![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Nauczę się Ciebie przy sobie ...
Gdybyś lubił mnie choć trochę gdybyś kochał jak nie kochasz ... Szczęście jest tym czego najbardziej na świecie nie chcielibyśmy stracić... |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
zawsze znajdzie się ktoś, dla kogo trawnik u sąsiada jest bardziej zielony.
chciałabym trochę innym życiem żyć, wiesz?! może nie mam takich problemów jak te dzieci z Afryki, ale mógłbyś mi pomóc.. jednaZwielu &
sanderson93 taleeeenty^^ dziękuję piknie, <3
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-01-31 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
TajemniczaPanna - kocham <3
Wspomnienia w mej głowie grają na bis. Tęsknota za lepszym życiem wypełnia moją duszę. Chciałabym być wolna od rzeczywistości, która podcina mi skrzydła. Wzbić się w przestworza i jak ptak lecieć w poszukiwaniu szczęśliwego lądu. Jesteś jak podmuch wiatru - otulasz delikatnie nawet wtedy, gdy Cię nie widać obok. Ludzie ranią słowem, bo tak jest najłatwiej i najlepsze daje to efekty. Na ból psychiczny nigdy nie było lekarstwa. Od dziś jest. Zapomnienie.
#1144 |
Zakorzenienie
|
nydee, chocapic, otojest - ![]() ______ brak było jej słów. i tylko to powstrzymało ją od powiedzenia co naprawdę o nim myśli. wiesz czym pachnie tęsknota? pachnie winem, czerwonym i dymem z mocnych papierosów kawą rozpuszczalną bez mleka i ciemnym pieczywem. Pachnie jutrem i całym życiem. bądź moim dobrym momentem, w którym przestanę odmierzać czas.
#1145 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś taką masą ludzką, której uczucia się nie trzymają. Szczęście stało tak blisko, a ja je jedynie złapałam. Nierealne jest dawanie Tobie roli podpórki, to jak obchodzenie wrześniowej barbórki.
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
piekielna - witaj kocie
![]() ![]() powodzenia życzę ![]() ![]() ______ I teraz mam do Ciebie tylko jedną prośbę : Zamień się w koguta.! xD kiedyś stanie przede mną cały świat . ja tylko uśmiechnę się i podejdę do Ciebie . cały świat niech robi co chce . ludzie niech robią co chcą , zdobywają góry , przemierzają oceany . Ja mam Ciebie , coś czego nie ma i nie zdobędzie nikt . miłość , którą możesz zrozumieć tylko czując to co ja . mam super ofertę do niebios za złotówkę nie mam czasu na głupoty! idę bawić sie lalkami xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
w końcu we wmawianiu sobie czegoś jestem całkiem niezła...
-Nie dotykaj mnie! Nie pytaj mnie o nic! Nie mów nic do mnie! Zostań ze mną! -Opuściłem cię kiedyś? -Pozwoliłeś mi odejść. Jeśli nigdy więcej nie spotkamy się na tym świecie, spotkamy się na innym. Będę czekać. Ps. nie spóźnij się... bo moze ja nie potrafie kochac? -Jesteś moim życiem, wiesz? - Nie wiem, ale bardzo chciałabym wiedzieć.
![]() |
#1148 |
dream big
|
*'kobieta jest organizmem ultra doskonałym. potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. przetrwa wszystko.'
*'dlaczego chcę być sama? bo jeszcze nie dojrzałam do prania cudzych gaci.' *'ja nie wybaczam niczego. nawet jeśli w piątej klasie zwędziłeś mi pomarańczową kredkę, to jesteś już zawsze na mojej czarnej liście, draniu.' *'czuje się jak szmaciana lalka - trzęsąca się, pijana od nieznanych wrażeń..' *'nie tracę czasu na byle co. jak na miłość na przykład.' *zielonooki blondyn, który zniszczył mi życie.
