobździelu. ;* A o powrocie do szkoły nic nie mów. ![]() Cytat:
![]() Ale wtedy jest większe prawdopodobieństwo - brak ryzyka, że ktoś nakryje, wspólna noc... warunki sprzyjające, rozumisz. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja czytam Ludzi bezdomnych, coś tam powoli już działam, ale trudno mi się wdrążyć w tok nauki po takim lenistwie. Ale spoko, za 3tyg. ferie... ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale już się nie udziela od dawna ![]() właśnie chyba nie pójdę. no mówiłam, że mam telefon wyłączony bo się rozładował, a nie mam ładowarki ![]() oczywiście czegoś mi nie zacytowało ![]() jutro po 18:00 będę w domu ![]() nie chcę. a zdrowie już lepiej ![]()
![]() |
#1085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahahaha, ja mam za miesiąc ![]() Cytat:
![]() bo jesteś picza. no, to dobrze. a ja tego, śniadanie pójdę zrobić sobie... ![]() kot mi włazi pod kołdre. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Konto usunięte
|
Żbiki a ja ferie mam dopiero za 1,5 miesiąca
![]() idę rozwiązac arkusz z matmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
cześć;*
Martyna zdrowiej nam;* ja też nie wiem jak ja będę wstawała o 6:10 ![]() ![]() nie no muszę dokończyć Borowskiego i zrobić arkusz z matmy ![]() miłego dnia;*
#1088 | ||
Zakorzenienie
|
Ale mi dziwie nie robić ciągle matmy.
![]() Wczoraj uczyłam się biologii - całe 40 minut! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A telefon? ![]() Cytat:
![]() ![]() A no tak, rozumie. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16202326]Żbiki a ja ferie mam dopiero za 1,5 miesiąca ![]() Ja też. ![]() ----------- Obiad jem, więc chwilę posiedzę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zadomowienie
|
witam Was kochane w nowym roku ;* ( nie wiem, jak się przyzwyczaję do pisania dat w zeszycie 2010
![]() ![]() tak mniej więcej.. i tak musiałabym do niego jechać ![]() bo pracowałam w Sylwestra w tym klubie, w którym on grał. Cytat:
![]() Beatko, wszystkiego najlepszego z okazji 19stych urodzin ! Spełnienia marzeń ! (wiem, że spóźnione, przepraszam ![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam studniówkę 23.01. w sobotę, a w poniedziałek zaczynają mi się ferie, jeee ![]() zaraz sobie zjem moja świąteczne pierniczki ![]() schowałam sobie troszkę wcześniej ![]()
![]() |
#1090 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I sukienki jeszcze nie mam. ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() Czyżby Violetta? [przez v i dwa "t" ![]() A tak btw: oglądałam dziś Kocham Cię, Polsko i wiecie, że Polki wydają razem rocznie 660 mln zł na kosmetyki? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-02 o 13:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | ||
Zakorzenienie
|
jak się czepia
![]() a telefon ma ograniczenia pieniężne ![]() Cytat:
![]() ![]() jaki chomik ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- jestem w połowie Granicy ![]() ![]() jeszcze sto ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny już wróciłam, zaraz nadrobie zaległości, niech mi się no tylko komputer
![]() Wczoraj poszłam na Avatara do kina ![]() Nie był zły, ale miałam nadzieję, że efekty będą lepsze i lepiej wykorzystają te 3D Prawdę mówiąc trailer Alicji w krainie czarow miał lepszy efekt niż walka w filmie. I Postanowiłam sobie: Wezmę się za naukę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Spełnienia marzeń !! ![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16202326] idę rozwiązac arkusz z matmy.[/QUOTE] Cytat:
![]() Ja też mam takie postanowienie i mam nadzieję, że w nim wytrwam. ________ Sylwester się udał ![]() No dobra, Żbiki, koniec laby, ruszamy do książek ! ![]()
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam ferie od 25.01 a studniówkę w niedzielę 24 stycznia ![]() już się lepiej czuję ![]() ale rzygam na myśl o szkole ![]()
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16202326]Żbiki a ja ferie mam dopiero za 1,5 miesiąca
![]() I żółwik, Żbiku ![]() Tak jak, no nie? ![]() ![]() Cytat:
![]() Dokończyłam dzisiaj Przedwiośnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zadomowienie
|
ja też nie mam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja sobie postanowiłam, że od poniedziałku, ale w poniedziałek mam egzamin, więc od wtorku zaczynam ostre wkuwanie ![]() teraz się zmuszam do niemyślenia o egzaminie, mam ich dość ![]()
![]() |
#1097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwię się że masz dośc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oj, wczoraj też nie czułam się za dobrze. jeszcze strułam się jogurtem. Z deszczu pod rynnę ![]() Beata- najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no cóż. trudno.. mam jeszcze jedną awaryjną jeśli nic nie kupię ciekawego, ale nie wiem, czy ona pasuje na studniówkę.. oby ![]() a Ty kiedy się zapisujesz? ![]() aha, fajnie.. teraz luknęłam na terminy ferii zimowych i łódzkie ma dopiero 15.-28.02.. a w szkole mówili nam coś innego ![]() kur.na co za szkoła, co za bałagan w niej
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy to prawda, że jednak piszemy maturę próbną z CKE, ale oprócz matmy? Chyba 6,7 i 8 stycznia?
U mnie przed świętami w szkole o tym mówili i wypełnialiśmy deklaracje, kto jakie przedmioty chce pisać (polski, język i 1 wybrany), ale nie chce mi się wierzyć, żeby to zostało tak szybko zorganizowane - miało nie być próbnych matur ze względu na brak funduszy. Jak jest u Was? Wiecie coś o tym? /Nie wiedziałam gdzie to napisać, w internecie ( na stronie CKE też) nie ma żadnego info o tym/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Zakorzenienie
|
współlokator Tż przyjechał :
Współlokator : poje.bało was z tym sprzątaniem? ja: jeszcze miesiąc i byście mieli syfu po kostki Tż: lodówkę trzeba opróżnić, Karol milion słoików przywiózł. Współl.: trzydzieści tylko. Tż: to co? do końca roku do domu nie będziesz wracał? Współl.: nie no, może w lutym się przejadę ![]() Jeżu, ale serio.. cały przedpokój w słoikach ![]() i jeszcze poszli do samochodu po rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() ale u mnie dzien wczesniej informuja, jak zawsze ![]()
![]() |
#1102 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wchodzę do kuchni a tam podłoga zawalona workami na śmieci a stół zawalony puszkami po piwie. No tak. Czego się można spodziewać jeśli mieszka tam 4 facetów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, jeśli chodzi o moją durną szkołę, to nic mi o tym nie wiadomo. stanęło na tym, że nie piszemy. ale jeśli u was wypełnialiście te deklaracje, to tak całkiem "poważnie" wygląda ![]() a jak z Twoimi znajomymi z innych szkół? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja to inna bajka ![]() no coś Ty, że w szkole Wam źle powiedzieli ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi o 'Brzydulę', prawda? ![]() ![]() 'o jeżu' wzięło się od Marty. ![]() Żart, przecież. ![]() Cytat:
![]() (ale jara. ![]() ![]() ![]() Dzięki. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ------------ Idę do biologii. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
w moim LO będą jeszcze dwie wewnątrzszkolne matury próbne, chyba coś w styczniu lub lutym i ta druga w marcu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak to inna bajka? idź się zapisz, podobno takie odkładanie nie jest dobre. ja miałam ostatni egzamin chyba z 2 lub 3 miesiące temu i powiem Ci, że czuje się BARDZO niepewnie. tak ![]() ![]()
![]() |
#1106 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja też ;] ja też ! ![]() no i git ![]() Cytat:
![]() a tych tej próbnej z cke chyba nie ma byc.bo kasy nie ma. ale niewiem Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łeeej taaam. o kurna ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16207678] a pokaż sukienkę ![]() właśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo jeszcze przejdź się do innej krawcowej albo nie masz jakiejś uzdolnionej krawiecko cioci/sąsiadki? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16207678]nie ma jak to pojechac do mamusi na święta ![]() ![]() ![]() Ciekawe, co powiemy za rok ![]() Taka starsza ciocia się żaliła rok temu mamie, że jak nagotuje wnuczkowi pełno jedzenia i weźmie na studia, to pół akademika się zleci i w kilka godzin nic nie ma ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona zawsze mówiła: - Cześć, jestem Violetta. Przez fał i dwa te. ![]() ![]() A o maturze próbnej w styczniu nic mi nie wiadomo, u nas na pewno nie będzie, bo mieliśmy w grudniu próbną w szkole ze wszystkich przedmiotów.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | ||
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16207678]
a pokaż sukienkę ![]() dodaje zdjęcia. ta z falbankami jest za duża ![]() ![]() jak byłam przed sylwkiem w CH nic zachwycającego nie było.. co o niej sądzicie? mam zamiar ją w ostateczności założyć.. chciałam mieć taką fajną długą, szytą u krawcowej, ale moja studniówka będzie bardziej na luzie niż oficjalna.. ( nie przestraszcie się mnie ![]() Cytat:
![]() fajnie by było mieć ferie od 25.01 i jeszcze raz od 15.02 ![]() Cytat:
lepiej kupić tutaj i wcześniej przymierzyć. mama umie szyć, ale nie chce się tego podjąć, bo się boi, że schrz.ani ją a tak to może przytyje kiedyś ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-02 o 17:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.