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
jestem miłosnym ćpunem, uzależnionym od pożądania pieprzona dama ze sztucznymi rzęsami jesteś wariatem .. szkoda, że nie do takiego stopnia aby mnie pokochać mogłabym wypić litry wódki użalając się nad sobą, ale po co ? na drugi dzień do uczucia rozrywanego serca, dojdzie cholernie ciężki ból głowy. na ogół jestem słaba emocjonalnie, dodatkowo bardziej osłabiasz mnie Ty, za niedługo będę wrakiem. trochę z piosenek mistrza Bob'a Marley'a; Reflexion comes and reflexion goes. ( refleksje przyszły, refleksje odeszły ) When it's time to have your fun, You find the tears run on down through your face. ( Zamiast czasu, w którym możesz bawić się, Ty czujesz łzy spływające po twej twarzy ) All of the bad feelings have disappeared, Here is the rainbow I've been prayin' for. ( wszystkie złe uczucia zniknęły, oto tęcza, o którą się modliłem ) Too Keep you satisfied. True love that now exist is the love I can't resist. ( żeby Cię usatysfakcjonować. Prawdziwa miłość istnieje i nie mogę się oprzeć )
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-01-31 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
Witam po niezauważonej nieobceności ; *
![]() __ detoks dla nadziei.. z dnia na dzień oddychamy coraz cięższym powietrzem.. czas się nauczyć żyć z poniesioną klęską.. za dużo wad by wytykać sobie błędy.. __ Mateusz <3
kochamCiękochamCiękochamCię. Edytowane przez Paulishia Czas edycji: 2010-01-31 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ty jesteś najlepszym truskawkowym groszkiem ![]() i cię właśnie w tej chwili okradam i o ! ![]() _____________________
jestem małą, porcelanową tancerką w pozytywce budzę zachwyt to fakt . ale przyjaciele mnie opuścili a miłości wciąż jest brak. nie szukałam Cię , ale gdy już znalazłam spieprzyłeś mi życie. nie pamiętam który raz mówię - czas się ogarnąć. gdyby nie to, że mam uczulenie na dupków byłbyś moim ideałem. jesteś jak słodka czekolada, potrzebuję jej do szczęścia. mijamy się codziennie a jednak jesteśmy tak daleko. gdybyś był powiedziałabym, że kocham. nie chcę byś doskonała tylko idealna dla Ciebie. mam słabość do truskawek , cukierków i do Ciebie. a może to Bóg zesłał mi Ciebie ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
Czemu on jej napisał:
Nie mogę żyć bez Ciebie? I czemu ona mu napisała: Nie mogę żyć bez Ciebie? On pojechał na zachód. Ona pojechała na wschód. I oboje żyją. Edytowane przez apodyktyczna Czas edycji: 2010-01-31 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
1.Myślałam, że masz zamiar udawać, że nie istnieję, a nie doprowadzać mnie do szału 2. Mogę się czołgać, pomyślałam, byle znaleźć się stąd jak najdalej 3. 'Pragnę Twojego towarzystwa zbyt mocno, by słuchać głosu rozsądku.' 4. Out, try to find me! / wyszłam, spróbuj mnie znaleźć 5. Nieważne dokąd idziemy. Chodźmy tam razem. 6. Come and save me / chodź i ocal mnie 7. Life is not the same without you / życie nie jest takie same bez ciebie 8. Czasami nie chce pamiętać koloru twoich oczu. 9. Moja dusza nie zmieniła się pod wpływem zimna. Jest równie zielona jak wczoraj 10. Dobrze jest czasami kogoś mieć. 11. 'a ja, ja się tak boję, że to marzenie, które mi się spełnia, po prostu kiedyś umrze' 12. I czasami wykrzykuję twoje imię/And sometimes I scream out your name 13. Czasami chciałabym zamknąc oczy i powiedziec, że Cię tam nie widzę.. 14. Nie umiem nie tęsknic, nie umiem, bo myślę, nie umiem, bo pamiętam !!! 15. Zanurzyłam się w Tobie zbyt mocno, zbyt niebezpiecznie.
#1154 |
Przyczajenie
|
Rilen , Nydee , Snide1 Gdzie jesteście kochane ?
![]() Awansowałeś - dostałeś właśnie ciepłą posadkę w moim sercu. Jestem ja i ty teraz tak po prostu doszła ona... Nawet nie wiesz jakie to trudne.Patrzeć na Ciebie co dnia, być miła i zachowywać się bez zarzutu tak jakby kompletnie nic się nie stało.A stało się cholernie dużo się stało. |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
DorotaComa<3
![]() ![]() Sprawiasz, że znów uwierzyłem w siebie Choć na świecie tyle spraw jesteś jak najpiękniejszy diament Wyznacz mi miejsce na spotkanie Może tam marzenia spełnią się Chciałabym ci dać coś niepowtarzalnego. Jedną z tych cudownych, Tańczących na niebie gwiazd. Wielkie emocje zdrowej nienawiści
Tworzącej się latami |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
Toogether93 - ja w takim gronie ?
![]() ![]() ![]() ____ Cały ten świat nie znaczy nic, a nic. Bo mamy coś co zostanie napewno. Skarby których nie dosięgną. Bo wiesz twoje zdjęcie powinno znaleźć się na demotywatorach.. Znalazłbyś się na głównej na 100% Bo w życiu nie ma przycisku reset. Najchętniej zamknęłabym Cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć. Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie szczęściu nic nie grozi ! Twoje miejsce moim sercem
Prowadź mnie za rękę, bo sama nie wiem dokąd mam iść, gdzie podążać mam, by na zawsze z tobą być ... ;* Edytowane przez Cukiiereczek Czas edycji: 2010-01-31 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
takagwiazdka, joyeuse, __Fallen Angel__,
Toogether93, marikab - dziekuję. <33 ----------- Nie zapomnę. Może stanie się kiedyś tak, że ty będziesz potrzebował pomocy. Oparcia. Ramienia. Krzyknij wtedy, krzyknij w noc. A ja przyjdę. Bawiła sie słowami. Upajała się nimi. Słowami chciała zastąpic normalne, ludzie uczucia. Których w niej nie było. -Jak to? to nie czekasz na księcia?. -słucham?.. książę z bajki zgubił drogę, więc już dawno wypieprzyłam drugi pantofelek. podobał mi się Jego zapach, zapach który sugerował że wszystko może się zdarzyć. Twoj wydech, moj wdech. I didn't ask to be a princess, but if the crown fits.. // nie prosiłam się żeby być księżniczką, ale jeśli korona pasuje... zniknij. na Boga zniknij z mojego życia, całkowicie i kompletnie. w pełni. potrzebowałam go dziś. właśnie dziś. i dziś nie przyszedł. zawodził już miliony razy. ale dziś bardziej go potrzebowałam. jak nigdy. aż za bardzo. nie przyszedł. bo nie mógł przecież. |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Rozeznanie
|
joyeuse _mandarynka marikab - prerłki moje <3 dziękuje takie pochwały że aż cieplutko na serduszku ; **
brak opisu bo potem niektórzy wiedzą za dużo Gdy ktoś traci nadzieję, zwykle nie dba i o resztę. coraz bardziej lubię niebieskie sukienki, coraz częściej jest mi wszystko jedno i milczę coraz częściej wybaczcie ale śpieszę się na chrzciny . ; *
#1159 |
Przyczajenie
|
lemonessences, ruda wiewióra, joyeuse, latin - bardzo dziekuje. ;**
-------- po raz pierwszy byłam w stanie ukojenia. nie zadowolona czy szczęśliwa. ale ukojona. koniec. mieszkanie wysprzątane. dokonała dezynfekcji uczuć. jej życie znów należało do niej. wyłącznie do niej. do niej samej. zwłaszcza "samej". pan Bóg postanowił chyba zsyłać mi w życiu największych idiotów. napewno. wszystkich jakich miał wysypał z worka w pobliżu mnie. a ja mam wewnątrz magnes. ja mam na czole napisane. mam nadzieję że teraz nic mi nie przeszkodzi. i odejdę. to że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce od herbaty, nie oznacza że wszyscy są tak upośledzeni. nie, nie będzie dobrze. wstała, wrzuciła serce do kieszeni i wyszła.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
Teraz kończy się sen o tym życiu i kończy się życie uczestników tego snu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Przyczajenie
|
<3
Mam już jeden nóż w plecach i nie ma tam miejsca na następne. Czasami niektorym sprawom wystarczy powiedziec "trudno". Ewidentnie zaczyna mi czegoś brakować .. I ewidentnie widać, że to chodzi o Ciebie. I to spojrzenie w oczy, które warte jest wszystkiego.. Nie patrz tak. masz obłęd w oczach, chłopcze.. Nie zmienisz się . nie obiecuj . to frajerstwo masz we krwi. Rysuje serce myśląc o Tobie .. Jest to złamane serce Ona musiała się zauroczyć ale zawsze odwracała wzrok kiedy patrzył jej w oczy chciała dać mu znak i wyrazić wszystko ale zawsze rezygnowała, kiedy on stał blisko.
#1162 |
Raczkowanie
|
marikab - <3
kochaj mnie, tylko ten jeden raz <3 i za każdym razem gdy pytasz czy możesz <3
#1163 |
Raczkowanie
|
pocałowałabym Cię, abyś w końcu poczuł smak życia.
i te jego niewybaczalne czekoladowe oczy. mów mi, jak ja mówię Tobie. jestem spokojna, od kiedy wiem gdzie mieszka moje serce.
#1164 |
Raczkowanie
|
Kiedy spotykasz kogoś, kto tak bardzo różni się od ciebie w pozytywny sposób, nie musicie się nawet całować, żeby poczuć fajerwerki.
Od kiedy cię nie ma, gwiazdy są mniej skrzące i ostre niż stary scyzoryk. Kiedyś mieniły się jak pięciokaratowy brylant. Jego policzki przybrały kolor arbuza. Jego oczy były bardziej zielone niż liście na drzewie. Był taki przystojny, od czubka seksownie zmierzwionej głowy, aż po buty marki PacSun. Sposób, w jaki na mnie patrzył, przyprawiał mnie o dreszcze.
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Przyczajenie
|
- Boję się
- Czego ? - Że się zaangażujesz ... - To chyba dobrze ? - Nie chcę żebyś cierpiał ... - Dlaczego mam cierpieć? - To normalne zawsze gdy się angażowałam cierpiałam... - Muszę spadać. Mam coś do załatwienia przed kolacją. - Ty? Ciekawe co takiego? - Muszę zjeść obiad. - Czy mógłby mi pan wyjaśnić różnicę między czasem a wiecznością? - Niestety, to niemożliwe. Wprawdzie ja mam dość czasu na wyjaśnienie, ale panu nie starczyłoby wieczności na zrozumienie. - Dlaczego po prostu nie usuniesz jego numeru z telefonu? - Bo zawsze jak wciskam 'usuń' przy jego nazwie pisze 'niedozwolone'. - Czemu ty tak dużo mówisz!? nie mogę nadążyc za tobą. - Bo tak bardzo lubię byc z Tobą, że nie chce dopuścic Cię do głosu! - Czemu? - Bo boję się, że odejdziesz... - Tylko mnie kochaj ! Proszę. - Kocham jeszcze moją mamę. : - Nie napisze, nie będę się narzucał - Nawet już nic nie potrafi napisać... nie będę się prosiła.. a wieczorami mam ochotę na herbatę i życie z Tobą, wiesz ? dlaczego on się tak cholernie spóźnił. Zjawił się w moim życiu za późno - Powiedz coś .. - Ale co ? - co chcesz . - kocham Cię . - eej ale agresywniej .. - kocham Cię ku_wa . ! -Aż tyle -wymruczała - w jednym, jedynym pocałunku. - Będzie jeszcze dużo, dużo więcej - powiedział czule. A ja kocham pić z Tobą kubusie i jeść mamby o smaku malinowym. Z Twoimi oczami wiąże swoją przyszłość. Od dzisiaj moim ulubionym kolorem, jest kolor niebieski. Ponieważ przypomina mi Twoje błekitne oczy. i nie mogę tego pojąć czemu mogę mieć tylko tą głupią nadzieję. oj serce. weź no sie ogarnij póki czas. perfekcyjna miłość, której mnie uczyłeś. gdy patrzysz na mnie coraz bardziej Cię pragnę. kocham Cię?! zawsze i na zawsze, pamiętasz ?! gdy będę w końcu dla Ciebie najważniejsza to powiedz mi, dobrze? gdy Cie mijam- myślę - 'łap oddech, łap oddech.' nigdy nie domyślisz się tego, co działo się w mojej głowie. poharatane czerwone serce. zszyjesz ? to nigdy się nie skończy. dobrze wiesz o tym. wiesz jakie to uczucie, gdy stwierdzisz, że życie Ci się nie udało? - Czy ja ci się w ogóle podobam? - Podobasz. - A kochasz mnie jeszcze? - Kocham. - Ale powiedz coś od siebie! - Dobranoc. ______________ talenciaryy . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i oby było jeszcze następne i następne 1000 . ![]() <3 Cytat:
![]() jaki zaszczyt. ![]() ![]() _________________________ __ i już nie myślę o nim. ewidentnie mam wszystko w dupie. wdupiemająca. czemu muszę Cię kochać ? kochać,nie zawsze znaczy być razem. i nie wciskaj mi ,że jest inaczej - za dużo już widziałam. lubić lubię, ale kochać nie kocham. bądź przy mnie a i ja będę przy tobie. Chocolaaate - wiesz,że Cię kocham od dziś ? ![]() ![]() RobCoChcesz - <3 libri - ![]() joyeuse - ![]()
![]() |
#1167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ojej . że ja ? niiezasłużyłam .. ![]() normalnie aż skakać z radości mi się chce. ![]() dziękuję. < 3 ![]() _________________________ _________ Serce tyle już przeżyło , ale jednak wciąż boli.. Co noc , dokańczam pisać smutną historię mojego życia . pouśmiechać się teraz to mogę tylko do lustra. . Bo ona tak patrzy tylko na Niego < 3 a Ona zagryza wargi , zaczynają lecieć po policzkach łzy .. -Wierzysz w cuda? -Tak, gdy on jest przy mnie ;*
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
Issuee, O eN A, keeendy, envious, TiScatteroUnaFoto, Mrs Unfabulous, otojest, _mandarynka, panna_miodowa, kee, takagwiazdka, GuzikixD, Kochanaa, dontgivemenames, dresowa, Drift, xxgroszek07xx, IhateU, ouu, lall, agrr, sanderson93, Nensie, ruda wiewióra, plotkaraaa, suve, absurdalnie, latin, Kochanaa, TajemniczaPanna, ciiri, nydee, kamisha, CookieCrisp, m4dziar4a, One for all, caroline060, CaMa, _midnight_, uwielbiaj, daciaaaaaa, Primadonna, KaMa2704, Pani_Czekoladowa, TiS, grise, libri, Toogether93, ajem, jednaZwielu KOCHAM was, moje rybkii ;* i dziękuję. ♥ _______________ popołudnia bezkarnie cytrynowe.
ręce za małe, by dźwigać wspomnienia, umysł za mały by pojąć tęsknotę. gdybym jeszcze mogła schowałabym Twoje oczy do kieszeni. chemiczny świat papierowej miłości. pomarańczowa kraina bezładu. Upiornie trzeźwy świat. nie mów nic, czas na miłość. Celuj w księżyc, nawet jeśli nie trafisz będziesz między gwiazdami. Przygarnij mnie, mogę wyprowadzać twoje kaktusy i podlewać ci psa. nawet miłość gubi się w stumilowym lesie. wieczna optymistka bez różowych okularów. obiecaj, że nigdy nie przestaniesz marzyć. Istnieje tylko jeden oryginał miłości, ale tysiąc różnych kopii.
#1169 |
Zakorzenienie
|
Zussska -uczucie odwzajemnione ;**
________________ 'Wtuliła się w życie ,by poczuć się lepiej . 'To co czuła ,była w stanie jedynie ukrywać . 'Kiedyś go zdobędę -mówiła już setny raz . 'Kiedykolwiek podejdę i Go pocałuję zobaczysz .
#1170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
genialne ![]() lemonessences dziękuję ![]() wygrałam życie z Tobą ![]() nie pozwolę byś chciała znikać... Edytowane przez lotniczka Czas edycji: 2010-01-31 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.